Main Menu

Esetleges rendelések

Started by .Attila, 2003-12-04, 23:28:23

Previous topic - Next topic

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Angel
Ugye téli gumi van a kocsin?

Sztem az ilyen kérdéseket inkább emailben v. telefonon intézd Baldy-hoz, mivel lehet hogy már holnap lesz mire sikerül neki egy kicsit elszakadni a munkából.

.Attila

QuoteOriginally posted by Baldy
Találkozó: 8:30-kor az Arany János utcai metrómegálló (kék metró) tetejénél.

Én ugyan nem megyek, tehát rám nem vonatkozik, de azt már megbeszéltétek, hogy melyik napon 8:30-kor?

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Trivi
Én ugyan nem megyek, tehát rám nem vonatkozik, de azt már megbeszéltétek, hogy melyik napon 8:30-kor?

Február 14.-én, azaz holnap. :D

Moloko

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Sztem az ilyen kérdéseket inkább emailben v. telefonon intézd Baldy-hoz, mivel lehet hogy már holnap lesz mire sikerül neki egy kicsit elszakadni a munkából.
de ha egyszer nem tudom a telefonszámát...
mindegy, legfeljebb majd holnap kiderül.

.Attila

de ha egyszer nem tudom a telefonszámát...
mindegy, legfeljebb majd holnap kiderül.

1. Nem Baldy-é a kocsi, így a gumijáról sem fog tudni semmit.

2. Küldöm PM-ben a tel.számát, de csak 18 után hívd, mert addig dolgozik.

Cobra

Te, haver, Cobra, Shadowolf, meg én?
:eek: legalább még 1 lány lenne a társaságban...
Én nem tudok semmiről semmit, meg annyira nem akarok menni, csak akkor ha kellek sofőrnek. Bár nem árt, ha szóltok 1 héttel előbb.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Cobra
Én nem tudok semmiről semmit, meg annyira nem akarok menni, csak akkor ha kellek sofőrnek. Bár nem árt, ha szóltok 1 héttel előbb.

Na akkor sztem most jött el az ideje annak, hogy tisztázzuk, hogy kik azok akik tényleg jönnek.:rolleyes: Én biztosan.

Baldy

A rossz időjárás miatt lehet, hogy az út elmarad. Ez csak reggel fog kiderülni, addig imádkozzatok! Jah és ne feledjétek: útlevél+euro :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xaga

Hmm...Shadowolf nincs a forumon ez azt jelenti hogy tökéletes idő van egy bécsi kiruccanásra.

Feldin

Meséljetek!
Milyen volt???
Mik az új szerzemények???
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Xaga

Hát eddig úgy néz ki nem engedték vissza öket a határon:D

Moloko

QuoteOriginally posted by Xaga
Hát eddig úgy néz ki nem engedték vissza öket a határon:D
Ebben ne is reménykedj!

amúgy részemről bevásároltam. otthagytam 155, 55 Eurót és még nem vettem meg mindent amit akartam.
nade:
Mermaid Saga 2-4
Oh My Goddess 21-25
Video Girl Ai 7-13
NGE 7-8
és végül ami a legjobb és nagyon örülök neki (ugyan egy kötetet nem sikerült megvenni :bruhuhu:!)
NaRuTaRu 1-9 (a 2. hiányzik :beken: )
ja meg próbaképpen megvettem az Agharta 1. kötetét

Xaga

Nah, szépen bevásároltál, felteszem azt a hülye kérdést hogy német nyelvüek??(gondolom igen de azért megkérdezem:)) Egyébbként jó utatok volt?? Nem kellett sokat várni a határon??

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Xaga
Nah, szépen bevásároltál, felteszem azt a hülye kérdést hogy német nyelvüek??(gondolom igen de azért megkérdezem:)) Egyébbként jó utatok volt?? Nem kellett sokat várni a határon??

Király utunk volt, a határon seperc alatt átmentünk. Az egész út alatt egyetlen kis intermezzó volt, amikor Angel navigálásának köszönhetően kétszer is a rossz irányba mentünk a bevásárlóközpont felé vezető úton. :rolleyes: :p :D De összességében nagyon jól szórakoztunk, Baldy-val együtt szinte az egész útat végigröhögtük. :hopp:

Shadowolf

Ja és itt az én szerzeményem (összesen 35 eurót költöttem rá):
Groundwork of Evangelion Vol.1
Mega Hiro legújabb kiadása
How to draw Manga (Transformers kiadás)
How to draw DBZ
Én (mint látható) elsősorban olyan cuccokat vettem, amivel a rajztudásomat tudom továbbfejleszteni. :D

Moloko

Király utunk volt, a határon seperc alatt átmentünk. Az egész út alatt egyetlen kis intermezzó volt, amikor Angel navigálásának köszönhetően kétszer is a rossz irányba mentünk a bevásárlóközpont felé vezető úton. :rolleyes: :p :D De összességében nagyon jól szórakoztunk, Baldy-val együtt szinte az egész útat végigröhögtük. :hopp:
:mad: nem láttam el a tábláig, hát tehetek én erről? a leágazások meg túl gyorsan következtek egymás után, és ... :)
tényleg nagyon jó volt.

Shadowolf

:mad: nem láttam el a tábláig, hát tehetek én erről? a leágazások meg túl gyorsan következtek egymás után, és ... :)
tényleg nagyon jó volt.

Igen tehetsz, mert nem akartál előre ülni. :p :D Amúgy meg nem szídni akartalak, csak elmagyarázni a többieknek, hogy milyen izgalmas kis utunk volt. :D

Kalibur

How to draw Manga (Transformers kiadás)
Én (mint látható) elsősorban olyan cuccokat vettem, amivel a rajztudásomat tudom továbbfejleszteni. :D
Azt nem akarod nekem is kölcsönadni? Csakhogy én is fejlődhessek :p
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Kalibur
Azt nem akarod nekem is kölcsönadni? Csakhogy én is fejlődhessek :p

Elhozhatom a következő meetre, ha neked megfelel. ;) Amúgy nem olyan nagy durranás. :p

.Attila

Baldy-val együtt szinte az egész útat végigröhögtük. :hopp:

Főleg, amikor aludt...

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Trivi
Főleg, amikor aludt...

Azért írtam, hogy szinte... :rolleyes:

Baldy

Okos ember lefekszik aludni, amikor Angel kezd el navigálni, mert ugysem lehet tudni, hogy az ő kezében a térképpel az mennyivel tovább fog tartani :p :p :p
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shadowolf

Okos ember lefekszik aludni, amikor Angel kezd el navigálni, mert ugysem lehet tudni, hogy az ő kezében a térképpel az mennyivel tovább fog tartani :p :p :p

Naja, esetleg rendelünk legközelebbre egy profi navigátort. :hopp:

Cobra

És legalább Baldy vezetett ?  ;)
Ja, és egy jó tanács: ne adjatok nő kezébe térképet.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Baldy

Mondjuk a rallysok világából, és másfél óra alatt le is érünk Bécsbe? :D

Feldin

Shadowolf!
A hogyan rajzoljunkot majd mutasd meg nekem is!
Habár mindigis katasztrófálisan rajzoltam, azért érdekel :)
Majd meet-en.
Xaga úgyis tudja hogy te ki vagy, úgyhogy majd hozzád navigál :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Moloko

:uzi: legközelebb navigálj te, Ryoga...

Kalibur

:uzi: legközelebb navigálj te, Ryoga...
You tell 'em girl !! :D :lol:
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Kalibur
You tell 'em girl !! :D :lol:

:lol: Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy mindig csak balra. :rolleyes: Angel sztem tudja, hogy mire célzok ezzel. :hopp:

Moloko

:lol: Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy mindig csak balra. :rolleyes: Angel sztem tudja, hogy mire célzok ezzel. :hopp:
akkor most mellékelek 2 térképet.
ez azt mutatja, hogy bécsen belül hogy mentünk - a piros amin kellett volna, a kék amin mentünk és a zöld pötty, ahova mentünk, ahol szaggatottal van ott gyalogoltunk és a világoskék amerre továbbmentünk SCS felé. remélem nincs köztetek színtévesztő...