Main Menu

Esetleges rendelések

Started by .Attila, 2003-12-04, 23:28:23

Previous topic - Next topic

Moha

Nézelõdtem eBay-en anime figurák után. Ennek az eladónak van jópár érdekes. Nincs kedve valakinek egy közös rendeléshez, hogy spóroljunk a postával?

katz

Quote from: MohaNézelõdtem eBay-en anime figurák után. Ennek az eladónak van jópár érdekes. Nincs kedve valakinek egy közös rendeléshez, hogy spóroljunk a postával?
Hmm, ez teccik :D
Khm, Az "adult item"-ek mit takarnak? Az én accountom lejárt v vmi és nem tok belépni, uj regisztrációnál meg nem fogadja el a netes kártyám :3x3:

Moha

Quote from: katzKhm, Az "adult item"-ek mit takarnak? Az én accountom lejárt v vmi és nem tok belépni, uj regisztrációnál meg nem fogadja el a netes kártyám :3x3:
Ezeket itt.[COLOR="Red"] (18+!)[/COLOR]

katz

Quote from: MohaEzeket itt.[COLOR="Red"] (18+!)[/COLOR]
Asszem én ebbõl kimaradok.

Yakumo

Quote from: katzAsszem én ebbõl kimaradok.
Mééérr a negyedik tök ari:D :3x3:  A többi nekem se kéne.

Ramiz

Szerintem meg az elsõ marha jó. :cool: Tényleg, L.Mole ilyeneket vajon vállal? :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Reggel jönni csomag. Kicsit beteg állapotban. De lenni benne sok jóság. Merri kriszmaszu minna.

Legkorábban a Lancelotos meeten megyek BP-re, utánna nem tom (talán január közepén a nyelvvizsgára), szal ha vkinek kell amit rendelt, akkor ott tudunk találkozni

Raggie

Quote from: katzReggel jönni csomag. Kicsit beteg állapotban. De lenni benne sok jóság. Merri kriszmaszu minna.

Legkorábban a Lancelotos meeten megyek BP-re, utánna nem tom (talán január közepén a nyelvvizsgára), szal ha vkinek kell amit rendelt, akkor ott tudunk találkozni
Jeeeeee, juhéééé, hurráááá!!! Visszajövök a fórumra és máris ilyen jó hírekkel találkozom: :jee: !
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie GordonJeeeeee, juhéééé, hurráááá!!! Visszajövök a fórumra és máris ilyen jó hírekkel találkozom: :jee: !
Szilveszterkor Raggie sokszor kell majd tüzet adnod nekem... :D :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kisvirag

Edo babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Raggie

Quote from: RamizSzilveszterkor Raggie sokszor kell majd tüzet adnod nekem... :D :lazza:
Ha boldoggá teszlek, akkor meg is teszem(legalább villanthatok a többiek elõtt is a CB öngyulámmal :D ).:whoah:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

thrall

katz, mikor leszel fenn pesten, vagy valami, mert akkor mennék a cuccosért... is :D

katz

Quote from: thrallkatz, mikor leszel fenn pesten, vagy valami, mert akkor mennék a cuccosért... is :D
Dec 29 csütörtök 1/2 3 és 6 között (ld.: meet-es topic)

Raggie

Télleg, akkor meetre el is tod hozni a gyulám?! :)

Well, do ya, punk?"

katz

Quote from: Raggie GordonTélleg, akkor meetre el is tod hozni a gyulám?! :)
ofkorsz. Már csak Assasinnak kellene szólni, h jöhet a WS-éért. Xipe, Necrid, ti ismeritek személyesen is nem?

thrall

Quote from: katzDec 29 csütörtök 1/2 3 és 6 között (ld.: meet-es topic)
that is pont rossz nekem, mert... mert csak :P (amúgy mert moziba megyünk)... szal, ha tudod, valainek add már majd oda, és felmegyek érte... vagy nemtudom :D

Necrid^

Quote from: katzAssasinnak kellene szólni, h jöhet a WS-éért. Xipe, Necrid, ti ismeritek személyesen is nem?
Ezt rám bizd.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

katz

Quote from: NecridEzt rám bizd.
Oks. Szólsz neki, v átveszed helyette?
Quote from: thrallthat is pont rossz nekem, mert... mert csak :P (amúgy mert moziba megyünk)... szal, ha tudod, valainek add már majd oda, és felmegyek érte... vagy nemtudom :D
Oks. Ha egy meetre fel tudsz jönni, mert akkor odadom vkinek aki szokott járni, egyébként meg egyeztess vkivel aki jön (ld meetes topic)

Necrid^

Quote from: katzOks. Szólsz neki, v átveszed helyette?
Szólók neki h jón akkor átviszi h nem akkor át viszem helyette.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Yakumo

Quote from: RamizSzerintem meg az elsõ marha jó. :cool: Tényleg, L.Mole ilyeneket vajon vállal? :D
Még kérded a motoros Cloud után? :ejnye: :D

Moha

Szóval akkor a figurák nem érdekelnek senkit? :( Kár. Én rendelnék kettõt, de így elég drága lesz...

Yakumo

Quote from: MohaSzóval akkor a figurák nem érdekelnek senkit? :( Kár. Én rendelnék kettõt, de így elég drága lesz...
Hát ha még nem rendeltél mester, engem  :3x3: Ez érdekelne;) Csak az Ebayhez tök Ass vagyok, el tudod te intézni? Mondd mit kéne tennem.

kisvirag

:ejnye: és még nekem mondja, hogy perverz :hehe:
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Yakumo

Quote from: kisvirag:ejnye: és még nekem mondja, hogy perverz :hehe:
Kapásból rámrabolt! :lul: Jól van: Ott a pont! :hail:  :D :muhahah:

Moha

Quote from: ShiroiHé! Ignore list-en vagyok, vagy mi?
Dehogy is, csak azt hittem még véglegesíteni fogod, mert hogy "gondolkoztál" rajta.

Namost, ezek aukcióban mennek és 2 nap múlva fognak lejárni. Nem garantált, hogy le tudom ütni mindet, mert lehet, hogy pont elõttem viszik el (Shiroi, te már láttál ilyet :))

Az eladó szerint a postaköltség 5 dolcsi az elsõ cuccra, plusz 1 dollár minden továbbira, tehát ha összesen pl 5 cuccot rendelünk, akkor összesen $9 a posta. Ezt gondoltam, hogy elosztanánk. Kérdés, hogy személyenként v. tárgyanként legyen elosztva.

Mindjárt megnézem, hogy kinek mennyin áll az aukció ára. Szóljatok, hogy kinek mennyit ér meg, és akkor addig tartom az árat.

Shiroi:
DearS (#6024649869), $6.95, még nincs rá licit.
DearS (#6024649872), $6.95, még nincs rá licit.
Oblivion (#6024650330), $5.95, még nincs rá licit.

Yakumo:
Topless Girl :hehe: $14.95, még nincs rá licit.

Mindegyik aukcióból még jó 2 nap hátravan.

Yakumo

Quote from: MohaDehogy is, csak azt hittem még véglegesíteni fogod, mert hogy "gondolkoztál" rajta.

Namost, ezek aukcióban mennek és 2 nap múlva fognak lejárni. Nem garantált, hogy le tudom ütni mindet, mert lehet, hogy pont elõttem viszik el (Shiroi, te már láttál ilyet :))

Az eladó szerint a postaköltség 5 dolcsi az elsõ cuccra, plusz 1 dollár minden továbbira, tehát ha összesen pl 5 cuccot rendelünk, akkor összesen $9 a posta. Ezt gondoltam, hogy elosztanánk. Kérdés, hogy személyenként v. tárgyanként legyen elosztva.

Mindjárt megnézem, hogy kinek mennyin áll az aukció ára. Szóljatok, hogy kinek mennyit ér meg, és akkor addig tartom az árat.

Shiroi:
DearS (#6024649869), $6.95, még nincs rá licit.
DearS (#6024649872), $6.95, még nincs rá licit.
Oblivion (#6024650330), $5.95, még nincs rá licit.

Yakumo:
Topless Girl :hehe: $14.95, még nincs rá licit.

Mindegyik aukcióból még jó 2 nap hátravan.
A postaköltség elosztását rátok bízom, alkalmazkodom. De azért ne mindet rám terheljétek:D Tárgy vagy személy nekem mindegy. 25$-ig elmehetsz, Mester;) De azért remélem addig nem megy fel,de addig tarthatod;)
Köszönöm elõre is! :merci:

Moha

Quote from: YakumoA postaköltség elosztását rátok bízom, alkalmazkodom. De azért ne mindet rám terheljétek:D Tárgy vagy személy nekem mindegy. 25$-ig elmehetsz, Mester;) De azért remélem addig nem megy fel,de addig tarthatod;)
Köszönöm elõre is! :merci:
Rendben. Oké, akkor $25 max + posta.
Ha hárman összeállunk, akkor szerintem fejenként max 4 dolcsi lesz a posta. Azt azért még megkérdezem az illetõtõl, hogy max hány figurát küld el egyben.

Shiroi?

Raggie

Megvan a Spike-os öngyújtóm!!! Naggyonjóóóóó! :D :jee: :whoah:

Well, do ya, punk?"

Moha

Shiroi, Yakumo: esetleg itt is szétnézhettek. Ugyanaz az eladó, csak más felhasználónév alatt. Azt mondjuk még nem tudom, hogy hajlandó-e kombinálni a két usertõl vett cuccokat egy csomagba (email ment neki).
Egyébként azt írta, hogy a leírt postaköltség az fix, ergo ha többe kerülne mégis, akkor õ állja a maradékot. :) Ja, és nincs limit, hogy hány figura mehet egy csomagba.

katz

Cuccok leszállítva.

Thrall: a polot a Nagy Fehér Fõnöknél keresd
Assasin: WS-ed a  Kis Fekete Hamis Istenségnél található