Main Menu

Esetleges rendelések

Started by .Attila, 2003-12-04, 23:28:23

Previous topic - Next topic

Fubenalvo

Quote from: White SeeD on 2007-01-30, 10:26:48
Nézz körbe ebayen. Ott van sokfajta/méretű póló
Ha megtetszik valami szólj pm-ben és segítek beszerezni:)
A múltkor valakinek egész jó minőségűt szereztünk be :smile:
(Leaglább is így rűánézésre az volt. és még olcsó is)

Huhh.. hát még sosem vásároltam onnan. De oda dombornyomott bankkártya is kell nem?

Yakumo

Quote from: White SeeD on 2007-01-30, 10:26:48
Nézz körbe ebayen. Ott van sokfajta/méretű póló
Ha megtetszik valami szólj pm-ben és segítek beszerezni:)
A múltkor valakinek egész jó minőségűt szereztünk be :smile:
(Leaglább is így rűánézésre az volt. és még olcsó is)
Nem kell. :D

Fubenalvo

Quote from: White SeeD on 2007-01-30, 11:38:38
Az ebayen való vásárláshoz 2 dolog kell:
1, link amit elküldesz nekem pm-ben.
2,És elegendő pénz hogy ki tudd fizetni amit szereznél HUF-ban  :smile:

oksa, akkor elkezdek turkálni. :)
Mennyi most a dollár árfolyama?
Postaköltésgre kb mennyit számoljak?

Member

Quote from: White SeeD on 2007-01-30, 12:18:23
Ha nincs kiírva vagy nem szállít hungary, de akkor küldök neki mailt és 50% az esélye hogy szállít. Membernek pl szállított :smile:
Ezt csak igazolni tudom, ráadásul egészen gyors volt annak ellenére, hogy nem Express. :)

Ha egyszer kijönnek ezek közül a Collectors Item-ek angol felirattal és az asztalomon fognak heverni, akkor leszek a világ legboldogabb embere... :rotfl:

Member

Tudom, hogy menthetetlen, de nincs véletlenül vki, akine eBay-en megvan az 50 positive feedback? :frown:

Fazék

Quote from: Member on 2007-06-02, 09:10:19
Tudom, hogy menthetetlen, de nincs véletlenül vki, akine eBay-en megvan az 50 positive feedback? :frown:
White Seed? valahogy nem lehet elérni?

Member

Azért itt próbálkoztam, mert Djinnek és W_S-nek sincsen összesen 50... :/

Fazék

Quote from: Member on 2007-06-02, 13:39:56
Azért itt próbálkoztam, mert Djinnek és W_S-nek sincsen összesen 50... :/
ezen most meglepődtem :eek:

Ramiz

Akar valaki amazonról rendelni? Összeállhatunk. Postaköltség stb.

Kedvcsinálónak: kijött az új...

... William Gibson könyv
... Gone With The Blastwave képregény
... stb
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

az ötlet szimpatikus.
azért mielőtt majd föladnánk a rendelést, kérdezzük meg a pendragon.hu-t is, hogy ők milyen áron hoznák be ezeket, csak mert már többször is volt olyan, hogy 1-200 Ft-ot nyertem csak volna az amazon-os rendeléssel és annyit nékem nem ér meg a macera, amivel jár (értsd utalás, posta, stb) :)

Próféta

Lehet, hogy én vagyok hülye, de az amazonos beszállítók mintha mind külön-külön helyről szállítanának, szóval nem értem, hogy spórolunk postaköltségen.

Én ezekben gondokodom:
http://apegames.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=OOTS00&Category_Code=OOTSB
http://apegames.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=OOTS03&Category_Code=
Amazon ad fél dollárral olcsóbb ajánlatot alig használt példányra. Nem annyira szimpi. Ráadásul az APE is szállít külföldre.
Viszont így meg nem adódik össze a rendelésünk (postaköltség, stb.), aminek az lesz a vége, hogy továbbra sem rendelem meg. Szóval izé.

GWTB képregény: nagyon szeretem, de azért kicsit gáz, hogy (csak) azt akarja eladni, ami a neten is fönt van. Nem mintha nem lenne nagyon gusztusos. Szállítással együtt kb. 3000. Hmmm. Ez nehéz kérdés.

Zsiga

Épp tegnap akartam majdnem ugyanezt kérdezni, úgyhogy én benne vagyok. :)

Ramiz

43GET :Kiraly:

Énnekem úgy rémlik, van rárakódó közös pluszköltség, de nem biztos. Az x=const költségen (25 dolcsi?) felüli Free Shipping opció csak USA-n belül érvényes, ugye? (Egész nyáron Free Shippinggel rendelgettünk kint, ezért már egészen megszoktam... :lazza: )

Próféta: hát lehetne több a Gone With The Blastwave-ben, de azért a netes képek nem túl nagy felbontásúak, viszont gyönyörűek, nekem egész más élmény lesz kézbe venni (<= ez külön van?) a képregényt papiron, szépen kinyomtatva. Egyébként is, minden eddigi manga és amerikai képregény, amit számitógépen olvastam, "csak egy történet", a "papir alapúak" a polcon viszont a barátaim, közös emlékekkel... (Kicsit geekül hangzik, tudom... :haha: )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

Azóta végül is rendelt valaki? Olcsóbban megússzuk a szállítást, ha közösen rendelünk vagy nem?

Fazék

folyton elszórom másra a pénzemet :redface:

Fazék

na most van egy kis petákom, benne lennék egy rendelésben.
igazából egy Zahn trilógia érdekelne angolul, állítólag a legjobb SW regénysorozat, kíváncsi vagyok rá :)
(magyarul csak az első kettő kötetet tudnám beszerezni, harmadikat csak angolul, akkor meg már inkább legyen az összes angolul)
meg talán még ki tudnék találni mellé egyéb rendelnivalókat is :)

Zsiga

Nekem meg ez kéne: [link]
Az úgy jó neked hogy te rendeled, én meg neked fizetem a rám eső részt HUF-ban?

Szerk.: Aztán ha gyorsan el tudom majd adni a csütörtökön feleslegessé váló egyik 250-es vinyómat akkor lehet hogy a másik két részt is bevállalnám.

Fazék

Quote from: Zsiga on 2007-12-02, 17:46:44
Nekem meg ez kéne: [link]
Az úgy jó neked hogy te rendeled, én meg neked fizetem a rám eső részt HUF-ban?
nekem hibátlanul megfelel.

Zsiga

Quote from: Fazék on 2007-12-02, 19:31:59
nekem hibátlanul megfelel.
Ezt örömmel hallom. :)
Mikor tervezed megrendelni a cuccot? Illetve honnan? Amazon? Vagy esetleg nézelődjünk hátha van valami olcsóbb hely? (Nekem legalábbis elég soknak tűnik egy 7$-os könyvre a fix 3-4$ posta, meg még plusz ugyanennyi tételenként, mindezt a leglassabb, egy hónap körüli határidővel.)

Fazék

ilyen részletkérdésekkel még nem foglalkoztam :D
most álltam neki nézelődni, hogy mi milyen áron van. aztán küldök egy levelet a pendragon-nak, hogy ők mennyiért hoznák be ezeket. és mérlegelek :)

Zsiga

Quote from: Fazék on 2007-12-02, 20:31:38
ilyen részletkérdésekkel még nem foglalkoztam :D
most álltam neki nézelődni, hogy mi milyen áron van. aztán küldök egy levelet a pendragon-nak, hogy ők mennyiért hoznák be ezeket. és mérlegelek :)
Akkor ha van valami dobj meg egy privivel. :)

Ramiz

Engem is érdekelne a rendelősdi talán (pénzkérdés:D), szóval majd szóljatok, oké? :)

edit: mi a pendragon email? az oldal átépítés alatt van.

Fazék

http://www.pendragon.hu/belso.html (a főoldalon a cégérre kell kattintani a bejutáshoz :))

amúgy amazon.co.uk-ről rendeltem volna alapból, de kicsit ledöbbentem, hogy ilyen rohadt drága a szállítás... 5 font alapból + 3 font/könyv :eek:
ennél még usa-ból is jobban megéri rendelni :rolleyes:

Ramiz

USA-ból mennyi a szállítási díj?
Amik engem érdekelnek (Cronenberg On Cronenberg, Spook Country, TechGnosis), azokat én is megkérdem azért a Pendragontól.

Member

Attól függ, mi a cucc. Van, hogy a szállítás drágább, mint maga amit rendelsz. Air Shipping-nél az alap olyan 6-7$ (de ez tényleg a leglassabb, akár 1,5 hónap), de wallscroll esetén van pofájuk 55$-t is elkérni, ezért jenkiktől nem rendelünk wallscroll-t. :)

Fazék

Quote from: Ramiz on 2007-12-02, 20:47:38
USA-ból mennyi a szállítási díj?
ha jól emlékszem könyv csomagnál alapdíj 3$ és könyvenként +3$, szóval az angol árakhoz képest istenes

Ramiz

Oké, amazonba asszem beszállnék.

.Attila

Ez azért van, mert az amazon berágott a Magyar Postára.

Zsiga

Quote from: .Attila on 2007-12-03, 11:15:59
Ez azért van, mert az amazon berágott a Magyar Postára.
Mindenhova ennyiért küldik, ez az általános nemzetközi (azon belül is EU) ár.

Fazék

visszaírtak Pendragon-tól a Steve Zahn féle Thrawn trilógiával kapcsolatban és jobb árat adtak, mintha magyarul akarnám megvenni...
nem tudom, hogy megéri-e szórakozni használt példányok vadászásával a net-ről... hajlok rá, hogy megrendelem pendragon-on keresztül, hacsak nem találtok valami korrekt online Mo-ra is küldő könyvesboltot.

amazon-nál számomra fölmerül a kérdés, hogy mi van, ha nem egy helyről rendeljük a könyveket? vagy egyáltalán hogy működik ez? mert rengeteg használt cuccot írnak. azok ott vannak náluk raktáron? vagy fölveszik a kapcsolatot az eladóval, begyűjtik tőlük és egybe elküldik? vagy az eladók egyenként? vagy hogy van ez? ???