Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

.Attila

Quote from: FeldinKihagyni részt?
Azt nem szabad!
Olvasd el mégegyszer, mit írt Shock: az a két rész visszatekintés, ami azt jelenti, hogy semmi új nem történik, csak elmesélik méegyszer, amit egyszer láttál már. Ergo: nem hagysz ki semmit.

Baldy

Quote from: FeldinBaldy! Ha beöltözöl kérünk képet!!!!

Mindenképp, de akkor jönnie kéne valakinek, aki képet készit rólam :)
Meg kéne valaki, aki hoz nekem másfél méter hosszú szögesdrótot...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Damnatus

Hali!

Quote from: FeldinKihagyni részt?
Azt nem szabad!

Úgyvan!
Ha van rá mód, energiád kedved stb. tedd fel azt is.
Na légyszi légyszi légyszi

.Attila

Nem tudja felrakni, mert az MX nem csinálta meg, és nem is fogja... (remélem nem mondtam valótlant).
Egy másik csapat változata meg már fent van.

Damnatus

Hali!

A 26 epizódos nekem is megvan, csak reméltem, hogy ha az összes megvan jobb min?ségben akkor lecserélem.
De nem olyan nagy baj, a legfontosabb, hogy meglegyen :)

Shock12

Ha megcsinálja, akkor felkerül... ha nem, akkor nem (még nem eldöntött, hogy nem csinálja meg, mint már 0rtam fent, náluk is 26 részesnek írják, csak átszámozták, és utoljára hagyják a két recap részt...)

roderick

.hack//Sign-nál kiadták a recap részt, csak a végén... asszem az a 27-es.
Valszeg hétfôre sikerül feltöltenem ezt a két (tényleg) utolsó részt. (Evidence és az Unsion)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

lynx655

Hi zsozso!

Épp töltöm torrentről a RahXephon Tagen Hensoukyoku-t, mert az FTP-n csak egy rosszabb minőségű, felirat nélküli van még, de úgylátszik hamvába holt ötlet, mert ez a verzió ugyan tartalmaz 5.1-esés sztereo japán hangot, angol feliratot 2 .ogmben, így kb 1,33GB, de túl lassan jön, és mostantól kb 3 nap mulva jönne le, vagy több. Egy bibi van, hogy én elutazok addig, és vissza se jövök másfél hónapig, úgyhogy ha valami csoda folytán sikerülne leszedni, mire elmennék, nem tudnám már megnézni. Ha valahogyan felkerülne a szerverre a héten, NAGYON örülnék... (ja és mégegyszer kösz a GITS SAC 2nd GIG OST-t :D)

Daryoon

Szevasztok!

Megvan valakinek a teljes Heroic Legend of Arslan (Arislan) sorozat? Felpakolja valaki a USTeam szerverre, mert akkor nagy örömmel leszedném. Időtlen idők óta keresem, de amikor kézközelbe jutott, mindíg eltűnt. :(

Arrigato domo!

Daryoon

Üdv!

Sikerült szereznem pár filmet, amelyeket még nem láttam az Anime szerveren. :)

Íme a címek:
- Amon Saga (angol nyelven)                             / kb. 729 Mega
- Heroic Legend of Arislan (1-4) - feliratossan       / kb. 922 Mega
- Natural 2 hentai film (japán nyelven)                 / kb. 161 Mega

További filmek még beszerzés alatt. Mindegyik normális minőség - utóbbi DVD minőségű - .avi fájlok. Ha kell nektek, akkor valaki árulja el nekem miképpen tölthetem fel a szerverre őket. Persze csak ha van hely.

Várom a visszajelzéseket!
Sayonara!

Shadowolf

Quote from: DaryoonÜdv!

Sikerült szereznem pár filmet, amelyeket még nem láttam az Anime szerveren. :)

Íme a címek:
- Amon Saga (angol nyelven)                             / kb. 729 Mega
- Heroic Legend of Arislan (1-4) - feliratossan       / kb. 922 Mega
- Natural 2 hentai film (japán nyelven)                 / kb. 161 Mega

További filmek még beszerzés alatt. Mindegyik normális minőség - utóbbi DVD minőségű - .avi fájlok. Ha kell nektek, akkor valaki árulja el nekem miképpen tölthetem fel a szerverre őket. Persze csak ha van hely.

Várom a visszajelzéseket!
Sayonara!

Elöször is kérsz egy account-ot zsozso-tól. Utána pedig megkérdezed töle, hogy igényt tart e ezekre a filmekre. Amennyiben kellenek neki, feltöltheted öket. Ha a megkérdezése nélkül töltesz fel vmit, akkor azt le is fogja törölni. Szóval elöször vagy ide írjál, vagy töle kérdezd meg pm-ben. ;)

.Attila

Account kérés: küldesz zsozso-nak egy pm-et, ami tartalmazza:
- az account nevedet
- és a jelszót.
A feltöltés más porton történik, azt is kérdezd meg zsozso-tól, mert nyílvánosan nem mondom el.
Amikor fel akarsz tölteni valamit, akkor pm-et küldj zsozso-nak, mert többnyire az itteni postokra nem szokott reagálni. Ill. szokott, de nem mindig (valszeg nem túl sok ideje van...). A pm-re viszont mindig reagál.

StabWest

Újabb cuccok Case jóvoltából itt.
Új Laruku single (Jiyu e no shotai), Közi szólóalbuma (Katharsis), egy új D single (Yume narishi kuuchuu teien).
A Laruku Jiyu e no shotai című dalának PV-je (BitTorrent): http://bunko.theppn.org/details.php?id=8629
Jó bulizást azoknak, akik mennek! Baldy! Öltözz be!
Nekem nincs hangulatom bulizni...

Baldy

Quote from: StabWestJó bulizást azoknak, akik mennek! Baldy! Öltözz be!
Nekem nincs hangulatom bulizni...

Nem tudok beöltözni, mert nem segitettél :(
És az meg mit akar jelenteni, hogy nem jösz??? Csúnya dolog az ilyen :(
Amugy köcce a tippeket. Case oldalát már jó ideje napi rendszerességgel látogatom :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

StabWest

Izé... Nem volt kedvem hozzá... Csak ötleteket adtam a beöltözéshez :) .
:_off:
Meg most éppen az IE-t iktatom ki, mert valami mindig beletett a registry-be egy kis koszt, ha elindítottam a progit... Hiába töröltem ki az Ad-Aware-rel, visszatette magát (és kezdőlapnak sem azt hozta be, amit beállítottam). Áttértem a Netscape-re.

Várom az élménybeszámolókat a buliról!

faxmactor

Initial D soundtrack. 5CD-nyi eurobeat a first és second stage-ekből, Ogg Vorbis q6 (~192+ kbps). Aki az animét szereti, ezt is fogja ;)  Menjen? (Fent csak 1 CD van belőle)
Utazás MÁV-val: kalandjáték-kockázat

Baldy

Quote from: StabWestIzé... Nem volt kedvem hozzá... Csak ötleteket adtam a beöltözéshez :) .
:_off:
Meg most éppen az IE-t iktatom ki, mert valami mindig beletett a registry-be egy kis koszt, ha elindítottam a progit... Hiába töröltem ki az Ad-Aware-rel, visszatette magát (és kezdőlapnak sem azt hozta be, amit beállítottam). Áttértem a Netscape-re.

Várom az élménybeszámolókat a buliról!

Nekem mint mindig, nagyon bejött, csak emberi halandóságom erőt vett rajtam, és a fáradtság hamar elrepitett onnan. De a lányok ismételten szépek voltak, és kivánatosak :):):)
Ugyhogy srácok bánhatjátok, hogy nem jöttetek el :)

StabWest

Az LD50-en megint vannak képek a buliról (egész jól sikerült a Klaha cosplay): http://www.ld50.hu/article/ld50/reports/multi0604
Eléggé kilógtam volna a sorból  :) (bakancs, farmer, póló, blézer, semmi smink).
Jó Közi szólóalbuma!!!

StabWest

Akit érdekel, megnézhet még pár képet a buliról (amíg Case le nem szedi őket):
http://www.soundofjapan.hu/downloads/mpc040604/

Baldy

Köszi a linkeket a képekhez StabWest :)
Töltöm le őket ezerrel :)
Amugy szerintem nem számitott volna, hogy miben vagy, nem tűntél volna ki egyáltalán. Sok fazon volt ott, akik normális ruhában voltak felöltözve (köztük én is :)) Szóval ez nem lehetett kifogás :)

Shock12

Hát... a közeljövőben felkerül a RahXephon 25-26. is MXtől... ami azt jelenti, hogy a Memories of the wing (Recap), és a Film kivételével felkerül a teljes sorozat , jól... MX elkezdte a Full Metal Panic!-ot, az első két részt feltolom, amennyiben senkinek sincs ellenére... ;)

.Attila

Feltöltöttem a Chobits 2. endingjének zenéjét:
Chobits - Ningyo Hime
Szvsz nagyon szomorú és nagyon szép zene.
Ha zsozso átrakja, letölthető lesz.

Daryoon

Hali!

Megvan a Ruoruni Kenshin - Reminisence című négy részes OAV. Asszem ez a komolyabb. :) Valamikor láttam a  USTEAM-en is, de avi-ba, én meg tegnap sikeresen megszereztem .ogm formátumban.  :lol:

Feltöltsem?

Fazék

Quote from: DaryoonHali!

Megvan a Ruoruni Kenshin - Reminisence című négy részes OAV. Asszem ez a komolyabb. :) Valamikor láttam a  USTEAM-en is, de avi-ba, én meg tegnap sikeresen megszereztem .ogm formátumban.  :lol:

Feltöltsem?
sztem nézd meg újra, mert már ezer éve fentvan az ftp-n... - így jár az aki körülnézés előtt tesz fel egy kérdést. manapság bármit akarok fölrakni inkább megnézem újból, mert nagy az esély rá, hogy közben vki más már fölrakta :)

Daryoon

Quote from: Blimpsztem nézd meg újra, mert már ezer éve fentvan az ftp-n... - így jár az aki körülnézés előtt tesz fel egy kérdést. manapság bármit akarok fölrakni inkább megnézem újból, mert nagy az esély rá, hogy közben vki más már fölrakta :)

Blimp barátom én körülnéztem, de sehol sem találtam. :( Most vagy vak vagyok, vagy nem ezen a néven fut. :(

Chronos

Quote from: DaryoonBlimp barátom én körülnéztem, de sehol sem találtam. :( Most vagy vak vagyok, vagy nem ezen a néven fut. :(
Kenshin OVA néven fut...:)

CHRONOS

Titkos®

Nem akarok sürgetni senkit, de ugye az Inu Yasha hiányzó részeit is feltölti majd valaki? (Az USTEAM-en 146-ig van fent, az anime-kraze pedig már 151-nél tart.)
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

Titkos®

Quote from: TriviMás: öncélból el kezdtem leszedni a Ranma 1/2 [ax]-es változatát (.mkv formátumban), de ha igény van rá, feltöltöm. Jobb a minősége, aki össze akarja hasonlítani, ott a 7. season, az mind ax kódolás, és hasonlítsa össze az előzőkkel. És habár ez csak néhány embert érint, van rajta angol szinkron is.

Ez az [ax] hány részre vonatkozik? Megcsinálták mind a 161-et?
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

.Attila

Igen, mind a 161-et. Az [ax] pedig a kódoló csapatra vonatkozik. Lehet, hogy Anime Xplosion?

Isi101

A RahXepon 17-24 részei kétszer vannak fent, melyik verziót érdemesebb letölteni, vagy mi az oka a duplázásuknak?