Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

McDouglas

QuoteOriginally posted by blash
nekem megfelel az ANBUdom & AnimeOne funsub is ;) Amit me'g 5-diken kiadtak, a Baka-Updates.com es az AnimeNFO.Com szerint. http://www.gotwoot.net/torrents/[ANBU-AonE]_Macross_Zero_-_03_[DVD][B86C6A93].avi.torrent">BT link, CRC: B86C6A93

mivel nekem az elso ket resz ilyen funsub-u, ezert ezt preferalom ;) az AnimeFactory & Anime-Fansubs helyett...

McDouglas aruld mar el, hogy miert kell ket helyen is ugyanannak meglennie, gondolok itt most arra, hogy peldaul az eddig megjelent Zero-kbol ugyanolyan valtozat van fenn a Usteam-en es az Animehq-n. Mig ha jol tudom, a ket szerver par meterre van egymastol... Szoval, miert kell pont ugyanannak mindket szerveren meg/fenn lennie? Szimpla kivancsisagom, miatt kerdezem...

Egyszeru: egyaltalan nem kell. Viszont az fontos, hogy az elerheto legjobb keruljon fel... es ha az AF&A-F 5.1-es ripjeit megnezed, akkor igencsak lemossa az osszes tobbi verziot.
Kukorica Rox ^^

McDouglas

QuoteOriginally posted by faxmactor
Ne vedd sértésnek McDouglas, de ha így kardoskodsz egy verzió mellett, én már csak azért is megnézem a blash által ajánlott ANBU-AonE-t is >:> (igaz, az 5.1 hang amúgy sincs rám nagy hatással a két hangszórón :D )

Nyugodtam osszehasonlithatod oket, de termeszetesen ezt 5.1-es kornyezetben tedd meg, anelkul nincs ertelme. En nem egy verzio mellett kardoskodok, hanem a jobb verzio mellett.... tan rosszul teszem? ;)
Kukorica Rox ^^

McDouglas

Btw, a sok dvd-rip dicserete mellett megfogant bennem egy gondolat...

Amikor a Hikaru No Go-t ripelik egyszer, vajon mellekelnek majd minden resz melle fogalom magyarazatot vagy szabalykonyvet?

Aki latta a sorozatot, tudja mire celzok, aki meg nem latta, az gyorsan huzzon el megnezni ;)

(bar ha joltom eme allaspontomat a fansub VS. dvdrip-rol mar kifejtettem ;)
Kukorica Rox ^^

faxmactor

Hehe, majd kérek 5.1-es környezetet a Jézuskától. Remélem tudni fogja mi az (azt persz nem mondom meg neki, hogy egy militáns animét akarok bömböltetni rajta :P)
Komolyra fordítva a szót, az ára mellett az elhelyezése akadályoz meg egy 5.1-es hangrendszer beszerzésében - na meg az, hogy a jelenlegi hangkeltõ még tökéletesen mûködik.
De azért majd megnézem - nem csak a hang számít ;)

Ha már szétoffoltam a topikot, akkor már írok upload terveimrõl is (mihelyt lessze sávszél => kb. hét második fele):

- Vandread Taidouhen [IRF] 700 megás softsub a defektes helyett
- Blue Gender 13-26 [Anime-MX] (szegény ember vízzel fõz, és dupla dubos trutyit is megnéz, amin az angol hang indul elsõnek)
- Crest of the Stars [AlphaAnime] (szebb, mint az [rg], és jobb minõség is)
- Last Excile [inf-af_f] re történõ kiegészítése

- Initial D összes, full hq, ac3, kacsaláb, de elõször le kell gyártanom hozzá a feliratokat, mert még angol sincs (!)

- és még egy meglepetés, de az még késõbb ;)

Err... ez legalább egy hónapnyi nettó feltöltési idõ. :-S ADSL itt nem szerencsés... brrr..
Utazás MÁV-val: kalandjáték-kockázat

Chronos

- Blue Gender 13-26 [Anime-MX] (szegény ember vízzel fõz, és dupla dubos trutyit is megnéz, amin az angol hang indul elsõnek)
Anime-MX ripeket én még viccből sem nevezném "trutyi"-nak, és szerintem nem csak én vagyok ezzel így...:)
Az angol hangsáv pedig azért van benne, mert jópár barom amerikai ember van, aki csak angol dubbal hajlandó megnézni...:rolleyes:

CHRONOS

zsozso

Hehe, majd kérek 5.1-es környezetet a Jézuskától. Remélem tudni fogja mi az (azt persz nem mondom meg neki, hogy egy militáns animét akarok bömböltetni rajta :P)
Komolyra fordítva a szót, az ára mellett az elhelyezése akadályoz meg egy 5.1-es hangrendszer beszerzésében - na meg az, hogy a jelenlegi hangkeltõ még tökéletesen mûködik.

Ha már szétoffoltam a topikot, akkor már írok upload terveimrõl is (mihelyt lessze sávszél => kb. hét második fele):

- Initial D összes, full hq, ac3, kacsaláb, de elõször le kell gyártanom hozzá a feliratokat, mert még angol sincs (!)

Err... ez legalább egy hónapnyi nettó feltöltési idõ. :-S ADSL itt nem szerencsés... brrr..

Alphaanimeot tobbet soha
Esca utolso 4 reszebol kb feloranyi sub hianyzott ...
Death is the only redemption

faxmactor

QuoteOriginally posted by Chronos
Anime-MX ripeket én még viccbol sem nevezném "trutyi"-nak, és szerintem nem csak én vagyok ezzel így...:)
Ez a szemelyes veleményem, mas is kozrejatszik benne - pl. hogy a 8 resznel vettem eszre, hogy 26 reszes - es nem szeretem, ha a jol megszokott, hangulatot teremto intro, sub, stb. megvaltozik. Es hogy egy resz per nap sebesseggel sikerult tolteni, allando  felulvizsgalat es asztalverdeses :) kozepette amikor 96%-nal megszakadt es ujabb 4-5 oras sorbanallas kovetkezett kb 7 megaert, stb. (meg mindig sorban allok az ep26-ert, pedig mar akkor is azt csinaltam, amikor osszefutottunk a csatornan)

QuoteAz angol hangsáv pedig azért van benne, mert jópár barom amerikai ember van, aki csak angol dubbal hajlandó megnézni...:rolleyes:
[/B]
Koszonet erte nekik, amiert lerippeltek, letolthettem es megnezhetem, hogy alakul a tortenet.

Ugyanakkor tronomrol fensobbsegesen letekintek :hehe:  azokra a  olvasni (nemhogy nyelvet tanulni) nem hajlando tudatlan tomegekre (ugye Ilpalazzo ;) ) - es kepzeletemben akaratlanul is hozzajuk tarsitom azokat, akik segitenek fenntartani ezt.
Na nem mintha nem lennek tisztaban azzal, hogy nelkuluk nem lenne amerikai forgalmazas, anelkul meg hol lennenek ripjeink, netan DVD-ink angol felirattal...  :(

Ekkora omlenges utan osszefoglalom a lenyeget: akkor sem lesznek szivem csucskei se az MX, se a ZX. Gomen.

faxmactor

QuoteOriginally posted by zsozso
Alphaanimeot tobbet soha
Esca utolso 4 reszebol kb feloranyi sub hianyzott ...
Meg most szolj zsozso, ha szemelyes antipatiabol nem vagy hajlando kirakni, ha feltoltom a Crest of the Starst...

En, ha hasonlo helyzetben lennek - bar nem szeretem az Anime-MX-et -, kiraknam az egy konkret ripjuket, ha az jobb minosegu, elvezhetobb.

Tekintve, hogy a fent levo 6-os [rg] epizod meg mindig CRC-s a reges-regi vinyoproblemak utan, khhhm, nos... majd eldontod.

Chronos

Hát igen...
Magánvélemény magánvélemény, szal nem fogok beleszólni...:)
Én tisztelem mások véleményét is...

CHRONOS

Shock12

QuoteOriginally posted by Chronos
Hát igen...
Magánvélemény magánvélemény, szal nem fogok beleszólni...:)
Én tisztelem mások véleményét is...

CHRONOS
Úgy, úgy... de én inkább várok, és gyûjtögetem a dual-audiókat... és ha annyira zavar, akkor vagy játszom mPlayerrel (majd linuxon...), vagy fogom, és kikaparom belõle az angol hangsávot... egyszerûen megoldható, minõségvesztés nélkül... akit zavar... áldozatokat vállalni kell, hamár DVD-t nem kell venni... IMHO... ;) .

Szerintem ezen téma be is fejezhetõ, továbbiakban is (ha nincsen sok magyaráznivaló az animében (történet, szabályok, stb, McDouglas véleményét megerõsítve)), akkor preferált a minél jobb minõségû RIP (nem fansub...)

Mellékesen: A Last-Exile animeinf minõsége ratyi (junkies-hoz képest, pedig az nagy szó), de sajnos azok fejezték be elõször... nekem is megvan, de gyanítom, hogy lecserélem anime-kraze-re...

faxmactor

QuoteOriginally posted by Shock12
...kikaparom belõle az angol hangsávot... egyszerûen megoldható, minõségvesztés nélkül... akit zavar... áldozatokat vállalni kell, hamár DVD-t nem kell venni... IMHO... ;) .
Ki tudom pakolni belole a hangsavot, hidd el, csak... csak... az olyan "szentsegtores" beleturkalni masnak a munkajaba. Oh, well, ettol meg nem zarom ki, hogy megteszem ;)

QuoteMellékesen: A Last-Exile animeinf minosége ratyi (junkies-hoz kepest, pedig az nagy szó), de sajnos azok fejezték be elõször... nekem is megvan, de gyanítom, hogy lecserélem anime-kraze-re... [/B]
Akkor hatarozd el magad, es ird meg mire jutottal, mert en meg csak most akartam lehuzni BT-rol a hianyzo reszeket. (Mert ebbol van fenn a szerveren a legtobb es elso blikkre nem volt problema vele) Meg nem neztem meg a teljes sorozatot, csak vagy 5 reszt. A lenyeg, hogy elvezheto legyen es ne szakadjon meg a kontinuitas, valtozzon a hangulata. Szivesen tarsulok veled A-K ugyben, akkor hamarabb lerendezhetnenk.

UI: pontosan mit tartasz ratyinak az inf-af-en? (csak hogy mire figyeljek oda)

Shock12

UI: pontosan mit tartasz ratyinak az inf-af-en? (csak hogy mire figyeljek oda)

Most húzom le az elsõ részt, megnézem, milyen.
minõségen a hang, illetve kép minõségre gondoltam, fordításban sem hinném, hogy nagyon rosszak... sõt.... ;)
Ja, megírom pm-ben, hogy milyen, meg hogy hol találod meg... szerintem az lesz, hogy te húznád a 14-26-ot, én az 1-13-at.

McDouglas

Termeszetesen a kep is magaert beszel. A subbal sincs problema. Anime-Factory regi motoros a szakmaban, es az o kezeikbol ritkan (sosem?) kerult ki rossz munka. Viszont a gyorsasag nem elonyuk, de imho egy 4 reszes ova-nal hogy egy hettel kesobb jon ki a 3. resz edesmind1 ;)
Kukorica Rox ^^

Sky

Ha már így gyûlnek az artbookok az ftp-n akkor megkérdezem hogy van-e igény egy IGEN-IGEN JÓ minõségû Rurouni Kenshin artbookra ?
Mess with the best,
Die like the rest...

Zelmor

QuoteOriginally posted by Sky
Ha már így gyûlnek az artbookok az ftp-n akkor megkérdezem hogy van-e igény egy IGEN-IGEN JÓ minõségû Rurouni Kenshin artbookra ?

Ember! Már hogyne lenne?! :hopp:

Haxlin

Hi!

Tudnátok nekem mondani egy animét, amit haverom levetíthetne egy kupac ember elõtt, akik még nem láttak animét?

Ha lehet (és ez a legnehezebb a dologban) ne legyen hosszabb, mint 1 óra, és lehetõleg legyen elgondolkodtató...

THX!!!

McDouglas

QuoteOriginally posted by Haxlin
Hi!

Tudnátok nekem mondani egy animét, amit haverom levetíthetne egy kupac ember elõtt, akik még nem láttak animét?

Ha lehet (és ez a legnehezebb a dologban) ne legyen hosszabb, mint 1 óra, és lehetõleg legyen elgondolkodtató...

THX!!!

Asking for the impossible? ;)

Gits-et mondanam, ami valoszinuleg sokaknak tul magas lesz, es ambar igencsak elgondolkodtato valoszinuleg keves uj rajongot szerez majd (de azokat orokre;))

De tenyleg, 1 oranal rovidebb, igazan jo animet nem sokat fogsz talalni....

Illetve, most hogy igy belegondolok... Talan a Hoshi no Koe. Az nem hoszabb 1 oranal, es eleg igenyes anime, raadasul tipikus is ;)
Kukorica Rox ^^

Shock12

Én a kite-ot ajánlottam... szerintem korrekt... ok, vanak benne szélsõségek... hiba volt ?!

Haxlin

Huhh! Arigato!(itt véget is ér japán nyelvtudásom...)

A Kite most jön le, de mivel téli táborba lenne alternatív programmként, ahol 12-18 életkorig fordulnak elõ emberek, ott inkább nem vetítenénk le... De amiket mondtál róla, már csak azért is leszedem magamnak! :hopp:

A Hoshi no Koe-t pedig utánna nézem meg....

(És egyébként a GITS-et én is nagyon komálom!!!):D

Shock12

QuoteOriginally posted by Haxlin
de mivel téli táborba lenne alternatív programmként, ahol 12-18
upsz... hát ott tényleg ne... bár a mai fiatalság mentálisan felkésült az ilyenekre, a tanárok nem :D ...

De amiket mondtál róla, már csak azért is leszedem magamnak! :hopp:
A Hoshi no Koe-t pedig utánna nézem meg....
(És egyébként a GITS-et én is nagyon komálom!!!):D
Helyes, helyes... ez a jó hozzáállás :D !

Nevl

QuoteOriginally posted by McDouglas
Asking for the impossible? ;)

Gits-et mondanam, ami valoszinuleg sokaknak tul magas lesz, es ambar igencsak elgondolkodtato valoszinuleg keves uj rajongot szerez majd (de azokat orokre;))

De tenyleg, 1 oranal rovidebb, igazan jo animet nem sokat fogsz talalni....

Illetve, most hogy igy belegondolok... Talan a Hoshi no Koe. Az nem hoszabb 1 oranal, es eleg igenyes anime, raadasul tipikus is ;)

Bazzeg csak én vagyok vak vagy nincs fenn az FTP-n, mert nem találom ezt az oly sokat emlegetett Kite-ot!?:D
The stench of the air!
The smell of the gore!
The carnage greater than any war!

Fear the Pony!

Sky

Look before you talk !!!!!!!!!!
Anime5\Hentai
Mess with the best,
Die like the rest...

faxmactor

Bocs az off miatt, de gondoltam, ezt a topikot olyanok (is :) )latogatjak, akik megprobaljak beszerezni és megosztani ami hianycikk, ezért megemlíteném, hogy van egy nagyon jo   Bittorent kliens, a neve Azureus. Java-n alapul, ugyhogy minden platformra elerheto, es az eredeti kliens fapados hozza kepest.
http://azureus.sourceforge.net/

Nevl

QuoteOriginally posted by Nevl
Bazzeg csak én vagyok vak vagy nincs fenn az FTP-n, mert nem találom ezt az oly sokat emlegetett Kite-ot!?:D

Arigato!:D
Tök vak vagyok!:D
The stench of the air!
The smell of the gore!
The carnage greater than any war!

Fear the Pony!

Shock12

azureus

Wow... kul. Gondolkoztam már ilyenen, hogy kellene írni, örülök, hogy mostmár nem kell :D !

Shock12

FaxMactor-al együtt letöltöttük az anime-kraze-es  Last Exile-t, és lecserélnénk a fenn lévõt homogénre... Minõségére nem lehet panasz, talán a legjobb a kinn lévõk közül, a fordítás is korrekt (a többihez képest... egyetlen hibát találtam, Lavy-t nem Ravey-nek fordították... de ennél többet nem nagyon (L és R az mindíg is problémás részleg a fordításokban...)).

Nekem lejött az elsõ 13, elkezdem õket feltölteni éjjelenként. Szertintem az MX-es rippek kijövetéig jó lesz ;) !

McDouglas

QuoteOriginally posted by Shock12
FaxMactor-al együtt letöltöttük az anime-kraze-es  Last Exile-t, és lecserélnénk a fenn lévõt homogénre... Minõségére nem lehet panasz, talán a legjobb a kinn lévõk közül, a fordítás is korrekt (a többihez képest... egyetlen hibát találtam, Lavy-t nem Ravey-nek fordították... de ennél többet nem nagyon (L és R az mindíg is problémás részleg a fordításokban...)).

Nekem lejött az elsõ 13, elkezdem õket feltölteni éjjelenként. Szertintem az MX-es rippek kijövetéig jó lesz ;) !

Miert, mi a problema az inf & af-f verzioval?
Kukorica Rox ^^

Shock12

QuoteOriginally posted by McDouglas
Miert, mi a problema az inf & af-f verzioval?

A kép eléggé mosott (ezt még annó a junkieses és az inf verziók közötti összehasonlítás eredményezte), a fordítás meg... háát... most letöltöttem a kraze-est is, és lényegesen angolosabbnak is tûnik (meg a nyitószám karaoke-jánál sem volt elszúrva a feliratozás (azért nem teljesen mindegy, hogy "eien", vagy teljesen ki van belõle hagyva, mert "eiken"-nek értették))... Imho... (már az Inu Yashánál is feltûnt nekem a különbség, nemcsak itt...)

De persze lehet, hogy én vagyok az, aki téved.

Dschneider

Ha senkinek sincs ellenvetése feltenném jó(bb) minöségben a Hand Maid May sorozatát. (P-A v. SSX verzió)

Fazék

Üdv, a Vampire Princess Miyu OVA -t nincs kedve valakinek beszerezni és fölrakni? :)

Csak, mert a tv-sorozat nagyon tetszik, és úgy néz ki ti jobb forrásból szerzitek az anime-ket, mint én, mert én sajna nem találom. Szóval ha valaki megsajnálna és beszerezné, megköszönném.