Main Menu

Final Fantasy Rulez

Started by Nephilim, 2004-01-15, 21:33:49

Previous topic - Next topic

.Attila

Nekem Tidus egy borzasztóan idegesítő pojáca volt.
Yuna neve be sem ugrott volna. Persze szép, csendes lányka, de mégis oly' jellegtelennek tűnő.

Amúgy ha rákeresel a FF karakterek toplistáira, mindenhol a VII-ből van a nyertes.
http://blamethelag.wordpress.com/2010/12/27/top-ten-final-fantasy-heroines/ -> Tifa (bár szerintem Aerith népszerűbb)
http://www.gamezone.com/editorials/top-10-final-fantasy-characters -> első két hely Sephiroth és Cloud
http://stars.ign.com/articles/874/874708p5.html Sephiroth
http://www.videogamer.com/features/article/top_10_final_fantasy_characters.html 10ből 5 karakter a VIIből van, egy pedig szinte mindegyikben benne van (Bahamuth, bár az nem tudom, hogy került a szereplők közé)

De persze én is elfogult lehetek. Nekem az FFVII volt az első JRPG-m és iszonyat odaragasztott a történet. Nem romantikus szál, mert az kevésbé van (nincs ilyen rózsaszín köd, sőt, de nem spoilerezek), hanem maga a történet. És a zene.
FFVII és FFVIII zenéi mocsok jók, FFX-ére nem is emlékszem. FFIX-nek nem olyan ütős, de mindenképp hangulatos, az adott világhoz tökéletesen passzoló zenéje van.

Kicsit off: a másik nagy játék a Chrono Trigger - Chrono Cross volt. Előbbi volt az első rész, az elég retro grafika, de ettől függetlenül élvezhető, aranyosan megcsinálták. Utóbbi meg hát nálam a másik etalon, zseniális OST-vel.

White SeeD

Nem rossz ez a bootleg, csak sajna egy halom link nem üzemel:(
Most felpakolom azt ami benne van alapból, kíváncsi vagyok mennyiben fog javulni.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

chilip

működnek azok DE át kell írni a linket, megnézem hogy meg volt egy titkos link is amit fórumról szedtem össze :Kiraly:

ed.: kérdés, 0039-et szedted le? az a legutolsó elvileg

mer nem az első post-ot irogatják ám át :P hanem a friss verziót a vége fele

van itt 3 torrent potenciális modokkal (a videó modokat mivel jó nagyok voltak én torrenteztem)

1  2  3

White SeeD

Persze, a legfrissebbet. Ott vannak a halott linkek. Úgy kb a fele az.
Videókból nekem bőven jó ami a CD-men fennvan. Viszont nem láttam olyan opciót, ami az eredeti videókat hagyta volna. Főleg a videó mod-ok nem voltak meg, amik nekem nem is kellenek.
Köszi a linkekért, elkezdem szedni ezeket, hátha nem lesz túljó az eredmény csak az alapdolgokkal.

chilip

ne az ottani linkeket használd, hanem miután configoltad a bootleg-et van egy gomb oldalt hogy "mod listing" és arra nyomva előjön a lista, ami piros azt kell leszedni és 1 könyvtárba rakni aminek az útvonalát is meg kell adni. amit leszedtél és betettél oda az zöldre fog váltani (viszont néha el van írva a fájl neve, ha leszedted és még mindig piros nézd meg a fájlt mert szinte biztos 1-2 karakter van csak elírva)

amúgy a bootleg-es könyvtáram most rúg 11,2 gigára :P

White SeeD

1 óra csomagolás után kaptam egy totálfekete képernyőt. Még is csak kell az összes piros cucc. :frown:
Eleve nem is csinált bootleg indítót mint ami a step 10-ben van :confused:.

Nah majd megróbálom ha lejött ez a pár gb cucc.

chilip

amíg van piros addig esélytelen hogy menjen  :smile:

White SeeD

Remek. közben rájöttem hogy a világ high text volt ami nagyon dead, de ahhoz találtam torrentet. A többi aprósághoz meg még élnek a linkek.

A videók nevei nem egyeznek meg véletlenül a CD-n lévő videók neveivel? Semmi kedvem még 5gb videót letölteni, ha megegyeznének elég lenne csak a cd-ről bemásolni őket a megfelelő helyre.

motifator

Quote from: .Attila on 2012-08-09, 02:18:29
Nekem Tidus egy borzasztóan idegesítő pojáca volt.
Yuna neve be sem ugrott volna. Persze szép, csendes lányka, de mégis oly' jellegtelennek tűnő.

Amúgy ha rákeresel a FF karakterek toplistáira, mindenhol a VII-ből van a nyertes.
http://blamethelag.wordpress.com/2010/12/27/top-ten-final-fantasy-heroines/ -> Tifa (bár szerintem Aerith népszerűbb)
http://www.gamezone.com/editorials/top-10-final-fantasy-characters -> első két hely Sephiroth és Cloud
http://stars.ign.com/articles/874/874708p5.html Sephiroth
http://www.videogamer.com/features/article/top_10_final_fantasy_characters.html 10ből 5 karakter a VIIből van, egy pedig szinte mindegyikben benne van (Bahamuth, bár az nem tudom, hogy került a szereplők közé)

De persze én is elfogult lehetek. Nekem az FFVII volt az első JRPG-m és iszonyat odaragasztott a történet. Nem romantikus szál, mert az kevésbé van (nincs ilyen rózsaszín köd, sőt, de nem spoilerezek), hanem maga a történet. És a zene.
FFVII és FFVIII zenéi mocsok jók, FFX-ére nem is emlékszem. FFIX-nek nem olyan ütős, de mindenképp hangulatos, az adott világhoz tökéletesen passzoló zenéje van.

Kicsit off: a másik nagy játék a Chrono Trigger - Chrono Cross volt. Előbbi volt az első rész, az elég retro grafika, de ettől függetlenül élvezhető, aranyosan megcsinálták. Utóbbi meg hát nálam a másik etalon, zseniális OST-vel.
Mondom én, elfogult vagyok :) De nincs mese, le kell ülni és végigjátszani a FFVII-et, lehet, hogy az megváltoztatja a ranglistát. Már csak időt kéne szakítani rá valahogy...
Chrono Trigger/Chrono Cross-ról már hallottam, hogy nagyon jó, de fogalmam sincs, hogy mikor lesz időm arra is...

:bruhuhu: :bruhuhu: :bruhuhu: Újra középiskolás/egyetemista akarok lenni!!!!  :bruhuhu: :bruhuhu: :bruhuhu:
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Cloud

Azoknak akiknek tetszett a VII. rész:

Ha nem játszottátok psp-n, akkor legalább egy emulátorral nézzétek meg a Crisis Core-t is, bőven megéri a ráfordított időt.

White SeeD

Van működő psp emulátor?

chilip

Quote from: White SeeD on 2012-08-09, 15:23:47
Remek. közben rájöttem hogy a világ high text volt ami nagyon dead, de ahhoz találtam torrentet. A többi aprósághoz meg még élnek a linkek.

A videók nevei nem egyeznek meg véletlenül a CD-n lévő videók neveivel? Semmi kedvem még 5gb videót letölteni, ha megegyeznének elég lenne csak a cd-ről bemásolni őket a megfelelő helyre.

HD felújított videók, amúgy csak élesebbek mint az eredetik ennyi a különbség, sztem megéri az időt :)

White SeeD

Bootlegre csomagot dobom, sosem lesz ebből minden sárga.
Helyette valami 1,2gb packot raktam fel ami egész jó. Grafika felújítva, zenék szintén.
Egyetlen probléma, hogy az eddigi 4 karakterből a 2 lánynál nem tudja betölteni a battle infókat. Így csak az alap statjaik jönnek ki a harcban, azaz tök mind1 mi van a kezükbe, nem adódik hozzá a végső értékekhez :frown:
Megpróbálom egy savegame editorral kompenzálni a dolgot.
Meg a random battle kikapcsolása sem megy :ejj:

chilip

figy, fél napom ment rá de megoldottam. :D melyik modok nincsenek meg neked? lehet tudok segíteni

White SeeD

Az alapdolgokon és pár cuccon kívűl semmi. Nagy része piros. Miközben gyak megvannak csak máshogyan.
Noha leszedtem ami kell az teljesen máshogy van meg. Újra kéne csomagolni, átnevezgetni, kibontani, telepíteni.
Sokkal egyszerűbb megbuherálni egy savegameeditorral mint keresgélni ennek a hibáját :angyali:
Így is volt némi probléma a textúrával, amit elég hamar sikerült kiküszöbölni, jóez így most. MAgasabb szinten talán lesz némi gond hogy nincs rajtuk védelem, de remélem a vit húzásával ez is megoldható.

Cloud

Quote from: White SeeD on 2012-08-09, 20:55:32
Van működő psp emulátor?

Közben utánanéztem és van csak alig egy két játékkal működik.

White SeeD

Tehát van, de gyakorlatilag mégsincs :smile: Nemmintha engem érintene, van psp-m.

Viszont szívás van, nem működik a savegameeditor csak Cloudon, már Barret is visszasüllyedt lv1 szintre, így viszont nemigen éri meg vinni, 1 karival nemvidámság a game. Pedig elvileg egy tökéletesen működő megapackot raktam fel.

chilip

az hogy valami nem működik alapból és te vit húzásával akarod lecsalni ezt az önmagában gáz sztem, nekem tökéletesen működik az up-olt graf mindenestül és csak 3-4 fájlt kellett átneveznem. 2-3 megával tudok feltölteni és tudok kreálni ideiglenesen ftp szervert az áttöltéshez ( mondjuk ehhez kis szerencse is kell mert valamiért nem mindenkinek tudok max-al feltolni, de egy próbát pl simán megér a dolog ), sztem ne szarozz és küldj egy PM-et, a 11 gigát felbaszarintom és ami kell azt megpróbálod leszedni.

valami MSN elérhetőséget baszarints felém ez esetben PM-ben :D

White SeeD

Köszi, de úgy néz ki megoldódni látszik a helyzet. Randomban felülírtam mindent mindennel és most működget. Leszámítva, hogy az összes maxos fegyver bugos, de ez még kibírható. És már csak feleannyi hibát ír ki mint eddig. Persze a főpróba még odébb van, mert most nincs a közelben videó esemény, meg a a minigame ahol annó ki szeretett akadni, de majd meglássuk.
6gb-nyi cuccból csináltam egy 2,6gb gamet :angyali:

Cloud

Quote from: White SeeD on 2012-08-11, 13:11:50
Tehát van, de gyakorlatilag mégsincs :smile: Nemmintha engem érintene, van psp-m.
Akkor gondolom már játszottál vele. :)

White SeeD

Jam már végigvittem FF psp-t :redface:

És yess kapható az FF7 újra. Mindössze 10 ejró, és csak most csak nekem.
Szuper felújítások, mostantól akár nagy felbontásban is játszható, de minden maradt a régiben.
Super achivementek yesss, felhőmentés (online only game).

Nos mivel megint lerobbant az FF7 nálam (Nem sikerült betölteni a dragont Sephirothnak, így az folyamatosan misseli, sosem fogja legyőzni) lehet még is csak megvárom ennek a megfelelően olcsó (free) verzióját :redface:

.Attila

Hol jelent meg?
10 eurót lazán kiadok rá. (már csak azért is, mert anno másolatot toltam végig)

White SeeD

square enix online bolt only ajánlata
https://store.eu.square-enix.com/emea_europe/

nekem már megvan, úgyhogy ezt már nem veszem meg :smile:

.Attila

QuoteOur products and services displayed on the Store are not available for purchase by individuals outside of the Serviced Countries. Our system indicates that you are outside of the Serviced Countries for this Site.

For more details on what countries are serviced please refer to the Terms of Use.

Csak rákényszerítik az embert, hogy illegális módon szerezze be.
Ekkora balfasz bandát.

http://www.ipetitions.com/petition/final-fantasy-vii-pc/?utm_medium=email&utm_source=system&utm_campaign=Send%2Bto%2BFriend

Hozzáteszem, hogy kiderült, egyes elvileg támogatott országokban (pl. Új-Zéland) is a fenti üzenetet dobja ki.

Cloud

Cloud

Cloud

kelvor

Ez nem semmi. m ( _ _ ) m

Még az asztalt is félbe vágta.  :he: