Main Menu

Képek

Started by .Attila, 2004-01-16, 22:15:50

Previous topic - Next topic

Meske

Noki: és nem tudnál esetleg egy kártyanaptárt is összeszerkeszteni nekem? (vagy akár többet is) Mivel gyûjtöm õket, s nem is lenne rossz egy anime stílusu kártyanaptár a gyûjteményembe... :hopp:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Marfy

Quote from: MeskeNoki: és nem tudnál esetleg egy kártyanaptárt is összeszerkeszteni nekem? (vagy akár többet is) Mivel gyûjtöm õket, s nem is lenne rossz egy anime stílusu kártyanaptár a gyûjteményembe... :hopp:
Oké majd megcsinálom úgyis sokat unatkozom :(.
Csak add meg lécci a méretét hogy mekkeora legyen mert nekem most nincs kéznél egy naptár sem.
Ja és ki legyen rajta, az lenne a legjobb ha te vállasztanál egy képet és majd linkeld be ide ha lehet nagy felbontású legyen.

Marfy

Ahogy ígértem elkészült a naptár és le is tölthetõ ha érdekel valakit.
Jpg formátumban van 300dpi (2481x3058) felbontásban.
A felsõ margónak 15mm-t hagytam hogy ha valaki tényleg kiszeretné nyomtatni fel birja fûzni.
Majd felteszem képek nélkül is hogy teccõleges képeket tehettek be.
Majd a cdr-es verziót is felteszem csak az 40MB arra még egy kicsit várni kell.
Elõlap
Január
Február
Március
Április
Május
Június
Július
Augusztus
Szeptember
Október
November
December
Azért van egyenként feltéve mert ha még valamit kellene javítani rajta akkor ne kelljen az egészet újra feltennem.
Ha valami hibát észleletek helyesírásit vagy valami mást azt lécci jelezzétek.

Damnatus

Hali!

Noki
Jópofa!

Pirula

Quote from: NokiAhogy ígértem elkészült a naptár és le is tölthetõ ha érdekel valakit.
Jpg formátumban van 300dpi (2481x3058) felbontásban.
A felsõ margónak 15mm-t hagytam hogy ha valaki tényleg kiszeretné nyomtatni fel birja fûzni.
Majd felteszem képek nélkül is hogy teccõleges képeket tehettek be.
Majd a cdr-es verziót is felteszem csak az 40MB arra még egy kicsit várni kell.
Elõlap
Január
Február
Március
Április
Május
Június
Július
Augusztus
Szeptember
Október
November
December
Azért van egyenként feltéve mert ha még valamit kellene javítani rajta akkor ne kelljen az egészet újra feltennem.
Ha valami hibát észleletek helyesírásit vagy valami mást azt lécci jelezzétek.

Ezek nagyon királyak lettek! :jee:
Most már csak valami helyet kell keresnem ahol normális papírra kinyomják õket.

Manu

Hétvégére ott fog fityegni a konyhámban. Úgyis üres a fal és nem tudtam mit tegyek ki.
Igazán szép munka!

Dragon

Quote from: PirulaEzek nagyon királyak lettek! :jee:
Most már csak valami helyet kell keresnem ahol normális papírra kinyomják õket.
Ilyen nagyobb fénymásolós boltokban meg tudják csinálni, de olcsó az nem lesz.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Meske

Nagyon jó a naptár, de sajnos nekem nem akar bejönni a júniusi... :(

Egy átlagos méretû kártyanaptár hossza kb. 10,5 cm és a szélessége kb. 6,8 cm. Hogy ez mennyit jelent képernyõ felbontásban azt nem tudom, de azért remélem ezzel is segítettem. De amúgy találkoztam már ennél jóval kisebb kártyanaptárokkal is, vagy esetleg egy kicsit nagyobbakkal is, de a nagytöbbség kb. ekkora.
És hogy milyen kép legyen rajta? Nem is tudom, hiszen annyi féle jó kép van a világon. Ez legyen inkább meglepetés. Abban biztos vagyok, hogy Kaollásat szeretnék! :hopp:

Marfy

Quote from: MeskeNagyon jó a naptár, de sajnos nekem nem akar bejönni a júniusi... :(

Egy átlagos méretû kártyanaptár hossza kb. 10,5 cm és a szélessége kb. 6,8 cm. Hogy ez mennyit jelent képernyõ felbontásban azt nem tudom, de azért remélem ezzel is segítettem. De amúgy találkoztam már ennél jóval kisebb kártyanaptárokkal is, vagy esetleg egy kicsit nagyobbakkal is, de a nagytöbbség kb. ekkora.
És hogy milyen kép legyen rajta? Nem is tudom, hiszen annyi féle jó kép van a világon. Ez legyen inkább meglepetés. Abban biztos vagyok, hogy Kaollásat szeretnék! :hopp:
A június valamiért nem jön be tényleg bedig én rendben találtam, mendegy akkor írd be : hideki.uw.hu/Naptar/jun.jpg így bejön.
Na a kártyanaptárt pedig lehet estére megcsinálom csak nehéz jó képet találni de majd rajta leszek.
És örülök hogy elnyerte a teccéseteket, ha esetleg nem teccenek a képek felteszem csak a napokat egy üres lapon és majd mindenki tesz rá olyan képet amilyet akar, estére fent lesz.

roderick

Quote from: NokiA június valamiért nem jön be tényleg bedig én rendben találtam, mendegy akkor írd be : hideki.uw.hu/Naptar/jun.jpg így bejön.
Rossz a link:  http://http//blabla van írva azért nem jön be
kicsit meg is lepödtem miért is illene a microsoft honlapja egy nyári hónaphoz:)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Marfy

Meske elkészült a naptár remélem tecceni fog.
Ezen  a lapon rajta van az eleje és a hátulja is egyben ez csak mutatóban van nem ezt kell nyomtatni.
Ezt a kettõt kell nyomtatni nagy felbontásban van és csak a keret mentén ki kell vágni.
Eleje
Hátulja.
Ha valakinek kell még ilyen az jellezze, ha lesz idõm megcsinálom.
Edit: Roderick: Köszi megtalálltam a hibát és javítottam

Cobra

Nem semmi munka, gratulálok hozzá    :jee:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Marfy

Quote from: CobraNem semmi munka, gratulálok hozzá    :jee:
KÖSZI!

Damnatus

Hali!

Köszi Noki!

Meske

Köszi szépen Noki, nagyon tetszik!!! :merci:

Virtuálisan most vagy 1000 puszit küldök a pofidra!! :)

Király vagy!!!! :hail:

Ez lesz az elsõ 2005-ös naptáram, és mindközül a legbecsesebb!!! ;)

tomengler

Király lett a naptár!
Nagyon profi! :)
He has really swung the bat!

Marfy

Quote from: MeskeKöszi szépen Noki, nagyon tetszik!!! :merci:

Virtuálisan most vagy 1000 puszit küldök a pofidra!! :)

Király vagy!!!! :hail:

Ez lesz az elsõ 2005-ös naptáram, és mindközül a legbecsesebb!!! ;)
Hú még a végén elpirulok :).

Shadowolf

Nokin kívül más is postolhatna már pár képet. :rolleyes:

Dragon

Quote from: ShadowolfNokin kívül más is postolhatna már pár képet. :rolleyes:
Én még keresem a berakható Rei (NGE) képeket a naptáramba.
Nem lenne rossz, ha tudnátok ajánlani egy párat.
Ha lehet, akkor jó felbontású, fehér hátterû legyen.
Elsõsorban tavaszi hiányzik, de bármelyik hónaphoz illõt szívesen fogadok.
Ha nincs más, akkor bármelyik szereplõ jöhet, de egyenlõre reménykedem hogy egy 100% Rei naptárat is össze tudok hozni.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Mattanja

Most már tényleg menjetek át lassan a "gratulációkba"...
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

.Attila

Quote from: ShadowolfNokin kívül más is postolhatna már pár képet. :rolleyes:
:lol:
Tessék, szeressük a lány Ranma-t :)

És akkor: tényleg jó lett Noki! :jee: Hogy csináltad? Nekem egy Chloe-s kéne, vagy egy Motoko-s, esetleg egy Azumanga-s :)

Marfy

Quote from: TriviÉs akkor: tényleg jó lett Noki! :jee: Hogy csináltad? Nekem egy Chloe-s kéne, vagy egy Motoko-s, esetleg egy Azumanga-s :)
Corel Draw 9-ben és Photo Shop7ben csináltam de inkább csak Corel.
Ha kicsit konyít valaki hozzá akkor csöppet sem nehéz csak mire beírtam azt a sok nevet hát  :grrr:  de csak meglett :).
Ha neked megfelel a betûtípus és a fehér háttér akkor ha küldesz nekem képeket szivesen belerakosgatom és neked majd csak nyomtatnod kell.
Háttérképek megfelelnek de min 1024x768as legyen de minnnél nagyobb annál szebb lesz nyomtatáskor.
Majd PM-ben linkelj lécci képeket.
De hogy on is legyek csináltam Chobits kártyanaptárt is :).
Eleje
Hátulja
Remélem teccik, Chobits 4ever!  :hopp:

Meske

Quote from: NokiDe hogy on is legyek csináltam Chobits kártyanaptárt is :).
Eleje
Hátulja
Remélem teccik, Chobits 4ever!  :hopp:
És íme a kettes számú 2005-ös kártyanaptárom! ;)
Nagyon jó!!! :)

Pirula

Chrno Crusade-bõl Rosette-s képeket tudnátok linkelni vagy küldeni nekem? Esetleg helyeket ahol ilyet lelhetek?
Végigböngésztem már az allthewebbel meg a Googlelal is mindent, de még nincs meg az ínyemre való rajz. (Nem oda akarom tetováltatni, csak pólóra nyomatni.)
Kössz elõre is.

Fazék

Quote from: PirulaChrno Crusade-bõl Rosette-s képeket tudnátok linkelni vagy küldeni nekem? Esetleg helyeket ahol ilyet lelhetek?
Végigböngésztem már az allthewebbel meg a Googlelal is mindent, de még nincs meg az ínyemre való rajz. (Nem oda akarom tetováltatni, csak pólóra nyomatni.)
Kössz elõre is.
rakok 3 képet a request-be, remélem valamelyik megfelel :) (amúgy pedig úgy emlékeztem sokkal több képem van róla... nem értem...)

edit: amint megbírkóztam a képfeltöltés feladatával...
edit2: 3 próbából nulla kép ment fel... ha már létezik a kép valamelyik board-on, akkor hibaüzenet nélkül egyszerûen nem rakja ki? vagy mi lehet ennek az oka? :confused:
edit3: légyszi magyarázza el nekem valaki, hogy mûködik a kép post-olása, de mint a hülyegyereknek, mert valami egyszerû hibát vétek vszleg... :grrr:
edit4: ilyet még nem pipáltam... amikor újra ugyanazt a képet akartam post-olni, akkor szólt hogy 'duplicate' - na mondom ez már haladás! de nézem hogy én post-oltam, ráadásul most! - mivaaaan?! akkor miért nem jeleníti meg nálam is?! :confused: hiába 'refresh'-elek, elhagyom az oldalt, stb még mindig nem mutatja az általam post-oltakat... gondolok egyet, cache törlése oldal újratölt és már ott vannak... nem igazán értem hogy ez mitõl van, valaki megtudná nekem magyarázni? köszi :)

Pirula

Quote from: Blimprakok 3 képet a request-be, remélem valamelyik megfelel :) (amúgy pedig úgy emlékeztem sokkal több képem van róla... nem értem...)
:merci: Valószínû az elsõ vagy a harmadik lesz a befutó.
Ha netalántán megkerülnek azok a képek amikre emlékszel még azokat is szívesen fogadom ám!

Shadowolf

Quote from: PirulaChrno Crusade-bõl Rosette-s képeket tudnátok linkelni vagy küldeni nekem? Esetleg helyeket ahol ilyet lelhetek?
Kössz elõre is.

Itt is van pár. Mondjuk asszem csak az egyik volt olyan amin egyedül van... Keressek még?

Edit: még egy oldal. Bár ez se az igazi...

Feldin

Quote from: Noki:).
Ok majd felteszem jpg-ben de ha szerkeszteni akarod nem ártott volna a Corel Draw na de mindegy, a képeket beilleszteni másban is bebirod.
Amúgy kész van augusztusig csak már meguntam a nevek beírogatását de holnapra már tuti kész lesz.
Itt van pár kép ízelítõnek kis felbontásban mentettem ki a méretük miatt.
Naptár
Naptár2
Naptár3
Május, gyönyörû május... :D
Szuper!
Tényleg hozzád fogok járni grafikus programok órára!!!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

Quote from: NokiMeske elkészült a naptár remélem tecceni fog.
Ezen  a lapon rajta van az eleje és a hátulja is egyben ez csak mutatóban van nem ezt kell nyomtatni.
Ezt a kettõt kell nyomtatni nagy felbontásban van és csak a keret mentén ki kell vágni.
Eleje
Hátulja.
Ha valakinek kell még ilyen az jellezze, ha lesz idõm megcsinálom.
Edit: Roderick: Köszi megtalálltam a hibát és javítottam

Noki!!!!
 Nagy grat!!!!!
A május megváltoztatásáért :morci:
Amúgy én is kérnék kártya naptárt!!!!
Találd ki mi legyen rajta! :D

Noki! Engem érdekelne a Corel fájl is!!!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Pirula

Quote from: ShadowolfItt is van pár. Mondjuk asszem csak az egyik volt olyan amin egyedül van... Keressek még?

Edit: még egy oldal. Bár ez se az igazi...

Ezekkel összefutottam keresgélés közben, szedtem is le róluk párat, de azért  :merci:
A minitokyon vannak fenn jó szkennelt képek, de hogy azokat leszedjem 10-es member level kell, ami nekem nincs. Válogatnom mindenesetre már van mibõl.