Main Menu

Képek

Started by .Attila, 2004-01-16, 22:15:50

Previous topic - Next topic

Pirula

Quote from: FeldinTaníts meg photoshoppolni!
Huhú! Ezzel most mellélõttél, még én is csak kísérletezek. :) Talán Noki tud ajánlani valamit, õ jobban benne van.
De van itt egy nagyon jó kis leírás, én most ezeket próbálgatom:
Photoshop tutorial
Egyébként meg úgy szoktam hogy végigmászom a menüket, kipróbálok valamit, aztán ha rossz akkor nyomok egy step backwardot és kész. Idõigényes, de legalább megjegyzi az ember.

Xaga

Quote from: FeldinTaníts meg photoshoppolni!
Vagy te könyvbõl?
Akkor ajánlj könyvet!!!!

:G vagy 3DBuzz.com ott van VTM Photoshopra

Pirula

Ezennel gondoltam a színes monitorral nem rendelkezõkre is.
Íme az új képem. Lain.
Közben végig a filmzene Cyberiás remixét hallgattam, lehet azért lett ilyen. :)

Fazék

Quote from: PirulaEzennel gondoltam a színes monitorral nem rendelkezõkre is.
Íme az új képem. Lain.
ha még más nem tette, akkor megragadnám az alkalmat és gratulálnék ezért a kiváló háttérképért! valami átkozottul jól sikerült véleményem szerint! :eeek:  :jee:  köszönöm, hogy gyûjteményem darabjává tehettem :zen:

Marfy

Quote from: PirulaTalán Noki tud ajánlani valamit, õ jobban benne van.
De van itt egy nagyon jó kis leírás, én most ezeket próbálgatom:
Photoshop tutorial
A PhotoShop-hoz én is csak keveset értek, csak az alapdolgogat inkább a CorelDraw-t használom a PhotoShop csak azért van hogy a képeket átméretezzem vagy retusáljam.

Gab3c

Quote from: NokiEsetleg ha még érdekelnének valakit a naptárak itt megtalálhatja az összeset jpg és cdr formátumban.
Koszonom
Kimi Ga DVDk angol felirattal itt: http://www.hongfire.com/forum/showthread.php?t=14037
Many thx to ae101kai

Pirula

Quote from: Blimpha még más nem tette, akkor megragadnám az alkalmat és gratulálnék ezért a kiváló háttérképért! valami átkozottul jól sikerült véleményem szerint! :eeek:  :jee:  köszönöm, hogy gyûjteményem darabjává tehettem :zen:
:merci: Ez azért megnyugtat, felraktam a minitokyora is, de onnan kb. 10 másodperc alatt törölték. :wtf: Ami bosszant az az hogy nem is indokolják hogy miért, csak egy automatikusan generált levelet kaptam. Ráadásul ez már a második eset.

Xipe

Quote from: Pirula:merci: Ez azért megnyugtat, felraktam a minitokyora is, de onnan kb. 10 másodperc alatt törölték. :wtf: Ami bosszant az az hogy nem is indokolják hogy miért, csak egy automatikusan generált levelet kaptam. Ráadásul ez már a második eset.

nincs protekciod.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: Xipenincs protekciod.
Az nincs. De úgyis csak arra gyúrtam hogy meglegyen a 10-es member level, mert csak akkor lehet letölteni a jó minõségû, nagyfelbontású scaneket amikkel könnyen lehet dolgozni. Csak így hogy egybõl ledobnak persze kicsit nehezebb.

Xipe

Quote from: PirulaAz nincs. De úgyis csak arra gyúrtam hogy meglegyen a 10-es member level, mert csak akkor lehet letölteni a jó minõségû, nagyfelbontású scaneket amikkel könnyen lehet dolgozni. Csak így hogy egybõl ledobnak persze kicsit nehezebb.

ertem.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Találtam jó pár, egész jó Chrno Crusade képeket, majd szépen felrakosgatom õket, csak szóljatok rám, ha elfelejteném, és kell :)

Pirula

Quote from: TriviTaláltam jó pár, egész jó Chrno Crusade képeket, majd szépen felrakosgatom õket, csak szóljatok rám, ha elfelejteném, és kell :)
De még mennyire!!!

Manu

Quote from: PirulaEzennel gondoltam a színes monitorral nem rendelkezõkre is.
Íme az új képem. Lain.

Ügyes vagy te gyerek!
Most már elmondhatnád, hogy mi az a pirula amit szedsz, hátha nekem is jót tesz :D

Marfy

Quote from: Gab3cKoszonom
Szivesen :).
Pirula: Te sokkal jobban tudod használni a PhotoShop-ot mint én aki tanultam :D. Mondjuk az effektek nem minden, kreativitásnak is lenni kell hogy jókat lehessen alkotni és én hiába ismerem jól a progit ez sajna nincs meg bennem.

Fazék

Quote from: NokiMondjuk az effektek nem minden, kreativitásnak is lenni kell hogy jókat lehessen alkotni és én hiába ismerem jól a progit ez sajna nincs meg bennem.
hát igen, sajnos én is mûvészi kreativitásom teljes hiánya miatt nem tudok ilyen színvonalú képeket csinálni... (arról már nem is beszélve, hogy képes lennék szürke helyett véletlenül rózsaszínt használni, stb  :lol: )

.Attila

Quote from: PirulaDe még mennyire!!!
/a -ban már fent van egy csomó, most megy még pár a /w -be :)

Pirula

Quote from: Trivi/a -ban már fent van egy csomó, most megy még pár a /w -be :)
Nagy-nagy :merci: a /a-s képekbõl egy sem volt meg, a hátterekbõl is csak 2-3 talán.
Quote from: ManuMost már elmondhatnád, hogy mi az a pirula amit szedsz, hátha nekem is jót tesz :D
Családi recept. Venned kell elõször egy fekete csibét, aztán biokoszton felnevelni, majd a 124-ik tojását a téli napfordulókor 1 deciliter tej hozzáadásával rántottává kell sütni. Ezt ki kell szárítani, majd 1200 +/- 1 méteres tengerszint feletti magasságon nõtt macskagyökérrügyreszelékkel kell összedolgozni. Ha ez megvan akkor már nincs más hátra mint hogy három természetes szõke 6 éves és 12 napos óvodás kislány könnyével meghinteni és 2 dl 1927-es Szentgyörgyhegyivel kísérve lenyelni.
Quote from: NokiMondjuk az effektek nem minden, kreativitásnak is lenni kell hogy jókat lehessen alkotni és én hiába ismerem jól a progit ez sajna nincs meg bennem.
Tudom ajánlani a fenti receptet. :D

:merci: Mindenkinek a kommentekért!

Moha

Tegnap este (illetve ma hajnalban :p) megihletett az egyik /a galériába postolt kép. Kicsit nekiálltam és ez lett belõle.
Remélem tetszeni fog nektek.

Exo

Quote from: MohaTegnap este (illetve ma hajnalban :p) megihletett az egyik /a galériába postolt kép. Kicsit nekiálltam és ez lett belõle.

Moha, ez nagyon ott van! :)
Továbbá  :cool:  :jee:  :kiraly:  :appl:  :whoah: és  :hail:

Sz'al bravó! :D

...elmentve!

Marfy

Quote from: MohaTegnap este (illetve ma hajnalban :p) megihletett az egyik /a galériába postolt kép. Kicsit nekiálltam és ez lett belõle.

Nagyon jó lett :cool:!

.Attila

Nos, megcsináltam életem elsõ wallpaper-ét. Nem nagy kunst, meg is látszik rajta :rolleyes:
Már dolgozok egy következõn, amihez Gab3c-tõl kaptam is segítséget, már csak a hátterét kell kitalálnom (ami a legnehezebb része :)). Az is Noir téma :)
De talán már a Chrno Crusade-hez is van ötletem, de ez még csak hirtelen ihlet, nem biztos, hogy lesz belõle vmi :)
Two maidens who govern death

Xipe

Quote from: TriviNos, megcsináltam életem elsõ wallpaper-ét. Nem nagy kunst, meg is látszik rajta :rolleyes:
Már dolgozok egy következõn, amihez Gab3c-tõl kaptam is segítséget, már csak a hátterét kell kitalálnom (ami a legnehezebb része :)). Az is Noir téma :)
De talán már a Chrno Crusade-hez is van ötletem, de ez még csak hirtelen ihlet, nem biztos, hogy lesz belõle vmi :)
Two maidens who govern death

ha nem gond akkor hasznalnam is.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

itt van egy regi tolem amit ugymond rendelesre csinaltam.
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: Xipeha nem gond akkor hasznalnam is.
:)
Minitokyo-ról törölték 3 perc alatt :D Hogy lesz meg így valaha a lvl 10? :rolleyes:
Jó kép, amit csatoltál, csak a csatolást úgy fél éve itt nem szeretik, mert lassítja a fórumot. Egyébként a rajz is a tied?

Djinn

Nahát! Hogy ti milyen ügyesek vagytok!  :)
Kedvet kaptam én is az alkotáshoz  :rolleyes:
Bár jobb lesz, ha mások mûveit nézegetem csak, mert én nem vagyok egy mûvész típus. Mások ügyességébõl élek  :o
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

Quote from: Trivi:)
Minitokyo-ról törölték 3 perc alatt :D Hogy lesz meg így valaha a lvl 10? :rolleyes:
Jó kép, amit csatoltál, csak a csatolást úgy fél éve itt nem szeretik, mert lassítja a fórumot. Egyébként a rajz is a tied?

a rajzot ugy kaptam meg hogy ceruzaval durvan megvoltak a korvonalak a pozhoz.
a szinezest sapka,szemuveg tetko az en muvem.
_(๏̯͡๏)_

Moha

Quote from: Trivi:)
Beavatnál, hogy mi ez a Minitokyo? Már többször olvastam itt róla, de nem értem, mi ez a lvl10-ezés...
Quoteúgy fél éve itt nem szeretik, mert lassítja a fórumot.
Van az már egy éve is lassan :)

Xipe

Quote from: MohaBeavatnál, hogy mi ez a Minitokyo? Már többször olvastam itt róla, de nem értem, mi ez a lvl10-ezés...Van az már egy éve is lassan :)

jol van na.
csak nincs hova toltenem.
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: MohaBeavatnál, hogy mi ez a Minitokyo? Már többször olvastam itt róla, de nem értem, mi ez a lvl10-ezés...Van az már egy éve is lassan :)
A minitokyo az egy honlap, ahol van fórum, galéria (hátterek, scan-ek), lehet anime-ket értékelni, mások értékelésihez megjegyzéseket fûzni etc. A fentlévõ háttereket mind a tagok készítették, csak sajátkészítésû hátteret lehet feltölteni, és vannak nagyon jók, de ahhoz, hogy letöltsd, min 10-es szintû tagnak kell lenned. Szinteket úgy léphetsz, hogy írsz a fórumba, kommentálsz képeket, anime leírásokat, feltöltesz hátteret/scant és ilyesmi. Namost, ha a mod-ok úgy gondolják, hogy a te képed nem üti meg a szintet, amit õk gondolnak, akkor fogják magukat és egyszerûen törlik. Pl. itt egy kép, amit töröltek, mert õk 1 perc alatt is össze tudják dobni: kép
Szerintem totál nem éri meg azért szenvedni a wallpaper készítéssel csak azért, hogy ott elérd a szintet. Ha egyébként is csinálsz, akkor rendben. Én postolással fogom feltornázni 10-re, aztán nagyívben...

Moha

Értem.
Hmmm, kíváncsi vagyok, az én wallpaperemre mi lenne a reakció (hány percig élne... :D )
Amúgy mennyit kell kb postolni a 10-es szinthez?