Legjobb bishonenek

Started by Eleanor, 2004-02-01, 14:15:35

Previous topic - Next topic

Emarsharae

QuoteOriginally posted by Kalibur
A skótszoknya meg legyen a legkissebb gond :p  Ki hallott már természetes vörös japánról pl?
A skótszoknya lelkileg kissé felzaklatott lévén hogy hosszú a történet és ha még érdekel, a következő talin megosztom veled... :p
A vörös hajról meg annyit, hogy valahol olvastam már olyan fanfiction-t hogy Yohji rajta kapja Ayát amint éppen festi a haját. :hopp:
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Kalibur

QuoteOriginally posted by Emarsharae
A skótszoknya lelkileg kissé felzaklatott lévén hogy hosszú a történet és ha még érdekel, a következő talin megosztom veled... :p
A vörös hajról meg annyit, hogy valahol olvastam már olyan fanfiction-t hogy Yohji rajta kapja Ayát amint éppen festi a haját. :hopp:
Thx :D
Hajfestés az fanfic. Nem hiszem, hogy valóban nekiállna ilyesminek... (különben is fancuccok erős skepticizmussal nézendők... azt azóta tartom így, mióta egy dojinshi képein Kenshint láttam Sanora mászni... nemtom miért, de ezen meg én voltam rettenetesen fennakadva, azóta se tettem túl magam rajta)
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Emarsharae

Hááát, ezt a hajfestéses dolgot csak mint érdekességet említettem meg, meg gondoltam más is nagyot mulat rajta...;)
Én se tudnám elképzelni Ayát hajat festeni... Nem az ő stílusa, mint a hosszú haj és copf sem... (Glühen) :ejj:
Ami Kenshint illeti, őhozzá még nem volt túlzott szerencsém, mert igen hosszú a lista hogy miket kéne végignéznem. (És "sajna" nem ülhetek egész nap a gép előtt... szóval még egy kis idő amíg mindenhez eljutok...)
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Kalibur

igen hosszú a lista hogy miket kéne végignéznem. (És "sajna" nem ülhetek egész nap a gép előtt... szóval még egy kis idő amíg mindenhez eljutok...)
Ohh, milyen ismerős a szituáció :rolleyes: :p
Keblemre, sorstárs!

Shadowolf

Keblemre, sorstárs!

:eek: Hű, hogy én most mennyire irigyelem Emarsharae-t. :o :p :D

Saori

QuoteOriginally posted by Shadowolf
:eek: Hű, hogy én most mennyire irigyelem Emarsharae-t. :o :p :D

Ejjnye Shadow ;) :p :ejnye:
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Emarsharae

Ohh, milyen ismerős a szituáció :rolleyes: :p
Keblemre, sorstárs!
Ehhh, köszi. Most egyelőre kicsit túl vagyok töltődve gondolatokkal... Szóval megálltam kicsit.
Mangákat olvasok és Petshop of Horrors-t keresek. Mellesleg, 4 részes és nagyon jó.
Érdemes belekukucskálni. És ha valaki meglátná a mangát letölthető formában, gondoljon rám. ;)

Shadowolf... te tényleg Sadowolf vagy. :p

Emarsharae

Na mi van, kipusztult a fórum? :( :confused:
*unottan rúgdos pár tetemet*
Ejnye, Shadowolf, az összes nőnemű egyed elhagyta a fórumot írígységed miatt, és nők nélkül nem sok lelkesedést várhatnak a bishik...:ejj: :ejj: :ejnye:

Saori

Na mi van, kipusztult a fórum? :( :confused:
*unottan rúgdos pár tetemet*
Ejnye, Shadowolf, az összes nőnemű egyed elhagyta a fórumot írígységed miatt, és nők nélkül nem sok lelkesedést várhatnak a bishik...:ejj: :ejj: :ejnye:

Én élek..csak előbb szeretnék átmenni a nyelvvizsgán, utána majd hódolok a bishiknek :D

Shadowolf

Mért van az, hogy az összes nő bennem látja a problémát? :( :( :(

Emarsharae

Ugyan, ugyan Wolfy.
Én nem látom benned. Talán mert asszem még nem volt szerencsém hozzád élőben, és mivel nem vagyok látnok, ez van.
De észre kellett vennem, hogy nem jön a tömeg amióta irígykedni kezdtél Kalibur ölelése miatt...;) :(
Szóval passz.
Engesztelésül van témád?

Emarsharae

QuoteOriginally posted by Saori
Én élek..csak előbb szeretnék átmenni a nyelvvizsgán, utána majd hódolok a bishiknek :D
Ha angol, akkor Good luck!
Ha más nyelv, akkor sok szerencsét! :hopp:
Mikor lesz?

Shadowolf

Engesztelésül van témád?

Nemtom. Ha érdekel raktam fel pár képet a galériába a Yami no Matsuei-ról. (request, wallpaper szekciók)

Saori

Ha angol, akkor Good luck!
Ha más nyelv, akkor sok szerencsét! :hopp:
Mikor lesz?

Most 10:30-jor..és angol :)

Soridan

Most 10:30-jor..és angol :)

Akkor sok sikert!

És pár képecske a lányoknak, igazi férfiakról :)

Sorata-kun

Aoki

Sorata #2
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Saori

QuoteOriginally posted by Soridan
Akkor sok sikert!

Sorata-kun

Aoki

Sorata #2

Gyanús vagy te nekem...:p

Soridan

Gyanús vagy te nekem...:p

Jajj :D

:p

Köhh, mármint férfitársaim számára példaképek lehetnének! :o Semmi 'furi' ötlet, hallod-e?
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Saori

Jajj :D

:p

Köhh, mármint férfitársaim számára példaképek lehetnének! :o Semmi 'furi' ötlet, hallod-e?

:D :p

Nekem.."furi" ötlet..ugyanmár... /me vigyorog magában bőszen :p :p

Soridan

:D :p

Nekem.."furi" ötlet..ugyanmár... /me vigyorog magában bőszen :p :p

Doh, tudtam! :D ennyit a jóhíremről (igenis volt olyan! :P ) :D

Emarsharae

Akkor sok sikert!

Na, most akkor nagyon gonosz leszek, de mielőtt vérig sértelek, megjegyzem nem sértésből mondom.
Egy igazi pasi nem szokott a villanypózna tetején üldögélni merő szórakozásból. :hehe: Ha mégis, akkor át kell értékelnem pár dolgot... :p
Kettő: az általad küldött uriemberek haja rövid. Nem akarok kötekedni, de a valóságban is léteznek hosszú hajú ürgék...
Sőt, volt olyan ismerősöm, akinek derékig érő ezüstre festett haja is volt... Persze minusz a kutyafülek.

Saori

Sőt, volt olyan ismerősöm, akinek derékig érő ezüstre festett haja is volt... Persze minusz a kutyafülek.

..áááááááááááá...pedig már kezdtem reménykedni :p Kutyafülek nélkül nem az igazi ;)

Soridan

Na, most akkor nagyon gonosz leszek, de mielőtt vérig sértelek, megjegyzem nem sértésből mondom.
Egy igazi pasi nem szokott a villanypózna tetején üldögélni merő szórakozásból. :hehe: Ha mégis, akkor át kell értékelnem pár dolgot... :p
Kettő: az általad küldött uriemberek haja rövid. Nem akarok kötekedni, de a valóságban is léteznek hosszú hajú ürgék...

Hehe :D Nem azért mondtam, az igazit úgy értettem, hogy szeretteikért akár életüket is adják. És adják is. A mentalitásukra mondtam az igaziságot :p :D

Sötét Angyal

Akkor sok sikert!

Sorata-kun

Aoki

Sorata #2

Azért Sorata-t szívesen hazavinném. :hopp: :hopp: És ha neki az a jó, hogy felül a villanypóznára...! Nekem is vannak löketeim. :hopp: Ez legyen a legnagyobb baj vele. :D
"Bár fárad a szárnyad,
Tudod, hogy nem pihenhetsz még
Pusztítsd a káoszt
Ez a szerep, amit rádoszt
Minden küldetés és bevetés"

Kalibur

Nézegettem a képeimet a vinyón (ca 600 mega, van mit :D ) és rájöttem, melyik lenne az ideális pasi: Kiba. Így lenne egy jól kinéző hapsija az embernek, plussz tutinyerő lenne a kutyakiállításon, és kérésre a papucsot is lábhoz hozza :hopp:
(ma fáradt vagyok... feltűnt :p ?)

Shock12

... és kérésre a papucsot is lábhoz hozza :hopp:
(ma fáradt vagyok... feltűnt :p ?)
A kis praktikus...

(persze... csak a fáradtságra próbálod kenni... :p)

Kalibur

QuoteOriginally posted by Shock12
A kis praktikus...

(persze... csak a fáradtságra próbálod kenni... :p)
Naná ;)
Te mire próbálnád :p ?

Saori

Naná ;)

Nekem szerencsémre(?) semmire sem kell, mert alapból agyament vagyok :D

Emarsharae

..áááááááááááá...pedig már kezdtem reménykedni :p Kutyafülek nélkül nem az igazi ;)
De mocija az van... Széééép mocija. Bár már nem ezüst a haja, de ha jól tudom, még derékig ér neki. :(
Hehe :D Nem azért mondtam, az igazit úgy értettem, hogy szeretteikért akár életüket is adják. És adják is. A mentalitásukra mondtam az igaziságot :p :D
Hát, attól tartok ami az animében olyan megkapó, itt az életben (a realitásban) kissé ódivatú, és nem hiszem hogy hatfejű démonok és különböző rémséges veszélyek fenyegetnének a "való világ"-ban. (nem, még véletlenül sem arra a tv-s baromságra értettem, amitől felfordul a gyomrom)
És persze Schuldigról engem nehéz lenne lebeszélni... :hopp: :hopp: :hopp:

Shock12

Naná ;)
Hm... ez jó kérdés ... :p

Nekem szerencsémre(?) semmire sem kell, mert alapból agyament vagyok :D
Már megint ez az önsanyardatás... nem Vagy agayment... néha (egyre sûrûbben) kicsit (nagyon) szétszórt... de agyament semmiképpen... ^^''l

Emarsharae

Saori: hogy ment a vizsga?