Romantikus témájú animék.

Started by Exo, 2004-03-13, 14:05:18

Previous topic - Next topic

Lazzaret

Quote from: DanhibikiHa nem láttad még a School Rumble-t akkor sürgõsen pótold be...;)

Már megvolt :)

Quote from: Ready2midori no hibi, kanon, kareshi kanojo no jijou, ichigo 100, honey and clover, video girl ai, maburaho

Midori no Hibi, Ichigo 100% és a Video Girl Ai is megvolt, de a többit még nem láttam.

Köszi mindkettõtöknek.

www.arkangyalok.uw.hu

Danhibiki

Quote from: LazzaretMár megvolt :)Köszi mindkettõtöknek.
Hmm, jobban örültem volna, ha tényleg tudtam volna segíteni...:)
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Lazzaret

Nem is tudom mit is lehetne errõl az animerol írni. Azt mindenféle képen hogy érdekes és szép. Habár valahogy nekem nem jön be a vérfertõzés gondolata. Ettõl eltekintve egy nagyon szép habár rövid szerelmi drámának lehettem tanúja. A történet egy iker párról szól. Egy fiú és egy lány testvérrõl. A fiú tesvér Yori beleszeret a testvérébe Ikuba. De ezeket az érzéseket teljes erejével próbálja elzárni a tudatában. Yoriba viszont szerelmes Iku barátnõje ha jól emlékszem Tomoko. Yori megpróbál beleszeretni Tomokoba de sosem tudja kiverni a fejébõl Ikut. Egyik este nem bírja tovább és bevalja érzéseit Ikunak aki eleinte tart ettõl a kapcsolattól de hamarosan õ is rájön hogy szerelmes testvérébe.
Itt be is fejezem habár már igy is sokat írtam róla.

Nézzük egy kicsit más szemszögbõl ( igen igen az értékelés jön :) ):

Grafikailag nekem nem igazán tetszet. Fõleg a karakterek néztek ki nagyon csúnyán egyes jelenetekben. Az animációt meg kevésnek találtam fõleg egy OVA-hoz képest.
Maga a zene sztem nagyon illik ehez az animehez. Szép és szomorkás egyben.
A történet rövid de szép és talán egy kicsit fordulatos is. Nekem tetszet. Az biztos hogy egy érdekes témát dolgoz fel.

Értékelés: 10/6 (a csúnya rajzokért)

www.arkangyalok.uw.hu

Prof. William

már rég keresem én is ezt az animet!
Az FTP-n fenn van? Ha igen  milyen néven?

Manitu

Quote from: Prof. Williammár rég keresem én is ezt az animet!
Az FTP-n fenn van? Ha igen  milyen néven?
Szerinted? :D Boku wa imouto ni koi wo suru ;)

Prof. William

El is kezdtem szedni, de éjfél után már nagyon nem volt kedvem kivárni. DE amennyit leszedtem abba belenéztem és nagyon tetszik! A rajzok is szépek. Kíváncsi leszek a végére. Én inkább szívbõl és érzelmekbõl gondolkodom, szóval örülnék egy boldog végnek, mégha az vérfertõzõs is. :) Ha megtalálod éketed szerelmét akkor sztem tökmindegy hogy mások mit gondolnak. Lásd: Koi Kaze.

Ha rátalálsz arra akit egész életedben kerestél...

Groven

Felkeltette az érdeklõdésem, mert ilyen témájú animét még nem láttam. Kiváncsi voltam, hogyan jelenítik meg az egészet.  Lazzarettel véleményével félig egyet is értek. A szereplõk ábrázolása eh.. mikor megláttam a fejeket azt mondtam neee mindjárt törlöm, de a kiváncsiságom erõsebb volt.:) A zene nekem helyenként nem tetszett. Valahogy nem passzolt össze az ábrázolt helyzettel. Viszont a történet tényleg fordulatos. Mikor kezdtek a dolgok kibontakozni tartottam tõle, h a srác vm õrültséget fog csinálni, de épp az ellenkezõjét tette. Csak pislogni tudtam. Mondtam ez igen. Szép ahogy vezetik a szálakat.  Aztán ott van a srác döntést. Bölcs döntés az kettejük szemszögébõl, mert így még esély van arra, h fennmaradjon a kapcsolatuk.  Lehet, h ez betegen hangzott, de Prof. Wiliiamel értek egyet. De tennék 1 kiegészítést: Amit az ember nem ért meg, mert csak a saját szûk begyepesedett szintjén hajlandó nézi a dolgokat, azt nem tolerálja. Szóval tény, h nem számít mások mit gondolnak, csak nehezebbé tudják tenni a létezést emiatt. Engedtessék meg, h 1 klasszikus karaktertõl idézzek: Az ember ostoba. Én szimpatizáltam velük és szurkoltam nekik. Lehet betegnek titulálni.:) Szóval szép és elgondolkodtató történet.

Didico

Amit csak azoknak ajánlok, akik nagyon szeretik a romantikát... és a nyálas erotikus jeleneteket... Fushigi Yuugi! Úgy emléxem fent van FTP-n. Akit érdekel nézze meg. nekem mindezektõl függetlenül nagyon teccet!Fushigi Yuugi
Nézzétek meg, ha meg teccett.

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Ready2

Quote from: DidicoAmit csak azoknak ajánlok, akik nagyon szeretik a romantikát... és a nyálas erotikus jeleneteket... Fushigi Yuugi! Úgy emléxem fent van FTP-n. Akit érdekel nézze meg. nekem mindezektõl függetlenül nagyon teccet!Fushigi Yuugi
Nézzétek meg, ha meg teccett.

vannak benne b-k? ha igen akkor no thx. ha nincsenek akkor talan :)

Didico

Quote from: Ready2vannak benne b-k? ha igen akkor no thx. ha nincsenek akkor talan :)

Hát egy van... de õ is jó fej! Sztem. :)

Ready2

Quote from: DidicoHát egy van... de õ is jó fej! Sztem. :)

hat akkor no thx :)

Didico

Quote from: Ready2hat akkor no thx :)

Akkor mást ajánlok... bár a Saber Marionette J nem annyira romantikus... de azért az is van benne... nézd meg azt... jah, de az sem jó... abban is van 1...Saber Marionette J Sztem ettõl függetlenül, aranyos kis történet. :)

Araki

A Saber Marionette J-nek köze nincs a romantikához. Inkább komédia, meg vannak benne mûdrámák is.
Ha valaki romantikát akar látni, annak ajánlhatom a Fushigi Yuugit. Bár az tény, hogy nagy kitartással lehet csak végigülni, és ha jól tudom, lányoknak készült...

Ready2

Quote from: ArakiA Saber Marionette J-nek köze nincs a romantikához. Inkább komédia, meg vannak benne mûdrámák is.
Ha valaki romantikát akar látni, annak ajánlhatom a Fushigi Yuugit. Bár az tény, hogy nagy kitartással lehet csak végigülni, és ha jól tudom, lányoknak készült...

az nembaj hogy lanyoknak keszult. az a baj hogy b van benne

Araki

Quote from: Ready2az nembaj hogy lanyoknak keszult. az a baj hogy b van benne
Tamahoméra meg Hotohorira célzol? Én sem bem bírom ha egy csávó arca kiköpött ugyanúgy néz ki mint egy kislányé... de ha szerintük ez a szép, akkor egészségükre...

Lazzaret

Egyre szeb és szeb ez a történet. Szép kis szerelmi háromszöget hoztak benne össze. Már alig várom a folytatását.

www.arkangyalok.uw.hu

Kazenokizu

Annyira megtetszett Lazzaret leírása, hogy megnéztem én is. Alapvetöen tetszett, habár a grafikája tényleg hagy maga után némi kívánnivalót (néhol meg egyenesen gáz...). A történet érdekes, bár szerintem csak a nézö érzelmeire apellál, nem mutatja be Yori és Iku kapcsolatát reális, kivülálló szemszögböl. Épp ezért én is végig szurkoltam nekik! :D
A zene nagyon tetszett benne, szerintem eltalálták.
Ami nem tetszett: nekem egy kissé befejezetlen volt! Ha már romantikus animét nézek, szeretem a nagy összeborulásokat a végén, ami ebböl igencsak hiányzott...
De ajánlom mindenkinek, aki olyan hangulatban van, nézze meg, megéri!
Összesítve nálam 7/10 -et kap.

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Kirika

Quote from: DidicoAkkor mást ajánlok... bár a Saber Marionette J nem annyira romantikus... de azért az is van benne... nézd meg azt... jah, de az sem jó... abban is van 1...Saber Marionette J Sztem ettõl függetlenül, aranyos kis történet. :)
A saber marionette mióta szerelmi???Csak egyetlen egy csók esik meg benne,de az is csak véletlen.Ha már a szerelmi kategóriánál tartunk , akkor inkább "maison ikkoku" Ranma ...stb.Na és a gohst in the shell...csak vicceltem!He he!:hopp:

Didico

Quote from: KirikaA saber marionette mióta szerelmi???Csak egyetlen egy csók esik meg benne,de az is csak véletlen.Ha már a szerelmi kategóriánál tartunk , akkor inkább "maison ikkoku" Ranma ...stb.Na és a gohst in the shell...csak vicceltem!He he!:hopp:

Nem tudom, h mióta szerelmi, de nekem teccet! Fõleg az, h Otaru-ra van 3 csaj, és 1 pasi... :lame:  aranyos történet...

Nevl

Már beírtam 1X a mit láttál legutóbb topicba is, de az valamiért átkerült az offtopic részbe....

Na ezt is végignéztem. Jópofa anime, de a végét elrontották... kb a 20. részig tök jó, vicces, szép, mély érzelmek vannak benne, de utána átmegy a sokszor érthetetlen problémázásba. Nem tudom minek kellett elrontani a hangulatot a végére azzal, hogy a srác azt beszéli be magának,hogy sose lehet boldog, a lány meg vadul szerelmes... nem egészen vágom a problémáját. Az viszont nagyon tetszett, ahogy bemutatták az intimebb részét a kapcsolatuknak :)
A vége miatt olyan 10/7
The stench of the air!
The smell of the gore!
The carnage greater than any war!

Fear the Pony!

Groven

Mélységes érzelemekkel teli, borzongatóan drámai, lélekfacsaróan gyönyörû...

Alkyra

Quote from: GrovenMélységes érzelemekkel teli, borzongatóan drámai, lélekfacsaróan gyönyörû...

:tezsvir: Barátom is nagyon dícséri.
Le kéne már tölteni...

Lazzaret

Én is kiváncsi lettem hirtelen :D

www.arkangyalok.uw.hu

Lazzaret

www.arkangyalok.uw.hu

Groven

Quote from: White SeeDVégre egy lelki társ, aki megérti a Saikano nagyszerûségét:tezsvir:

Hmm...
Érdekes dolog, mert már több mint 1 éve leszedtem az ovat. Belenéztem töröltem. Az ok egyszerû volt. Nagyon nem tetszett a karakterábrázolás, emiatt nem is figyeltem a lényegre... Azóta sok minden történt... Nemrég újra elõkerült, mert 1 ismerõsöm megnézte és erõsen ütött nála /elég érzékeny típus, viszont erõs mert szokott ilyeneket nézni:)/. Tehát letöltöttem és megnéztem az ovat. Nagyon lgondolkodtatott és gondoltam van ennek akkor sorozata is! Nehezen meg is találtam, mert nem Saikano név alatt rejtõzött az ftpn sem:) Tegnap 1húzamba megnéztem. A nálam elért hatást már fentebb olvashattátok. A karakterábrázolás most se tetszett elsõre, de aztán megértettem, h ez sem lehetett véletlen választás - erõsítette a kontrasztot.
Röviden: felkerült a kedvencek listájára.
Nem tudjátok, h nálunk kapható-e a mangája? Erõsen gondolkodom, h beruházok rá.

Alkyra

Quote from: GrovenHmm...
Érdekes dolog, mert már több mint 1 éve leszedtem az ovat. Belenéztem töröltem. Az ok egyszerû volt. Nagyon nem tetszett a karakterábrázolás, emiatt nem is figyeltem a lényegre... Azóta sok minden történt... Nemrég újra elõkerült, mert 1 ismerõsöm megnézte és erõsen ütött nála /elég érzékeny típus, viszont erõs mert szokott ilyeneket nézni:)/. Tehát letöltöttem és megnéztem az ovat. Nagyon lgondolkodtatott és gondoltam van ennek akkor sorozata is! Nehezen meg is találtam, mert nem Saikano név alatt rejtõzött az ftpn sem:) Tegnap 1húzamba megnéztem. A nálam elért hatást már fentebb olvashattátok. A karakterábrázolás most se tetszett elsõre, de aztán megértettem, h ez sem lehetett véletlen választás - erõsítette a kontrasztot.
Röviden: felkerült a kedvencek listájára.
Nem tudjátok, h nálunk kapható-e a mangája? Erõsen gondolkodom, h beruházok rá.

Ha jól tudom kapható.
//www.animebolt.hu

Itt keress rá.

Manitu

Quote from: GrovenMélységes érzelemekkel teli, borzongatóan drámai, lélekfacsaróan gyönyörû...
:tezsvir:  És mégegyszer :tezsvir: Magam sem mondhattam volna szebben, egyik kedvenc animém. Chise kimondhatatlanul aranyos :)
És ha már szóba került, nem tud valaki valamit a Live action moziról? Elég nagy a hallgatás körülötte, pedig már egy hónapja volt a bemutatója, és elõzetesek alapján elég ígéretes :)

Ready2

Quote from: Manitu:tezsvir:  És mégegyszer :tezsvir: Magam sem mondhattam volna szebben, egyik kedvenc animém. Chise kimondhatatlanul aranyos :)
És ha már szóba került, nem tud valaki valamit a Live action moziról? Elég nagy a hallgatás körülötte, pedig már egy hónapja volt a bemutatója, és elõzetesek alapján elég ígéretes :)

ja enis csak az elozetest lattam. pedig mar varom enis :)

Groven

Quote from: Manitu:tezsvir:  És mégegyszer :tezsvir: Magam sem mondhattam volna szebben, egyik kedvenc animém.

Köszönöm.

Groven

Quote from: AlkyraHa jól tudom kapható.
//www.animebolt.hu

Itt keress rá.

Ezt is köszönöm.:)

Amúgy Live Action elõzetesét megnéztem. Háááát nemtom... kétségeim vannak. Mindenesetre a mozit meg fogom nézni ha lesz majd nálunk. Lehet h kellemesen fogok csalódni.