Help Topic Hardver/Szoftver

Started by Nakahara, 2002-11-13, 20:06:43

Previous topic - Next topic

.Attila

Kösz!
Levelet nem arra a címre, de küldött a partnerem, akivel együtt fogunk kimenni.

Manu

Moha, Zsolti  :merci: !
Sajna azt írja a rendtszer-visszaállításra, hogy nincs még hova visszaállítani. Csodálkoznék, ha vírus lenne, de nem tudok másra gondolni. A Winamppal meg az a gond, hogy komolyzenére akarok vetíteni, és abban kevés a ritmusszekció, amit ezek a pluginek tudtommal figyelembe vesznek.:)

Karma XXL

Quote from: ManuMoha, Zsolti  :merci: !
Sajna azt írja a rendtszer-visszaállításra, hogy nincs még hova visszaállítani. Csodálkoznék, ha vírus lenne, de nem tudok másra gondolni. A Winamppal meg az a gond, hogy komolyzenére akarok vetíteni, és abban kevés a ritmusszekció, amit ezek a pluginek tudtommal figyelembe vesznek.:)

Szerintem arra gondoltak, amire én is - le visszaállítani próbálj, hanem kikapcsolni a rendszervisszaállítást. Újratelepítés után maradhat még régrõl visszaállító adat. Miután kikapcsoltad a visszaállítást, próbáld meg törölni a System Volume Information könyvtár tartalmát!

Manu

Quote from: SysOP XXLSzerintem arra gondoltak, amire én is - le visszaállítani próbálj, hanem kikapcsolni a rendszervisszaállítást. Újratelepítés után maradhat még régrõl visszaállító adat. Miután kikapcsoltad a visszaállítást, próbáld meg törölni a System Volume Information könyvtár tartalmát!

Ah, wakarimashita!

Fazék

Quote from: SysOP XXLSzerintem arra gondoltak, amire én is - le visszaállítani próbálj, hanem kikapcsolni a rendszervisszaállítást. Újratelepítés után maradhat még régrõl visszaállító adat. Miután kikapcsoltad a visszaállítást, próbáld meg törölni a System Volume Information könyvtár tartalmát!
sztem ilyenkor magától törli onnan az adatokat, nekem ha futott a windows még soha életbe nem sikerült törölnöm a SWI könyvtár tartalmát... ha kivolt kapcsolva a rendszervisszaállítás, ha nem...

Moha

Quote from: Blimpsztem ilyenkor magától törli onnan az adatokat, nekem ha futott a windows még soha életbe nem sikerült törölnöm a SWI könyvtár tartalmát... ha kivolt kapcsolva a rendszervisszaállítás, ha nem...
Jaja, NTFS fájlrendszeren be sem enged lépni a SVI könyvtárba.
Ha viszont a rendszer FAT32n van, akkor simán lehet törölni a könyvtár tartalmát ;)

Manitu

Quote from: MohaJaja, NTFS fájlrendszeren be sem enged lépni a SVI könyvtárba.
Ha viszont a rendszer FAT32n van, akkor simán lehet törölni a könyvtár tartalmát ;)
Aha! Szóval ezért tudtam törölni az egyik vinyómról(FAT32), és ezért nem a másikról(NTFS)! Mindig tanul valami újat az ember:)

Fazék

tudtok ajánlani vmilyen programot, ami átvizsgálja a vinyót file-duplikációk után? és most nem a  :G segítséget várom, mert ahhoz most nincs kedvem, viszont ha vki ajánlana vmit, ami neki bejött, akkor kipróbálnám azt. köszi :)

Fazék

Quote from: ShiroiKépek keresésére ott van az ImageDupeless ("ami nekem bejött"), de máshoz nem tudok.
kösz, majd kipróbálom. a többihez úgy néz ki kénytelen leszek a  :G -t használni... oh míly kegyetlen az élet...

.Attila

Quote from: Blimprájöttem miért nem jelenítette meg a japán karaktereket (pontosabban megmondták). szóval területi + nyelvi beállítások speciális fül és nem unicode alkalmazások nyelvét átállítottam japánra. így már legalább a hibaüzenetet vagyis a hiányolt pdf file nevét "megtudtam" persze a kanji-kkal hirtelen nem tudtam mit kezdeni. de lementettem a képet:
itt van, hátha tud vele vki kezdeni vmit.
remélem sikerült vhogy megoldanod. gondolom levelet már küldtél az oldal alján lévõ e-mail címre. hajrá, este még ellenõrzöm :)
Most, hogy visszakaptam a gépem, megnéztem, hogy bejön-e. Ugyan a japán karaktereket nem tudta megjeleníteni, de az angol meg minden más rajta megjelent. Hiába no, jó kis gép ez :) Megpróbálom kiszenvedtetni a japán karaktereket is.

Fazék

most már értem mirõl beszélt Bonci kb fél éve... ennek a rohadt Azureus kliensnek nem tudom mit kell csinálni, hogy felfogja végre, nem akarom hogy elõre lefoglalja a 10 GB-nyi helyet az összes file-nak mikor csak 2GB-nyit akarnék letölteni össz-vissz... és igen, hiába veszem ki a pipát onnan, hogy "foglalja le kezdéskor a helyet neki", ennek ellenére, ha talál helyet a vinyón, azonnal létrehozza a 0-kkal teli 10GB-nyi file-t ez a barom, aztán sipítozik hogy error error, amikor törölni merészelem ezeket... hát ilyen egy hülye klienst, vagy tehetnék értelmesebbé egy kicsit a beállítási opcióit... a bittornado továbbra is vacak, mert kb óránként lefagy, és elkezdi 50%-osan zabálni a procit, a BitComet-et, pedig néhány tracker nem fogadja el "mert vissza lehet élni vele"... istenem, hát megesküszöm neki a tyúkszaros életemre hogy nem fogok visszaélni vele, csak hagyjon azzal csatlakozni, ne kelljen vacak félmûködõ alternatívákkal szórakoznom...  grrrr most durcás vagyok...

és külön röhej, hogy amikor volt olyan torrent, ami teljesen elfért a vinyómra, vagyis végre megjelent a torrent-en belül a fájlok fülben is ami alapból is ott kéne hogy legyen, és mikor letiltottam a file-ok 3/4-ét még akkor se volt annyi esze, hogy törölje a rengeteg 0%-os 240 megás file-t... és ezt merik 2.2.0.2-es verziószámmal ellátni... hát ezeknek van pofájuk, vagy csak lehagytak az elejérõl egy 0. - t...

.Attila

Folyamatos file feltöltést is pipáld ki. Az sem tökéletesen mûködik, de legalább azoknál nem tölt le tényleg semmit, amiknél a prioritást vagy mit átállítod, hogy ne töltse.

Fazék

Quote from: BonciFolyamatos file feltöltést is pipáld ki. Az sem tökéletesen mûködik, de legalább azoknál nem tölt le tényleg semmit, amiknél a prioritást vagy mit átállítod, hogy ne töltse.
köszi megpróbálom, de amint lehet visszatérek bitcomet-re, mert ez valami idegölõ, így elsõre...

Marfy

Kérnék egy kis segítséget.
Olyan programra lenne szükségem amivel egy kész DVD-filmhez hozzátudnék tenni még egy feliratot és azt is birjam menübõl választani.

Dragon

Quote from: NokiKérnék egy kis segítséget.
Olyan programra lenne szükségem amivel egy kész DVD-filmhez hozzátudnék tenni még egy feliratot és azt is birjam menübõl választani.
Sony DVD Architect
http://mediasoftware.sonypictures.com/products/vegasfamily.asp
habár ez nem ingyenes....
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Dragon

Quote from: MohaJaja, NTFS fájlrendszeren be sem enged lépni a SVI könyvtárba.
Akkor sem, ha adminnnal saját tulajdonba veszed, majd megadsz magadnak teljes hozzáférést?
Ez a legtöbb ilyen SYSTEM-tulajdonban levõ cuccon mûködni szokott.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Moha

Quote from: Blimptudtok ajánlani vmilyen programot, ami átvizsgálja a vinyót file-duplikációk után?
Régebben volt a MoreSpace nevezetû program. Nem tudom, hogy fejlesztik-e még, én utoljára win98-hoz használtam. Free program, és ha még létezik, akkor a download.com-on biztos megtalálod.
Quote from: NokiKérnék egy kis segítséget.
A menübe nem fogod tudni beszúrni a plusz feliratot, ahhoz újra kell szerkeszteni a menüt. De Gab3c nekem küldött egy leírást (majd továbbíthatom) ill. az animeaddicts-on is van egy totorial, hogy hogy lehet berakni a plusz feliratsávot. Lényeg, hogy nem egyszerû a dolog.
Quote from: bpka000Akkor sem, ha adminnnal saját tulajdonba veszed, majd megadsz magadnak teljes hozzáférést?
Ez a legtöbb ilyen SYSTEM-tulajdonban levõ cuccon mûködni szokott.
Ezt így konkrétan nem próbáltam, lehet, hogy hatásos módszer. :)

Darkstar

Sorry, de ma  :lame:  vagyok, miért nem tudok betenni magamnak aláírást? (gif-rõl lenne szó, de csak egy dekoratív x jelenik meg)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Quote from: DarkstarSorry, de ma  :lame:  vagyok, miért nem tudok betenni magamnak aláírást? (gif-rõl lenne szó, de csak egy dekoratív x jelenik meg)
Segíts egy kicsit! Pl.
- Milyen böngészõt használsz?
- Honnan linkeled a képet? (bizonyos szerverekrõl nem lehet közvetlen)

Darkstar

IE 6-ot használok, a képet egy atw-s szerverrõl akartam linkelni. A linket jól irtam be (több* ellenõrizve).
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Quote from: DarkstarIE 6-ot használok, a képet egy atw-s szerverrõl akartam linkelni. A linket jól irtam be (több* ellenõrizve).
atw-s tárhelyrõl linkelve az IE nem hajlandó semmit sem csinálni (megjeleníteni, letölteni stb.).

Moha

Quote from: DarkstarIE 6-ot használok, a képet egy atw-s szerverrõl akartam linkelni. A linket jól irtam be (több* ellenõrizve).
Tudtommal az atw semmit sem enged közvetlen linkelni, próbáld meg az uw-t, vagy a photobucket.com  pont erre való. Az IE-t meg hagyd a fenébe, használj valami normális böngésztõt, pl Firefox vagy Opera. Az exploiter egy Micorsops hulladék, tele van biztonsági hibával és jó 3 éve nem fejlesztik...

Alkyra

Valaki el tudná nekem mondani, hogy miért nem megy a Firefox rendesen?
Amikor a freemail-nél megnyitnám a neveket akkor teljesen mást hozz be mint amit kéne.(pl nem is látszanak a képek a betûk teljesen más színben vannak stb..)

-A fileplaneten nem tudom elérni a szerverket.
-A gportalon nem jeleníti meg a vendégkönyvet

Ha valaki tudna segíteni akkor nagyon örülnék neki, mert a FireFox SOKKAL jobban tettszik mint az IE...

Marfy

Quote from: AlkyraValaki el tudná nekem mondani, hogy miért nem megy a Firefox rendesen?
Amikor a freemail-nél megnyitnám a neveket akkor teljesen mást hozz be mint amit kéne.(pl nem is látszanak a képek a betûk teljesen más színben vannak stb..)

Ha valaki tudna segíteni akkor nagyon örülnék neki, mert a FireFox SOKKAL jobban tettszik mint az IE...
Ha esetleg nincsennek telepítve a bõvítmények hozzá akkor lehet hogy ez csinálja, de akkor jelez és automatikusan letölti ami szükséges neki.

Xipe

Quote from: DarkstarSorry, de ma  :lame:  vagyok, miért nem tudok betenni magamnak aláírást? (gif-rõl lenne szó, de csak egy dekoratív x jelenik meg)

mert rosszul linkeled.
az enyem is atw-rol van lineklve.

igy linkeld
http://users.atw.hu/AZONOSITO/kep
vagy
http://users.atw.hu/azonosito/mappa/kep
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Alkyra

S szerintetek mely plugin-okat érdemes letölteni?
Leszedtem már az összes Most Populart s szeretném tudni, hogy kell-e még valami ahhoz, hogy tökéletesen fusson a net?

Fazék

Quote from: AlkyraValaki el tudná nekem mondani, hogy miért nem megy a Firefox rendesen?

próbáld ki, hogy start menü / programok / mozilla firefox / mozilla firefox safe mode-ot indítod el. így elméletileg az alapbeállításokkal indul, és megnézheted, hogy mi van elállítva, miket kellhet beállítanod az alapból futó firefox-ban. ebben a safe mode-ban a kiterjesztések is ki vannak kapcsolva. ezért menekültem meg én pl tegnap, mert nálam fent van a sessionsaver kiterjesztés, és ez megjegyzi, hogy mik voltak nyitva amikor bezártam az utolsó firefox ablakot is, és firefox újra elindításakor betölti ezen oldalakat... csakhogy én bolond errõl megfeledkeztem és egy quictime-os movie felugró ablak volt amit utoljára bezártam, és teljesen kiakadt ettõl amikor késõbb el akartam indítani a Firefox-ot, safe mode-ban uninstallálnom kellett a sessionsaver kiterjesztést, hogy újra rendesen elindulhasson az alap firefox is... :)

Alkyra

Nem, nem állítottam el semmit.
Most raktam fel frissen az 1.01-es verziót!(meg az összes pop. plugin-t..Java, Shockwave, )
A pluginek leszedése elõtt s után is ugyanaz maradt a dolog.
Kép

Ezt látom. A gportalos cucc se változott...
Mégvalami:

Most szedtem le egy Micr. Antispyware cuccot.
A kérdésem az, hogy nem fog-e infókat küldeni rólam a micr.-nak és hogy jó-e
a program vagy van-e jobb nála?

Elõre is köszönöm...

Xipe

Quote from: AlkyraNem, nem állítottam el semmit.
Most raktam fel frissen az 1.01-es verziót!(meg az összes pop. plugin-t..Java, Shockwave, )
A pluginek leszedése elõtt s után is ugyanaz maradt a dolog.
Kép

Ezt látom. A gportalos cucc se változott...
Mégvalami:

Most szedtem le egy Micr. Antispyware cuccot.
A kérdésem az, hogy nem fog-e infókat küldeni rólam a micr.-nak és hogy jó-e
a program vagy van-e jobb nála?

Elõre is köszönöm...

ez erdekes mert nalam szinten 1.01 van fennt es mukodik ugy ahogy kell.
megneztem a gprotalt is es ott sincs semmi baj szerintem.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Alkyra

Hmm...fura...
itt minden defaulton van beállítva...
Esetleg elfelejtettem vlmt?