Nyári "anime tábor"

Started by ignus, 2004-03-31, 00:01:34

Previous topic - Next topic

Hol legyen a nyári tábor?

Balaton
24 (49%)
Velencei-tó
25 (51%)

Total Members Voted: 49

Shadowolf

Quote from: TiaroKi milyen zenét szeret...?  :rotflol:

igényeset. :D

Xaga

Quote from: Shadowolfigényeset. :D

És az nálad milyen:
tücc-tücc max hangerőn vagy klasszikus 20 csinos bikinis bombázó által kórusban énekelve :D

.Attila

Quote from: XagaÉs az nálad milyen:
tücc-tücc max hangerőn vagy klasszikus 20 csinos bikinis bombázó által kórusban énekelve :D
Én is sokmindent megemésztek, csak a tücc-tüccöt biztosan nem, meg a magyar dalokat (nóta, népdal, néptánchoz stb.). A keményebb stílust sem szoktam szeretni, de vannak olyanok köztük, amik a kedvenceim között vannak.
És Linkin Parkot ne.

Tiaro

Quote from: ignusHát Tiaro, látom mi egy húron pendülünk! :D Na majd akkor nyomjuk a lobbnál jobb zenéket! :D

Hehehe...Nagyon helyes. Majd betámadunk párszáz CDvel, a többiekét meg eldugjuk, ami nem tetszik... :D

Quote from: TriviÉs Linkin Parkot ne.

:vállatvon: az pl nem fontos... a múltkor mondjuk két rockkerrel vitatkoztam, akik szerint meggyalázom az egyetemes zenekultúrát, amiért képes vagyok Linkin Parkot hallgatni, mer az nem is igazi, meg milyen rocker vagyok én...
Ök komolyan gondolták, de én halálra röhögtem magam rajta... :rolleyes: Remélem, neked nem ilyen megfontolásból van ellene kifogásod.  :)
Ja, és egy dologban egyetértünk: a mulatós kisebbségi nóták nekem se tartoznak a kedvenceim közé... :wtf:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

dizzy

Quote from: SephirothÉn leginkább: Nightwish, Queen, Mike Oldfield, Vanessa Mai (nem tudom hogy írják), klaszikusok (látod Soridan van más is), Nobou Uematsu, Vangelis, meg általábban filmzenék amik szimfónikusok. Meg még sok minden.

Én leginkább elektronikus zenéket (szokták gépzenének is hívni, de az túl rideg megfogalmazás), stílusok szerint ambient (pl. Brian Eno, Pete Namlook, The Orb, Biosphere), minimal (Jeff Bennett, Broker/Dealer, Metamatics, Process, Monolake), meg break, meg elektro, meg csomó minden, csak ne d&b, tuc-tuc trance, hyperspace-féle techno, meg hardcore legyen.
De a klasszikusokat is nagyon kedvelem, főleg Bach és Beethoven (Bach Suite No.3 - Air az egyik nagy kedvenc). Meg ha már volt Vangelis, meg Mike Oldfield, ugyan biztos akartad említeni Jean-Michelle Jarre-t is.
A törzsi főleg dobalapú ritmuszenéket is nagyon kedvelem, no meg a digeridoo hangját. Manapság szereztem pár természet hangjai zenét, hát azok is tök jók.
Meg még van sok más is :D
You can't hold onto the past because then you can never live in the present.

.Attila

Quote from: TiaroRemélem, neked nem ilyen megfontolásból van ellene kifogásod.  :)
Nem, én csak egyszerűen nem szeretem a zenéjüket.

Itachi

Quote from: dizzyÉn leginkább elektronikus zenéket (szokták gépzenének is hívni, de az túl rideg megfogalmazás), stílusok szerint ambient (pl. Brian Eno, Pete Namlook, The Orb, Biosphere), minimal (Jeff Bennett, Broker/Dealer, Metamatics, Process, Monolake), meg break, meg elektro, meg csomó minden, csak ne d&b, tuc-tuc trance, hyperspace-féle techno, meg hardcore legyen.
De a klasszikusokat is nagyon kedvelem, főleg Bach és Beethoven (Bach Suite No.3 - Air az egyik nagy kedvenc). Meg ha már volt Vangelis, meg Mike Oldfield, ugyan biztos akartad említeni Jean-Michelle Jarre-t is.
A törzsi főleg dobalapú ritmuszenéket is nagyon kedvelem, no meg a digeridoo hangját. Manapság szereztem pár természet hangjai zenét, hát azok is tök jók.
Meg még van sok más is :D
Ó a jó öreg Jean-Michelle Jarre...Minden gépzene ősatyja..Én is szeretem a zenéjét..Olyan különleges...Amikor azt hallgatom olyan mintha az univerzummal válnék eggyé. :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Saori

Quote from: ignusSaori miért döntött a nem mellett? :confused:

..Magándolog... :zen:
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Kvikveg

Aki szereti Vangelist es Jean-Michel Jarre-t, az nezzen utana a Tangerine Dream nevu egyuttesnek is. White Eagle es Tangram cd-k a kedvenceim toluk.

Nepzene+nota: ha valaki ki akar uldozni ebbol az univerzumbol... :eek:
Nem igazan: jazz, blues...
Nem: techno, tuctuc, magyaroktol menekulok.

Hmmm...
Igen: Queen, U2, vangelis, JMJ,TG... hmmm nezzuk ti kiket irtatok...
Gaz. Alig ismerek valakit kozuluk. Najo Beatles :hehe:

Egyebkent turokepessegem igen nagy. :rotflol:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

+ Guns 'N Roses, Aerosmith, Dire Straits
ezekre nagyot fognak nézni egyesek szerintem:
Dirty Dancing, Grease

Chronos

Quote from: TriviÉs Linkin Parkot ne.
Én ugyan Korn fan vagyok, de ezt szeretném ha megindokolnád nekem...

CHRONOS

Itachi

Quote from: ChronosÉn ugyan Korn fan vagyok, de ezt szeretném ha megindokolnád nekem...

CHRONOS
Én se értem,de tudom,hogy sose szerette...Én pl. nagyon szeretem annak ellenére,hogy nu metal,meg kommerc,meg még mit nem mondanak rájuk... :ejj:  :zen:

Shadowolf

Quote from: XagaÉs az nálad milyen:

Ha már választom kéne, akkor inkább az utóbbi. :D Klasszikusok közül nagy kedvenc: Beethoven (Holdfény szónáta) Modernebbek közül: Linkin Park (bocsi Trivi ;)), Limp Bizkit, Eminem, Irigy Hónaljmiririgy (:D)...stb. :)

.Attila

Quote from: ChronosÉn ugyan Korn fan vagyok, de ezt szeretném ha megindokolnád nekem...

CHRONOS
Nem akartam írni, de én nem tartom zenének azt, amit a Linkin Park csinál. Ahány számukba belehallgattam, ott az énekes csak ordít bele a világba, énekről szó sincs, és a zene a gitárbacsapás-zene között van (ez még jobb értékelés, mint az egyszerű gitárbacsapás). Borzalom.

.Attila

Quote from: ShadowolfLinkin Park (bocsi Trivi ;))
Attól, mert én nem szeretem, attól még nem kell bocsánatot kérni. Csak ha nem muszály, akkor az esetleges anime táboron ne hallgassuk.
Limp Bizkit-től jöhet: Rollin', Take a look around

Baldy

Nna jövök én a listámmal :D
Minden stilusból egy egy példát :)
-Mussorgskij :) (Hirtelen nem tudom, hogy irják a nevét, utánanézni meg nincs kedvem :)
-50 Cent: feka muzzik rulez :)
-Rob Zombie
-System of a Down
-John Williams által komponált zenék (a legjobb a világon:))
-Malice Mizer
-Vidoll
-Two Mix
-Scooter
-Jan Wayne
-Queen
-Queens of the Stone Age
-Evanescence
-Jean Michel Jarre
-Bon Jovi
-Destiny's Child
-Sean Paul
-Pink

Viszont: gyűlölöm Britney Spearst!!!  :grrr:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Itachi

Quote from: BaldyNna jövök én a listámmal :D
-Mussorgskij :) (Hirtelen nem tudom, hogy irják a nevét, utánanézni meg nincs kedvem :)
-50 Cent: feka muzzik rulez :)
-Rob Zombie
-System of a Down
-Malice Mizer
-Vidoll
-Two Mix
-Scooter
-Jan Wayne
-Queen
-Queens of the Stone Age
-Evanescence
-Jean Michel Jarre
-Bon Jovi
-Destiny's Child
-Sean Paul
-Pink

Akkor javaslom :Travis:Hit me baby one more time feldolgozást...Haláli... :rotflol:  :zen:

Baldy

Quote from: LorenorAkkor javaslom :Travis:Hit me baby one more time feldolgozást...Haláli... :rotflol:  :zen:

Telibe kaptad a másik nagyon utált csapatot részemről :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Itachi

Quote from: BaldyTelibe kaptad a másik nagyon utált csapatot részemről :D
Travist én se szeretem,de ez a szám haláli...Még ők is elröhögik magukat közben... :hopp:  :hopp:  :hopp:  :zen:

Baldy

Quote from: LorenorTravist én se szeretem,de ez a szám haláli...Még ők is elröhögik magukat közben... :hopp:  :hopp:  :hopp:  :zen:

Ajánlom inkább akkor Max Raabe-t :D Ő kíméletlen :):)

Soridan

Quote from: BaldyNna jövök én a listámmal :D
[....]
[...]

:lol: Egyre több rokon lelket vélek felfedezni :) Úgy néz ki, zenére már nem lesz panasz, csak a többi is ilyen jó legyen :)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Moloko

Quote from: RamizÉs mi alapján sorszámoztál?  :rolleyes:
nemtudom, eredetileg a jelentkező-postok sorrendjében....

Moloko

Quote from: LorenorHeh..Hát az nem könnyű mivel szinbiózisban élek a négy fallal...És ha ezt a köteléket felbontom ,nem biztos ,hogy jó hatással lesz szobám öko rendszerére... :rolleyes:  :D  :zen:
hát ez aranyos volt :)

Moloko

Quote from: LorenorHát ha a mai statisztika ZH nem hagy bennem maradandó károsodást akkor valszeg igen. :rolleyes:  :zen:
honto? wow sugoi :)

Moloko

Quote from: TriviNem akartam írni, de én nem tartom zenének azt, amit a Linkin Park csinál. Ahány számukba belehallgattam, ott az énekes csak ordít bele a világba, énekről szó sincs, és a zene a gitárbacsapás-zene között van (ez még jobb értékelés, mint az egyszerű gitárbacsapás). Borzalom.
Annyira elbizonytalanítottál, hogy megkerestem a LinkinPark mp3aimat :)
Szerintem  a Runaway és az In The End a leghallgathatóbb számaik, abban van áneklásis, nem csak szövegelés.
Ha már itt tartok, én az olyan zenéket preferálom, amik énekelhetően dallamosak vagy szép dallamos ének van bennük (ezeknek viszont elég tág a köre -> szal pl Linkinpart fenti 2 száma is még beletartozik)
ugyanezért viszont nem szeretem a szövegelős zenéket (ha éneklik a refrént vagy fordítva akkor még elmegy) és az istrumentális számokért se nagyon rajongok.
Hogy pontos legyek imádok énekelni és minden ebből fakad :) A magyar népdalokkal meg nincs bajom, mert dalok ergo lehet őket énekelni, és szeretem is őket énekelni ellenben a hangszerekkel alátámasztott magyar népzenét már nem bírom.

Itachi

Quote from: AngelAnnyira elbizonytalanítottál, hogy megkerestem a LinkinPark mp3aimat :)
Szerintem  a Runaway és az In The End a leghallgathatóbb számaik, abban van áneklásis, nem csak szövegelés.
Ha már itt tartok, én az olyan zenéket preferálom, amik énekelhetően dallamosak vagy szép dallamos ének van bennük (ezeknek viszont elég tág a köre -> szal pl Linkinpart fenti 2 száma is még beletartozik)
ugyanezért viszont nem szeretem a szövegelős zenéket (ha éneklik a refrént vagy fordítva akkor még elmegy) és az istrumentális számokért se nagyon rajongok.
Hogy pontos legyek imádok énekelni és minden ebből fakad :) A magyar népdalokkal meg nincs bajom, mert dalok ergo lehet őket énekelni, és szeretem is őket énekelni ellenben a hangszerekkel alátámasztott magyar népzenét már nem bírom.
Ugye ,hogy mien jó a Runaway?Én még a Pushing me awayt t is szeretem. :)  A Meteora n meg a Somwhere I belong és egy két szám kivételével mindegyik.  :zen:

ignus

Quote from: LorenorUgye ,hogy mien jó a Runaway?Én még a Pushing me awayt t is szeretem. :)  A Meteora n meg a Somwhere I belong és egy két szám kivételével mindegyik.  :zen:

Télleg... Pakoltál be magadról képet már vagy csak én nem láttam?
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Itachi

Quote from: ignusTélleg... Pakoltál be magadról képet már vagy csak én nem láttam?
Pakoltam amikor még a képgaléria nem létezett....Jó akkor felrakom a képkalériába mégeccer őket. :rolleyes:  :zen:  (nem megijedni :rolleyes:  )

Ramiz

Quote from: Angelnemtudom, eredetileg a jelentkező-postok sorrendjében....

... Mindegy, csak úgy kötekszem.  :rolleyes:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pandóra

ömm.. Tudom, hogy megint én leszek a kényes, de a szállás ugye olyan lesz, hogy lesz rendes fürdőszoba meg ilyesmi...
"Ever wonder why I never really truly connect
Although my eyes are open
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"
(D. Hayes: Darkness)