Nyári "anime tábor"

Started by ignus, 2004-03-31, 00:01:34

Previous topic - Next topic

Hol legyen a nyári tábor?

Balaton
24 (49%)
Velencei-tó
25 (51%)

Total Members Voted: 49

Ramiz

Lorenor: nem akarsz jönni, talán mégis szeretnél, ha már mindig visszajössz ide...  :rolleyes: Nem akarok (jó eséllyel rossz) párhuzamot vonni...
(...nem is vonok, új sort kezdek :D )
Nekem volt egy "bezárulkozós" időszakom", de nem tett jót. Most kimegyek az emberek közé (=meetre :D ), és ha megbántanak, akkor nem őket utálom, hanem AZT az egy megbántást. Sokszor nem is veszik észre.
Nem gonosz ez a világ, csak érzéketlenek benne az emberek.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Chronos

Quote from: TriviNem akartam írni, de én nem tartom zenének azt, amit a Linkin Park csinál. Ahány számukba belehallgattam, ott az énekes csak ordít bele a világba, énekről szó sincs, és a zene a gitárbacsapás-zene között van (ez még jobb értékelés, mint az egyszerű gitárbacsapás). Borzalom.
Az a borzalom, ahogy te felfogod az ilyen zenéket...:)
Szinte minden metal zenében ordítanak, ez egy természetes dolog...:)
A LP pedig elég jól nyomja, viszont van náluk jobb elég...:)
Például a Korn, System of a Down, Slipknot <-- ezek a legjobb nu-metal együttesek nálam...
Korn pedig az abszolút favorit...
9 év alatt nem bírt senki olyan stílusú, feelinges zenét csinálni, mint ők...:)

Szerintem nem járnál rosszul ha egyszer kipróbálnád a Korn-t...
Legtöbb zenéjükben abszolút nincs ordítás...:)

CHRONOS

Itachi

Quote from: RamizLorenor: nem akarsz jönni, talán mégis szeretnél, ha már mindig visszajössz ide...  :rolleyes: Nem akarok (jó eséllyel rossz) párhuzamot vonni...
(...nem is vonok, új sort kezdek :D )
Nekem volt egy "bezárulkozós" időszakom", de nem tett jót. Most kimegyek az emberek közé (=meetre :D ), és ha megbántanak, akkor nem őket utálom, hanem AZT az egy megbántást. Sokszor nem is veszik észre.
Nem gonosz ez a világ, csak érzéketlenek benne az emberek.
Nem te ezt nem értheted..Igazán senki,max az aki jobban ismer.Ez nem időszak ,hanem állapot.Nem mindegy. Ha csak ennyi baj lenne nem állna semmi az utamba..Az én ügyem ennél egy "icipicit" komlikáltabb. :rolleyes:  :(  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

.Attila

Quote from: ChronosAz a borzalom, ahogy te felfogod az ilyen zenéket...:)
Például a Korn, System of a Down, Slipknot <-- ezek a legjobb nu-metal együttesek nálam...

CHRONOS
Elég hirtelen jelentesz ki bizonyos dolgokat (ld. az első sorod).
Pl. System of a Down: Toxicity, Chop Suey a kedvenc zenéim között van. Korn-t nem igazán hallgattam még, de ha jól emlékszem, láttam egy klipjüket, amiben egy golyó repült végig - a klip látványos volt, de a zene nem hagyott mély nyomot bennem.

Itachi

Quote from: ChronosAz a borzalom, ahogy te felfogod az ilyen zenéket...:)

CHRONOS
Heh Slipknot is jóó...Wait an bleed rulez! :)  Korn is jó nagyon én csak a SOAD ot nem szeretem..Nem tudom miért.Az énekes szerintem úgy énekel mint amikor a müezzin misére hívja iszlám testvéreit... :rolleyes:  A Slipknot al és Korn ugyanaz a bajom:Vannak nagyon jó számaik ,viszont a nagyon sok az olyan ami szeintem tényleg rossz.A LP ot azért szeretem mert náluk nagyobb a jó számok aránya IMHO. :zen:

.Attila

Quote from: LorenorAz énekes szerintem úgy énekel mint amikor a müezzin misére hívja iszlám testvéreit... :rolleyes:
Ez egy kicsit túlzás, de van benne vmi. Mellesleg nekem ez pont tetszik benne :)

edit: nagyon kezdünk elmenni :_off:-ba, nem?

Itachi

Quote from: TriviEz egy kicsit túlzás, de van benne vmi. Mellesleg nekem ez pont tetszik benne :)
Izlések és pofonok.. :rolleyes:  :)  :zen:

Shadowolf

Quote from: Triviedit: nagyon kezdünk elmenni :_off:-ba, nem?

De. :D

Pandóra: szerintem előbb döntsük végre el, hogy hova is mennénk, és csak azután kezdjünk el az ilyen részletkérdésekkel foglalkozni. ;) :D

Xaga

Quote from: ShadowolfDe. :D

Pandóra: szerintem előbb döntsük végre el, hogy hova is mennénk, és csak azután kezdjünk el az ilyen részletkérdésekkel foglalkozni. ;) :D

Egyetértek

Raggie

Mindegy, hogy hova, csak víz mellé, mert ott lehet hűsölni (vagy langyos vízben lábat áztatni), és szerintem a Balaton vagy Velencei-tó környéki városok elég hangulatosak!
Ellenvélemény?
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Moloko

Quote from: Raggie GordonMindegy, hogy hova, csak víz mellé, mert ott lehet hűsölni (vagy langyos vízben lábat áztatni), és szerintem a Balaton vagy Velencei-tó környéki városok elég hangulatosak!
Ellenvélemény?
szerintem a Balaton környékénél nyáron nincs visszataszítóbb hely.
akkor mát velencei tó.
--
Fertő tó osztrák oldala?

Raggie

Quote from: Angelszerintem a Balaton környékénél nyáron nincs visszataszítóbb hely.
Nemtom, én nem ezt tapasztaltam, de nem bánom, ha máshová megyünk, csak vízhez!
Quote from: Angelakkor mát velencei tó.
Nekem oké, s a többieknek??
Quote from: AngelFertő tó osztrák oldala?
Az még inkább! Csak, akkor kell valaki aki németül beszél, meg egy-két euro.
Egyébként király lenne! Ismét: többiek??
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Tiaro

Ez pl nekem a tökmindegy kategória. Még csak a Balatonon voltam, akkor tetszett, de kb mindegyik messze van tőlem, mindegyik drága, és tele van túristákkal. Egyszóval olyan mindegy...  :hehe:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Moloko

Quote from: TiaroEz pl nekem a tökmindegy kategória. Még csak a Balatonon voltam, akkor tetszett, de kb mindegyik messze van tőlem, mindegyik drága, és tele van túristákkal. Egyszóval olyan mindegy...  :hehe:
LOL :) menjünk Bogácsra! Na Tiaro, megfelel a távolság?
http://falvak.hu/bogacs
http://www.vendegvaro.hu/40-2242
http://free.x3.hu/bogacson/furdo.html

Shadowolf

Quote from: Raggie GordonCsak, akkor kell valaki aki németül beszél, meg egy-két euro.

A némettudás errefelé nem probléma, de sztem inkább maradjunk a Balaton v. Velencei-tó kettősnél. Persze ha többieknek a Fertő tó is megfelel, akkor nekem is. ;)

Xaga

Nekem 8 hova megyünk. Csak menjünk.

Baldy

Quote from: XagaNekem 8 hova megyünk. Csak menjünk.

Én inkább maradnék magyar földön :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shadowolf

Quote from: BaldyÉn inkább maradnék magyar földön :)

Mármint magyar vizen. :D

ignus

Quote from: BaldyÉn inkább maradnék magyar földön :)

Me too! :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Baldy

Jah és Linkin Park utoljára: Van pár jó számuk, de sajna náluk az egész egy kaptafára megy, nincs nagy különbség a számok között (szerintem), és ezért nem találom őket jónak
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Tiaro

Quote from: AngelLOL :) menjünk Bogácsra! Na Tiaro, megfelel a távolság?
http://falvak.hu/bogacs
http://www.vendegvaro.hu/40-2242
http://free.x3.hu/bogacson/furdo.html

:lol:

Bogács... Nem mondom, hogy nagy szám, de kellemesnek kellemes... :rolleyes:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Freyja

Quote from: Tiaro:lol:

Bogács... Nem mondom, hogy nagy szám, de kellemesnek kellemes... :rolleyes:

Kétszer voltam ott osztálykiránduláson  :hopp:
(egyiknél mondjuk a szállásról nem tettük ki a lábunkat...)
De jó hely!!  Lehet túrázni! :rotflol:

Pandóra

Quote from: XagaEgyetértek

Na, tudtam. :(
"Ever wonder why I never really truly connect
Although my eyes are open
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"
(D. Hayes: Darkness)

Shadowolf

Quote from: PandóraNa, tudtam. :(

Mit is? :confused: Mivel még a tábor egzakt pozicíója sincsen determinálva (ezt de szépen modtam :D), elég nehéz lenne megmondani, hogy lesz e fürdőszoba vagy sem. :rolleyes: Ha Cobra-ékhoz mennénk, ott feltehetőleg lenne. (tényleg Cobra, van fejlemény ezen a téren?) Ezért kéne lassacskán megállapodni, hogy hova is mennénk. Legegyszerűbben talán egy szavazással tudnánk eldönteni. ignus, mint a thread létrehozója nem tudsz egyet beszúrni?

Kvikveg

Ajanlom megtekintesre a kucsoshaz.hu  linket, hatha lattok valami jot.
En elege kevesben voltam, es mivel szinte mindig haverom kocsijaval mentunk le, gozom nincs gyalog hogy lehet kozlekedni.
 :tezsvir:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cobra

Elég sok a jelentkező, egyszerre ennyi ember elhelyezése már egy kicsit problémás nálunk  :(
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Shadowolf

Quote from: CobraElég sok a jelentkező, egyszerre ennyi ember elhelyezése már egy kicsit problémás nálunk  :(

És nincsen a közelben egy kemping placc? A lényeg annyi lenne, hogy a csajok át tudjanak menni hozzátok használni a fürdőt. (srácok szerintem kibírják szépítkezés nélkül :D) Mindenkit elszállásolni eleve kamikaze akció lenne sztem. ;) :D

.Attila

Quote from: ShadowolfÉs nincsen a közelben egy kemping placc? A lényeg annyi lenne, hogy a csajok át tudjanak menni hozzátok használni a fürdőt. (srácok szerintem kibírják szépítkezés nélkül :D) Mindenkit elszállásolni eleve kamikaze akció lenne sztem. ;) :D
Má' nem azé' mondom, de ha 1 hétre megyünk, akkor a srácoknak is elkell egy kis tisztálkodás, nem?  :)

Shadowolf

Quote from: TriviMá' nem azé' mondom, de ha 1 hétre megyünk, akkor a srácoknak is elkell egy kis tisztálkodás, nem?  :)

1. kétlem, hogy egy hétre mennénk
2. a tó mire van? :D

.Attila

Quote from: Shadowolf1. kétlem, hogy egy hétre mennénk
2. a tó mire van? :D
Azért nekem a tó egy kicsit kevés, legalábbis nekem, de ez lehet, hogy ez csak az én bajom.
És akkor a hely mellett az időtávról is beszéljünk egy kicsit: mennyi időre?