Nyári "anime tábor"

Started by ignus, 2004-03-31, 00:01:34

Previous topic - Next topic

noriko

Quote from: norikoAngel listája alapján...
Eddig jönnének:
1. Angel
2. Baldy
3. Cobra
4. Dizzy 25-26
5. Feldin
6. Freyja
7. Ignus
8. Kisvirág
9. Kvikveg
10.Noriko
11.Pandóra
12.Ramiz  25-26
13.Sephiroth
14.Shadowolf
15.Soridan
16.Tiaro
17.Trivi
18.Xaga
19.Damnatus
20.Moha + 1 ember

A vastagbetűsök még nem nyilatkoztak az időponttal(július 23-26) kapcsolatban. Csak szólok!
na, beidéztem magam, hogy szemelőtt legyen :p
Amúgy kaptam egy választ szállásügyben, viszont telefonálni nem telefonáltam még...Majd még megteszem mielőtt berakom az eddigi infot, hogy legyen mihez hasonlítani. Szóval szállásokról bővebben hétfőn! (miután lezárult az időpont kérdése;))
"I wish I could, but I don't want to."

dizzy

Quote from: norikona, beidéztem magam, hogy szemelőtt legyen :p
Amúgy kaptam egy választ szállásügyben, viszont telefonálni nem telefonáltam még...Majd még megteszem mielőtt berakom az eddigi infot, hogy legyen mihez hasonlítani. Szóval szállásokról bővebben hétfőn! (miután lezárult az időpont kérdése;))

Nekem 23-24 tuti nem jó, viszont 25-26 úgy tűnik, hogy igen, bejegyeztem, megjegyeztem.
You can't hold onto the past because then you can never live in the present.

noriko

Na, elmúlt 20:00.........ezennel lezárom az időpont-témát!!!
Ha sikerül megszervezni, az "anime tábor" július 23-26 között lesz.

Szállás

versenyzők (eddig):

1. Agárd- Pákász Kemping (ez a levél amit küldtek) , honlap

2. Velence- Garden Hotel,Ifi Fogadó,Ifi Kemping (ez amit küldtek) , honlap

3. Velence- Panoráma Camping honlapja +info még itt

4. Balatonlelle- Kvikveg féle kemping

5. Balatonboglár- a 2. pont alatti honlap által reklámozott Kemping

-----------------------------------------------------

Árak kiemelve:
1. faház/4ágy = 1750/éj
    sátorozás = 1600/éj

2. a.) (GardenHotel) fa?ház/4ágy = 1500/éj
b.) (IfiFogadó) faház/4ágy = 1525/éj
c.) (IfiKemping) sátorozás(diák/2személyes sátor) = 1040/éj
                               sátorozás(felnőtt/2személyes sátor) = 1180/éj

3. ezt nem igazán tudtam kiszámolni, de kb. 2155...ha jól számoltam.

4. minimum 2050Ft

5. faház/4ágy = 1450/éj

-----------------------------------------------

Na lehet nézegetni, szavazgatni, javasolgatni!

Xaga

Köszönjük noriko a kutató munkát.
Anyit fűznék még hozzá: Átfutási idő max 2 hét. (határidő pozitivan hat a döntésidőre :) )
Emberek lehet válogatni.

Az oldal tetején levő szavazást szerintem lezárhatjuk.

ignus

Köfi Noriko! Hát Ignus visszajelez: én szinte egészu nyáron ráérek... Idén nincs semmi külföldi utan egyenlőre... Bár lehet hogy lesz egy görögo. de azt majd úgy intézem... Szóval nekem szerintem jó lesz... :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shadowolf

Quote from: ignusKöfi Noriko! Hát Ignus visszajelez: én szinte egészu nyáron ráérek... Idén nincs semmi külföldi utan egyenlőre... Bár lehet hogy lesz egy görögo. de azt majd úgy intézem... Szóval nekem szerintem jó lesz... :D

Szegény ignus! Ezévben csak egy Görögországi kiruccanás? :rolleyes: Majd mindjárt el kezdelek sajnálni...:p :D

Pandóra

Az árak /fő vagy /ház..?
"Ever wonder why I never really truly connect
Although my eyes are open
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"
(D. Hayes: Darkness)

Damnatus

Hali!

Engem is érdekelne a dolog, szívesen jönnék, de még nem tudom megmondani az időpontot, hogy megfelel-e hétvégén talán már tuti lessz.

noriko

az árakat /fő számoltam, de néhány honlap /ház-ként tünteti fel, ebben az esetben osztottam ;)

Agárdi rokon a Parkstrand Kempinget ajánlotta még. Arról nem találtam honlapot, csak telefonszámot. Ha valakinek van rá ideje, felhívhatná tudakozódni! 22/270-308

Amúgy lehet hogy a sátrazás lenne jobb megoldás, ha annyira nem fix a jelentkezők száma.. Vagy arra is gondoltam, hogy kivehetünk egy faházat, és az lenne az ilyen tároló-ház/öltöző és amúgy a közelben sátorozunk...vagy ez hülyeség? :rolleyes: ...lehet...
valakinek nincs kedve átvenni innentől a szervezést? mert én még sosem csináltam ilyet, igazából abszolút tapasztalatlan vagyok!... :rolleyes:

ja Damnatus! yess!! gyere! feljegyeztelek! :)

Moha

Hello!

Ha még beférek a listába, engem is érdekelne a tábor. Az időpont nekem biztos jó (júl 23-26), azt a 2 napot (péntek+hétfő) tuti ki tudom venni szabira. Így ez a 4 nap nem is lenne gond. Csak annyi, hogy a Velecei tótól kicsit messze vagyok. :p Viszont ha kell, innen Debrecen környékéről tudnék magammal vinni valakit, akit érdekel. Az ár gondolom később alakul ki. Még nem mondom 100%-ra, mert a haverokkal is tervezünk valamit, de úgy néz ki, az nem fog összejönni. Egyelőre olyan 80%-ra mondom.

Pandóra

Quote from: norikovalakinek nincs kedve átvenni innentől a szervezést? mert én még sosem csináltam ilyet, igazából abszolút tapasztalatlan vagyok!... :rolleyes:
Neem, ezt te csinálod közülünk a legjobban.
Noriko! Te vagy az egyetlen reménységünk! Te vagy a Kiválasztott, az egyetlen, aki végre tudja hajtani ezt a veszélyes és bonyolult feladatot! Csak TE mentheted meg a Nyári Táborozást! Ne hagyj cserben minket! :beken:
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"

Ramiz

Minél olcsóbb, annál jobb.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Soridan

Quote from: RamizMinél olcsóbb, annál jobb.

Kiegészítés: minél többen annál nagyobb esély, hogy jó lesz :D
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

ignus

Rámtámadt egy árnyékfarkas.... :( I'll be killed...
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shadowolf

Quote from: ignusRámtámadt egy árnyékfarkas.... :( I'll be killed...

A smiliek szted miért vannak ott? :rolleyes: Nehogy már komolyan vedd...

ignus

Quote from: ShadowolfA smiliek szted miért vannak ott? :rolleyes: Nehogy már komolyan vedd...

Jolvanna, csak vicc vót nálam is... :D
Kezdek gyűjteni a táborra...

Feldin

Quote from: ignusJolvanna, csak vicc vót nálam is... :D
Kezdek gyűjteni a táborra...
Én is.
Amúgy Ignis! Szólj ha lesz a temetésed! Megyünk lako... izé... siratni! :D
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Soridan

Quote from: FeldinÉn is.

Halotti tor? Jöhet :D

Izé... most már biztos hogy megyek, ha lesz pénzem. És lesz :D
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Feldin

Quote from: SoridanHalotti tor? Jöhet :D

Izé... most már biztos hogy megyek, ha lesz pénzem. És lesz :D

Még jó hogy jössz!!!!
Lóval?

topok:
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane

Freyja

Quote from: FeldinMég jó hogy jössz!!!!
Lóval?
:rotflol:  szerintem egyértelmű  :rotflol:
Csak nyáron picit meleg lesz a lovagviselet... :rolleyes:

Feldin

Quote from: Freyja:rotflol:  szerintem egyértelmű  :rotflol:
Csak nyáron picit meleg lesz a lovagviselet... :rolleyes:
Legalább meghalljuk ha jön :D Becsörög :D
Áll még a párbaj Shadowval? :)

topok:

Soridan

Quote from: FeldinLegalább meghalljuk ha jön :D Becsörög :D
Áll még a párbaj Shadowval? :)

Becsörög :D :lol: Na majd adok én nektek, gúnyolódni szegény konzerv-krédómon :)

A párbaj meg még áll. Egyébként nézd meg jobban offtopicot, néhány szurkálódó próbálkozás már megesett, kóstolgatjuk egymást :)

.Attila

Quote from: FeldinAmúgy Ignis!
Az a Suzuki Ignis, kedves barátunkat ignus-nak hívják ;)

Sephiroth

Hát a helyzet úgy alakult, hogy Nephilim is jönne velem egyetembe. :eek:
Mármint nem suliba. Őt is fel lehet venni a listára.
Kérdés?  :rolleyes: Úgy látam előlegeket kérnek itt-ott. Mikor kezdődik el az összegyüjtésse?
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Pandóra

Quote from: SoridanA párbaj meg még áll. Egyébként nézd meg jobban offtopicot, néhány szurkálódó próbálkozás már megesett, kóstolgatjuk egymást :)

Csak eszembe jutott, nemrég olvastam, ez egy dolgozatban szerepelt: "A középkorú lovagok harc esetén általában egy csinos nőt tűztek ki maguk elé" :) Na jó, befejeztem az  :_off: -ot.  :lol:
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"

Kvikveg

:_off: És az ellennség orrvérzés következményeképpen fellépő súlyos vérveszteség miatt...  :bsd:  :lol:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

ignus

Quote from: FeldinÉn is.

Hmmm ezt csak most láttam... Van egy speckóm... Sok skillt raktam a halál utána kommunikációra... :D

Moloko

Majd dobjon meg valaki légyszi egy PM-mel ha lesz valami ebből az egész dologból, szal ha már van konkrét hely + időpont és csak el kéne dönteni h ráérek e...
köszönöm

Feldin

Quote from: SoridanBecsörög :D :lol: Na majd adok én nektek, gúnyolódni szegény konzerv-krédómon :)

A párbaj meg még áll. Egyébként nézd meg jobban offtopicot, néhány szurkálódó próbálkozás már megesett, kóstolgatjuk egymást :)

Láttam! :)
Amúgy nehogy félrértsd, semmi gúnyolódás, csak egy kis szurkálódás :_piszka:

topok:

Feldin

Quote from: TriviAz a Suzuki Ignis, kedves barátunkat ignus-nak hívják ;)
Hopp!
Gomen!

topok: