Animét abbahagyni

Started by Ramiz, 2004-05-05, 15:57:45

Previous topic - Next topic

Raggie

Quote from: ShiroiNem nyert.
:beken:  :bruhuhu:  :confused:  :(  Miért?..
Annyira azért nem tetszett!? Ezt NEM mondhatod! Hát van jobb és tökéletesebb sorozat mint a CB? Ez fizikai és metafizikai képtelenség! Ha Ramizzal akármilyen filmrõl beszélgetni kezdünk mindíg oda lyukadunk ki, hogy ez már a CB-ben megvolt...
Na jó egy kicsit ki kellett áradoznom magam. Bocs az OFF-ért.
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

.Attila

Quote from: RamizTrivi, csak így tovább. Elõbb-utóbb valaki olyannal is megnézeted, akinek tetszeni fog...  :hehe: - bocs, no offense, de nem tudtam kihagyni...
Senkivel nem nézettem meg eddig ;) Az, hogy ti megnéztétek, az egy dolog, én senkinek nem mondtam, hogy nézze meg, csak azt, hogy nekem nagyon tetszett.
Van-e jobb a CB-nél? Van. Nagyon jó a CB, de rossz arányban vannak az olyan részek, amelyeknek nem tartoznak az alapsztorihoz, azokhoz képest, amelyek meg hozzátartoznak. Engem ez zavart. És mint mondtam már, SPOILER Ed távozása nekem túl egyszerû volt.

Rounin

Quote from: Raggie Gordon:beken:  :bruhuhu:  :confused:  :(  Miért?..
Annyira azért nem tetszett!? Ezt NEM mondhatod! Hát van jobb és tökéletesebb sorozat mint a CB? Ez fizikai és metafizikai képtelenség! Ha Ramizzal akármilyen filmrõl beszélgetni kezdünk mindíg oda lyukadunk ki, hogy ez már a CB-ben megvolt...

Bár én is nagy CB rajongó vagyok (most röhögtem végig Andy és Spike párbaját), de ezt azért ne tessék :) Fanatics go home! :p Van nála jobb... csak... öö...még nem láttam... majd visszatérünk rá ^^"

Damnatus

Hali!

A Noirban is sok a mellékszál!
De én szeretem, amikor "kalandoznak" a szereplõk, szeretem az epizódokat. Különben meg a szereplõkrõl sok mindent a melléksztorikban tudhatunk meg. Egy részét rpg-ben még fel is lehet használni!

Manu

Quote from: Raggie Gordon:beken:  :bruhuhu:  :confused:  :(  Miért?..

Nyugi, bennem már érlelQdik egy CB, vagy inkább azt mondanám, hogy Shinichiro Watanabe rajongás, mivel én elQbb a Samurai Champloo-t néztem töle.
Hogy on legyek: A SC-t viszont önhibámon kívül kellett abbahagynom és ez rettentöen bosszant. Igazán beérhetné már magát, jöhetne január meg az újabb részek.

Raggie

Quote from: ManuNyugi, bennem már érlelQdik egy CB, vagy inkább azt mondanám, hogy Shinichiro Watanabe rajongás, mivel én elQbb a Samurai Champloo-t néztem töle.
Hogy on legyek: A SC-t viszont önhibámon kívül kellett abbahagynom és ez rettentöen bosszant. Igazán beérhetné már magát, jöhetne január meg az újabb részek.
JaJa! SC is nagyon jó, és hasonlít is néhány helyen a BeBopra! Még csak most kezdtem de már én is szurkolok, hogy jöjjenek az új részek, mivel egy ilyen témájú és királyságú sorozatba hamar belefeletkezik az ember. Aztán a tizedik résznél kezdi észrevenni magát, hogy mennyit is nézett egyáltalán, annyira magával ragad a film.(legalábbis az elsõ néhány részbõl ítélve)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

.Attila

Quote from: ShiroiEsetleg ha sûrûbben jönnének az ontopic hozzászólások...
Az karácsonyi csoda lenne :D
ON: én jó ideje nem hagytam abba anime-t :)

Ramiz

Quote from: ManuNyugi, bennem már érlelQdik egy CB, vagy inkább azt mondanám, hogy Shinichiro Watanabe rajongás, mivel én elQbb a Samurai Champloo-t néztem töle.

Én meg a Samurai Champloo iránt kezdtem a "Cowboy Bebopos" Shinichiro Watanabe miatt érdeklõdni. Aztán annyira dicsérted, hogy az döntött.

Legutóbb a Wolf's Rain-t hagytam abba majdnem, de kár lett volna, mert akkor azon rágtam volna magam, hogy talán valami normális befejezése van. :rolleyes:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Hogy végre ON-oljak is valamit:
Az animét egyszerûen csak nem szabad abbahagyni, ezért ne tegyétek! :)

Well, do ya, punk?"

Djinn

Olyan még nem volt, hogy nem fejeztem be, de olyan már volt, hogy sokan ajánlották, de nem tetszett (pl. Escaflowne movie).
Bár Lodoss-t még nem fejeztük be. De meglesz az biztos!!!  :rolleyes:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Feldin

Quote from: ShiroiNálam a lista (hogy szerencsére vagy sajnos, azt most nem tudom) nem túl hosszú:
FLCL: 4 / 6 rész
Gilgamesh: 8 / 26 rész
Get Backers 3 / 49 rész
Popotan: 1 / 12 rész
De ha figyelembe veszem, hogy néhányat csak azért néztem végig, mert többen nagyon erõltették, hogy az milyen jó... :rolleyes: A Cowboy Bebop mondjuk valóban megérte.
Merd mondani hogy az Azu nem! :morci:
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Djinn

Most, hogy jobban véggondolom az FLCL-bõl mi is 1/6-ot néztünk meg  :rolleyes:
De valamikor végnézzük. Engem nehéz eltérítani.
Annakidején a "Halálos ninja" címû filmet is végnéztem. Meg a "Vigyázat nyomozunk"-ot  :eeek:

teraflare

Én eddig a RahXephon-t hagytam abba (mivel a DVD végét sz@rik beolvasni a gép) meg a D.N.Angel-t (talán majd ha elfogy a többi akkor folytatom). Jelenleg meg azon tipródom hogy a Bishojou Senshi Sailor Moon Live Action-t végignézzem-e és ezáltal hatalmas(az eddigitõl is nagyobb) agyi károsodást szenvedjek, vagy hagyjam a fenébe és lemaradjak egy ilyen izérõl. (Volt hogy leállítottam a filmet mert már úgy röhögtem, hogy milyen ühüm... érdekes néhány dolog élõben  :haha: )

Az Azu-t meg:  "Nem lehet megunni. Soha soha nem lehet megunni"

purple haze

Ezért biztos meg leszek kövezve, de én a Berserket hagytam abba... Nem tetszett... a béna zene, az animáció + a manga alapján én többet vártam volna. Lehet, hogy valamikor kedvem lesz befejezni, de most érdekesebb dolgok is vannak betárazva... :)

Ramiz

Quote from: purple hazeEzért biztos meg leszek kövezve, de én a Berserket hagytam abba... Nem tetszett... a béna zene, az animáció + a manga alapján én többet vártam volna. Lehet, hogy valamikor kedvem lesz befejezni, de most érdekesebb dolgok is vannak betárazva... :)

Én is így voltam vele.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Manu

Tegnap este aludtam el 3x a Cowboy Bebop movie-ján :grrr: . Nem tudom mi van azzal a filmel, mert egyáltalán nem unom, meg nem is vagyok az a bealvós fajta, de az elsõ húsz perc alatt valami kegyetlen, leküzdhetetlen álmosság tör rám és minden átmenet nélkül elalszom. Elõször az ogm-et néztem, de miután másodszor is elaludtam rajta leszedtem az avi-t, hátha az ogm-nek van valami spirituális kisugárzása, de ugyanúgy jártam. Nem adom fel, leközelebb rögtön reggel, ébredés után kezdek neki... :D

Ramiz

"A hiba nem az ön készültékében van..." :D

Djinn

Quote from: ManuElõször az ogm-et néztem, de miután másodszor is elaludtam rajta leszedtem az avi-t, hátha az ogm-nek van valami spirituális kisugárzása...
:lol:
Pedig nem is rossz. Szerintem a sorozat sokkal jobban sikerült, de azért a film sem bealvós. Nem lehet, hogy az italodban volt valami spirituális? :D

Manu

Quote from: DjinnNem lehet, hogy az italodban volt valami spirituális? :D

Te tudsz valamit... :lazza:
Vagy amolyan spirituális ráérzés?

Rounin

Quote from: purple hazeEzért biztos meg leszek kövezve, de én a Berserket hagytam abba... Nem tetszett... a béna zene, az animáció + a manga alapján én többet vártam volna. Lehet, hogy valamikor kedvem lesz befejezni, de most érdekesebb dolgok is vannak betárazva... :)

Szerinted ilyen könnyen megúszod? Szimpla kövezéssel? :)
Eh. Én a Berserket egyszer hagytam csak abba, de annak technikai okai vannak: valami iszonyú asf-ben van meg, és hát a huszadik rész már olyan sötét volt (nem is beszélve a koreai és angol feliratról, ami egyszerre van jelen!) kinézetre, hogy feladtam. Nem láttam semmit :) Aztán édesanyám rám szólt, hogy most már nézzük végig (úgy egy hét múlva) és túltettem magam a szemrongáló hatáson. :)
Abba viszont nagyon belekötnék, hogy béna a zene. Hol már? Persze, szubjektív dolog a zene tetszésindexe, de az intro és outro zenéjétõl eltekintve nagyon is 'kewl' (az intro alapban, anime nélkül szintén)
Uff. Csörömp el.

Manu

Quote from: White SeeDÉn a Fullmoon óta megesküdtem, hogy nem hagyok abba animot. De most így a Samurai Champloo alatt igencsak rezeg a léc. Eddig 2 részt láttam de, eddig még a lány megrajzolásán kívül az égvilágon semmi nem tetszett rajta. Azért még kap 3 rész esélyt.

Ha az elsõ rész nem tetszett, akkor inkább ne is erölködj...
Azért mondjál már egy másik sorozatot, amiben ilyen kifinomultan meg van rajzolva a swordfight, és ilyen jól passzol hozzá a zene...
 :zen:

Raggie

Nemtom, hogy mi az amit emberek rossz megrajzoláson értenek, de az én értelmezésem szerint ez a SC-re egggyáltalán nem illik! Ennyire azért nem lehet különbözõ a felfogás nem?! Nem akaork senkit  :_piszka: -ni, csak nem fér a fejembe! Én még csak azért nem kezdtem el minden lehetséges helyen áradozni az SC-rõl mert valami szar van a gépemmel és (csak az SC-t! :bruhuhu: ) egyik lejátszóprogramom sem játsza le!

Well, do ya, punk?"

Kvikveg

En a Lain-nel nem birok dulore jutni... A bevezeto zenet mar husszor megneztem, az nagyon tetszik, csak utana bealszom...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Damnatus

Hali!

Pedig ha szeretet a gondolkodtató animét, akkor a Laint mindenképpen meg kell nézned!

Ramiz

Quote from: Raggie Gordonvalami szar van a gépemmel és (csak az SC-t! :bruhuhu: ) egyik lejátszóprogramom sem játsza le!

"A hiba nem csak az ön készülékében van!" :D :hehe:

Manitu

Quote from: KvikvegEn a Lain-nel nem birok dulore jutni... A bevezeto zenet mar husszor megneztem, az nagyon tetszik, csak utana bealszom...
Nem volt rossz a Lain, egyetlen bajom vele a grafikája, nehezen szoktam hozzá. Számomra kicsit olyan hatást keltett, mintha a szinezés felénél kirúgták volna a rajzolót, és úgyhagyták volna... olyan félkész... De a sztori jó, elgondolkodtató. És Lain frizurája nagyon  :jee:  :)

Feldin

Quote from: Raggie GordonNemtom, hogy mi az amit emberek rossz megrajzoláson értenek, de az én értelmezésem szerint ez a SC-re egggyáltalán nem illik! Ennyire azért nem lehet különbözõ a felfogás nem?! Nem akaork senkit  :_piszka: -ni, csak nem fér a fejembe! Én még csak azért nem kezdtem el minden lehetséges helyen áradozni az SC-rõl mert valami szar van a gépemmel és (csak az SC-t! :bruhuhu: ) egyik lejátszóprogramom sem játsza le!
mplayer? ;)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Manu

Quote from: White SeeDKenshin, Samurai 7 :)

Na látod, itt az alapvetõ probléma! Ezek közel sem említeném egy lapon az SC-vel rajzolásban. Nem kis minõségbeli különbségevan ezek között az SC javára. Kifinomultság, megkomponáltság, dinamizmus - ezek hiányoztak az általad említettekbõl, ezért pl. én azokat hagytam abba. Elnagyoltak voltak. :)

Fazék

Quote from: ManuNa látod, itt az alapvetõ probléma! Ezek közel sem említeném egy lapon az SC-vel rajzolásban. Nem kis minõségbeli különbségevan ezek között az SC javára. Kifinomultság, megkomponáltság, dinamizmus - ezek hiányoztak az általad említettekbõl, ezért pl. én azokat hagytam abba. Elnagyoltak voltak. :)
azért a Kenshin OVA-t ha nem is ugyanolyan stílusban, de azért talán lehet egy szinten említeni a Samurai Champloo-val... a TV, meg a Movie persze hogy nem olyan nagy szám, és a Samurai 7 se közelíti meg az SC-t

Manu

Quote from: Blimpazért a Kenshin OVA-t ha nem is ugyanolyan stílusban, de azért talán lehet egy szinten említeni a Samurai Champloo-val... a TV, meg a Movie persze hogy nem olyan nagy szám, és a Samurai 7 se közelíti meg az SC-t

Nekem a Kenshin, így magában, a TV sorozatot jelenti.