Main Menu

MUonline

Started by phr0zen, 2004-05-08, 20:46:56

Previous topic - Next topic

phr0zen

Quote from: VóbertNa mikor jössz már phr0zen? Lassan nagyon elhúzunk... ;) Én is már Soul Master vagyok, nem beszélve a többiekről, akik sokkal magasabb szinten vannak, mint én! :D

Khmm... Szerda mondjuk? :dirr:
Bocs,de még tanitás van,meg osztálykirándulás. :hehe:

Vóbert

Quote from: phr0zenKhmm... Szerda mondjuk? :dirr:
Bocs,de még tanitás van,meg osztálykirándulás. :hehe:

Bocs, tegnap nem voltam, és válszeg ma sem leszek! Sajna nagyon sok a meló!!! Majd igyekszem odaérni! ;)
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

TriumpH BanE

http.//muonline.uw.hu

aki itt van kérem ott is regeljen
ty topicocat nyissatok nem nagyon érek rá

Vóbert

Quote from: TriumpH BanEhttp.//muonline.uw.hu

aki itt van kérem ott is regeljen
ty topicocat nyissatok nem nagyon érek rá

Megvolt! Ja és itt is mondom, hogy még lógsz nekem 2 blessel :P a wing-ért, remélem nem felejtetted el ;)

thrall

nicsen valaki maya serveren???(mert én azon megyek) és a 0.98-as (vagy hanyas) "külön" server mkor jön ki?

thrall

de ahogy átolvastam az utolsó 2 oldalt húzok át privát serverre :D:D:D

thrall

nekem nemjó az e-global oldal :(:( ezt nem  :_piszka:  mondom de haveromnak se megy úgyhogy nem az én gépembe van a hiba sz.tem

thrall

kösz nagyon a helpeket az irc serveren ahova föleg bunkók és, vagy már nem MU-zók vannak akiknek eszük ágába sincs segíteni mert olyan "kedvesek" és vagy nagy a képük...ugyhogy thx még1* az irc-seknek

ui. még jóhogy vna google...

Karma XXL

Quote from: thrallnekem nemjó az e-global oldal :(:( ezt nem  :_piszka:  mondom de haveromnak se megy úgyhogy nem az én gépembe van a hiba sz.tem

Néha-néha vannak szerverleállások, ilyenkor elszáll a weboldal is, várj egy kicsit és próbáld újra ;)

Én személy szerint nem játszom, de az öcsém rendszeresen és hosszútávon  :)

Ha esetleg összeakadtok egy WarGabee nevű DWvel, akkor ő az ;)

thrall

mértnemtudok csatlakozni e-gobalraregeltem magamat meg minden csak anniy hogy beírom az ip-t a portot meg a evét (a 4.-be nemtom mitkel írni) rákattintok mondomneki run erre kiír valamit nemtudom mmiaz de else indul...

Karma XXL

Quote from: thrallmértnemtudok csatlakozni e-gobalraregeltem magamat meg minden csak anniy hogy beírom az ip-t a portot meg a evét (a 4.-be nemtom mitkel írni) rákattintok mondomneki run erre kiír valamit nemtudom mmiaz de else indul...

Az öcsém máris küldi az igazságot  :lol:

Először indítsd el a mu.exe-t, ahol az Option-ben állítsd be az accountod nevét! És lépj ki persze! :D

Aztán a Launcherben vidd be a szervert, ha még nem tetted meg:

Name: e-Global Mu Server   
Server Ip: 193.111.103.85   
port: 44405

És RUN!  :rotflol:

thrall

Quote from: SysOP XXLAz öcsém máris küldi az igazságot  :lol:

Először indítsd el a mu.exe-t, ahol az Option-ben állítsd be az accountod nevét! És lépj ki persze! :D

Aztán a Launcherben vidd be a szervert, ha még nem tetted meg:

Name: e-Global Mu Server   
Server Ip: 193.111.103.85   
port: 44405

És RUN!  :rotflol:
ez...ez...ez...ez nekem magas valami errort ír ki a launcher-be(vagyis azt hiszem) eáel(csak furább betükkel)  :grrr:

Karma XXL

Quote from: thrallez...ez...ez...ez nekem magas valami errort ír ki a launcher-be(vagyis azt hiszem) eáel(csak furább betükkel)  :grrr:

Le tudnád menteni a képernyőt? Küldd el a hibát a sysop_xxl@fibermail.hu e-mailcímemre, megnézzük ;)

TriumpH BanE

Karma XXL

Quote from: TriumpH BanEhttp://muonline.uw.hu

Hát nem tudom ez a link engem egy RageZone nevű fullüres fórumra zavart el...  :wtf:

Xaga

Quote from: SysOP XXLHát nem tudom ez a link engem egy RageZone nevű fullüres fórumra zavart el...  :wtf:

Mikor bejön az átírányítássos szöveg a linkel akkor ne kattints a linkre hanem várd meg míg autón átírányít, a link rosz helyre mutat.

Karma XXL

Quote from: XagaMikor bejön az átírányítássos szöveg a linkel akkor ne kattints a linkre hanem várd meg míg autón átírányít, a link rosz helyre mutat.

Most működött... Mondjuk eddig is hagytam, hogy automatice irányítson...

Vóbert

thrall! tudom mi a gondod! Az elején én is belefutottam ebbe...

Azt kell csinálni, hogy amikor indítod a launchert, van egy ADD gomb rajta... arra klikk... aztán megadod az ott kért cuccost... majd ok

Ha ez megvan, akkor le kell nyitni a legördülő menüt, ahol alapbol valami krikszkraksz van, ha nem törlöd ki, és kiválasztani a beállított cuccost, majd RUN! menni fog az ne aggódj... csak arra figyelje, hogy a 0.97-es kliensre a 0.97D patch menjen fel és semmi más ne legyen fent, különben smafu az egész... 0.98-as klienssel nem tudsz csatlakozni!
Ha ez mind megvan, akkor gogame! :)

Figyelj az acc-ban előforduló kis és nagybetűkre, mert arra allergiás, mint a jelszóban is!

Ha bent van e-Globalon, és szerencséd is van, keress meg, vagy Ignus -t vagy phr0zen -t... sokan vagyunk ott :) a Guild Master TriumpH, de ő mostanság elég keveset van...

Hajrá :D

thrall

Quote from: Vóbertthrall! tudom mi a gondod! Az elején én is belefutottam ebbe...

Azt kell csinálni, hogy amikor indítod a launchert, van egy ADD gomb rajta... arra klikk... aztán megadod az ott kért cuccost... majd ok

Ha ez megvan, akkor le kell nyitni a legördülő menüt, ahol alapbol valami krikszkraksz van, ha nem törlöd ki, és kiválasztani a beállított cuccost, majd RUN! menni fog az ne aggódj... csak arra figyelje, hogy a 0.97-es kliensre a 0.97D patch menjen fel és semmi más ne legyen fent, különben smafu az egész... 0.98-as klienssel nem tudsz csatlakozni!

Figyelj az acc-ban előforduló kis és nagybetűkre, mert arra allergiás, mint a jelszóban is!

Ha bent van e-Globalon, és szerencséd is van, keress meg, vagy Ignus -t vagy phr0zen -t... sokan vagyunk ott :) a Guild Master TriumpH, de ő mostanság elég keveset van...

rájöttem mi a hiba :D az hogy  :lol:  vagyok... nem az 0.97-es KLIENST HASZNÁLTAM  :uzi:

thrall

Quote from: Vóbertthrall! tudom mi a gondod! Az elején én is belefutottam ebbe...

sz.tem ezel felfogok hagyni :( leszedtem 0.97-et 0-97d és 0.97-es patch is megvan launcher is megvna ugy csináltam ahogy mntad de még mindig error "hieroglifákkal"...

Karma XXL

Quote from: thrallsz.tem ezel felfogok hagyni :( leszedtem 0.97-et 0-97d és 0.97-es patch is megvan launcher is megvna ugy csináltam ahogy mntad de még mindig error "hieroglifákkal"...

A tagolás miatt nem egészen értem, hogy most milyen verziót pakoltál fel, de elméletben (nálunk gyakorlatban is) elég az e-globalról leszedni a 0.97D full versiont (első link) és a .NET FrameWorköt (második link).

Az e-mail-t megnéztem, de nekem távoli nagyon...

A többieknek feltöltöttem: HIbaüzenet

Vóbert

Már elnézést, de mi a fenének kellene a .NET FrameWork???? Az egy teljesen más dolog... egyébként fogalmam nincs, hogy minek tette fel az e-Global azt az oldalára....

Erről a linkről töltsd le a klienst és a 0.97D patchet... nem kell mást csinálni, mint kitömi a kliens, majd bele felülírod a patch file-okkal... a Data/Local könyvtárba felülírod a translation file tartalmával a tartalmat, majd launcher tartalmát bemásolni a main.exe mellé, azt launch lancher.exe, majd konfig és mehet... ennél egyszerűbben nem tudom elmondani... de ha kell otthon csinálok majd screenshot-okat róla, és beteszem....

Download

thrall

vóbert eddig megvan elindul és kiírja: data/local/text.bmd not found aztán meg : data/interface.fontimput.OZT (ez már tiszta lol)

thrall

kösz megvan a shorcut-tal volt baj amit csináltam

Vóbert

Akkor most már ok a dolog? :)

Dragon

Nos, először is üdv. mindenkinek, talán már egy páran találkoztatok velem valamelyik szerveren (ugye, prh0zen ?).
A Wigle szerveren lvl 64 DW, az Aurorán meg lvl 104 DW volnék, midkettőn ugyanaz a karinevem, mint itt a usernevem.
(egyébként nem olyan nehéz DW-vel, csak ne legyen lagg, ha az nincs, akkor kis odafigyeléssel jobb tud lenni mint egy DK)

Van még köztetek olyan, akinek nem hackelték meg a Maya vagy Wigle szerveres kariját? Nekem már jónéhány haverom hagyta abba emiatt, és most már és is kezdem úgy gondolni, hogy fölösleges ezért küzdeni a webzen szerverein. Az e-global szerveren ugyan nincs túl sok hacker, viszont annál többször döglődik (nem is csoda ilyen terhelésnél). Úgyhogy igazán nagyszerű dolog lenne egy magyar szerver.
Sajna nekem azt sem lenne egyszerű elérni a rohadt céges tűzfal miatt.
Tényleg, ha már itt tartunk, lenne rá lehetőség, hogy a jövőbeli magyar szerver mondjuk pl. a 80-as porton üzemeljen? (Már most jól jönne egy folyamatosan működő szerver ami képes a 80-asra érkező csatlakozásokat átmappelni a 193.111.103.85:44405 -re)
Hát igen, aki otthonról MUzik, annak könnyű...

No, egyenlőre ennyit, üdvözlet minden MUnkatársamnak:
 bpka

p.s.
Akinek nem megy a mu.e-global.gr az próbálkozhat a //www.muonline.gr címmel.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

thrall

nemtud nekem valaki ócsón adni vagy szerezni jewel of chaos-t? zen-t vagy monsztáktól ajándékbakapott cuccokat adnék érte  :merci:

thrall

ja a legfontosabb e-global serveren karim neve: kodobeast
aztánmegmost mivan az e-globallal? mert nekem nemjó :(

Shadowolf

Quote from: thrallja a legfontosabb e-global serveren karim neve: kodobeast
aztánmegmost mivan az e-globallal? mert nekem nemjó :(

Túl van terhelve. :rolleyes: Ha klántag vagy akkor adok neked 1 chaos-t ingyért. ;) Ha nem, akkor tudod mi a teendö. :D

thrall

Quote from: ShadowolfTúl van terhelve. :rolleyes: Ha klántag vagy akkor adok neked 1 chaos-t ingyért. ;) Ha nem, akkor tudod mi a teendö. :D
klántag majd csak leszek mivel TriumpH-val nemnagyon találkoztam eddig mmivel én 21-tól vok fenn és akkor már nemnagyon vannak fenn(vagyis azok a magyarok akiket ismerem e-globalon)