Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Ramiz

Igen, de itt sok a Hoshi no koe rajongó. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: BonciRaggie, Ramiz... ti ketten eléggé kezdtek eltérni a tárgytól, irány az offtopic, mielõtt vmelyik moderátor bácsi áll itt neki törölgetni ;)
Ramiz kolléga lehet, hogy nagyon eltér a topictól de én éppen a Hellsiget olvasom, és felidézõdik bennem a sorozat, amirõl beszélgettem egy-két emberrel. Mármint, nem mentegetõzés képpen! :)
Öööööö... ja és ha a fehér vagy a fekete beüt akkor nem matt van, hanem a másik kifekszik!(általában a néger bokszolók jobban bírják, úgyhogy a csokinak több esélye van) :D  <-- Ez volt az utolsó offom, megfogadom!...
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Relunx

Psziho jellegú? Ezt kifejtenéd bõvebben?
Lehet rajta borzongani? ilyensztõ? vagy kicsit/nagyon véres? monsteres?
Mert ha vmi ilyesmi akkor engem is érdeklene...

Relunx

Fazék

Quote from: White SeeDÉn már láttam. Le is írtam róla a véleményemet anno. Nem sokan reagáltak rá:)
Amúgy röviden "A" kategóriát kapott tõlem. Gyönyörû mûvészi kis anime. Király zene, misztikus rajzolás, érdekes történet:)
Azért megnyugtató, hogy van ember, akinek hasonlóan tetszett. :)

Damnatus

Hali!
Quote from: RelunxPsziho jellegú? Ezt kifejtenéd bõvebben?
Pszichológiai, filozófiai jellegû. Gondolkodtató.

.Attila

Quote from: White SeeDÉn már láttam. Le is írtam róla a véleményemet anno. Nem sokan reagáltak rá:)
Szerintem anno még csak te láttad, ezért nem reagált rá senki ;)

Mattanja

És én még ezen rész után akartam abbahagyni... kizárt! Kegyetlen jó! 130-ig meg sem állok! :jee:
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Alkyra

Quote from: ShiroiÉs én még ezen rész után akartam abbahagyni... kizárt! Kegyetlen jó! 130-ig meg sem állok! :jee:

A 130at úgy látom már lehet tölteni Dattebayotól.
Mostanában róla szoktam tölteni.
Egyb. a Naruto még csak most kezd izgalmassá válni...nemsokára jönn a Kahashi gaiden(nah ki a kedvenc karakterem...kukkancs az avatárra..  :haha: ) utána meg már az új fejezet. :)
(ha olvasod a mangát akkor tudod, hogy mirõl beszélek...)

White Seed:
Most nézem! :D S NAGYON JÓ!! Tettszik az alapötlet. :) Teljesen valóságos(Marie :) :) :haha: :lul: ).
Nem is gondoltam, hogy az Onegai részek ennyire jók...

Manu

Quote from: BlimpAzért megnyugtató, hogy van ember, akinek hasonlóan tetszett. :)

Akkor akár most már hátra is dõlhetsz és meditálhatsz egy kicsit :)

Ramiz

Samurai Champloo:

Rugby-s rész: tényleg kicsit furcsa, de nagyon poénos... köcsög amcsik. :D Mugen rulez! :cool:
22. ep. (meteoros): na hát ebbõl egy kukkot sem értettem... valaki elmagyarázza? valami filmre vagy könyvre utalt? vagy csak képzelték a gombák miatt az egészet?
24. ep.: Legnagyobb poén!!! Elején, a tûz mellett...
"It's sentimental. A woman's emotion that was discovered in the West. Her emotional level is propably high."   :haha: :D :lul:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Hányszor mondtam, hogy telepítsd újra a Windows-t, de legalábbis a codec-eket!...

Darkstar

Ma végignéztem az Onegai Teacher-t. (Rég volt, hogy egy nap alatt néztem végig egy teljes sorozatot.  :) )
 A véleményem megeggyezik Alkyra-éval. Összefoglalva:  :jee:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Quote from: DamnatusÉn is így voltam vele, ráadásul magyarul láttam, és elõször azt hittem, hogy nem is anime!
Hol, HBO-n? Én még DVD-n kölcsönöztem ki.
Nekem is furcsák voltak a karakterek, de gondolom azért, mert az eredeti, Osamu Tezuka féle magát vették alapul, ami ugyebár nem éppen ma készült. :hehe:
A jazz amúgy tökéletesen illett bele, és adott egy érdekes hangulatot az egésznek. Én nem vagyok jazz rajongó (persze nem utálom), de itt ez nagyon jól jött ki, és szerintem más stílusú zene nem is volna jó hozzá.

Alkyra

Quote from: DarkstarMa végignéztem az Onegai Teacher-t. (Rég volt, hogy egy nap alatt néztem végig egy teljes sorozatot.  :) )
 A véleményem megeggyezik Alkyra-éval. Összefoglalva:  :jee:

Végre nem vagyok egyedül. :D :D :haha:

Alkyra

Nah. Végre végignéztem az Onegai Twins-t is!

Öregem, ezek az Onegai sorozatok tényleg nagyon jók...
Wááááááááááááh......
Most megint nem tudok mit nézni...
Asszem mégegyszer végignézem a Fullmetal Aclhemist-et...  :haha:

Íme az elemzésem az Onegai Twinsrõl:

A történet az egyszerûen csodás. Egy mindennapi történetnek is lehet tekinteni(kivéve Marie-t. :) :) ).
Talán ez fogott meg a legjobban az összes dolog közül.
Kár, hogy nincsen folytatása...szívesen megnézném, hogy feleségül veszi a lányt...vagy valami hasonló.

Grafikalig gyönyörû. Mint az Onegai Teacher. A karakterek nagyon szépen néznek ki(fõleg Mizuho s Miina, de nekem Miina a személyes kedvencem.).
A táj ábrázolása lenyûgözõ s részletes.

Zene téren is 5öst kap az anime. Az intro zenéje az felejtehtettlen, s a többi háttérzene is kiváló. A hangok azok nagyon szépek, tisztán lehet hallani õket(volt olyan anime ahol a hangokat alig lehetett hallani, s voltak amikor majd szétrepedt a dobhártyám...s ez nem a gépem hibája volt..).

Mint élmény, az anime felejthetetlen. Ezek az Onegai-os srácok tudják, hogy mitõl döglik a légy...
Remek sztorivezetés, gondolatok, érzelmek kísérik végig a sorozatot.
A karakterek nagyon jól ki vannak dolgozva. Mindenkinek megvannak a maga gondjai, érzelmei, háttere.
Remekül ki van dolgozva mindenki.

Össegzés: 98%->ez is olyan rövid...  :bruhuhu:  :bruhuhu:
Mindenkinek ajánlom akinek csak lehegt.

Feldin

Quote from: RamizEbbe nem lehet belekötni...
És melyik tetszett jobban?
Nekem a Bloodlust (Hellsing mangában jó, az anime csak "kedvcsináló"... a zenéje "elmegy"  :D )
Ramiz! Lassan kölcsön kéne adnod a hellsing magát!!!
Ez neked papír alapon van meg vagy gépen?
Nem hoznád el nekem a vetítésre?

Quote from: RamizTudhatnád, hogy a fekete és a fehér közül csak az egyik üthet be nagyon, mert a másiknak utána matt van!
Ramiz te debil! :D

Quote from: Raggie GordonRamiz kolléga lehet, hogy nagyon eltér a topictól de én éppen a Hellsiget olvasom, és felidézõdik bennem a sorozat, amirõl beszélgettem egy-két emberrel. Mármint, nem mentegetõzés képpen! :)
Öööööö... ja és ha a fehér vagy a fekete beüt akkor nem matt van, hanem a másik kifekszik!(általában a néger bokszolók jobban bírják, úgyhogy a csokinak több esélye van) :D  <-- Ez volt az utolsó offom, megfogadom!...
Reggie is! Esküszöm túlszárnyaljátok egymást :)
Akkor szeretnék egy go értelmezést is hallani :)

Quote from: zolan43Az elsõ három rész után tetszik. Mindegyik kerekter külön egyéniség.
Mindegyik rész végén van "videóklipp"?

-----------------------------
ui: A sakkos poén tetszett. :jee:

uui: Még jó hogy nem az elsõ gondolatomat postoltam zool véleményére...
Ha jól emlékszem igen.

Quote from: BlimpA Comedy-t senki sem nézte meg ajánlásomra, vagy ennyire rossz volt, hogy inkább még csak nem is véleményeztétek?
Hát így net híján nem.  Pedig bizti jó! :)

Quote from: RamizIgen, de itt sok a Hoshi no koe rajongó. :)
Bizony  :__devil:
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

Quote from: RamizTudhatnád, hogy a fekete és a fehér közül csak az egyik üthet be nagyon, mert a másiknak utána matt van!
Ramiz te debil! :D

Quote from: Raggie GordonRamiz kolléga lehet, hogy nagyon eltér a topictól de én éppen a Hellsiget olvasom, és felidézõdik bennem a sorozat, amirõl beszélgettem egy-két emberrel. Mármint, nem mentegetõzés képpen! :)
Reggie is! Esküszöm túlszárnyaljátok egymást :)

topok:
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane

Feldin

Quote from: zolan43Az elsõ három rész után tetszik. Mindegyik kerekter külön egyéniség.
Mindegyik rész végén van "videóklipp"?

-----------------------------
ui: A sakkos poén tetszett. :jee:

uui: Még jó hogy nem az elsõ gondolatomat postoltam zool véleményére...
Ha jól emlékszem igen.

topok:

Feldin

Quote from: BlimpA Comedy-t senki sem nézte meg ajánlásomra, vagy ennyire rossz volt, hogy inkább még csak nem is véleményeztétek? :)
Hát így net híján nem.  Pedig bizti jó! :)

topok:

Feldin

Quote from: AlkyraNah végignéztem az Onegai Teachert is. :D
Húúúú de jóóóóó volt!
Gyönyörû grafika, szép történet, sok érzelem s csavar, remek összeállítások, kitûnõ zene.
A fene essen belé hogy ilyen rövid. :D
(most épp a dvd filmeket töltöm...)
Értékelés:98%

Kár, hogy az ilyen jó animékbõl csak ilyen kevés részt csinálnak(Midori no Hibi, Chobits, Vandread stb stb...)
Mesélj csak, milyen dvd filmeket töltesz?????

topok:

Feldin

Quote from: RamizIgen, de itt sok a Hoshi no koe rajongó. :)
Bizony  :__devil:

topok:

Raggie

Quote from: FeldinRamiz! Lassan kölcsön kéne adnod a hellsing magát!!!
Ez neked papír alapon van meg vagy gépen?
Nem hoznád el nekem a vetítésre?
Neki papír alapon van meg, de az FTP-n fent van asszem, ha igen, akkor én elviszem neked a vetítésre!
Quote from: FeldinReggie is! Esküszöm túlszárnyaljátok egymást :)
Szóval, elõször is Raggie, másodszor, pedig mit értesz go értelmezés alatt?

On: ha ilyen jó a Comedy, akkor nem tudná valaki elhozni holnap a vetítésre nekem kölcsibe??
 :D <----ez az a bizonyos "ügye valaki megszán engem" vigyor!

Well, do ya, punk?"

naVi

Hellsing

Mostanában sokat láttam hogy jó dolgokat irogattok Hellsingrõl itt fórumban, gondoltam nézek róla pár amv-t. Hát azok után kicsit elment tõle a kedvem, annyira elmebetegnek látszott az egész. 2 nap alatt néztem meg mind a 13 részt és nagyon jó, sõt még annál is jobb ;]
Nálam tuti top3!  :rolleyes:

Azért még pár dologra kiváncsi lettem volna, pl:
Ki is Alucard valójában, amikor Incognito megkérdezte tõle nemannyira válaszolt ;]

Ajánlom mindenkinek aki csak egy kicsit is szereti a zúzós animeket.  :whoah:

Raggie

Quote from: naViNálam tuti top3!  :rolleyes:
:D Csatlakozom! :D
De azért mint már annyiszor megtettem, most is a mangát javaslom neked, mivel az még sokkal jobb, mint az anime!!! :jee:

Well, do ya, punk?"

Alkyra

Hellsing hellsing...hmm
Ez tul képpen milyen anime?
Azt látom, hogy mindenki imádja. :)

Ennyire jó lenne?

Raggie

Elég jó, inkább így fogalmazzunk, mert megint fight( jeeee) lesz!
Vámpíros-ellenes-szervezetes... Sok akcióval, alatta meg zúzós-jazz-szerû zene, és jó megvalósítás!

Well, do ya, punk?"

Alkyra

Raggie

Well, do ya, punk?"

Feldin

Quote from: Raggie GordonNeki papír alapon van meg, de az FTP-n fent van asszem, ha igen, akkor én elviszem neked a vetítésre!

Szóval, elõször is Raggie, másodszor, pedig mit értesz go értelmezés alatt?
Gondoltam ha már fekete fehér akkor az is belefér :)

topok: