Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Alkyra

Hát ez valami szörnyû!
Egyszerûen pocsék!
A grafika még oké, de szinte SEMMI történet nincs ebben az animeben!
Bah!
Nahmost kell valami normális anime, de gyorsan.
EZT SENKI NE NÉZZE MEG!
Nem kívánok senkinek ezt a poklot.

Oh. Egyb. belekukkantotam a Fruit Basket-be is.
Nem'tom, hogy csak én vagyok a hülye, de a felíratok olyan qrva gyorsan mennek, hogy nem tudom õket elolvasni.(más filmeknél normális).
Egész furcsa a grafikája is...

Mind1.
Hmm. Van itt egy furcsa anime...
Tök ugyanaz, mint a Girls Bravo. :)
Ill. majdnem ugyanaz. :D :D
A neve Hanaukyo Maids.
Meg is nézem mindjárt...:)
De most inkább egy jó kis akciós/mágiás animere vágyok.

Tudtok egy animet, ahol kártyákat használnak mágia gyanánt?(mint pl a Card Captor Sakuraban..)

Raggie

Quote from: CobraCaballero ennek a 3 anime-nek a dícsérésével jónéhány fórumozó szívébe beloptad magad   :)
Nálam a CB-vel telibetalált(lásd avatár)! :D (meg a Neon Genesissel is)
Caballero ha még sörözni is szeretsz, akkor tényleg egy rugóra jár az agyunk! :)

Bonci:már vártam ezt a postot! Nem is kételkedtem a rajongásodban!

Alkyra: a fórumnak érzékeny víválasztójára tapintottál. Sokan, sokat vitatkotzak már az EL-rõl.......(már megin itt vagyok, mivel fight szagot érzek :D )
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Alkyra

Akkor egyértelmûen helyet foglaltam a csatában!  :lul:
Mindenki tudja rólam, hogy viráglelkû vagyok.  :haha:  :haha:
Szal szerintem ez egyértelmû volt, hogy nekem nem fog tettszeni.
Bár ezektõl függ. volt benne pár király jelenet...
(csak az elsõ két részt néztem végig, tovább nem bírtam).
Pl amikor az a tipikus anime-karakter csajnak (Keményen dolgozok s akkor jó leszek!!)  letépte a fejét s a testét meg csak pajzsként használta.   :lazza:  :__devil:  :__devil:

Csak abszolút nincsen sztorija!!!
Nálam meg (ahogy ezt már egyszer írtam a hentai topicban) a sztori mindennél fontosabb!!!

Rounin

Quote from: AlkyraTudtok egy animet, ahol kártyákat használnak mágia gyanánt?(mint pl a Card Captor Sakuraban..)

Yu gi oh? :D (nem egészen úgy, de majdnem :D )

Alkyra

Én a kártyára mint fegyverre gondoltam.
Plus minek nézel te engem? 11 évesnek?? :)  :)  :)  :)
(ezt ne vedd fenyegetésnek, csak poénkodom. :D )
MTG rulz! :D :D

Raggie

Quote from: AlkyraNálam meg (ahogy ezt már egyszer írtam a hentai topicban) a sztori mindennél fontosabb!!!
Ott aztán tényleg mindíg a sztori a nagy erõsség! :hehe: :D
(no offense)---> ott én sem azt nézem!  :rolleyes:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Alkyra

jójó..csak ott  írtam le. :)

ott ki nézi azt elsõdleges dologként?

Rounin

Quote from: Alkyrajójó..csak ott  írtam le. :)

ott ki nézi azt elsõdleges dologként?

én :rolleyes: ne nevess :P Komolyan

Alkyra

Végre egy valmirevaló ember.
 :)  :jee:

Én még nem döntöttem el teljesen.
Nálam  mindig is a történet számított a legjobban.
Bár hentai esetében ez nem mindig igaz(fõleg azt a szempontot tekintve, hogy nagyon kevés hentait láttam..)

Moha

Quote from: AlkyraDe most inkább egy jó kis akciós/mágiás animere vágyok.

Tudtok egy animet, ahol kártyákat használnak mágia gyanánt?(mint pl a Card Captor Sakuraban..)
Esetleg javaslom a Read or Die-t. Akcióvígjáték, és ha nem is kártyákat, de papírt használnak fegyverként. :)
Én még mondjuk csak az OVA-t láttam, de az király. :jee:
Viszont most töltöm a TV sorozatot, és az is jónak tûnik.

.Attila

Valahogy az az érzésem, hogy a valóságból az animek világába menekülsz, ezért keresel olyat, ami nem valósághû. Ha ez így van, akkor megértem, miért nem tetszett.
QuoteA Saikano-ban a háborús körülményekhez igazodnak az érzelmek +még hozzájön, hogy nem hétköznapi emberekrõl van szó.
Chise-n kívül mindenki hétköznapi, sõt, Chise is vissza akart volna térni hétköznapi életéhez, ez volt az egyik lényege az animenek. Btw. most látom animenfon, hogy idén kijött egy Saikano OVA, ami még vmit elmond, ami nem volt benne a sorozatban. Hátha ez javít majd vmit a képen.
QuoteA SaiKano-ban pl nem volt folyamatos huzavona.
Én másképp láttam.
QuoteAmúgy csak nekem tûnt fel, hogy az a 3 év kicsit többnek néz ki? Szerintem sokkal öregebbnek néztek ki a szereplõk, mintsem 3 év eltelt.
Pedig szerintem nem sokat fejlõdtek. Mizuki ruházata nagyot változott, ez okozhatja nála ezt a látszatot, sõt, a hajstílusa is változott, nem hordta lófarokban. Takayuki meg elég sokszor borostás, míg fiatalabb korában mindig rendesen borotválkozott, így nála meg ez lehet a becsapós ;)

Cobra

Rekord sebességgel az élre tört nálam a Srcryed. 3 nap alatt végignéztem, ez nálam idáig rekorsebesség, és rögtön le is lökte elsõ helyérõl a Macross Zero-t  :)
Ez az elsõ sorozat, aminek a végén nem kérdezem, hogy hol a folytatás, mivel valóban vége van a történetnek az utolsó részben, nem is nagyon lehetne folytatni (max DBZ stílusban). És az elsõ alkalom, hogy mindegyik résznél végignézem az introt, outrot.
Szóval   :jee:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

zool

Area 88

fasza repülõs sorozat.

Samurai 7

lehet már írtam, de ez is egy király sorozat, jövõbeli szamurájokkal

Ichi the Killer : azonos címû film elõzménye, kevésbé beteg mint az, de azért csak erõs idegzetûeknek ajánlott, vagy S+M iránti fogékonyság elõny

Wrath of the Ninja nekem nem jött be annyira, Ninja Scroll azért nem szállt el ennyire

.Attila

Quote from: White SeeDA valóság egy elégé unalmas hely.(Fõleg ha nincsen pénzed, nem vagy túl atraktív, és sz.r helyen élsz) Nem tudom mért okoz az sok embernek problémát, ha valaki nem csak a valóságban él. Annyira nagyra vannak azzal az egy kis nyomorul valódi életükkel. Hát aztán, míg õk leélnek egy életet a valóságban én leélek többszázat képzeletben.
Kell a fantázia, én is szoktam, jó dolog az :) De csak a képzeletvilágban élni nem egészséges és nem jó! Pénz nélkül is lehetnek élvezetes pillanatok, amikre szívesen emlékszel vissza. Iszonyat módon lebecsülöd az életet. Fel kéne fogni, hogy igen, egy ember élete nem nagy dolog, de annak az egynek a legnagyobb dolog. Empátia, ember...
QuoteAzért a Saikano-ban  nincsen az a folyamatos hazudozás.
Akkor valszeg csak én képzeltem oda, hogy a fõhõs (nem tudod a nevét? ejnye :)) megcsalta Chise-t.[/quote]
QuoteA szereplõk meg nem csak a stílus váltás miatt néznek ki idõsebbnek, hanem fõleg az arcváltozsá miatt. A fõhõs borosta nélkül is igen megváltozott. Legalább 25 nek néz ki. Meg a fõhõsnõ huga is igen csak sokat fejlõdött.
Vagy csak az én arcom változott nagyon keveset az évek folyamán?:)
Alkata válogatja. Mellesleg Akane pont abban a korban volt, hogy 3 év alatt igen csak sokat változik. Az arcokon én olyan sok változást nem vettem észre.

Moha

Quote from: BonciKell a fantázia, én is szoktam, jó dolog az :) De csak a képzeletvilágban élni nem egészséges és nem jó!
Egyetértek! Néha jó fantáziálni és elszakadni a valóságtól, de örökké álomvilágabn élni nem jó.
QuoteMellesleg Akane pont abban a korban volt, hogy 3 év alatt igen csak sokat változik.
Errõl van szó! Szertinem pont megfelelõek voltak a változások a karaktereken.

Mindenesetre szerintem egy olyan mû, mint a KGNE vagy a Saikano értékelése függ attól is, hogy milyen hangulatban és milyen gyorsan nézi végig az ember.

Raggie

Quote from: BonciValahogy az az érzésem, hogy a valóságból az animek világába menekülsz, ezért keresel olyat, ami nem valósághû. Ha ez így van, akkor megértem, miért nem tetszett.
Quote from: MohaEgyetértek! Néha jó fantáziálni és elszakadni a valóságtól, de örökké álomvilágabn élni nem jó.[/QOUTE]
Már megin a CB-hez jutottunk(ez speciel pont a the Movie-ban van)! :D

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: MohaNéha jó fantáziálni és elszakadni a valóságtól, de örökké álomvilágabn élni nem jó.Errõl van szó! Szertinem pont megfelelõek voltak a változások a karaktereken.

Ha lenne elég fantáziám hozzá, én szívesen magamra csuknám az ajtót belülrõl, és nem jönnék ki... de nincs.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizHa lenne elég fantáziám hozzá, én szívesen magamra csuknám az ajtót belülrõl, és nem jönnék ki... de nincs.

Seatbelts - Gotta knock a little harder - Cowboy Bebop. :zen: Szövegét nézd ;)

Raggie

Well, do ya, punk?"

Alkyra

Akane fizikai kinézete az anime során tökéletes.
Ahogy Bonci írta pont abban a korban volt, amikor az ember teste a legtöbbet változik.(s nem éppen a hátrányára ment. :haha: )

Az álomvilágban való menekülés néha(!) szükségszerû, de egyáltalán nem hasznos.
Amikor visszatérsz a valóságba annál kényelmetlenebb lesz minden.
Higgyetek nekem. Tapasztalatból mondom.

Ramiz

Quote from: RouninSeatbelts - Gotta knock a little harder - Cowboy Bebop. :zen: Szövegét nézd ;)

Mivel elég sok zenét hallgatok, és min. 35%-ban Bebopot, ezért ezt a számot 2-3 naponta hallom... ;)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Mattanja

Nagy kár, hogy ilyen rövid, pedig tetszik. Nagyon jó, hangulatos sorozat lehetett volna/lehetne belõle. Szép a zene és az animáció is.
Quote from: BlimpSztem azért lett Comedy a cím, mert a harcossal egy szórakoztató könyvet olvastat el a lány, ezzel sikerült felvídítania a harcost, ami õt is meglepte és emiatt hajlandó is segíteni neki, és a végén is immár kicsit oldottabban újraolvassa a könyvet és nevet
Szerintem is.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Alkyra

Quote from: White SeeDMai HiME: 12 rész után: Megabrutálkirály:D

A maradék 12 is olyan kivéve az uccsó rész.
Egész jó kis anime lenne.

Oh lenne egy kérdésem:(lehet, hogy nem ide illik)
Épp a Girls Bravo-t nézem. Belekezdtem a Second Season-be, de az csak furcsa mód a 6.részig tart. Mi lett a maradék hattal? Még nem jelent meg?
Vagy csak nem raktátok fel?

Moha

Quote from: AlkyraÉpp a Girls Bravo-t nézem. Belekezdtem a Second Season-be, de az csak furcsa mód a 6.részig tart. Mi lett a maradék hattal? Még nem jelent meg?
Vagy csak nem raktátok fel?
Nem rég fejezték be a sorozatot. Még csak 6 rész van kész fansub-ban (legalább is az AniDB szerint) :)

És, hogy ne legyek off: épp a Taruto-t nézem. Nem rossz, de sajna idõ hiányában max napi 1 részt tudok most nézni. Ha befejeztem, írok róla értékelõt.

Miura

Most láttam Fullmoon wo sagashite animét..nekem nagyon tetszett ;)))
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
(P. Matteo)

Rhyagelle

Most a Blue Gender -t nézem, (bár most a felénél félbehagytam 1 hónapra szerintem, itt van a vizsgaidõszak...) és eddig nagyon jó. Érdekes módon elpusztított föld :), az animáció néhol nem a legjobb, de vannak nagyon jó részek benne. Az ábrázolásmód elég naturalisztikus (véres), nagyon bejött a történetvezetése, azt hiszem eddig (12. ep) egy részen sem unatkoztam. Egy jóhangulatú este döntöttem úgy h belenézek, (tanulás helyett) és hajnal háromig ültem a gép elõtt, akkor is csak azért feküdtem le, mert a vonatot el kell  érni. Szóval aki szereti a mechás animokat, + drámát +harcot +romantikát, annak tudom ajánlani. (bár még nem fejeztem be, elronthatják a végét, de nagy reményeket fûzök hozzá  :D)
May the eternal fire of the Heaven burn your soul!

Alkyra

Quote from: MohaNem rég fejezték be a sorozatot. Még csak 6 rész van kész fansub-ban (legalább is az AniDB szerint) :)
Aha. Akkor reméllem hamarosan felkerül a többi része.

EGyb. én most az Angelic Layer-t nézem.
Maga az anime az nem valami komoly.
Csak a maga a játék fogott meg. Majd hamarosan írok róla...(még 10 rész van hátra..)

Mattanja

Quote from: RhyagelleMost a Blue Gender -t nézem, (bár most a felénél félbehagytam 1 hónapra szerintem, itt van a vizsgaidõszak...) és eddig nagyon jó. Érdekes módon elpusztított föld :), az animáció néhol nem a legjobb, de vannak nagyon jó részek benne. Az ábrázolásmód elég naturalisztikus (véres), nagyon bejött a történetvezetése, azt hiszem eddig (12. ep) egy részen sem unatkoztam. Egy jóhangulatú este döntöttem úgy h belenézek, (tanulás helyett) és hajnal háromig ültem a gép elõtt, akkor is csak azért feküdtem le, mert a vonatot el kell  érni. Szóval aki szereti a mechás animokat, + drámát +harcot +romantikát, annak tudom ajánlani. (bár még nem fejeztem be, elronthatják a végét, de nagy reményeket fûzök hozzá  :D)
Ha eddig tetszett, ezután sem fogod megbánni, hogy belevágtál! ;)
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Raggie

Még csak a 17. résznél tartok a Samurai Chamlooban(ennyi volt a dvd-n, de megyek is Ramiz kollégához a többiért!), de isszonyat jó!! Nagyon különbözõ karakterek egy csapatban utaznak a történelmi Japánban egy bizonyos személyt keresve, és persze közben mindenféle különösebbnél különösebb kalanba keverednek. Csak azért írok ilyen rövid/gagyi leírást róla, mert minden egyesz része külön poén és élmény a nézõnek!(a fansubberek által készített rövidebb-hoszabb jegyzetek elolvasását mindenképpen ajánlom mindenkinek, mivel nélkülük nem nagyon lehet kiigazodni a korabeli Japán szokások és egyéb dolgok között :) )
KÚÚL!  :whoah:

Well, do ya, punk?"

Ramiz

1etértek, kivéve az utolsó szóval, ami helyett inkább a "sahár" szót ajánlanám. :D