Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Alkyra

Brrrr...
Ez nagyon szörnyû. Ez túl durva az én lelkivilágomnak. Kell valami vidám anime!!
MOHAAAAAAAAAAA TASKETTEEEEEEEE!!!!!!!!!! :)

Moha

Quote from: AlkyraMOHAAAAAAAAAAA TASKETTEEEEEEEE!!!!!!!!!! :)
A Rizelmine-t láttad már? Én pl. azt néztem felüdülésként a Saikano után.
De amit most kezdtem el nézni, az se rossz: Uchuu no Stellvia (Stellvia of the Universe). Egész vidám eddig, és a fõszereplõ csaj hihetetlenül aranyos (lásd: az aláírásom). :)

Darkstar

Én az NGE-bõl utólagos elolvasásra ajánlom még ezt
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Relunx

Slayers Try után megnéztem ismét (immár 7-edszerre) az Ah! My Goddess OVA-t! + Épp most tartok a Bakuretsu Tenshi felénél...

Relunx

Alkyra

Quote from: MohaA Rizelmine-t láttad már? Én pl. azt néztem felüdülésként a Saikano után.
De amit most kezdtem el nézni, az se rossz: Uchuu no Stellvia (Stellvia of the Universe). Egész vidám eddig, és a fõszereplõ csaj hihetetlenül aranyos (lásd: az aláírásom). :)

Huh! Ez pont jókor jött!! Túl bonyolult az NGE az én lelkemnek.(fõleg, hogy ma fogok érettségizni. :) :) :) :) )
Egyszer majd végignézem, de most nem vagyok képes rá.

Ramiz

Az NGE anime után én mindent elolvastam, amit lehetett, és teljesen nem állt össze. Mint egy kirakó, aminek egy-két darabja mindig kimarad, és akárhová erõltetem be, egy másik darabka kiugrik helyette.
Ha kész lesz az egész manga, majd azt elolvasom, hátha az kicsit logikusabban össze lesz rakva.
De NGE-vel átmehetünk másik topikba.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Necrid^

Most nézem a "School Rumble" és eddig naon be jón.. :jee:kösz bonci az ajánlás
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Emarsharae

Na, én is kérek akkor ajánlást!
Tud valaki segíteni? Keresek valami... (enyhén depis,) komolyabb animét amiben nincsenek idegesítõ kisgyerekek nagy szemekkel, lehetõleg semmi idióta kisállat/házikedvenc... bishis animék elõnyben. Lehetõleg az átlag korhatár ne 15 év legyen, és a sok csaj vs. egyszem magányos pasi sem igazán a kedvencem...
Mit láttam: .hack//SIGN, Wolf's Rain, Saiyuki, Yu Yu Hakusho, Ninja Scroll, Naruto, Inu Yasha, Fruits Basket, Escaflowne, Gundam Wing, Ayashi no Ceres, Fushigi Yuugi, GitS-SAC, Utena, Blue Gender, etc...
Van valami amit ajánlani tudtok a számomra? Vége a vizsgaidõszaknak... és nincs mit csinálnom! (amikor épp nincs munkám) :o
Ja, NGE is megvolt már, mielõtt letoltok hogy nem néztem meg mint alapmûvet. :D
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Dragon

Quote from: EmarsharaeJa, NGE is megvolt már, mielõtt letoltok hogy nem néztem meg mint alapmûvet. :D
Ha csak ezért nézted meg... :p
Quote from: RamizDe NGE-vel átmehetünk másik topikba.
Van már NGE topic, vagy csak én nem látom?
nehogymá ne én legyek, aki megnyitja... :D
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Darkstar

Quote from: bpka000Van már NGE topic, vagy csak én nem látom?

Ez  van, de úgy látom, errõl te is tudsz.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Emarsharae

Quote from: bpka000Ha csak ezért nézted meg... :p
Nem. Ezt egy árva szóval se mondtam.
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Kupo

Ma néztem meg az utolsó részét a Full Metal Alchemist-nek.Kb 2 és fél napon át néztem, alvás, kis netezés szünettel, de egyfolytába néztem. :lul: Nagyon jó szerintem.Lesz movie is, ugye?Asszem azt láttam egyik topikba.Vagy folytatása sorozatba, vagy az nem?

Darkstar

Quote from: KupoLesz movie is, ugye?Asszem azt láttam egyik topikba.Vagy folytatása sorozatba, vagy az nem?

Már van movie , de úgy tudom, még nem tölthetõ.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Jah, ha megjelenik a movie akkor tele odibálom a fórumot vele, szal tuti tudni fogsz róla! :) :haha:  :haha:

Dragon

Quote from: DarkstarEz  van, de úgy látom, errõl te is tudsz.
LOL, errõl el is felejtkeztem... Szóval van, habár kissé specifikusnak tûnik evvel a "2003" megjelöléssel, de jobb, mint a semmi :p :D
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,

zolan43

Mechás, világmegmentõs. - Kicsit meglepõdtem a Tenchi Muyo GXP-bõl már megismert házméretû robotot meglátva, aztán megint amikor megtudtam, hogy ez a sorozat 3 évvel korábban készült... -

Alkyra

Quote from: MohaA Rizelmine-t láttad már? Én pl. azt néztem felüdülésként a Saikano után.

Wow!
Arigato Moha! Imádom az ilyenfajta sci-fi animeket!!!!
Már le is szedtem x részt belõle(sokat.:D)

.Attila

Quote from: EmarsharaeNa, én is kérek akkor ajánlást!
Hát ööö... nehéz ilyet találni, sajnos a legtöbb anime a tizenéves szereplõket kedveli.
Talán
Noir (bár így nézve szerintem Kirika személyisége idegesíteni fog, de egy próbát talán megér. depisnek full depis, egy csöpp humor nincs benne).
Mai Hime (bár ez iskolásokról szól, az anime a 10 résztõl igeeeeen komollyá válik... nem debis, hanem olyan jó :confused: állapotban lesznek a szereplõk, és csak annyi kis spoilert mondok, hogy nem kímélik a megszerettetet szereplõket).

roderick

Quote from: BonciNoir

Bváhá... valahogy sejtettem:)

Amúgy énmeg tudom ajánlani pl. a Gankutsuou-t (nah, már majdnem sikerült elsöre leírnom) ami remek kis sci-fi montekrisztó feldolgozás, soksok erös (negatív) érzelemmel, meg fura látványvilággal, én spec. hétröl-hétre lerágtam a körmöm mi lesz a köv. részben, pedig az eredeti történetet nem igazán szerettem soha se.

Mást hirtelen nemtok ami megfelel a kritériumoknak... pl. Haibane Renmeiben szinte egy pasi sincs, nemhogy bishik, meg fiatalok is a szereplök, meg nem is igazán depis, de attól még nagyon jó. Meg persze a nem kicsit depis kategóriában a Lain, meg a Texhnolyze. (valhogy mindig ezek jutnak elöször eszembe:), mint Boncinak a Noir)
Megpersze mostanában is sokat emlegettük a Paranoia Agentet, meg a Boogiepop Phantomot. Az elözö kellemesen elborult rendezésü, az utóbbi meg puzzleként összerakandó kis történetek, amik nagyon-de-nagyon nyomasztó hangulatot árasztanak.
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

.Attila

............................................

Nem tudom, miért kellett ezt így csinálni. Akane problémái, lelki vívódása a KGNE színvonalát folytatja... de ez van kisebbségben sajnos. Az idióta új gyerek kapja a legtöbb idõt, és ez határozott negatívum. Plusz a végén a gyerek karjaiba dõl bõgve... itt hatásvadásznak érzem a dolgot, egyszerûen nem hiszem, hogy ez így megtörténhetne, pedig a KGNE legnagyobb erénye, hogy akár meg is történhetett volna. Máshogy kellett volna ezt csinálni, Akane-t úgy meghagyni, ahogy most megcsinálták, csak nem egy ilyen idegesítõ barmot behozni másik fõszereplõnek.

Darkstar

Jelentem ez is megvolt. Sokmindent nem tudok róla elmondani. A történetet nem írnám le, akcióanime. A rajzolás tetszett, a karakterek ilyen téren jól ki vannak dolgozva, viszont a belsõ ábrázolásukra nem fordítottak nagy gondot. Sok benne a poén, jókat lehet röhögni.  :) És az egyik legfontosabb: Fürdõszoba-jelenet RULZ!  :jee: A film lazításnak ajánlott valami nehéz sorozat elõtt/után.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Tyrael

Quote from: DarkstarMár van movie , de úgy tudom, még nem tölthetõ.

Anime Title:      Gekijouban Hagane no Renkinjutsushi: Shambala o Yuku Mono (2359)
Episode Number:    1
Episode Title (English):    Complete Movie
Episode Title (Romaji):    
Episode Title (Kanji):    
Play Length:    0 min
Air/Release Date:    23.07.2005
Rating:    - (0 votes) [graph]
Misc:    
Descr:

2005.07.23
Szal szerintem meg nincs :)

Tyrael

Darkstar

Quote from: Tyrael2005.07.23
Szal szerintem meg nincs :)

Elnéztem a hónapot. Akkor még egy kicsit várni kell.  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

sirtomi

Megnéztem még 4 részt.
Most tartok 11 -nél.

Nagyon király  :jee:

Nagyonjók a történetek, nagyon jó a hangulata és egyre jobb lesz. Remélem a végéig ilyen marad.  :)

Dreamcleaver

Ezt a sorozatot senki sem hagyhatja ki. Minden van benne ami jó: ninja harcok, izgalmas történet, szerelmi szál, helyenkét lengén öltözött hölgyek, egy-két véresebb akciójelenet. Nemrég jött ki a 8-ik rész subja.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Tyrael

Quote from: DreamcleaverEzt a sorozatot senki sem hagyhatja ki. Minden van benne ami jó: ninja harcok, izgalmas történet, szerelmi szál, helyenkét lengén öltözött hölgyek, egy-két véresebb akciójelenet. Nemrég jött ki a 8-ik rész subja.
mar lesem is /Most nezem a hatodik reszt, de meg mindig nem tudtam eldonteni, kinek kellene, hogy szurkoljak :)/
subber csapat trackere?

Tyrael

Alkyra

Quote from: White SeeDHmm, alig várom, hogy mit szólsz az End of Evangelion-hoz:) Érdemes a sorozat után azonnal megnézni.

tényleg. Milyen sorrenben kell megnézni?
Mármint a moviekat, hogy értsem is. :P
Elsõ a TV Series... s utána?

Dragon

Quote from: Alkyratényleg. Milyen sorrenben kell megnézni?
Mármint a moviekat, hogy értsem is. :P
Elsõ a TV Series... s utána?
Aztán EOE, a D&R-t hagyd a végére, az nem is ad túl sok újat.

Xaga

Quote from: bpka000Aztán EOE, a D&R-t hagyd a végére, az nem is ad túl sok újat.

Szerintem meg fordítva D&R aztán EOE.

.Attila

Quote from: XagaSzerintem meg fordítva D&R aztán EOE.
Igen, D&R elõbb, és utána EoE :)