Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: sirtomiMegnéztem még 4 részt.
Most tartok 11 -nél.
Nagyon király  :jee:
Nagyon jók a történetek, nagyon jó a hangulata és egyre jobb lesz. Remélem a végéig ilyen marad.  :)
Már az elején felülmúlhatatlan, és késõbb csak egyre jobb lesz, sõt, ha újrakezded, a régi részek is egyre jobbak lesznek. :)

Xaga, Bonci: szerintem arra gondolt bpka000 (legalábbis én arra gondolok), hogy a D&R nem túl jó (semmi új, uncsi), ezért a végén érdemes megnézni, ha egyáltalán.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kupo

Most néztem végig a Trigun-t.Eléggé tetszett, az elején még nem volt annyira izgalmas, de a végénél már annál inkább.Ezt is folyamatosa néztem egymás után. :haha: Most majd azon gondolkozom mit kezdjek következõnek.Lehet Rurouni Kenshin végét, meg OVA-t fogom. :rolleyes:

Dragon

Quote from: RamizXaga, Bonci: szerintem arra gondolt bpka000 (legalábbis én arra gondolok), hogy a D&R nem túl jó (semmi új, uncsi), ezért a végén érdemes megnézni, ha egyáltalán.
Igenn arra gondoltál, amire gondoltam, legalábbis ha jól gondolom, hogy arra gondoltam, amire gondoltál, hogy gondoltam, hogy gon.... szóval érted :D
De azért a "ha egyáltalán" kicsit erõs kifejezés ;)
Az EoE adja meg (ahogy a nevében is van) a végét a sorozatnak, és jobb, ha a sorozatbeli befejezõ két rész után megkapjuk evvel az elégtételt. Azután jöhet a "rückblick" és a magyarézat a D&R-el.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

sirtomi

Quote from: KupoMost néztem végig a Trigun-t.Eléggé tetszett, az elején még nem volt annyira izgalmas, de a végénél már annál inkább.Ezt is folyamatosa néztem egymás után. :haha: Most majd azon gondolkozom mit kezdjek következõnek.Lehet Rurouni Kenshin végét, meg OVA-t fogom. :rolleyes:
A Trigun legvége szerintem nem volt a legjobb. Olyan mintha még nem lenne vége, szerintem.

Tyrael

Quote from: sirtomiA Trigun legvége szerintem nem volt a legjobb. Olyan mintha még nem lenne vége, szerintem.
hasonlo velemenyen vagyok
20 reszen keresztul eljutottunk egy komediabol egy dramaba, erre az uccso 5 perc visszavonta az egeszet :S

Tyrael

Manu

Kb., ami eszembe jut róla az, hogy semmi különös, meg középszerû. Azért ez utóbbi, mert végül is jól meg van csinálva, fel van építve, meg minden, csak semmi eredetit nem találtam benne. Ezt nem úgy értem, hogy lopás, csak semmi olyan atributum, ami újszerûségével megfogott volna. Másrészt pedig azért középszerû, mert volt benne egy csomó dolog, ami idegesített (pl.: zene), meg kb. ugyanannyi, ami tetszett (pl.: harcok megrajzolása), s ezek kiegyenlítették egymást. Mindenestre az AnimeNfo-n egy cseppet túlértékelik szvsz, de aki él-hal a fantasy-ért, és éppen elvonási tünetei vannak, az nyugodtan nézze meg.

Dreamcleaver

Quote from: Tyraelmar lesem is /Most nezem a hatodik reszt, de meg mindig nem tudtam eldonteni, kinek kellene, hogy szurkoljak :)/
subber csapat trackere?

Tyrael

Nemtudom, mert sajna akik eddig subolták azok most lustulnak valamiért. Az új groupnak meg nincs homepage.
Nemrég kijött a 9-ik epizód hurráááá! Imádom ezt a sorozatot. XD

http://www.animeyume.org/download.php/torrents/15374/15374.torrent

Megszereztem a mangát japánul. Szerintetek annak lenne értelme, ha elkezdeném lefordítani az anime alapján?: Mert japánul még nem tudok annyira...

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Tyrael

Quote from: DreamcleaverNemtudom, mert sajna akik eddig subolták azok most lustulnak valamiért. Az új groupnak meg nincs homepage.
Nemrég kijött a 9-ik epizód hurráááá! Imádom ezt a sorozatot. XD

http://www.animeyume.org/download.php/torrents/15374/15374.torrent

Megszereztem a mangát japánul. Szerintetek annak lenne értelme, ha elkezdeném lefordítani az anime alapján?: Mert japánul még nem tudok annyira...
mar 11es is van rawban :)
9esbol elobb jott ki spanyol/mexicoi fansub, mint angol :)

Tyrael

Chronos

Quote from: Tyraelhasonlo velemenyen vagyok
20 reszen keresztul eljutottunk egy komediabol egy dramaba, erre az uccso 5 perc visszavonta az egeszet :S

Tyrael
A mangában folytatódott tovább a történet, legalábbis így hallottam...:)
Az animét pedig 1 szezonosra, vagyis 26 részesre tervezték...

CHRONOS

Tyrael

Quote from: ChronosA mangában folytatódott tovább a történet, legalábbis így hallottam...:)
Az animét pedig 1 szezonosra, vagyis 26 részesre tervezték...

CHRONOS
tudom, hogy 26 reszes
csak az elso 10-12 resz filler reszek, alig tudunk meg valamit a foszereplo multjarol, komedia az egesz, aztan elkezd atmenni dramaba, es az utolso reszben, mikor jonne a tragikus befejezes, megint egy 180 fokos fordulattal visszaterunk komediaba.

Tyrael

.Attila

Quote from: White SeeDegyetlen hibája: még nincsen fenn az összes rész :bruhuhu:
És hogy nincs vége a történetnek, és a folytatás még nem jött ki :)

.Attila

Quote from: White SeeDHmm, honnan tudod, hogy nincsen vége a történetnek, ha még nincsen kint az összes rész?
Csak nincsen meg véletlenségbõl?

Mindenesetre akinek megvan kirakhatná:) Szomszédom csak arravár hogy leszedhesse nekem:p
Bittorrentrõl szedtem le a maradék 4 részt, mint ahogy mások is, akik látták. Az a baj, hogy a jobb minõségû változatból még nem jött ki az utolsó 4 rész. A gyengébb sincs már meg nekem, letöröltem helyhiány miatt.

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Relunx

Most végre megtudtam nézni az Ah! My Goddess Tv 18-22-ig! És állati jó volt!  :jee:

Relunx

thrall

legutóbb, amit láttam, és még mindíg nézek, az a Fullmetal Alchemist. Nagyon jó sörözet, 3 napja nézem, most tartok a 32. résznél. Olyan, mint egy jó könyv, nemlehet letenni(értsd: abahagyni). Legjobb benne, hogy az egész nagyon változatos, de inkább darkos felling-je van. A legjobb "szereplõje" az Al(Ed tesója, aki nemtudná ;) )

katz

Quote from: RelunxMost végre megtudtam nézni az Ah! My Goddess Tv 18-22-ig! És állati jó volt!  :jee:
Én a végére várok. Még 1 hónap és meg is lesz. :bruhuhu:  Egyben akarom megnézni. 2 nap alatt :haha:
Quote from: thralllegutóbb, amit láttam, és még mindíg nézek, az a Fullmetal Alchemist...
Már elég sokan ajánlották, ugyhogy ideje lenne megnézni nekem is...
Quote from: thrall...Nagyon jó sörözet...
Ramiz biztos élvezné :D

thrall

ja, meg manapság kikapcsolódásképp One piece-t nézek(igaz mangában, de lényegtelen) 1-2 FMA rész között :P...ja és a Chobits az milyen(jó, vagy csak olyan meg-lehet-nézni típus)

.Attila

Quote from: thrallChobits az milyen(jó, vagy csak olyan meg-lehet-nézni típus)
Embere válogatja. katznak rossz, másoknak, pl. nekem is, jó :) A meg-lehet-nézni típusnál azért többet ér szerintem.

Feldin

Quote from: BonciAki ott volt a legutóbbi vetítésen, láthatta az elejét :)
szép szép de nekem nem tetszett

Amúgy School Rumble-t én is befelyeztem és szuper!!!!!!!!
Azu után jön :D
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Manu

Hoshi no koe

Szép volt, jó volt, meghatott, fõleg, hogy rögtön ébredés után néztem, tiszta fejjel, de sajnos ezeket az élményeket gyorsan elsodorta a

Gankutsuou

elsõ négy része. Csak Roderick töretlen bíztatása miatt kezdtem el nézni, mivel a Monte Cristo sztori engem sem vonz különösképpen, de ez valami zseniális, újszerû, nagyon kidolgozott, kiforott és jelen pillanatban csak szuperlatívuszokban tudok róla nyilatkozni. Remélem ez így is marad és nem szúrják el...

ArchElf

Elõször is... VÉGE A SULINAK (mostanra) :jee:
Aztán ezen felbuzdulva az alábbiakat néztem meg a héten:
- Hoshi no koe
Aranyos (meg dráma, meg minden), de érdekes belegondolni, hogy a két fõhõs különbözõ idõsíkokban jut el ugyanoda, mintha az érzelmek is a fény sebességével terjednének :)
- Beyond the clouds
Ez is megfogott, régen láttam már élvezhetõ *egészestés* filmet, így jó kikapcsolódás volt.
- Kumo no you ni kaze no you ni
Ezt láttan harmadszorra, és ez is nagyon tetszett. Már észrevettem, hogy az ízlésem nem egészen fedi az anidb értékelését, így bepróbálkoztam... Most fordítom magyarra, talán kész lesz vasárnapra a felirat :)

AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Ramiz

Quote from: Tyraelhasonlo velemenyen vagyok
Azt akarták kifejezni, hogy Vash tovább küzd, de sztem is elszúrták.

Quote from: katzRamiz biztos élvezné :D
:cool:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

zolan43

Quote from: White SeeDMeg az a gondolatolvasó lány se semmi.:D

Az nem a Da Capo-ban volt?:confused:

Relunx

Shingetsutan Tsukihime:
Vámpíros+darkos anime! Vannak benne vámpírok, emberek és egyéb más képességû nem emberek. A történet egy fiatal fiuról (átlagos iskolasrác) szól akinek a családjáról és a mútjáról egyre sötétebb dolgok derülnek ki...
S közben szövetkezik egy vámpírral hogy megszabadítsa a gonosztól a világot...s az õ rejtett képességét is hasznosítja a harcok közben...
A történet szépen adagolva jön. S szép lassan minden "ködfoltra" fény derül. És a karakterekrõl is kiderül hogy ki kicsoda valójában...
Grafika:
A rajzolása egyszerûen lenyûgözõ! Rég láttam már ilyen szépen megrajzolr animét!
Zene:
A hangulatzene egyszerûen fenomenális, helynként a klasszikus zenék nagyon élethûen tükrözik a vámpíros hangulatot...tiszta drakula-kastély feeling :D
Történet:
Nagyon jól megszerkesztett történet! Nem egy összecsapott vmi...Minden karakternek van szerep/jelentõsége. A helyszínek is változatosak.

Ajánlom mindeki figyelmébe aki szereti a vámpiros és daroks animéket!
Sztem üti a Hellsinget és a Bloodot, de még a Vampire Hunter D-t is!

Relunx

.Attila

Nem a teljes történet, ami az anime-ben, asszem...
De tény, hogy nagyon jó anime, kellemes hangulattal.

roderick

Quote from: BonciNem a teljes történet, ami az anime-ben, asszem...
De tény, hogy nagyon jó anime, kellemes hangulattal.

Jaja, mondjuk elég nehéz is lett volna az eredeti játékból mindent belerakni, de így is elég fontos pontokon lett módosítva a történet, meg sokmindent nem magyaráznak meg...
apropó, meg kéne keresnem a honlapot, ahol fordítják a játékot... eredeti japánban már megvan, csak valamiért nem akar felinstalálódni :(

Amúgy tényleg jó anime, csak a közepén elég sok filler van, ahhoz képest hogy 13 részes, de a zenéje és hangulata tényleg remek
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

UfoZ

He is my master - Kore ga watashi no goshujinsama

12 rész után vége... Ugyan felirat nélkül jó ha a felét (se) értettem, de iszonyú lassan subbolják úgyhogy nincs mit tenni :)

Harem/gag show a GAINAXtól. Sokat nem kell várni, de aranyos, tele van referenciákkal (Eva, FLCL, Karekano, Konomini stb), sok fanservice, kicsit lolicon.

Alapsztori röviden: Yoshitaka-kun szemtelenül gazdag, és egyedül lakik egy hatalmas birtokon/kastélyban. Izumi-san és Mitsuki-chan testvérek, és beállnak hozzá szolgálólánynak. Kb ennyi. Végre szakít az olyan hárem-anime sztereotípiáktól hogy a fõszereplõ srác egy lúzer (pl Keitaro) - Yoshitaka egy elég perverz alak és ezt egyáltalán nem szégyenli.

Ha nem várunk el tõle semmi mélyet/komolyat, nagyon élvezthetõ. (fõleg majd ha végre lesubbolják a többi részt is... meh meh)

Alkyra

Quote from: thralllegutóbb, amit láttam, és még mindíg nézek, az a Fullmetal Alchemist. Nagyon jó sörözet, 3 napja nézem, most tartok a 32. résznél. Olyan, mint egy jó könyv, nemlehet letenni(értsd: abahagyni). Legjobb benne, hogy az egész nagyon változatos, de inkább darkos felling-je van. A legjobb "szereplõje" az Al(Ed tesója, aki nemtudná ;) )

Testvérem!!! Üdvözöllek a klubban! :D

Egyb. nemsokára kijönn a movie belõle! :D
Már alig várom. Meg most csinálnak a square-enix egy újabb fma gamét is.:D

(off: tényleg mikor jelenik meg az ffxii??)

.Attila

Quote from: Alkyra(off: tényleg mikor jelenik meg az ffxii??)
2006

sirtomi

Még mindig a Cb-t láttam legutóbb.

De azóta nem volt idõm egyetlen részre sem  :bruhuhu:

Még mindig csak a 11. résznél tartok, kezdenek elvonási tüneteim lenni.