Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Mattanja

Elég jó bunyós ecchi poénokkal, valamint a második felétõl valódi tartalommal! Rendesen komolyodik, a váltás eléggé éles.
Az animáció nekem nagyon tetszik, a verekedéseket szépen megcsinálták.
Mivel Chronos adatai szerint
Quote from: Chronosmásodik szezon 2005-ben
a történetet és a karaktereket (és összeségében magát az animét) egyelõre nem értékelem számszerûen, inkább azt mondom, hogy ezek után már nagyon várom! Nem akarom lehúzni, nehogy félreértsetek, de most azért még nem tartom alapmûnek - majd talán a második szezon után, ha akkor vége lesz!
Egyelõre tetszik (csak idõhiány miatt néztem három részletben, és nem egyben), és... looking forward for the sequel!  :jee:
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Ramiz

Quote from: ShiroiAkárcsak a sorozat: ez sem az én stílusom, mégis olyan jó lett, hogy maximális tisztelettel tartozom neki! Elismerésem a készítõknek, hogy bár normális esetben nem érdekelne egy ilyen anime, ezt mégis meg akartam nézni - holott a sorozatból mint már említettem kihagynék jó pár részt. Mivel a jazz-t nem szeretem a zenérõl nem tudok sok jót - vagy rosszat - mondani, ellenben minden mást szinte csak dicsérni tudok!
Spike bunyói és a vadászgépes jelenet... :eeek: ... :cool: !!! Még több kellet volna, és a sorozatba is!
Ed lökött, ahogy azt megszoktuk  :muhahah: , Ein egy zseni, Jet-nek természetesen nincs szüksége senkire  :rolleyes: , Faye-t pedig nem lehet eleget mutatni  :hehe:  :hehe:  :hehe: !

A sorozatos megjegyzésedet nem láttad...  :rolleyes:
A filmrõl alkotott véleményed hasonló az enyémhez, csak nem tudom, miért ilyen visszafogott. :D A "Jetnek nincs szüksége senkire"-vel vitába szállhatnék, de végül is elvan.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Mattanja

Quote from: RamizA sorozatos megjegyzésedet nem láttad...
:wtf: Kicsit konkrétabban?
Quote from: RamizA filmrõl alkotott véleményed hasonló az enyémhez, csak nem tudom, miért ilyen visszafogott.
:wtf: Mert attól, hogy nem az én stílusom (mint azt már említettem) még elismerhetem, hogy nagy alkotás, nem? Sem a sorozat, sem pedig a film nem tartozik a kedvenc animéim közé. Leírjam máshogy is, vagy már ok?  ;) (no offence!) Vagy legfeljebb holnap meet-en megbeszéljük - feltéve, hogy másvalaki addíg nem jegyzi meg ugyanezt...
Quote from: RamizA "Jetnek nincs szüksége senkire"-vel vitába szállhatnék, de végül is elvan.
Itt csak arra gondoltam, hogy ez már a sorozatban is benne volt, és szerintem Jet sajnos nem igazán kapott szerepet a filmben - így ez maradt meg bennem.
8]]=((

Mattanja

OVA:
Elsõ gondolat róla az elején: szép, szép, de ez olyan nagy szám?
A végén: miért ilyen rövid?! Pedig nagyon  :hahaha:  :jee: !
Valahogy éreztem közben, hogy a manga teljesebb (az információim szerint '88 óta folyamatosan megy), és hogy ha azt kezdtem volna el olvasni, és utána nézem, akkor sok dolgot hiányolnék belõle... :rolleyes: De így is jó, csak rövid! Nem mondom, hogy toplista, de nagyon tetszik!

Movie:
Wooohohooow!!!
Ez viszont toplista gyanús! Miért nem ez megy a sok Disney sz*rság helyett? Gyönyörû rajz és zene, a seiyuu-k itt is remekelnek (Belldandy), akár az OVA-ban! Ezt tényleg kötelezõ megnézni, de akkor már érdemesebb elõtte az OVA-t is!
 :hail:
Egyelõre ennyire futja, késõbb majd talán tovább áradozom...
8]]=((

.Attila

Vkitõl azt hallottam, hogy el kezdték rajzolni az anime-t a manga alapján.
Movie: nagyon jó volt, egy baj volt csupán, a végén kicsit túlzásba estek...

Titkos

Quote from: TriviVkitõl azt hallottam, hogy el kezdték rajzolni az anime-t a manga alapján.

Így van, én is halottam, hogy fognak készíteni egy sorozatot belõle.
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Chronos

Quote from: TitkosÍgy van, én is halottam, hogy fognak készíteni egy sorozatot belõle.
Lesz, 2005-ben...:)
http://anidb.ath.cx/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2533

CHRONOS

Isi101

Vagy: http://www.tbs.co.jp/megamisama/
Már én is nagyon várom :)

(Persze,nem árt ismerni a kanjit :bsd: )

Ramiz

Quote from: Shiroi:wtf: Kicsit konkrétabban?

:wtf: Mert attól, hogy nem az én stílusom (mint azt már említettem) még elismerhetem, hogy nagy alkotás, nem? Sem a sorozat, sem pedig a film nem tartozik a kedvenc animéim közé. Leírjam máshogy is, vagy már ok?  ;) (no offence!) Vagy legfeljebb holnap meet-en megbeszéljük - feltéve, hogy másvalaki addíg nem jegyzi meg ugyanezt...

Itt csak arra gondoltam, hogy ez már a sorozatban is benne volt, és szerintem Jet sajnos nem igazán kapott szerepet a filmben - így ez maradt meg bennem.

Hogy Júdást idézzem a Jesus Christ Superstarból: "Don't get me wrong!"
Sorba:
1.) ez elírás, azt akartam írni, hogy "nem láttam". azt jelenti, hogy mér nem tetszik a sorozat?  :eeek:
2.) azzal csak azt akartam kifejezni, hogy szerintem is jó, csak nagyon jó! az nem baj, hogy visszafogott voltál. ez sak egy ilyen savaros megfogalmazás volt.
3.) ok
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Feldin

Quote from: TriviVkitõl azt hallottam, hogy el kezdték rajzolni az anime-t a manga alapján.
Movie: nagyon jó volt, egy baj volt csupán, a végén kicsit túlzásba estek...
Ova-t jobban szerettem.

Edit: Megnéztem a DearS-t. Nincs vége. Zavar.
Amúgy nem egy rossz sorozat.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Moloko

sziasztok :)
itt van néhány sorozat elsõ részérõl alkotott véleményem ezeket láttam az utóbbi napokban:
This Ugly And Beautyful World: egy srác akit semmi nem érdekel, egy látszólag ártatlan fénygyermek, természetfeletti erõk, hatalmas rovar, aki a fénygyermeket üldözi, majd egy jókora csavar a végén :) egy aprócska gonosz pillantás és mosoly a fénygyermek részérõl, amit nem tudhatunk mire vélni amíg nem nézzük meg a többi részt :)
Kimi Ga Nozomu Eien:hát, lehet hogy a folytatástól majd odaleszek, de amúgy nem túnik többnek egy sima szerelmessztorinál.
Legend of Himiko: misztikus történet a tûz õrzõirõl, egyéni hitvilággal, csodás történésekkel, aranyos kis lényekkel :) kíváncsi vagyok a folytatására :)
Koi Kaze: a történet valószínûleg az elsõ részben megismert 2 ember életének egy részét fogja bemutatni: hogy hogyan hatnak egymásra, hogy válik teljesebbé a világ számukra azáltal hogy megismerik egymást és hogy hogy lépnek túl azon, hogy elhagyta õket a szerelmük... kb asszem :)

ezeknek amiket itt fent sorolok mind nagyon szép a rajzolása :)

Photon: kicsit régi darab lehet, jó adag ecchi beütéssel, mondhatni egész szórakoztató. a rajzolása kicsit idegesítõ lehet :( nem nagyon tudtam kivenni mindig hogy akkor most hogy is van ott a haja az embernek, mert a "göndör" hajak úgy vannak megrajzolva, hogy mint egy polipszerûség mereven rajtavannak az ember fején, kicsit zselészerû tömeget alkotva.

Maison Ikkoku: ebbe csak belekukkantottam, de nekem túl abnormális ahoz hogy megnézzek belõle egy részt is.

Windaria: ez egy majdnem két órás film, régebbi stílusban van megrajzolva, de szép azért nagyon. egy háborúról szól tulajdonképpen, és jóól meg van fûszerezve szerelemmel. a fõhõsünk egy földmûves legény akiben túlbuzog a cselekvésvágy, és természetesen nem sok jót süt ki ebbõl :( de mint egyestés filmet mindenkinek ajánlom :)

.Attila

Quote from: AngelKimi Ga Nozomu Eien:hát, lehet hogy a folytatástól majd odaleszek, de amúgy nem túnik többnek egy sima szerelmessztorinál.
Nem lesz több, szvsz nem abban rejlik a különlegessége, hogy vmi nagyon extra sztorit találtak ki ;)

Moloko

Attila: majd meglátjuk :)

Nah, de folytatnám, mert az elsõ részeknek nálam most se vége se hossza:

Master of Mosquiton: vámpírsztoriiiii :D a csapat: 1 ember, 1 vámpír, meg 2 szolgája a vámpírnak: 1 tûzmágus és egy vízmágus. az ember hölgyemény igen akaratos, õ támasztotta fel vámpírunkat, így vámpírunk valamennyi gyõzködés után általában hajlik a szavára. egyébként ez egy OVA :) és garantáltan végignézem :D elsõ rész végén megintcsak van egy jóóó kis csavar :) de ezt most nem árulom el :p

.Attila

Quote from: AngelAttila: majd meglátjuk :)
Rendben, Ági. ;)

Moloko

wahh.... na most megnéztem egy olyat ami usteam-en "bbx-neo-tokyo" néven van fent, de igazából egy "Labirinth" nevû animét takargat.
hát mit mondjak. ez egy mûvészfilm. a Memories-t juttatja eszembe, bár ennek van egy kerettörténete: egy kislány filmet néz: 2 film van beiktatva, egyik betegebb mint a másik. Memoriesnél csak simán 3 film volt, 3 különbözõ film. ennél, a Labirinthnál a köztes filmek stílusa nagyjából megegyezik, ha másban nem akkor legalább abban hogy az egésznek nagyon sötét hangulata van. röppke 38 perc egyébként. már az elsõ 5 perc is negyed órának tûnt, mire vége lett azt hittem már 3-4 órája nézem.
aki szereti a mûvészfilmeket az nézze meg. más meg... hát.... csak ha nagyon kíváncsi u_u~

Moloko

Battle Programmer Shirase: asszem ez az anime minden programozáshoz hackeléshez és hasonlókhoz nem értõnek, de azért számítógépet igen nagyon kedvelõnek remek kikapcsolódást nyújthat :hopp: én biztos végignézem :D:D:D

Ramiz

Azt hiszem, elleszel egy darabig, ha ennyi elsõ rész utn meg akarod nézni az egészet...

Titkos

Quote from: AngelMaison Ikkoku: ebbe csak belekukkantottam, de nekem túl abnormális ahoz hogy megnézzek belõle egy részt is.

Nekem meg pont az volt a bajom vele, hogy túl normálisra és hétköznapira sikeredett. ;)  Persze ettõl még szeretem, de nálam így elmarad pl. egy Ranma mellett.
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Moha

Quote from: AngelKimi Ga Nozomu Eien:hát, lehet hogy a folytatástól majd odaleszek, de amúgy nem túnik többnek egy sima szerelmessztorinál.
Az elsõ rész után én sem találtam olyan túl nagy számnak. De a 2. rész után abba se tudtam hagyni.
QuoteKoi Kaze: a történet valószínûleg az elsõ részben megismert 2 ember életének egy részét fogja bemutatni: hogy hogyan hatnak egymásra, hogy válik teljesebbé a világ számukra azáltal hogy megismerik egymást és hogy hogy lépnek túl azon, hogy elhagyta õket a szerelmük... kb asszem :)
Én már végignéztem. Hát nem az a szokványos befejezése van, egyeseknek talán irritáló lehet. Spoilerkedni nem akarok, de vigyázz vele. Ettöl függetlenül nem rossz anime. Jó a rajz és nekem a zenéje is tetszett. Az intro-t pl csak az utcsó 3 résznél tekertem át. Az aláfesõ zenék is szépek. Az outro viszont elég szörnyû. Minha egy macska nyávogna... :ejj:

Moloko

na akkor firkantok néhány olyan animérõl is amit már végignéztem, így pl:
Tenjou Tenge: valamikor az elején beleszerettem a karakterekbe, meg a stílusukba. Maya és Emi csatája a nõi vécében az a rész ami nagyon ottvan, mert ez a 2 kedvenc karakterem belõle :)
tehát eltekintve attól, hogy a karakterek és a rajz miatt végignéztem, ismét csak egy befejezetlen animét láthattam, aminek azt se tudtuk tulajdonképp ki is a fõszereplõje, hoossszúúú, uuunalmaaas visszaemlékezés töltötte be az anime felét vagy kétharmadát, és csak az eleje játszódott tulajdonképp a jelenben. nem volt rendesen megosztva a jelen vs emlékek arány. van egy olyan érzésem hogy a manga még jóóóval tovább folytatja a történetet, és csak a szegény anime nézõk járnak mindig pórul az ilyen félbehagyott sztorikkal (pl. Legend Of Basara, Gantz, Ranma, Tenjou Tenge, ...)
Gantz: ufós sztori, nagyon utáltam, azt a sook töketlenkedést ami benne volt, de errõl asszem már írtam. most azért hoztam fel, hogy elmeséljem: volt egy rémálmom tõle :) melyben minõ meglepõ, ufók üldöztek :)
Ragnarok, (the) Animation: hát ami ezt illeti, ez az ocsmány szemét szégyen a ragnarok online játékra. aki játssza a játékot, a világért se nézze meg mert üvölteni, bõgni fog dühében. a "fõhõsök" ulyan visszataszítóan viselkednek, és olyannyira rosszul vannak megrajzolva, hogy személy szerint 26 részen keresztül a halálba kívántam õket :grrr: egy egyetlen fõhõs aki "elmegy", Maya, a "merchant" merhogy igazából õ meg tulajdonképpen egész véletlenül nem merchant hanem alchemist, mert csak az alchemist tud potionos üvegeket dobálni, meg bombákat dobálni meg hasonlók... amúgy a szörnyek cukik voltak :) Alice, Baphomet, Deviruchi, Zealotus, meg a comodói boszorkány, aki tudtommal így a játékban nem is létezik.

Mattanja

Quote from: AngelTenjou Tenge: ... ismét csak egy befejezetlen animét láthattam...
Nézd csak meg ezt! Én még a sorozat befejezése elõtt érdeklõdtem, szóval így nem lepett meg...
8]]=((

Moloko

Quote from: ShiroiNézd csak meg ezt! Én még a sorozat befejezése elõtt érdeklõdtem, szóval így nem lepett meg...
ohh, köszi :) Chronos mondta azt is hogy majd Gantz-nak is lesz folytatása :) Úgy tûnik õ az univerzális információforrás ilyen szempontból :D

amúgy meg ... neeem hiszem eel hogy kihagytam az elsõrészek közül:

AD Police: ugyan az a világ mint a BGC természetesen, és mivel a BGC-t már láttam , a BGC 2040-et is, ezt se hagyhatom ki, de nincs is vele baj, mert nagyon bejön :) furcsa picit ahoyg a szájakat megrajzolják benne, de tetszik a rajz.

Pirula

Ezzel a sorozattal kezdtem a Bemutatkozásokban számomra összeírt temérdek film megnézését. Elõzetes infóim alapján könnyû kikapcsolódást ígérõ mókás kis sorozatnak ígérkezett, amit most így az elsõ szezon után nagyjából igazolva is látok. Leginkább a karakterek jellembeli kidolgozása tetszett, a maguk kis elõéletével konfliktusaival. Személy szerint Kitsune a kedvencem, biztos mert szereti a szakét.  :hehe:
2 dolog volt ami zavart: Lehet hogy én vagyok a hülye, de az elsõ szezon a 24. rész után tûnt nekem lezárt kerek egésznek, a 25. már kicsit továbbvitte is meg nem is a dolgokat. Olyan fura befejezetlenség-érzésem volt. Valaki szóljon rám ha tévednék, és hosszabb az egész.
A másik, nos lehet hogy spoiler, úgyhogy inkább így írom le. Baromi hamar meguntam a Naru kiüti Kei-t a csillagos égbe szitura kiélezett részeket, nem kellett volna ennyit erõltetni.

Az összkép mindenesetre pozítiv, egy aranyos kis történet, zilált lelkivilágunk kertjének boronálgatásához szerintem különösen ajánlott.

Kösz Meskének az ajánlást!  :merci:

roderick

Gantzot és a Tenjou Tenget szvsz. mangában érdemes olvasni... (ott sem, mert az ember lerágja a körmét, mire kijön egy-egy rövid fejezet)

Gantz anime, végtelenül cenzúrázva (DVD-n nem, de az még nem láttam) van és el van húzva benne a dolog rendesen... manga jobb, mert gyorsabban lehet haladni, meg apró dolgok sokkal jobbá teszik (pl. utalások filmekre)

Tenjou Tenge-nél meg tényleg hülyén jön ki eddig a dolog, de majd ha annyi résznél tart mint mondjuk a Naruto, na majd akkor alkotok véleményt. nekem spec nem igazán teccet, ahogy meg van rajzolva a dolog, állóképekben sokkal jobb... pedig a 2. részben nagyon dúrva volt a harc, de utánna átmegy sima átlag animés fightba...

Amúgymeg belenéztem a School Rumble-ba... az elsö részen betegre röhögtem magam, a továbbiak már anniyra nem volt rám nagy hatással, de remélem csak pillanatnyi visszaesés, mertám jó sorozat is lehet belöle...

Bleach viszont kezd egyre jobb lenni, Gankutsuou pedig tartja a zseniális szintet... már a 6. résznél egész jól müködik a látványvilág.
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Fazék

elõre is bocsánatot kérnék a sorozat rajongóitól, de hát én már csak ilyen vagyok: :__devil:
Bubblegum Crisis Tokyo 2040 - TV

mielõtt belevágnék az értékelésbe elõször is gratulálni szeretnék a fordítóknak, néhány elkerülhetetlen helyesírási hibán kívül teljesen rendben levõnek tûnt a szöveg, és érthetõ is volt. látszik rajta, hogy volt vele munkátok rendesen. csak így tovább! :jee: :tezsvir:

a sorozat elõtti hozzá kapcsolodó más anime-ket nem láttam, de ezután biztosan nem is fogom megnézni õket. sajnos már az elsõ pár rész után látszott, hogy egy már-már a Power Rangers banalitását idézõ szuperhõs-csapattal van dolgunk..  rettentõ sok logikátlan jelenettel teletûzdelt sorozat, rengeteg bugyuta párbeszéddel, viszonylag jól kinézõ akciójelenetekkel. röviden így lehetne jellemezni. aki akción kívül mást is vár tõle, az inkább bele se kezdjen sztem. néhány résznél már a hajamat téptem, hogy ilyen baromságot mernek a képembe vágni... a csúcs az volt, amikor a vége felé már a város elég komolyan a rosszlány kezén volt, és Sylia "erõdítményében" pihentek/iszogattak, amire kijelentették, hogy "bevehetetlen". ekkor jönnek a boomer-ek, és elkezdik bevenni az "erõdöt" a bent lévõ csapat pedig teljesen meg van lepõdve, hogy egyre több szint jut az irányításuk alá, legalábbis az épület 2D-s(!) számítógépes térképe szerint, már uralják a felsõ szinteket, de figyeljetek: "a térfigyelõ kamerákon nem látnak semmi behatolást!" "úristen, már a mi szintünkön vannak!" - izgatottan nézik a liftajtót - "de hát ez lehetetlen" ekkor egyikük észbe kap, hátranéz és észrevesz egy boomert, majd egyre többet... ugyanis. elképesztõ zsenialitással az épület belsejében középen egészen a tetõtérig (ahol a szabadban van) egy szép kis "medence" van, amin nyugodtan gond nélkül leereszkedtek a boomer-ek a "bevehetetlen erõdbe" és már csak a valamennyire megerõsített üvegfalat kell áttörniük... - no comment a szereplõk egyes helyzetlereagálási ideje és értelmessége már-már arra késztetett, hogy paródiának véljem a sorozatot, de sajnos nem, ezt õk halálosan komolyan gondolták...
szóval ami maradt pozitívum: néhány akciójelenet, Priss, Nene, Linna és a két AD Police-os férfi személyiségei egészen rendben vannak, õket lehet szeretni, de a többi abszolút felejthetõ. tulajdonképpen értékeltem, hogy nem mentek el a meztelenkedésig fan-service téren, legalábbis mindig csak lábat, vagy fejet, esetleg vállig mutatták, de ezt is tönkretették az utolsó pár részben, ahol teljesen fölöslegesen (bár érthetõ megmagyarázható okból kifolyólag) 'full-frontal' meztelenkedtek a fõszereplõ csajok... ráadásul külön rosszpont, hogy sokkal jobban néztek ki ruhában, mint anélkül...
pontértéket nem akarok adni rá, inkább csak azt mondanám, hogy nem ajánlom a sorozatot

Bruce

Elkezdtem nézni a Slayers címû sorozatot, de... hát igen, kölcsönkaptam egy ismerõsömtõl, amit felvett a CoolTvrõl... Maga a sorozat nagyon OK, de a magyar hangok hagynak némi (na jó, nagyon is sok) kívánnivalót maguk után. Bár így a közepefelé, ahol most tartok viszonylag egész belejöttek, de azért tudnak õk sokkal jobbat is, gondolok itt pl. InuYashára. Szal valószínûleg le fogom szedni a japán verziót is :D

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Moloko

Huhh, szép kis beszámoló, Blimp :)
Nekem ilyen élményeim nem maradtak, az egyetlen rosszpont amire konkrétan emlékszem az az hogy: mindent, csak Priss ne énekeljen!!!!!! Amúgy tök jó lenne a zene. még azok a zenék is jók lennének amikben van ének, de istenem ENNYI hamis hangot egyszerûen szégyen leadni!! nemigaz hogy a többezer  jóhangú énekesnõbõl nem tudtak egyet leszerzõdtetni, és egy ilyen béndzsa, képzetlen, hamis, förtelmes hangot kellett prissnek adni u_u~

köv elsõ rész:
Bleach: szintén misztikus cucc: szellemvilággal és "shinigamikkal" (~ halálisten) és azok küzdelmével a gonosz szellemek ellen.. na szal... de nekem ez is nagyon bejön :)

Ramiznak igaza van, el leszek egy jóóóó darabig mire ezeket végignézem....

Moloko

Quote from: BruceElkezdtem nézni a Slayers címû sorozatot, de... hát igen, kölcsönkaptam egy ismerõsömtõl, amit felvett a CoolTvrõl... Maga a sorozat nagyon OK, de a magyar hangok hagynak némi (na jó, nagyon is sok) kívánnivalót maguk után. Bár így a közepefelé, ahol most tartok viszonylag egész belejöttek, de azért tudnak õk sokkal jobbat is, gondolok itt pl. InuYashára. Szal valószínûleg le fogom szedni a japán verziót is :D
öö... azt nem úgy mondják, hogy kivetni valót hagynak maguk után? :confused:

Fazék

Quote from: Angel...az egyetlen rosszpont amire konkrétan emlékszem az az hogy: mindent, csak Priss ne énekeljen!!!!!! Amúgy tök jó lenne a zene. még azok a zenék is jók lennének amikben van ének, de istenem ENNYI hamis hangot egyszerûen szégyen leadni!! nemigaz hogy a többezer  jóhangú énekesnõbõl nem tudtak egyet leszerzõdtetni, és egy ilyen béndzsa, képzetlen, hamis, förtelmes hangot kellett prissnek adni u_u~
huh, úgy látszik ezt el is zárta az agyam, hogy ne érjen komolyabb károsodás az énekek felidézésével... amúgy anélkül tényleg tök jó lenne a zene, le is szedtem gyorsan, hogy majd kiválogatom :)

Moloko

újabb elsõ rész: (lassan már megyek aludni mert holnap meló ;) szal mára nem mnagyon kaptok többet ;))
Bakuratsu Tenshi: ebben a sorozatban szerepel Asuka. De most komolyan. csak nem úgy hívják és nem vezet unit 02-t. de amúgy õ az :D
na akkor most komolyan: egy félig-mecha akció anime: 4 harcos csajszi (fejvadászok) és egy srác, aki úgy kerül a képbe, hogy a csajoknak kaja kell, márpedig fõzni nincs idejük, a srác meg szakácssuliba jár.
ha nem lenne benne ennyi 3d-s mecha, lehet hogy nagyobb kedvem lenne hozzá, de valahogy a mechák nem passzolnak össze a rajzokkal. pedig a rajzok jók, nagyonis, és a csajszik rucijai is :D