Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Christian

Na én is belekezdtem mert felcsillant a szemem a sztorira :) Amennyit én láttam eddig belõle az tetszett. Szerintem nem olyan kusza a történet, ha oda figyelsz rá akkor azért lehet tudni, hogy mi a nagy büdös helyzet :) Grafika rendkívül érdekes!!!! Nekem igazából a harc alatti részek jöttek be iszonyatosan. A többi elég szokatlan..olyan mint amikor a Samurai Champloo elsõ részét megnéztem és valahogy nehezen emészthetõ volt úgy minden. Részemrõl végignézem a sorozatot mert érdekesnek ígérkezik, ráadásul a szereplõk is érdekelnek mert elég furcsa személyiségek. Szal sztem 1× végignézem és max 1 animeval többet láttam, vagy maradandó élmény lesz.

Edit: Heh... a 2 fordítás miatt elég érdekes a dolog. Az egyik dimenzió és idõbeli eltérésrõl míg az másik csak idõbeli eltérésrõl beszél :P Hát izé...na mindegy... Maradok az egyszerûbb idõbeli eltérésnél :)

Lt. Simoan Blarke

hm. alakul, alakul. nagyon beteg, itt homoktengerben sárkányra vadásznak, meg egy kisgyerek eredeti teste után kajtatják fel a bolygót. :D érdekes, annyi szent ^^
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

kikuchiyo

Crying Freeman 1. rész

Ramiz: Kösz a figyelemfelkeltést!

Egész jó oldschool anime, még 1993-ból.
Freeman a 108 sárkány nevû kínai maffia gyilkológépe, akit azonban akarata ellenére kényszerítenek gyilkolásra, ezért minden küldetése után sír: ezért kapta a Crying elõnevet. Az egyik akciójának szemtanúja akad, egy 29 éves festõnõ, aki még szûz, mint az expozéból megtudhatjuk.
A bérgyilkos elmegy a nõhöz, hogy eltakarítsa a szemtanút, de annak még van egy utolsó kívánsága, hármat találhattok, mi...

OVA-tól elvárhatóan részletes, jó minõségû rajzolás, igaz, az animáció kissé darabos. Tetszettek a szereplõk.
Van ízléses szexjelenet, meztelen nõk, és sok véres akció, mi kell még? :)
Failure is the default option

Prof. William

Volt egy ilyen film is... Az volt a magyar címe hogy Könnyezõ Harcos, de szinte s szóról szóra ez volt... Csináltak belõlle filmet is? A film egyébként jó volt.

Ready2

Quote from: kikuchiyoCrying Freeman

jolhangzik majd meglessuk :)

Dreamcleaver

A Noein valóban 2005-2006 egyik legjobb animja szerintem. Tény, hogy kicsit lassan bontakozik ki a sztori, de izgalmas. Yuu meg egyáltalán nem olyan szerencsétlen, mint Shinji az NGE-bõl. Nehezek a családi körülményei, és ez hatással van rá, de ezt leszámítva normális gyerek. [COLOR="White"]Ráadásul anyjával rendezõdik is a viszonya a sztori folyamán.[/COLOR] A rajzolás meg egyáltalán nem igénytelen, csak kissé eltér a megszokottól. Most én is jöhetnék olyanokkal, hogy nekem pl miért nem tetszik az Akira vagy mondjuk az EL rajzolása. Mindenkinek más tetszik. A számítógépes animációk is a helyükön vannak. Ez nem olyan sorozat, hogy "ZOMG nézd tovább, mert a 7. rész után nagyon jó lesz. Ez vagy ZOMG az elejétõl vagy hagyd abba.
Én egy izgalmas sci-fi történet jól kidolgozott történettel és karakterekkel. Valóban nem egy korszakalkotó "mûvészanime" , de azokból neke megy idõre elegem volt.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Ramiz

Quote from: kikuchiyoCrying Freeman 1. rész
Ramiz: Kösz a figyelemfelkeltést!
Szívesen, elvégre ezért van a fórum, no meg még így is lógok párral. ;)
(Asszem a mangáról Rounin és Shiroi értekezett valamikor. Engem a Freeman név ragadott meg, ami a Half-Life fõszereplõjének neve. ^^)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Christian

Nem tudom mi olyan kusza a történetben. Minden el van magyarázva! Az is,hogy mi a Dragon Torgue és ,hogy mire való, honnan jöttek Karasuék és miért olyanok amilyenek stb... Tényleg nagyon izgalmas, alig tudtam abba hagyni tegnap és a maradék 4 részt mára hagyni. Nem azt mondom,hogy 2005 legjobbja (mert az szvsz a Shuffle! :P ) de azért nagyon ott van a toppon! Amúgy sztem nem olyan ami az elejétõl vagy rohadtul bejön vagy késõbb se fog. Sztem a sztori adagolja magát a részek folyamán és sztem érdemes elmenni vele 10. részig,hogy tisztába legyünk a dolgokkal és ,hogy értsük miért történik minden stb...

kikuchiyo

Lehet, hogy revideálom az álláspontomat, és folytatom, ha ennyire dícséritek...

Azért haboztam a végleges abbahagyással, mert már volt ilyen, hogy egy hasonló jellegû sorozat az elején nem tetszett (konkrétan a Last Exile), de aztán egészen megkedveltem.

Meglátjuk. Egyelõre van mit néznem.
Failure is the default option

Darkstar

Még csak 4 rész van kint, de annak alapján nekem eddig tetszik (najó, nagyon tetszik :D). A story elég furán indul, röviden:[COLOR="White"] a fõszereplõ srác szerelmet vall a lánynak akibe régóta szerelmes. Bár a lánynak is szimptikus a fiú, visszautasítja. Erre a fiú este sétélni indul fel a hegyekbe, aholis rázuhan egy idegen úrhajó. A földönkívüliek újjáélesztik, ám ennek következtében a fõszereplõ lánnyá változik (sztem nagyon aranyos lesz :)).[/COLOR] A rajzolás nekem tetszik, az ilyen stílust kedvelem. Egy dolog: aki nem bírja a shoujo-ait, az ne nézze meg. :D Nálam eddig 9/10, várom a többi részt.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Manitu

Quote from: DarkstarMég csak 4 rész van kint, de annak alapján nekem eddig tetszik (najó, nagyon tetszik :D).
:tezsvir: Nocsak, nézi ezt még valaki rajtam kívül :) Csak egyetérteni tudok, Hazumu-kun nagyon aranyos :) Meg Tomori-chan is :D

Relunx

Eddig csak az elsõ 2x részt láttam, de máris megfogott. :D
Sztori az lassan bontakozik ki. Szereplõk RULZ, fõleg a fõhõs csaj Rusyuna. :D

U.I.:
NECRID! MINDENKÉPP NÉZD MAJD MEG!!!!!

Relunx

Alkyra

Quote from: RelunxEddig csak az elsõ 2x részt láttam, de máris megfogott. :D

U.I.:

Relunx

Én azt már láttam. Egész türhetõ anime, ha ki szeretnéd kapcsolni magad egy kicsit s szeretnél egy igazán jó lövöldözõs, humoros animét nézni.

Dreamcleaver

Quote from: DarkstarMég csak 4 rész van kint, de annak alapján nekem eddig tetszik (najó, nagyon tetszik :D). A story elég furán indul, röviden:[COLOR="White"] a fõszereplõ srác szerelmet vall a lánynak akibe régóta szerelmes. Bár a lánynak is szimptikus a fiú, visszautasítja. Erre a fiú este sétélni indul fel a hegyekbe, aholis rázuhan egy idegen úrhajó. A földönkívüliek újjáélesztik, ám ennek következtében a fõszereplõ lánnyá változik (sztem nagyon aranyos lesz :)).[/COLOR] A rajzolás nekem tetszik, az ilyen stílust kedvelem. Egy dolog: aki nem bírja a shoujo-ait, az ne nézze meg. :D Nálam eddig 9/10, várom a többi részt.

Vazz ezt én is pont most kezdtem el nézni. Valóban aranyos, a rajzok is rendben. Ami egyedül nem tetsztt benne, az a csajszi eredeti fiú alakja. Eleve úgy tervezték, hogy majd csaj lesz belõle, és emiatt elég szerencsétlenül nézett ki.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Darkstar

Quote from: DreamcleaverAmi egyedül nem tetsztt benne, az a csajszi eredeti fiú alakja. Eleve úgy tervezték, hogy majd csaj lesz belõle, és emiatt elég szerencsétlenül nézett ki.
Szerencsére nem maradt sokáig úgy. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

SaiyaGin

Mini Goddesses 15
Ez a patkány-házasság beteges volt! :muhahah:

Lazzaret

Quote from: DarkstarMég csak 4 rész van kint, de annak alapján nekem eddig tetszik (najó, nagyon tetszik :D).
Én most álltam neki és nagyon aranyosnak találom. Über Kawai :D

www.arkangyalok.uw.hu

Manitu

Quote from: DreamcleaverVazz ezt én is pont most kezdtem el nézni. Valóban aranyos, a rajzok is rendben. Ami egyedül nem tetsztt benne, az a csajszi eredeti fiú alakja. Eleve úgy tervezték, hogy majd csaj lesz belõle, és emiatt elég szerencsétlenül nézett ki.
[COLOR="LemonChiffon"]Nos, konkrétan nincs arca... de nem véletlenül ;)[/COLOR]

Darkstar

Quote from: Manitu[COLOR="LemonChiffon"]Nos, konkrétan nincs arca... de nem véletlenül ;)[/COLOR]
Igaz. [COLOR="White"]A szemét sem látni soha.[/COLOR]
Örülök, hogy többünknek is tetszik. :)
Quote from: LazzaretÉn most álltam neki és nagyon aranyosnak találom. Über Kawai :D
:tezsvir:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

RE@L

Na elérkeztem oda végre hogy a rágóta listámon lévõ Shuffle- be belekezdjek. Hangulatos kis komédiának tûnik 1 rész után.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

sirtomi

Quote from: RelunxEddig csak az elsõ 2x részt láttam, de máris megfogott. :D

U.I.:

Relunx
Szerintem is jó kis anime! Könnyed kikapcsolódás, jó kis lövöldözéssel és még története is van.
Rusyuna :jee:

Lt. Simoan Blarke

Wild Arms ep 7 - avagy hogyan ejt pofára egy 70 éves nõ egy izomkolosszust :D
Wild Arms ep 8 - avagy széthúzás a bandában :D
imádnivaló. nem bíromaabbbaaaahagyni :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Dreamcleaver

Elkezdtem én is. Van egy olyan érzésem, ha abbahagynám az Ultimate Force közbelépne, szóval mostantól én és ez a sorozat elválaszthatatlanok vagyunk. :)

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Member

Kíváncsi leszek az akaraterõdre. Ott még én is ezt mondtam... :__devil:

Danhibiki

Quote from: DreamcleaverElkezdtem én is. Van egy olyan érzésem, ha abbahagynám az Ultimate Force közbelépne, szóval mostantól én és ez a sorozat elválaszthatatlanok vagyunk. :)
Grat:appl:, ne dõlj be másoknak, hogy uncsi lesz meg ilyen hülyeségeknek....Nézz Ah! My Goddess-t! Mert az jóóóóóó!:D
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Yakumo

Quote from: DanhibikiGrat:appl:, ne dõlj be másoknak, hogy uncsi lesz meg ilyen hülyeségeknek....Nézz Ah! My Goddess-t! Mert az jóóóóóó!:D
Szerintem is jó meg kedves kis anime az;) De annyi bizonyos, hogy maga az önmegtartóztatás is lehetne a címe:) De ha ettõl el tudsz tekinteni, akkor jó;)

Member

Nos, akkor kezdjük. A negyedi epizódban megtörtént az elsõ nagyobb csata. Hmm... A véren kívül a leszakadó testrészeket sem tudják megrajzolni, úgy vettem észre... Egy ideig reménykedtem, aztán teljesen lehangolt a végkimenetel... Miért?! Miért pont õ?! Ettõl függetlenül tetszett ez az epizód.
5... Hát, vegyes érzelmek... Ezek a gyermekkori szexuális zaklatós részek nemigen nyerték meg a tetszésemet. Tudom, a rideg valóságot akarták ábrázolni, de azért az túlzás, hogy mindenki, aki ebben a mesében összegyûlt, szenved a múltjától és láthatóan a késõbbiekben is csak kicseszés lesz osztályrésze. A befejezõ másodpercek (fejfröccs) viszont bejöttek. Kicsit hirtelen de jó. ONE QUESTION: [COLOR="PaleTurquoise"]Lucy nem fog teherbe esni attól a manustól?[/COLOR]
Szó ami szó, lehet, hogy nem ezt fogom a "legjobb anime" címmel emlegetni, ám holnap megyünk tovább.

DREAMCLEAVER: Ezt ne tedd, csak csõbe akarnak húzni! Nem veszed észre, hogy rosszat teszel magaddal?! Ébredj fel, ez csak egy rossz álom!!!

RE@L

[SPOILER][COLOR="White"]No She Won't ;)[/COLOR][/SPOILER]

Én csak 1 et nem értettem Elfen-Lieddel kapcsolatban, méghozzá hogy Anime-Reactor on hogy szerezhetett legjobb Thriller díjat :( jó-jó kis anime de nem a legjobb és ez még finom kifejezés volt. (kétségtelen hogy a zenék nagyon jók és a rajzolás is nagyon jó de dráma+szerelem+testrészek....)

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Araki

Elsõ pozitívum az Elfen Lied-el kapcsolatban: Kouta legalább nem olyan csukló hangon bõg, mint Ed az FMA-ból.:)
Na jó, komolyra fordítva a szót: nem értem, miért kell minden karakternek folyamatosan szenvednie. Eddig (5 rész) csak 3szor ferdült elõ, hogy majdnem bõgtem rajta... de nem hagyom magam! Hopp, lebuktam! Hisz az elsõ rész elején könnyesre röhögtem a szemem...:D

Member

Quote from: RE@L[SPOILER][COLOR="White"]No She Won't ;)[/COLOR][/SPOILER]
Kár... Nemtom, nekem csak egyszer jött össze a majdnem, akkor is csak mert az aktuális kedvencem lett darálthús... A többiekkel az a bajom, hogy olyannyira groteszk és erõltetett minden eset, hogy nem tud meghatni. Fejlõdést várok!!!