Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Dreamcleaver

#5940
Mindenki nézzen Noein-t !!!

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lt. Simoan Blarke

#5941
Genshiken.
röviden és tömören: :lul: :jee: 8/10.
mindenkinek csak ajánlani tudom. bár vér nincs benne, meg akció sem, de vannak benne nagyon mókás jelenetek, meg kawaii otaku lányka :)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Feldin

Quote from: blarkeGenshiken.
röviden és tömören: :lul: :jee: 8/10.
mindenkinek csak ajánlani tudom. bár vér nincs benne, meg akció sem, de vannak benne nagyon mókás jelenetek, meg kawaii otaku lányka :)
:D
Az jó!
De a szöszi helyesebb, és az nem otaku :)
de tényleg haláli sorozat :D
http://myanimelist.net/animelist/Feldin


topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

sirtomi

Quote from: NevlRestellem, de ez van. Általában azt csinálom, hogy leszedem egy anime elsõ 4-5 részét, megnézem ha megfog leszedem a többit is. Ha nem akkor utolsó pár részt még letöltöm, hogy tudjam mi a vége és ennyi.
Hogy lehet így animet nézni?! :D
Pár rész az elejébõl és ha nem tetszik akkor a végét, hogy tudd mi lett a vége, ez nekem baromi furcsán hangzik :)

A Thexoakármit (Texhnolyze) meg nézd meg, nagyon jó hangulata van!

RE@L

#5944
Monster


Hmm, Hmm nehéz helyzetben vagyok amikor ide jutottam hogy arról a sorozatról írjak rivjút ami az elmúlt 2 hónapban lázban tartott folyamatosan, illetve amikor néztem és feszengve vártam hogy subbolják a végsõ részeket és akkor továbbmehetek a történet ösvényein. Hogy hol is kezdjem a beszámolómat? Talán ha felvázolom a terjedelmes történetet, szóval:
Fõhõsünk Dr Kenzou Tenma 20-30 as éveiben járó fiatal elképeztõen tehetséges idegsebész. Japánban tanult de egy kutatói segédállás ajánlattal élve kiutazik Nyugat-Németországba, ahol egy nívósabb klinikán elit orvos lesz.Munkatársai tisztelik, az igazgató(Igazgató hozta Németországba=>Kutatás) lánya a kedvese, sõt közeljövõben készülnek házasodni, karrierje jól alakul hamarosan elõléptetésre számíthat. Egyik nap viszont nagyon furcsa dolog történik az életében, napközben amikor megy vizitre a folyosón egy 40 es török nõ kisgyerekkel magamellet sírva odamegy Tenmához és követeli vissza a férjét. Tenma értetlenül áll a dolgokhoz, nem érti miért mondja ezt neki ez az asszony. Kiderül hogy a tegnapi mûtétjénél(Egy Rosenbach nevezetû operaénekest mentett meg fantasztikus módon) amikor egyik kollégája bemosakodásnál azt mondta hogy Dr Tenma ez nem a maga mûtétje akkor pecsételõdött meg a török férfi sorsa, hiszen ha õ mûti meg lehet hogy életben marad hiszen a török férfit hozták be elõbb!!!! De hát az igazgatói utasítás...
Este meg is kérdezi a kedvesétõl hogy szerinte minden emberi élet egyenlõ? Erre hidegen azt válaszolja Eva Heinemann hogy természetesen nem... Tenmában ez nagyon vívódik mert szerinte igenis minden emberi élet egyenlõ és a török férfit kellet volna megoperálja hiszen hamarabb hozták be.
Késöbb a szituáció kísértetiesen hasonló lesz csak azzal a különbséggel hogy egy brutális gyilkosság után a két túlélõ ikerpár közül a húgnak semmi baja sincs fizikailag csak sokkos és pszcihikailag megviselt állapotban van, viszont az idõsebbik fiútestvért nyílegyenesen homlokán lõtték, de még mindig él!!! Tenma-t riasztják bemosakodik, elõtte eltervezik a bonyolult mûtét menetét és elemzik a röntgenfelvételeket, már készülne bemenni a mûtõbe amikor megint jön egy kollégája hogy Dr Tenma ez nem a maga mûtétje lesz, a maga mûtétje 30 perc múlva érkezik helikopteren. Tenma szinte összeomlik, ittvan ez a tízéves kisfiú, elõtte az élet, õ megmenthetné és azt vágják az arcába hogy nem az õ mûtétje? Felhívja az igazgatót aki mégjobban erõlteti a "másik" mûtétet hiszen a fõpolgármestert fogják hozni és már megígért egy zsíros támogatást a kórháznak, ergo nem lenne jõ ha feldobná a talpát. Tenma egyértelmûen a mellet dönt hogy csodával határos módon megmentse a fiút, ami sikerülni is fog csakhogy eme tette következményekkel fog járni. Igazgató lefokozza mert nem mentette meg a polgármestert, tulajdonképpen derékbetörik a karrierjét, kedvese elhaggya és az eljegyzési gyûrût is visszadobja. Tenma kétségbeesésében totálrészegre issza magát. Másnap teljesen ledöbbenve kapja a hírt hogy az Igazgatót és még két fõorvost holtan találták a kórházban és ráadásul az ikerpár is hiányzik.. ez mind 1986 ban történt a Berlini fal leomlása elõtt... Hirtelen szeretném itt félbeszakítani a cselekmény ismertetõt hiszen estig tudnék mesélni róla annyira részletes és sokminden van amit ki lehet bogozni ebbõl a fonalgombolyagból. Mielõtt még valaki azthinné hogy rengeteget spoilerkedtem ez csak az elsõ 2 rész története volt a 74 bõl és még csak karcolni is alig karcolta azt a történetet amit úgy kezd a sorozat hogy a Bibliából idéz, az openinget mind a 74 részen keresztül végignéztem annyira de annyira hangulatos és tökéletes volt ehez a sorozathoz. Eleinte mindig is néztem hogy az openingben megjelenõ képsorok vajon, mit jelenthetnek, mikor fognak feltûnni és mi a szerepük. Bizony bizony sejtésem beigazolódott mindegyik fontos esemény és fordulatnak a bevillanása ami majd a 74-70. rész körül fog elgondolkodtatni amikor végignézed az openinget és felismered majd mindegyik képsort szinte ami bennevan. Sok szereplõ van és nagyon sok közülük nagyon erõs karakter. Ottvan Tenma, Eva Heinemann, Runge nyomozó, Anna és Johan Liebert és még sorolhatnám de majd SPOILER tagban esetleg :) Runge amúgy az egyik kedvec karakterem volt, az a precíz nyomozó aki szememben túltesz Columbo felügyelõn is. A keze, amivel beviszi az adatokat a memóriájába egyszerûen annyira egyedivé teszi a karaktert. A storyban nagyon nagy volumenû karakterfejlõdés van szinte az összed fõhõsben fellelhetõ sõt külsõleg is nyomon követhetõek ezek a változások ahogy Annaból mint naiv kislányból elõtörnek majd az emlékek vagy Tenma-n ahogy egyre jobban kezdi megviselni a folyamatos menekülés.
Monster=szörny hogy miért ez a címe? Nos a szörny akit ábrázolnak az egész sorozat alatt valós szörny, nem pedig kitalált 6szemû 4 csápos 2 szarvas küpüegér. Annyira valóságos hogy semmiképpen sem ajánlom ezt az anime sorozatot 18 éven aluliaknak mert nagyon erõsen hat az ember pszcihéjére és általa repít minket ebbe a "valóságos" 86-95-98 as Német világba hogy akár az igaz is lehet érzést kelti.
[SPOILER][COLOR="White"]A szörny, még mostis kiráz a hideg ha Johan-ra gondolok. Egyértelmûen õ a gonoszok leggonoszabbika, az ördög maga ahogy a sorozatban is megemlítették. Egyszerûen olyan mint az Ördög Ügyvédjébõl Al Pacino, kegyetlen és mindig eléri a célját, perverz örömöt lel abban ha mások félelmét és szinte már õrület határán lévõ állapotát láthatja.

Runge, igen Runge egszerûen a sorozat közepe felénél nem akartam elhinni hogy megszálottan fogja Tenma-t üldözni és nem deríti ki az igazságot. Valahogy éreztem benne hogy nem lehet negatív karakter és be is jött. Runge a megtestesült sztahanov elvtárs. Egyszerûen rögeszméjévé válik a nyomozás és legfõképpen ez a nagy bûnténysorozat felgönygyölítése.

Vagy Grimmer san, azaz Magneficent Steiner Kinderheim 511 gyermeke.. annyi de annyi szereplõ és esemény van hogy nagyon sokmindenkirõl szerintem órákig lehetne beszélgetni egy jó sör mellet.

A sorozat folyamán érezhetjük hogy egy ütõsebb rejtély vagy kisebb igazság fényre kerülése után mintha élesen váltana a sorozat és behoz új szereplõket akiknek nem tudjuk hirtelen a kapcsolatát az egész történettel. Viszont ahogy hala egyre jobban elõre a sorozat annál inkább kezdi megvilágítani a rendezõ a viszonyukat a többi fõhõssel. [/COLOR][/SPOILER]

A rendezés szerintem zseniális, egyszerûen profi iparos munka. Hangok nagyon atomszférikusak és hangulatosak, mármint sötét és komorak, ha kell akkor vidámak te egszerûen teljesen ízig-vérig beleillenek az atmoszférába. A zenéket Württembergische Philharmónikus zenekarral vették fel. A rendezõ Masayuki Kojima tulajdonképpeni harmadik rendezése, elõzõ mûveihez nemvolt szerencsém de evvel biztos vagyok hogy 100%ig Naoki Urasawa a Manga készítõje. Viszont hogy ebbõl a történetbõl hogy tudnak ízig-vérig ütõs és olyan egészestés filmet csinálni ami visszadja azt az érzést amit Monster nézése közben érzel és amit érzel miután végignézted a Monstert. Annyi de annyi minden biztos hogy nemjutott eszembe, kérdés vagy további hozzáfûzni való hiszen két hónap sok idõ és fõleg hogy nem egyhuzamban néztem, de az biztos hogy azon ritka kevés sorozatok közé küzdötte nállam be magát amit még 1x biztosan meg fogok nézni még az életemben!!!! Számomra Etalon lett ez a sorozatezért nem látom értelmét annak hogy 10/10 et ideírjak a végére mivell számokban nem lehet azt az élményt átadni amit nekem nyújtott.
"Humans can Became Everything"

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Lt. Simoan Blarke

My HiME 1-3
hm. értem, miért mondják, hogy jobb, mint az Otome, de KÖNYÖRGÖM, a kettõnek semmi köze nincs egymáshoz! :mad: ahogy Rage is rámutatott, legfeljebb alternatív Otome-múltban játszódhat a HiME (vagy fordítva). pörgõs kezdés stb... röviden és tömören eddig csak annyit tudok mondani róla, hogy nem olyan sokkkkkal jobb eddig, csak... más.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

RE@L

Quote from: blarkeMy HiME 1-3
hm. értem, miért mondják, hogy jobb, mint az Otome, de KÖNYÖRGÖM, a kettõnek semmi köze nincs egymáshoz! :mad: ahogy Rage is rámutatott, legfeljebb alternatív Otome-múltban játszódhat a HiME (vagy fordítva). pörgõs kezdés stb... röviden és tömören eddig csak annyit tudok mondani róla, hogy nem olyan sokkkkkal jobb eddig, csak... más.

HiME ha jólemlékszem a Földön játszódik, Otome vmi kitalált bolygón.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Necrid^

#5947
Quote from: blarkeMy HiME 1-3
hm. értem, miért mondják, hogy jobb, mint az Otome, de KÖNYÖRGÖM, a kettõnek semmi köze nincs egymáshoz! :mad: ahogy Rage is rámutatott, legfeljebb alternatív Otome-múltban játszódhat a HiME (vagy fordítva). pörgõs kezdés stb... röviden és tömören eddig csak annyit tudok mondani róla, hogy nem olyan sokkkkkal jobb eddig, csak... más.
Senki nem monta hogy jobb... teljesen más az egész.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Lt. Simoan Blarke

#5948
Quote from: RE@LHiME ha jólemlékszem a Földön játszódik, Otome vmi kitalált bolygón.
de szereplõegyezés van.

Quote from: NecridSenki nem monta hogy jobb.. teljesen más az egész.
a teljes kapcsolódó topic a himéhez hasonlítja az otomét, és mindenki a himét dícséri... pedig as you say, teljesen más a kettõ.
edit: Necrid editelt, így már talán mindenkinek érthetõbb, mit akart mondani :)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Necrid^

Quote from: blarkea teljes kapcsolódó topic a himéhez hasonlítja az otomét, és mindenki a himét dícséri... pedig as you say, teljesen más a kettõ.
Meglett editelve a postom..
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Member

Grat Re@l! :appl: Sikerült elég komoly érdeklõdés-felkeltõnek megírni!

sirtomi

Quote from: RE@LMonster
Igen felkeltette az érdeklõdésemet ez a beszámoló!
Már csak az tart vissza, hogy 74 részes!

Ramiz

Quote from: RE@LA rendezés szerintem zseniális, egyszerûen profi iparos munka.
Szerintem az "iparos munka" elég negatív kifejezés, és nem igazán fér össze a zseniálissal. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

roderick

Monster mégpedig jó "iparos munka" és ebben zseniális, mert manapság az emberek már nem tudják értékelni ezt és ezért nem is csinálnak ilyet. Ugyanis a Monster anime, szinte képkockáról-képkockára feldolgozása a mangának és ezt teheti is, mert olyan az eredeti történet, hogy jobban is járnak azzal, hogy nem nyúlnak hozzá. Másik meg hogy 74 részt zseniböl már nemigazán lehet megcsinálni. Énspec ezért át is tértem a manga olvasására mert így hamarabb jutottam a végére. De tényleg olyan sorozat amit érdemes valamilyen formában megnézni, ha az ember szereti ezt a thrilleres stílust mert nagyon-de-nagyon izgi, jó és néha-néha megdöbbentö. Éshát igen, a gonosz az itt tényleg gonosz... de nagyon... a genya...
Meg az is érdekes volt számomra, hogy teljesen korrektül és nagy hozzáértéssel hozta létre a történet világát az író, pedighát biztos nemigazán tudnak sokat a japánok mondjuk pl. a cseh titkosszolgálatról, mondjuk énse :)
Mondjuk a mangaka másik cuccához a 20th Century Boys-hoz képest még visszafogottan zseniális alkotásnak tünik, mertazmár annyira-de-annyira játszik az olvasóval, hogy talán már az válhat zavaróvá... tényleg nézem is jött-e ki újabb chapter.
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

RE@L

Nemtudom Ramiz, egyszerûen néha olyan rohadt jól el vannak találva a schnittek és a kamerakezelés is bravúros. Iparos munka kifejezést én pozitívként szerettem volna használni nem negatívként de hirtelen más szó nemjutott eszembe. Talán mégjobban belegondolva a történet összetettsége, felépítése és az hogy egy az egyben egy olya világban játszódik ami földhözragadt és reális, nem magyarázznak természetfölötti dolgokkal csak kriminálpszcihológusokkal. AniDB-n figyeltem fel rá hogy amikor néztem 9.2 es szavazatértékelése volt, aztán elsõ 6 rész megnézése után egyszerûen annyira televolt érzelmi sokkbombákkal hogy 10 résznél többet 1x re sztem nem lehet és nemis ajánlott Monsterbõl nézni.

Sirtomi! Ne tartson vissza mert nagyon megéri. Nekem az volt kérdéses elején elsõ 6 rész után hogy tudják-e fokozni 74 részen keresztül ezt az egészet? Egyáltalán 74 részen keresztül 1x sem fog ellaposodni? Ezek az aggályok voltak meg bennem és mind szertefoszlottak 20valahány rész után, igaz 20 környékén 1 kicsit visszavesznek a gázból hogy maradjon elég nafta a 3/4 ére de akkor tövig nyomják a pedált, és folyamatosan bontakozik ki a végkifejlet minvégig lázban tartva a nézõt, már akinek tetszik a pszciho-thriller drama és rejtélyeket.

Köszönöm a pozitív kritikát a beszámolóról amúgy.

HiME karaktereire épül Otome és viccesen jön ki hogy minden családi szálat meghagytak sõt direkt játék szerintem az egész a HiME fanokkal.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Kazenokizu

A beszámoló alapján én is kedvet kaptam a Monsterhez, és leszedtem az elsö 3 részt. Eddig  nagyon tetszik. Remélem, lesz idöm leszedni mindet, mielött elkezdödik a második félév... Az intro zenéje tényleg nagyon :kiraly: !

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Próféta

Gratula RE@L a remek ismertetõhöz! Az openinget természetesen én is mindig végigülöm...
Már hónapok óta nézem a Monstert. Mivel olyan hosszú, szóba se jöhet, hogy egy nagy nekiveselkedéssel végignézzem, szóval az életmódba kell beiktatni azt a napi 1 részt. De ennyi elég is, mert néha olyannyira tömény és erõs, hogy félbe kell szakítani, hogy a hatása alatt lehessek egy ideig, mielõtt jönne a köv epizód, hogy kicsavarja az egészet tövestül. Néha persze nem. Idõnként olyan izgi volt, hogy többet néztem, de megártott :D
Szóval nekem nagyon messze van már az eleje, és a vége éppolyan végtelen messze :) (sõt, 1-2 résznyivel messzebb, ha jól utánaszámolok). Így aztán az lesz a ciki, hogy ezzel a nagy kedvcsinálóval ráállítasz mindenkit, akik képesek együltõhelyükben 20x20 epizódon megemészteni, aztán mindenki elõbb fejezi be, mint én :)
Végszó: bár az egész sorozatról nem nyilatkozhatom még, de csatlakozom RE@L és roderick mesterek javaslatához, nagyon megéri annak, a kedveli a realista thrillereket.
Reklám: pár oldallal korábban már írtam egy elõzetes review-t 25 epizód alapján, RE@L-étól eltérõ nézõpontból, nagyon gyenge spoilertartalommal. Azóta cirka 10 résszel késõbb járok, és csak javult.

RE@L

Nem kell elkapkodni, vol amikor egy hétig nem haladtam elõre mivel annyira hatása alatt voltam az aktuális befejezésnek. Amúgy este a legjobb nézni hangosan fülessel :) Amúgy ha leszünk elegen akik végignézték nyithatnánk majd Monster topikot mert nagyon sokmindent lehet róla beszélni.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

RE@L

Fullmetal Alchemist Movie

Végre eljutottam odáig hogy megnézzem a DVD-t, így már valahogy élvehetõbb volt mint a ForK- os szeptemberben. Véleményem még mindig ugyanaz a filmrõl hogy nagyon korrekt befejezése ennek az egyedi sorozatnak és végképp lezárta a szálakat. Bár kicsit így másodjára a végjelenet elõtt a mászkáló páncélos lövöldözõs jelenetek olyan "gagyi"-nak tûnnek és bárgyúnak. De abszolúte nem von le semmit a film értékébõl és ajánlottak az 1VH-s történelem ismeretek illetve utánna mi történt, mert 1-2 helyen azért ferdít.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Member

Nagy FMA fan vagyok, de nekem nem tetszett a film, ettõl függetlenül örülök, ha másnak igen... A befejezésre azért ráfét volna egy idézõjel...

RE@L

QuoteA befejezésre azért ráfét volna egy idézõjel...

[COLOR="White"]Mire gondolsz? Hogy lehetne még folytatni? Kapuk bezárultak. Elric testvérek együtt vannak. Egyedül Winry-t sajnáltam de nagyon, mondjuk négy év az hosszú idõ de akkoris Winry-vel kapcsolatban nem erre számítottam....[/COLOR]

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Danhibiki

Húúú, ezt még csak most vettem észre és azonnal megnéztem! A mangából azt a részt dolgozza fel amikor Urd kislánnyá változik és... nézzétek meg, mert nagyon megható a vége, de amúgy is nagyon szép és aranyos!!!:jee:
Ah! My Goddess! Rulz!!!
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

roderick

Quote from: RE@LMire gondolsz? Hogy lehetne még folytatni?....

kösz, már megse kell nézem:rolleyes: :)
amúgy látatlanba is megmondom, hogy az FMA-t midnig lehet majd folytatni... nem arra találják ki az ilyen sorozatokat, hogy végük legyen:)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Member

Quote from: RE@LMire gondolsz? Hogy lehetne még folytatni? Kapuk bezárultak. Elric testvérek együtt vannak. Egyedül Winry-t sajnáltam de nagyon, mondjuk négy év az hosszú idõ de akkoris Winry-vel kapcsolatban nem erre számítottam....
Nem... ARRA HOGY EZ NEM BEFEJEZÉS!!! Már vagy 15000 postban leírtam, hogy mi nem tetszett benne. Címszavakban:
-Envy
-Wrath
-Kapu

DANHIBIKI: Miért is vagyok meglepõdve... :rolleyes:

RE@L

Sajnálom, nem gondoltam volna hogy még sokan nem nézték meg :$

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

SaiyaGin

Quote from: DanhibikiHúúú, ezt még csak most vettem észre és azonnal megnéztem! A mangából azt a részt dolgozza fel amikor Urd kislánnyá változik és... nézzétek meg, mert nagyon megható a vége, de amúgy is nagyon szép és aranyos!!!:jee:
Ah! My Goddess! Rulz!!!

A 26. se rossz. Az volt az elsõ rész, amelyikben Skuld nem idegesített.

Danhibiki

Quote from: MemberDANHIBIKI: Miért is vagyok meglepõdve... :rolleyes:
Hehe:D Na minja megnézem a 26. részt aztán már jöhetne a 2. szezon:D
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Member

Ha jól tudom: Két széria, egy film és egy OVA. Mennyi hiányzik a gyûjteménybõl? :D

Necrid^

Gyors kérdés.. megéri végig nézni a 51 részes FMA? eddig eslõ 4 rész megnéztem és közepesen tetszett..
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

SaiyaGin

#5969
Quote from: Danhibikimár jöhetne a 2. szezon:D

Jaja. Állítólag tavasszal jön, ugyanúgy, mint a School Rumble.:)

Quote from: NecridGyors kérdés.. megéri végig nézni a 51 részes FMA? eddig eslõ 4 rész megnéztem és közepesen tetszett..

Ez nézõpont kérdése! :D Mivel Member van a közelben és nem blarke, vagy Ramiz, azt hiszem igenlõ választ fogsz kapni.