Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Christian

Quote from: Ready2teljesen egyetertek :)

Hát ha nem kell happy end nézd meg a Chrno Crusade -t ha még nem tetted meg. Sztem az egy tök jó befejezést kapott  :)  Vagy már sokat mondtam de pl a Gokudo egész végig érdekes, hiába a világ megmentésérõl szól, valahogy a fõhõstõl jobban fél az ember mint a gonoszoktól. Alá Lina Inverse :D

Ready2

Quote from: ChristianHát ha nem kell happy end nézd meg a Chrno Crusade -t ha még nem tetted meg. Sztem az egy tök jó befejezést kapott  :)  Vagy már sokat mondtam de pl a Gokudo egész végig érdekes, hiába a világ megmentésérõl szól, valahogy a fõhõstõl jobban fél az ember mint a gonoszoktól. Alá Lina Inverse :D

lattam es tetszett is :)

Member

Lina inkább az a fajta fõhõs, akinél az õt verõ gonosznak drukkolok. :)

via_mala

Quote from: Bandita ^^Ja igen: Van benne pár 18+os jelenet,(!!!semmi hentai!!!), De azok is illeszkednek szituációhoz... - more or less........
Errõl jut eszembe: most fejeztem be a Girls Bravo 2. szezonját... Ebben is volt dögivel ecchi, és egyéb nagy marhaságok, de olyan szinten, hogy fokozatosan hozzászokott az ember. Lehet hogy ez a rávezetés/rászoktatás a hentai-ra? :eek:
Az utolsó részben végre ellövik azt a ziccert, hogy [COLOR="LemonChiffon"]Fukuyama is átkrül Seiren-be, és csorgó nyállal fejest ugorhat a cicik tengerébe[/COLOR]. Volt még egy-két jobb poén, de most nem jut eszembe csak az, amikor az utolsó rész végén a Yukinari-t és annak osztálytársát Kirie-t féltékenységi jelenetekkel és bunyókkal tarkított üldözésbe veszi a szerelmes nõi szereplõk nagy hányada - igen, sok itt a leszbikus hajlamú :teccik: .
A történet nem túl érdekfeszítõ, igazából szemlegeltetésre jó ez a sorozat, de arra tökéletes. :hahaha:
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Necrid^

Hiába a szép rajzolás és a jó zene, még ezek segitségevel is közepesen fogott meg a sorozat. de azé voltak benne vicces jelenetek. a Romantika pedig a vége fele kezd alakulni... igazság szerint csak az utolsó résznél éreztem azt hogy megérte végig nézni.. romance elég gyenge és Comedynek unalmas. sok minden kitudtak volna kihozni a storyból csak nem értem hogy miért igy kellet befejezni... 6/10
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Necrid^

Hiába a szép rajzolás és a jó zene, még ezek segitségevel is közepesen fogott meg a sorozat. de azé voltak benne vicces jelenetek. a Romantika pedig a vége fele kezd alakulni... igazság szerint csak az utolsó résznél éreztem azt hogy megérte végig nézni.. romance elég gyenge és Comedynek unalmas. sok minden kitudtak volna kihozni a storyból csak nem értem hogy miért igy kellet befejezni... 6/10
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Ramiz

Quote from: via_malaErrõl jut eszembe: most fejeztem be a Girls Bravo 2. szezonját... Ebben is volt dögivel ecchi, és egyéb nagy marhaságok, de olyan szinten, hogy fokozatosan hozzászokott az ember. Lehet hogy ez a rávezetés/rászoktatás a hentai-ra? :eek:
Hát ahhoz szerintem nem kell sok szoktatás... csak el kell kezdeni nézni és kész. :D Pont azért nem nézek ecchi sorozatot, mert az éppen csak elkezd mutatni valamit, de már abba is hagyja, és így nincs értelme az egésznek. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Quote from: MemberLina inkább az a fajta fõhõs, akinél az õt verõ gonosznak drukkolok. :)
végre valaki egy kicsit emberi, van személyisége, erre mindenki gyûlöli? számomra ez egy kicsit fura :confused:

Member

Quote from: Fazékvégre valaki egy kicsit emberi, van személyisége, erre mindenki gyûlöli? számomra ez egy kicsit fura :confused:
Lina a legkevésbé sem emberi. Mindenre rájön pillanatok alatt, mindenkit megment, mindenki rendes embernek tartja (pl. Lord of Darkness, amit a 2. széria végén lenyom róla (önfeláldozó, tisztaszívû blablabla), mindig középpontban van és hiába zabálja végig az étlapot, gebe marad. Ez lenne az ember? Nem hiszem...

Ramiz

Crying Freeman

Kellemes meglepetés, nagyon tetszik! Majd a közelgõ, 6 sorozat versenye mega-postomban írok bõvebben. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Quote from: MemberLina a legkevésbé sem emberi. Mindenre rájön pillanatok alatt, mindenkit megment, mindenki rendes embernek tartja (pl. Lord of Darkness, amit a 2. széria végén lenyom róla (önfeláldozó, tisztaszívû blablabla), mindig középpontban van és hiába zabálja végig az étlapot, gebe marad. Ez lenne az ember? Nem hiszem...
eh. igaz sokkal emberibbek az EL figurái. Lina végre tele van negatív tulajdonságokkal, vagyis emberi: gyáva, idõnként mégis megembereli magát, nem igazán az önfeláldozó típus, önzõ, mégis szórakoztató és kellõen idegesítõen igaza van idõnként. és még lehetne jellemezni egy ideig, vannak pozitív tulajdonságai is, de persze gondolom sokkal jobb az egyszerû egysíkú karaktereket kedvelni :)

Ramiz

Quote from: Fazékeh. igaz sokkal emberibbek az EL figurái. Lina végre tele van negatív tulajdonságokkal, vagyis emberi: gyáva, idõnként mégis megembereli magát, nem igazán az önfeláldozó típus, önzõ, mégis szórakoztató és kellõen idegesítõen igaza van idõnként. és még lehetne jellemezni egy ideig, vannak pozitív tulajdonságai is, de persze gondolom sokkal jobb az egyszerû egysíkú karaktereket kedvelni :)
Igen, végül is könnyebb érzelmileg a kontrasztos, "mesei", lehetõleg egy tulajdonsággal leírható karaktereket kezelni, mint az olyanokat, amik, hozzánk, valódi emberekhez hasonlóan, összetett karakterek.

Slayer_Ace

Rurouni Kenshin TV
Alapvetõen meg vagyok elégedve vele, az animációk és a zenei is elég jó
A történet csúcspontja egyértelmûen a Sishio elleni harc, utána már kevésbé érdekes (még az Elixir-es részek egész jók)
Az utolsó pár rész nem nagyon tetszett ( Feng Shui, varázslatok, ezt minek belekeverni?:confused: )
Az utolsó részt abszolút nem értettem, pontosan hol derül ki az amit a címben ígérnek(end of wanderings)??

Member

Az utolsó rész kissé idillharc volt, valószínûleg Ken Kaoruval marad, de nem jutnak tovább a "legjobb barát" rangnál.

Kazenokizu

Quote from: Slayer_AceRurouni Kenshin TV
Alapvetõen meg vagyok elégedve vele, az animációk és a zenei is elég jó
A történet csúcspontja egyértelmûen a Sishio elleni harc, utána már kevésbé érdekes (még az Elixir-es részek egész jók)
Az utolsó pár rész nem nagyon tetszett ( Feng Shui, varázslatok, ezt minek belekeverni?:confused: )
Az utolsó részt abszolút nem értettem, pontosan hol derül ki az amit a címben ígérnek(end of wanderings)??
A Shishios részek után azért laposodik el, mert más stáb készítette az azt követö epizódokat, és ez NAGYON-NAGYON meglátszik. Sajna... De az elsö 60valahanyadik részig lehet szeretni!
Meg az is idegesítö, hogy nem egyértelmüsítik, hogy Kenshin Kaorut SZERETI!!! Miért kell állandóan csak húzni a nézöt?????????????

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Member

Mert az olyan marhajó, hogy nincs befejezve és ezért te egésznap azon gondolkozol, hogyan fejezted volna be... Tesztek kimutatták, hogy az emberek azokra a filmekre emlékeznek, amelyek nincsenek egyértelmûen lezárva.

Araki

Quote from: kazenokizuA Shishios részek után azért laposodik el, mert más stáb készítette az azt követö epizódokat, és ez NAGYON-NAGYON meglátszik. Sajna... De az elsö 60valahanyadik részig lehet szeretni!
Meg az is idegesítö, hogy nem egyértelmüsítik, hogy Kenshin Kaorut SZERETI!!! Miért kell állandóan csak húzni a nézöt?????????????
Szerintem sokkal emlékezetesebb anime lett volna, ha a Shishio-s részek után abbahagyják. Ugyanis utána én már rendesen szenvedtem rajta. (kivéve az egyik töltelék részt). A Kenshin-Kaoru kapcsolat meg leginkább a Ranma-Akane dologra emlékesztet. Ha valamit lezárnak, hogyan folytassák?

Nevl

Quote from: kazenokizuA Shishios részek után azért laposodik el, mert más stáb készítette az azt követö epizódokat, és ez NAGYON-NAGYON meglátszik. Sajna... De az elsö 60valahanyadik részig lehet szeretni!

Ez igaz, de ugyanakkor, szerintem arra játszottak, hogy ha a nézõ látta az elõtörténetnek szánt 4 részes OVA-t akkor érteni fogoja, hogy azért nem mutatja ki, hogy szereti, mert egyszer kimutatta, de a végén nagy sebet ejett a dolog a szívén... ezért zárkózik el egy picit a dolog elõl.
The stench of the air!
The smell of the gore!
The carnage greater than any war!

Fear the Pony!

Feldin

Quote from: Fazékvégre valaki egy kicsit emberi, van személyisége, erre mindenki gyûlöli? számomra ez egy kicsit fura :confused:
Én szeretem :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Member

Quote from: Fazékeh. igaz sokkal emberibbek az EL figurái. Lina végre tele van negatív tulajdonságokkal, vagyis emberi: gyáva, idõnként mégis megembereli magát, nem igazán az önfeláldozó típus, önzõ, mégis szórakoztató és kellõen idegesítõen igaza van idõnként. és még lehetne jellemezni egy ideig, vannak pozitív tulajdonságai is, de persze gondolom sokkal jobb az egyszerû egysíkú karaktereket kedvelni :)
Ki kedveli az egysíkú karaktereket? A romantika korszaka már pár 100 éve lezárult, a realizmus tudomásom szerint eltörölte a csak jó, csak rossz arcokat...
A jellemzés alapján, amit írtál, akár még az FMA-s Wrath is beugorhatna (sõt, szinte minden anime félig-gonosz karaktere). Szerintem Lina egy sablonhegy, melybe az író bele volt szerelmesedbe, s ezért minden nézõnek tetszõt igyekezett ráruházni, s ezzel pont az ellentétét éri el. Bármi történjen is, mindig õ kerül végül a középpontba és õ fogja megmondani mindenre a megoldást, õ leplezi le a gonosz terveket, õ... õ.... Mindent mindig csak õ. Tudsz példát mondani (az elsõ szériát leszámítva, ott még volt valami szerepelosztás) olyan esetre, amit mondjuk Amelia vagy Zelgadis oldott meg? Szerintem nem...

Fazék

Quote from: MemberKi kedveli az egysíkú karaktereket? A romantika korszaka már pár 100 éve lezárult, a realizmus tudomásom szerint eltörölte a csak jó, csak rossz arcokat...
aham. ez inkább vicces lenni, mint komoly, ugye? :)
Quote from: MemberA jellemzés alapján, amit írtál, akár még az FMA-s Wrath is beugorhatna (sõt, szinte minden anime félig-gonosz karaktere). Szerintem Lina egy sablonhegy, melybe az író bele volt szerelmesedbe, s ezért minden nézõnek tetszõt igyekezett ráruházni, s ezzel pont az ellentétét éri el. Bármi történjen is, mindig õ kerül végül a középpontba és õ fogja megmondani mindenre a megoldást, õ leplezi le a gonosz terveket, õ... õ.... Mindent mindig csak õ. Tudsz példát mondani (az elsõ szériát leszámítva, ott még volt valami szerepelosztás) olyan esetre, amit mondjuk Amelia vagy Zelgadis oldott meg? Szerintem nem...
sztem nagyon leegyszerûsíted Lina-t és errõl való meggyõzésed megváltoztatásának esélyét kb egy szintre raknám a 'valaha is megkedvelem az EL-t" valószínûségével. és "rettentõen szégyellem", de nem fogok tudni neked egy darab példát se mondani, még csak az elsõ sorozatból se, mert azon túl hogy viszonylag jól szórakoztam a Slayers sorozaton, csak egy közepesen jó sorozatnak találom, pár remek poénnal és sok közepesen viccessel. Hogy miért védem mégis Lina-t? Mert sztem nincs igazad :) imho szvsz, kimozdíthatalan álláspont lenni én hely ahol vagyok én ahol. vagyok. :) szóval resistance is futile. behódolsz vagy elpusztulsz :D

Member

Quote from: Fazékaham. ez inkább vicces lenni, mint komoly, ugye? :)
Nem.
Quotesztem nagyon leegyszerûsíted Lina-t és errõl való meggyõzésed megváltoztatásának esélyét kb egy szintre raknám a 'valaha is megkedvelem az EL-t" valószínûségével. és "rettentõen szégyellem", de nem fogok tudni neked egy darab példát se mondani, még csak az elsõ sorozatból se, mert azon túl hogy viszonylag jól szórakoztam a Slayers sorozaton, csak egy közepesen jó sorozatnak találom, pár remek poénnal és sok közepesen viccessel. Hogy miért védem mégis Lina-t? Mert sztem nincs igazad :) imho szvsz, kimozdíthatalan álláspont lenni én hely ahol vagyok én ahol. vagyok. :) szóval resistance is futile. behódolsz vagy elpusztulsz :D
Nem egyszerûsítem le Linát, Lina a túl egyszerû. Nézd meg ismét a Slayerset, rádöbbensz, hogy Lina megalkotásának nehézsége megegyezik egy lábas tészta kifõzésével... Példákat talán azért nem tudsz mondani, mert nincs ilyen. Én sem tudnék, ahhoz képest, hogy vagy 3-szor végignéztem. Onnantól kezdve, hogy elkezdõdött a Next, a pozitív visszajelzések alapján megindult a sorozat "linásítása". Zelgadis a háttérbe vonul és már közel sem olyan erõs, mint eddig, Gourryt csak elrabolni tudják vagy a kardját megszererezni, Amelia pedig marad az a senki, aki volt. A 2./3. szériát egyedül Xelloss menti meg, akit mind a mai napig nem értem, hogyan törpöltek ki, mintha más lett volna az alkotója. Lina ellen szól, hogy minden kiegészítõ stuff az õ és Naga kalandjait dolgozza fel, a többieknek se híre se hamva. Ezt persze rákenik arra, hogy "Vázz, ez Lina elõélete, hékás!", de ezzel is csak azt erõsítik, hogy LINA A KIRÁLY! HÛ DE F@SZ@, EZT CSEKKOLJÁTOK! Hallottál már olyanról, hogy Slayers OVA! Miért lett ilyen Zelgadis? Érdekel, nézd meg! Megnézném, de nincs.
Ha már felhoztad az Elfen Liedet (hogy miért, hisz még bõven nem vagyok a felénél sem), azt tudom mondani, hogy már ott is eredetibb arcokat láttam. Lucyben egyszerre bújik meg a gonosz bestia és a szeretetre vágyó lány (megöli az õröket ám a kutyát elengedi). Nana is ugyanezt várná el, bármit megtesz, hogy vki a gyermekének tekintse, még Lucyt is elfogná, pedig tudja, hogy esélytelen. Ha máshonnan akarnék példát hozni, ott van Harima. Legbelül egy 10 éves kisfiú, aki elsõ szerelmének válaszától félve azt csak a háttérbõl követi és megvédi mindentõl, kívülrõl viszont erõsnek és bunkónak látszik. Most dobálózhatnék FMA és Ranma karakterekkel is, vagy bármi mással, amit láttam, de szeretném újranézni a School Rumble 13./14. részeit, úgyhogy mentem...

Fazék

Bocsi, de én ilyen hülyeségekrõl ritkán szeretek hosszasan vitázni. Ideje lenne megnyugodnod és nem vakon védeni berögzült nézeteidet. Még egy megjegyzés csupán: az hogy egy karakter semmire sem képes csak 2 érzelmi véglet között csapongani még nem jelenti azt, hogy összetett karakter :) (mellesleg el kell ismerni még így is tényleg õ a "legösszetettebb" karakter az EL-bõl, a többi még hozzá képest is rettentõen elmarad)

Member

Quote from: FazékBocsi, de én ilyen hülyeségekrõl ritkán szeretek hosszasan vitázni. Ideje lenne megnyugodnod és nem vakon védeni berögzült nézeteidet. Még egy megjegyzés csupán: az hogy egy karakter semmire sem képes csak 2 érzelmi véglet között csapongani még nem jelenti azt, hogy összetett karakter :) (mellesleg el kell ismerni még így is tényleg õ a "legösszetettebb" karakter az EL-bõl, a többi még hozzá képest is rettentõen elmarad)
Ezek szerint mást tekintünk összetett karakternek... That's it. Az sem összetett, mely tele van rossz tulajdonságokkal... Az csak az egyik oldal.

RE@L

Szerintem összetett karakter az Great Teacher Onizuka =)

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

kikuchiyo

Noein ~ Mou hitori no kimi e [SIZE="1"](vagy mi a túró)[/SIZE]

Bonci azt írta a blogján, hogy ez 2005 legjobb sorozata, így hát leszedtem pár részt és elkezdtem nézni -- de az eddig látottak alapján nem értek vele egyet.

Egyfelõl van a hétköznapi, mai világ, Japán egy idilli városkája, tengerparttal meg egy heggyel a háttérben, illetve közelebbrõl egy középiskola, benne ifjú hõseinkkel. Van Yuu, aki egy szerencsétlen, még Shinjinél is pancserebb fiú, aki kissé hûvös mamája parancsára állandóan felkészítõ iskolába jár és nem nagyon van kibékülve a helyzetével, van Haruka, a nõi fõhõs, akirõl nem tudunk meg sokat azon kívül, hogy az elvált anyjával él, na meg vannak a többiek.
A másik szálon meg vannak az egymással harcoló dimenziók a jövõbõl vagy miazisten, akik kisütik, hogy a túlélésük érdekében szükségük van a csajra, aki titokban a Dragon Torque vagy mi. Vissza is küldenek az idõben néhány szuperképességû repülõ harcost, akik madarakról vannak elnevezve és egy neonkék drót lóg ki a seggükbõl, ez köti össze õket a dimenziójukkal tudniillik.
A helyzetet bonyolítja, hogy az egyik visszaküldött harcos, a Karasu, nem más, mint antipatikus hõsünk a jelenbõl.
Az ifjak egy este bátorságpróbázni mennek a temetõbe, de megjelennek ezek a jövõ-harcosok és elkezdik egymást kék energiasugarakkal gyepálni for some reason. Aztán a csaj, akinek a nyakán mindigy megjelent a csodaerejû sárkány-nyakék, ha valamelyik gonosz izé le akarta gyakni a kiscsávót, átkerül ebbe a másik dimenzióba, ami a jövõjük 15 év múlva vagy mégsem, és itt hagytam abba.

Az eddig elmondottakból sejthetõ, hogy a sztorit zavarosnak és nem különösebben eredetinek találtam. Az ellenszenvet tovább fokozta az átlagon aluli rajzolás, ez fõleg a szereplõkön érhetõ tetten, képeskönyv-szerûek és gyengén vannak animálva. A sorozat iszonyúan sok számítógépes effektet használ, az épületek, házak, autók, valamint a támadások és a másik dimenzió terei ezzel vannak megcsinálva, nem is rosszul, de nem illeszkednek a kézzel rajzolt környezethez. A zene néha észrevetette magát, az unalm^H^H^H^H^H^H békés jeleneteknél kissé barokkos, európai hangulatú melódiákat használtak (mint ahogy a városka képe is kissé európaias), a jövõcsávók harcainál (ekkor általában megjelent egy óriási csillagkapu-szerû izé) pedig monumentális, kórust alkalmazó székbõlugrasztó zenéket tettek be.
Az intro/outro átlagos jpop.

Ha valakinek netán ez a kedvenc sorozata és úgy gondolja, hogy "ZOMG feltétlenül nézd tovább, mert a hetedik résztõl megváltozik meg sokkal jobb lesz meg lesz karakterfejlõdés meg izgalom meg minden!!!!4", akkor jelezze, mert egyébként megy a kukába. Igen! Megcsinálom!
Failure is the default option

Manitu

Quote from: kikuchiyoNoein ~ Mou hitori no kimi e [SIZE="1"](vagy mi a túró)[/SIZE]
...
Nem mondanám hogy "a kedvenc", de nekem mindenképpen bejön. Ugyan Yuu valóban elég teszetosza, és én is nehezen barátkoztam meg a cg házakkal a rajzolt környezetben, de ezt leszámítvateljesen korrekt a sorozat.
A történetét én meglehetõsen eredetinek találtam és a rajzolás is szép az én szememben... nem szokványos dehát mostanában épp azt szeretem...
Nem ajánlgatom viszont, hogy nézd tovább, a történet ezután még csak kuszább lesz, ha eddig nem éreztél rá az ízére nem hinném hogy ezután sikerülne...

RE@L

Érdekes figyelemfelkeltõ és hangulatos sci-fi cyberpunk atmoszférát keltettek és rajztechnikának is köszönhetõen jó darkos. Lir Meyer fõhõsasszonyunk nekem egybõl szimpatikus lett igaz olyan húdenagyon sokmindent nemárultak el az elsõ részben de végig pörgõs volt, igaz ez a folyamatos "hatásvadász" zenének is köszönhetõ volt ami volt amikor nagyon bejött volt amikor fölöslegesnek érzetem, de mindenesetre nagyon jó hisz 1-2 muzyikát Radioheadtõl kölcsönöztek a sorozatnak ;) kíváncsi vagyok rá eddig alapjáraton szimpatikusan indult a sorozat.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Bandita ^^

Quote from: kikuchiyoNoein ~ Mou hitori no kimi e [SIZE="1"](vagy mi a túró)[/SIZE]

Aszittem csak én nézem... ^^
Nekem teccik... kicsit olyan mint a "mexikói banánturmix"... (mexikóban nincsen banán értelemben....)- szal érted.
....Bár az "antenna" télleg gázos.....
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

roderick

Quote from: RE@L1-2 muzyikát Radioheadtõl kölcsönöztek a sorozatnak ;)
Jééhzusom, hol? eddig csak raw-ba néztem bele, de nem vettem észre :)
amúgy ezmég csak elözetes vetítés volt uh. még változhatnak dolgok... pl a zene
edit: jah megnéztem feliratosan ésmár értem. paranoid android lesz az op
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.