Inuyasha magyar adón?!

Started by Ramiz, 2004-05-16, 22:59:27

Previous topic - Next topic

Zelgadis

Quote from: bpka000következõ lépés tehát meggyõzni pl. a koca-kólát, hogy az Inuyashával reklámozza magát.  :hopp:

Inkább a Pepsit. Az jobban szeretem ;)

Zelgadis

Quote from: Raisu-SamaVagy minden rész végén bemondják, hogy Inu Yasha Coca Colát iszik, Kagomet pedig a Persona öltözteti...

BÖEEEE! Na ilyet nem szabad tenni, ez nem egy minden szerdán zsákba macska, vagy szerencsekerék... :hogyaza:

Zelgadis

Quote from: TitkosKagome hangjával kapcsolatban meg igazad van, nem eléggé éli bele magát és elég kislányosan beszél, de szerintem még így is elég jó a hangja és már õ is fejlõdött az elsõ rész óta. (Az "angol Kagome" hangja még így is sokkal rosszabb. ;) )

Én az 5. rész láttam, és sztem 1álalán nem rossz Kagome :) (hangja! :P) Kislányos? Miért Kagome talán felnõtt nõ? Középiskolás csajok fele ilyen kislányos ;) "Vedd le! Vetkõzz le!" :DDD Szerintem jó lett a hangja :) Inuyashától várnék el éppen csak egy árnyalatnyival több beleélést, olyan 'már-majdnem-rájátszás't, mint a japánban, és akkor azt mondanám tökéletes ;)

Titkos

Quote from: ZelgadisKislányos? Miért Kagome talán felnõtt nõ? Középiskolás csajok fele ilyen kislányos ;)

Igen, de azért egy 15 éves lány már "kifelé jön" a gyerekkorból, amúgy meg hallgasd meg az eredeti japán hangját, az egyrészt mélyebb egy kicsit, másrészt mindig a jelenethez mérten beszél mélyebben vagy magasabban. (Persze a magyar hangja sem rossz, de ha pl. azt a részt is ugyanilyen hangszínnel adja majd elõ, amikor majd az íját szegezi Narakura és közben ordítja, hogy "Végzek veled!", az eléggé röhejes lesz. De persze várjuk ki a végét...)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Edina-chan

Quote from: TitkosIgen, de azért egy 15 éves lány már "kifelé jön" a gyerekkorból, amúgy meg hallgasd meg az eredeti japán hangját, az egyrészt mélyebb egy kicsit, másrészt mindig a jelenethez mérten beszél mélyebben vagy magasabban. (Persze a magyar hangja sem rossz, de ha pl. azt a részt is ugyanilyen hangszínnel adja majd elõ, amikor majd az íját szegezi Narakura és közben ordítja, hogy "Végzek veled!", az eléggé röhejes lesz. De persze várjuk ki a végét...)
:lol:  :lol:  :lol:
el tudom képzelni...
Mirokunak a hangja kicsit fura lesz...habár....várjuk ki a végét...(Indulj széééél!!!!!  :lol: )
Kaze no kizu:
Németek: Kaze nóóó kííízuuu!!!
Magyarok: Szélvááágóóó!!! (vagy egyéb hülyeség... :rotflol:  )

Raisu-Sama

Most hogy végre eljutottam Mirokuig, rájöttem, hogy még jobban nem tetszik az Indulj szél, már csak azért sem mert, nem megy, hanem jön XD

Titkos

Quote from: Edina-chanMirokunak a hangja kicsit fura lesz...habár....várjuk ki a végét...(Indulj széééél!!!!!  :lol: )

Én már a Vasromboló Lélekrablót is megszoktam, ahhoz képest szerintem a "Szél Indulj!" nem is annyira vészes. ;)

Quote from: Edina-chanKaze no kizu:
Németek: Kaze nóóó kííízuuu!!!
Magyarok: Szélvááágóóó!!! (vagy egyéb hülyeség... :rotflol:  )

Bárcsak Szélvágó lenne, de én félek, hogy sokkal dúrvább lesz...
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Moha

Quote from: TitkosBárcsak Szélvágó lenne, de én félek, hogy sokkal dúrvább lesz...
Szélszabdaló, vagy szélkarmoló? Ilyesmire gondolsz? (már ha eredeti japánból "nyersfordítják"....)

....széltoló :D:D:D

Edina-chan

Quote from: Moha....széltoló :D:D:D
hülye!  :lol:  :lol: :D

Titkos

Quote from: MohaSzélszabdaló, vagy szélkarmoló? Ilyesmire gondolsz? (már ha eredeti japánból "nyersfordítják"....)

....széltoló :D:D:D

Kb. valami ilyesmire... ;)

Cobra

Jövõ héttõl új Inuyasha részek az RTL II-n.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Edina-chan

Quote from: CobraJövõ héttõl új Inuyasha részek az RTL II-n.
tényleg? O_O
Úgy hallottam(kb. fél éve),hogy 52 résznél nem vesznek meg többet....de nem baj  :rotflol:

Cobra

Legalábbis nagyon remélem, mert ma lesz az utolsó rész, amit már egyszer levetítettek.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Stairan

Quote from: CobraLegalábbis nagyon remélem, mert ma lesz az utolsó rész, amit már egyszer levetítettek.
Nem ajdák tovább, most néztem meg a mûsort.
Ezek lesznek jövõ hét hétfõn az rtl2-ön:
14.10
 MegaMan NT Warrior
Operation Yoga-Tier (The Yoga Warrior!)
14.40
 He-Man - Masters Of The Universe
Das Klappern der Schlange (Rattle Of The Snake)
15.05 Pokito
15.10
 Detektiv Conan
Schneeweiß wie der Tod (The Legend Of The Snow Woman)
15.40
 Yu-Gi-Oh!
Das Herz der Karten (The Heart Of The Cards)

Csütörtöktõl, pedig 14:40-kor elkezdik a Duel Masters-t.

Dragon

:_off:
Ma például a Mononoke Hime ment, kár, hogy csak egy pár percet láttam.

QuotePrinzessin Mononoke

Um einen tödlichen Fluch zu brechen, unter dem er leidet, reist der junge Krieger Ashitaka in das ferne Land des Tatara-Clans. Hier gerät er zwischen die Fronten eines er ...
» Fr., 27.08. um 20:15
http://www.rtl2.de
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Damnatus

Hai!

Én megnéztem, nem olyan vészes a szinkron hang (az állatoké nem lett olyan jó).

Marfy

Bocsi igaz hogy ez nem ide valo de a német VIVA-n is szokott menni anime a VIVAANIME mûsorban 22-23 óráig 1-1 részt vetítenek két külön sorozatból, csak még nem jöttem rá mely napon mennek. Láttam már valaki ezt? Az egyik sorozat a Najica (mindig ki van a csajok bugyija:) ) a masiknak nem ugrik be a neve. Esetleg tudja valaki mej napokon megy?

Stairan

Quote from: NokiBocsi igaz hogy ez nem ide valo de a német VIVA-n is szokott menni anime a VIVAANIME mûsorban 22-23 óráig 1-1 részt vetítenek két külön sorozatból, csak még nem jöttem rá mely napon mennek. Láttam már valaki ezt? Az egyik sorozat a Najica (mindig ki van a csajok bugyija:) ) a masiknak nem ugrik be a neve. Esetleg tudja valaki mej napokon megy?
Ezek vannak mostanában a Viva-n:
Hétfõ:
22.30
 Aika

Kedd:
22.30
 Noir

Szerda:
22.30
 Najica

Csütörtök:
22.30
 Noir

Péntek:
22.30
 Hellsing

Vasárnap:
20.00
 CFG - Candidate For Goddess
20.30
 Noir
Die Kaltblütige Killerin, Teil 1
21.00
 Noir
Die Kaltblütige Killerin, Teil 2
21.30
 Arjuna
Der Tropfen der Zeit
22.00
 Najica
Mission 009

Tio

Sziasztok!!

Nincs meg véletlenül vkinek az InuYasha Movie 3? Nagyon kellene hozzá 1 felirat file mert sehol sem találok. Vki nem tudna nekem küldeni?? Pls!!! :(

PearlClaw

Quote from: TioSziasztok!!

Nincs meg véletlenül vkinek az InuYasha Movie 3? Nagyon kellene hozzá 1 felirat file mert sehol sem találok. Vki nem tudna nekem küldeni?? Pls!!! :(

Milyen verzióban van meg..mert elvileg benne van a felirat....

Phoeneix

ha a tiednek nincs felirata, szedd le ezt, ennek van:

http://www.downloadanime.org/torrents/[IY-F_S^M]%20Inuyasha%20Movie%203%20(AVI-MP3%20Version).torrent

en csak ezt az 1 subosat talaltam...
"A mesterseges inteligencia nem foghato a termeszetes hulyeseghez"
(Anonymus)

Tio

Avi formátumban van meg, és na jóó van hozzá felirat csak spanyol!! és mikor leszedtem errõl nem tájékoztattak :) Meg megvan azóta a fele mkv-ban is csak nem tudom az mi a szösz, és nem játsza le semmi még codec-kel se megy... (az animehq-n van az mkv formátumú file ha vki ért hozzá és le szeretné szedni) Köszi szépen a linket, néztem már azt az oldalt vagyis próbáltam mert nem jött be...Na jó még próbálkozom 1 kicsit de sztem lassan feladom, azért köszi szépen a segítséget :rotflol:

Phoeneix

az mkv-t nekem a zoomplayer lejatsza...
nem tom hogy milyen codec kell hozza, de ha keresel, akkor Matroska(MKV)-hoz keress
"A mesterseges inteligencia nem foghato a termeszetes hulyeseghez"
(Anonymus)

Moha

Tio: A hasonló technikai kérdéseket a Külvilág->Help->Segítség topicba tedd fel legközelebb, ne legyenek tele :_off: postokkal a threadek.

Matroska pack-ot amúgy innen tudod letölteni.

Tio

Hali!!

Phoeneix nagyon köszi!!! Minden oks, sikerült!!! Moha, bocsi   :)

Komplikato

Nem ide tartozik, de ...
DefilerPak
QuoteA csomag tartalma:

ffdshow ver. 08-28-2004
AC3Filter ver. 1.01a-RC5
CoreAAC ver. 1.0b9
CoreVorbis ver. 1.0
Ogg Vorbis DirectShow Filters ver. 0.9.9.5
DivX ;-) Audio Codec ver. 4.2
VSFilter ver. 2.33
Matroska DirectShow ver. 1.0.2.4
Direkt link letöltéshez ... DefilerPak 1.19 - 3,1 MB
Vagy használjon ön is hagyományos MPlayert!!!  :hopp:
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide) 

Titkos

Quote from: KomplikatoVagy használjon ön is hagyományos MPlayert!!!  :hopp:

De szerintem csak végszükség esetén. ;)

VASH

Eléggé meglepödtem amikor a korházban Inuyasha láttam, elõsször megkértem egy kedves nõvérkét hogy csipjen meg, de nem álmodtam.

Hányadik résznél tartunk mert behoznám a lemaradást, ja és valaki veszi fel ezeket a részeket és hozzá lehet majd jutni?
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Moha

Quote from: VASHEléggé meglepödtem amikor a korházban Inuyasha láttam, elõsször megkértem egy kedves nõvérkét hogy csipjen meg, de nem álmodtam.

Hányadik résznél tartunk mert behoznám a lemaradást, ja és valaki veszi fel ezeket a részeket és hozzá lehet majd jutni?
Kórházban voltál, azért nem tudtad látogatni a fórumot? Hát jobbulást! Bár ha kiengedtek, akkor gondolom már jól vagy.
Cobra felvette az 1. részt, és be is digizte. Átadta nekem, szóval ha kell, fel tudom tölteni. Csak sajna annak az elsõ 8 perce hiányzik.
Egyelõre mást nem tudok, aki felvette volna, de kérdezz körbe.

VASH

Quote from: MohaKórházban voltál, azért nem tudtad látogatni a fórumot? Hát jobbulást! Bár ha kiengedtek, akkor gondolom már jól vagy.
Cobra felvette az 1. részt, és be is digizte. Átadta nekem, szóval ha kell, fel tudom tölteni. Csak sajna annak az elsõ 8 perce hiányzik.
Egyelõre mást nem tudok, aki felvette volna, de kérdezz körbe.

Köszike,

meg fogom tenni, kár hogy hiányzik az elsõ fel, legalább jól sikerült a digizés?

Nagy kár lenne ha itt a lehetõség magyar animéra és senki nem élne vele:(
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself