Anime információs sarok

Started by .Attila, 2004-07-02, 21:26:26

Previous topic - Next topic

death_scythe

Valaki nézi a Canvas 2 címû sorozatot?
Ha igen akkor eddig milyen volt?

I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

Ramiz

Quote from: kikuchiyo"A 'Romudo' nevû paradicsomi kupolavárosban emberek és robotok együtt léteznek, az érzelmeket tökéletesen irányítják (?).
Egy rejtélyes gyilkosság után nyomozó fiatal nõ, Riru Meiyaa (Lilu Meyer?) rejtélyes 'awakening' üzenetet kap.

"Azon az estén, amikor az üzenetet megkapta, hirtelen különös lény/ember jelenik meg elõtte/támadja meg. Hogy megtudja, hogy mi volt az a szörny, ami megtámadta, (???) valami a külsõ világgal."
:merci: Csak hogy fokozzam a kíváncsiságom. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Manu

Quote from: Ramiz:merci: Csak hogy fokozzam a kíváncsiságom. :)

...meg az enyémet :mad: Ez nem fair... :)

Ramiz

Quote from: Manu...meg az enyémet :mad: Ez nem fair... :)
Hát igen... Ez lesz az elsõ anime, amire részrõl részre fogok várni. Kivéve ha már az elsõ nézhetetlen lesz. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Prof. William

Szerintetek a Beyond The Clouds megmutatható szülõknek?

Itt most olyan felvilágosult szülõkre gondolok, akik tudják mi az anime, nem utasítják el, én nagyjából tisztába vannak, a dolgokkal... És szeretik a gondolkodós/elgondolkodtatós dolgokat...

Hiába no jó szülõket fogtam ki...

Szóval szerintetek?

Manitu

Quote from: Prof. WilliamSzerintetek a Beyond The Clouds megmutatható szülõknek?

Itt most olyan felvilágosult szülõkre gondolok, akik tudják mi az anime, nem utasítják el, én nagyjából tisztába vannak, a dolgokkal... És szeretik a gondolkodós/elgondolkodtatós dolgokat...

Hiába no jó szülõket fogtam ki...

Szóval szerintetek?
Simán. Semmi olyasmi nincs benne, ami miatt problémás lehetne.

Cloud

Sorry ha ezt nem ide kell írnom

Itthon megjelenik majd az advent children?vagy már megjelent?
hol tudnám megrendelni amugy?ha nem jelent meg itthon akkor külföldi rendelés is jo lenne.

más:

az ftp-n az advent children könyvtárban mi az a kb 1,5 gigás avi?
mert nekem csak az mkv-s verzio van meg.

Matty66

Üdv!

Találkoztatok már 5.1-es hanggal valamelyik filmben?

A Ghost In The Shell 2-t sikerült DVD-n megnéznem,
gondolom nem kell ecsetelnem a térhangzás nyújtotta pluszt. :jee: :)

Cobra

Initial D AC-3 hanggal van, bár nálam nincs 5.1, ezért nem nagyon vettem észre különbséget.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

zolan43

[WF]_School_Rumble_-_26_[BD11525D].avi.torrent már tölthetõ!

Matty66

Köszi!

Nem sok, de a semminél jobb. :)
Nem ismerem egyébként, még kezdõ vagyok, remélem jó is lesz, nem csak hangos. :)

Slayer_Ace

Most biztos egy nagyon triviális dolgot közlök, de én még csak most olvastam elõször: 2006 tavaszára lesz új Oh! My Goddess anime!
Engem eléggé feldobott a hír:hopp: :haha:

Necrid^

Quote from: Slayer_AceMost biztos egy nagyon triviális dolgot közlök, de én még csak most olvastam elõször: 2006 tavaszára lesz új Oh! My Goddess anime!
Engem eléggé feldobott a hír:hopp: :haha:
hol olvastad ezt? link pls
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Fazék

Ami animehq-n fönt van FF unlimited tényleg van benne angol hangsáv is? Csak mert anidb-n ez valamiért nincs megjegyezve és ezért nem mertem eddig letölteni. Egy havernak próbálom beszerezni, vmelyik angol változatot, de egyszerûen képtelenség, meg ahogy olvastam, m46u5 szerint nem is érdemes leszedni pl az ax-es változatot, annyira gány minõség, soldats sehol sincs, max emule-on, de oda most nem megyek és valamit azért mégiscsak kéne szereznem a srácnak valami emberi nyelven... köszi a választ :)

death_scythe

Nem tudja valaki hogy most akkor mi a helyzet a Black Cat címû sorozattal; tényleg licenszelte az a suttyó Funimation:confused:
Elõre is kösz a választ

I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

Ready2

Quote from: death_scytheNem tudja valaki hogy most akkor mi a helyzet a Black Cat címû sorozattal; tényleg licenszelte az a suttyó Funimation:confused:
Elõre is kösz a választ

hat ugytunik igen, mert animesuki levette a site-jarol.
oyasumi megnem hagyta abba a feliratozast, de aztirjak a forumokon, hogy abba fogjak, amint 100%ig bebizonyosodik, hogy licenszeltek vagy kapnak felszolito levelet, hogy hagyjak abba.
ha jol tudom anime-kraze, bakakozou es ayu meg nem nyilatkoztak rola, hogy folytatjak-e vagy sem. remeljuk vki folytatni fogja...

Ready2

hmhm kimagure orange road-ot keresem, de sajnos csak egy 8gigas packet talaltam az meg eleg eselytelennek tunik :(

vki latta mar?

Moha

Quote from: Ready2hmhm kimagure orange road-ot keresem, de sajnos csak egy 8gigas packet talaltam az meg eleg eselytelennek tunik :(
Boxtorrentsen 14 seedert jelez, szerintem az annyira nem gáz.

Amúgy azt hallottam róla, hogy hiába régi, de nagyon jó romance-comedy anime. Én még mondjuk nem láttam, de asszem van itt a fórumon valaki, aki igen, nem is olyan régen.

Ready2

Quote from: MohaBoxtorrentsen 14 seedert jelez, szerintem az annyira nem gáz.

Amúgy azt hallottam róla, hogy hiába régi, de nagyon jó romance-comedy anime. Én még mondjuk nem láttam, de asszem van itt a fórumon valaki, aki igen, nem is olyan régen.

ja ugycsinalom hogy egy reszet abbol a packbol szedem, masik reszet meg irc-rol. par nap biztos lesz mire letudom szedni  :)

amugy ja enis sok jot olvastam rola ezert is kezdtem el keresgelni. namajd meglassuk :)

Cobra

Ezt ismeri valaki? Webrádión elég sokat megy egy szám belõle, ami nagyon tetszik, az anime vajon milyen?

Ready2

Quote from: Ready2hat ugytunik igen, mert animesuki levette a site-jarol.
oyasumi megnem hagyta abba a feliratozast, de aztirjak a forumokon, hogy abba fogjak, amint 100%ig bebizonyosodik, hogy licenszeltek vagy kapnak felszolito levelet, hogy hagyjak abba.
ha jol tudom anime-kraze, bakakozou es ayu meg nem nyilatkoztak rola, hogy folytatjak-e vagy sem. remeljuk vki folytatni fogja...

no asszem eldolt a kerdes mert kijott oyasumi black cat 10-el :)
clicky

Necrid^

Quote from: Ready2no asszem eldolt a kerdes mert kijott oyasumi black cat 10-el :)
clicky
thnx :jee:

SaiyaGin

:eek: Szerintetek az lehetséges, hogy Kecskeméten egy rühes moziban se adják a Vándorló palotát?:3x3:

Cobra

Mivel Bp-en is csak a legnagyobb Plazakban megy, ezért elég valószínû.

sirtomi

Quote from: SaiyaGin:eek: Szerintetek az lehetséges, hogy Kecskeméten egy rühes moziban se adják a Vándorló palotát?:3x3:
Úgy néz ki Pécsen sem játszák, pedig megnéztem volna moziban.

SaiyaGin

Quote from: CobraMivel Bp-en is csak a legnagyobb Plazakban megy, ezért elég valószínû.

Akkor beszerzem máshonnan. :__devil: :G

Moha

Quote from: CobraMivel Bp-en is csak a legnagyobb Plazakban megy, ezért elég valószínû.
És fogják vajon adni vidéken is, vagy ez annyira rétegfilm, hogy hozzánk "szõröstalpú vidékiekhez" nem hozzák le? Anno a Chihiro itt is ment.

Alkyra

Srácok, a kép alapján meg tudjátok mondani, hogy z melyik animból van?
Tuti, hogy vlm régiebbi dolog.
Ötletek?
Kép

Necrid^

Quote from: AlkyraSrácok, a kép alapján meg tudjátok mondani, hogy z melyik animból van?
Tuti, hogy vlm régiebbi dolog.
Ötletek?
Kép
Excel Saga?