Anime információs sarok

Started by .Attila, 2004-07-02, 21:26:26

Previous topic - Next topic

Yakumo

Quote from: White SeeDhttp://gportal.hu/portal/lizardro/
Ottan az a jobboldali kis anime reklám mibõl van?!

(Persze ha nem lennék lusta most fognám magam, elõkotornám a Genshinkent, megkeresném azt a részt ahol mengy a lány cosplayezni, és talán valahol elmondja, hogy melyik figurának öltözött, mert szakasztott mása:)
Sajnos nem tudom:(
De azonnal be akartam rakni aláírásnak, csak sajna ahhoz meg túl nagy:(  Nagyon jó:jee:

Ramiz

Quote from: kisviragGITS képregény az, te Ramiz :hehe:
Ez csak piszkálódás? Mert ha nem, akkor nem értem. Ha igen, akkor meg megmondalak a Xipe bácsinak, és õ kigyomlál. :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ready2

Quote from: White SeeDhttp://gportal.hu/portal/lizardro/
Ottan az a jobboldali kis anime reklám mibõl van?!

(Persze ha nem lennék lusta most fognám magam, elõkotornám a Genshinkent, megkeresném azt a részt ahol mengy a lány cosplayezni, és talán valahol elmondja, hogy melyik figurának öltözött, mert szakasztott mása:)

aza gif ahol jam kuradoberi rugdos le népeket? az asszem vmelyik guilty gear jatekbol van.

kisvirag

Quote from: RamizEz csak piszkálódás? Mert ha nem, akkor nem értem. Ha igen, akkor meg megmondalak a Xipe bácsinak, és õ kigyomlál. :lazza:
árulkodos!
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Cobra

Az a baj az Akirával, hogy a koránál fogva a grafika mai szemmel nem a legjobb, a történetet meg az átlagember nem nagyon fogja megérteni (történetbõl a Gits u.a.).
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Necrid^

Quote from: CobraAz a baj az Akirával, hogy a koránál fogva a grafika mai szemmel nem a legjobb, a történetet meg az átlagember nem nagyon fogja megérteni (történetbõl a Gits u.a.).
Egyetértek. én pl 2x kellet néznem a GITS2 hogy megirtcsem normálisan.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

kisvirag

nekem az a véleményem, csak ugye, nem én vagyok a marketinges, hogy nagyobb sikerük szerencséjük lehetne a dolgokkal, ha inkább a GITS menne a mozikba, az Akira pedig csak DVDre, vagy az jönne késõbb mozikba...

Akirát mondjuk még nem láttam, de az én józan paraszti eszem azt gondolja, hogy a Gits jobban bejönne az átlagembereknek, mégha kicsit mély  tartalmai is vannak... elvégra a mátrixot is jopárszor meg kellett nézni, hogy teljességében megérthesse az ember...

mindenesetre, már annak is örülök, hogy ilyesmi megjelenik kicsiny hazánkban... reméljük nem állnak majd itt meg a kedves kiadók, és rádöbbennek, hogy ennek itt bizony lenne piaca, és felvásárolják a teljes animekészleteket kiadás céljából *felébredazálomból*
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Cobra

Gits 1 ment a TV-ben, talán azért gondolják ne mmennének el annyian miatta a moziba, Gits2 is le lett vetítve a mozinapokon, igaz alternatív mozikban. Bár kétlem, hogy az Akira a plázákban menne, gondolom csak mûvészfilmeket vetítõ mozikba kerül be.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Feldin

Örüljünk h lesznek ezek és kész :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Ramiz

Quote from: kisviragAkirát mondjuk még nem láttam, de az én józan paraszti eszem azt gondolja, hogy a Gits jobban bejönne az átlagembereknek, mégha kicsit mély  tartalmai is vannak... elvégra a mátrixot is jopárszor meg kellett nézni, hogy teljességében megérthesse az ember...
Nem biztos... Az Akira pörgõsebb, izgalmasabb, és a vége elõttig könnyebb követni. A Ghost in the Shell-hez igazi elmélyülés és odafigyelés kell. Bár úgyis egy-két art moziban fog csak menni (az Akira február végétõl 3 kópiával, GitS késõbb), és oda normális emberek járnak, nem olyanok, akik felveszik a mobilt a moziban... legalábbis remélem...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

zolan43

Már a GXP óta érdekelne, hogy Ryoko mit írt a Chobimaru oldalára.

Fazék

Nem tudjátok véletlenül GitS SAC 2nd GiG-bõl elkészül a korábbi részekbõl is az LMF féle felirattal szép minõségû DVD-rip, vagy marad így a sorozat ahogy van?

Lazzaret

Nem tudja valaki hogy a Karin legujabb része mikor jön ki?

www.arkangyalok.uw.hu

Necrid^

Quote from: LazzaretNem tudja valaki hogy a Karin legujabb része mikor jön ki?
jan 6. eddig csak RAW van kin.

SaiyaGin

Tud-e arról valamit valaki, hogy létezik-e Exo Force nevû anime/manga/játék?

Manitu

Quote from: SaiyaGinTud-e arról valamit valaki, hogy létezik-e Exo Force nevû anime/manga/játék?
Anime/manga nem hiszem...
játék: lego :D
http://exoforce.lego.com/
Meg online képregény :D
Már ha erre gondoltál...

SaiyaGin

Quote from: ManituAnime/manga nem hiszem...
játék: lego :D
http://exoforce.lego.com/
Meg online képregény :D
Már ha erre gondoltál...

Pont azért kérdeztem, mert tegnap szereztem Lego-katalógust, és a nevek elég gyanúsak voltak benne, úgyhogy gondoltam, hátha valami animébõl/mangából készült, de ezek szerint tévedtem. :D

Szerk.: az egyik készlet így szerepel a magyar nyelvû katalógusban: Sentai Hauptquartier. :lul:

Necrid^

Mikor jón ki black cat köv része? vagy már kin van és nemtok róla. (12 rész)

Ready2

a blood+bol elorelathatolag hany resz lesz?

Manitu

Quote from: Ready2a blood+bol elorelathatolag hany resz lesz?
sok... ötvenegynehányat olvastam valahol...

Ready2

platonic chaint latta vki? most szedem le kivancsi vagyok ra milyen

death_scythe

Most nézem az Ichigo 100% és azt akarom megkérdezni hogy a sima sorozat után milyen sorrendben kell nézni a maradékot (Jump Festa, OVA, Special), és ezek hány részesek?
:lame:

I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

Manitu

Quote from: death_scytheMost nézem az Ichigo 100% és azt akarom megkérdezni hogy a sima sorozat után milyen sorrendben kell nézni a maradékot (Jump Festa, OVA, Special), és ezek hány részesek?
:lame:
Pontosan ebben :) Jump Festa, OVA-k (szám szerint 4) és a végén a Special. Bár az OVA-kban eléggé összekutyultak mindent, meg nem is túl jók, de a Jump Festát meg a Specialt megéri megnézni.

death_scythe

Quote from: ManituPontosan ebben :) Jump Festa, OVA-k (szám szerint 4) és a végén a Special. Bár az OVA-kban eléggé összekutyultak mindent, meg nem is túl jók, de a Jump Festát meg a Specialt megéri megnézni.

Köszi,:merci:  azt nem tudod hogy OVA-t honnét lehet beszerezni mert Jump Festa-t meg
Special-t láttam hogy föl van rakva de OVA-ból mintha csak ketõtt láttam volna.

I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

Manitu

Quote from: death_scytheKöszi,:merci:  azt nem tudod hogy OVA-t honnét lehet beszerezni mert Jump Festa-t meg
Special-t láttam hogy föl van rakva de OVA-ból mintha csak ketõtt láttam volna.
Itt a többi is, ha ragaszkodsz hozzájuk. A szerveren az az ANBU-féle rész szintén a Jump Festa.

Nikole

Hello
Nemtudna valaki egy listát adni arról,hogy milyen animékhez van magyar felirat az ftp-n?
Köszike

Hiei-sama

Member

Nem közgazdász angolt beszél a felirat, úgyhogy minimális angoltudással is élvezhetõ a dolog, asszem. (mivel anime fiúcskáink/lánykáink szókincse elég véges... :rolleyes: )

Alkyra

Quote from: Hiei-samaRemelem egyikhez sincs ;)

Szintúgy.^^:hahaha:
Angol az igazi. Vagy mégjobb, japánul felírat nélkül. Bár ahhoz már ígényeltetik némi japán tudás.

Kuroi Tenshi

Quote from: AlkyraVagy mégjobb, japánul felírat nélkül. Bár ahhoz már ígényeltetik némi japán tudás.
Hja. "Némi" :rolleyes: