Main Menu

Álmok

Started by Meske, 2004-08-30, 13:46:43

Previous topic - Next topic

Damnatus

Hali!

Igen, márvolttéma, csak arrareagáltam, hogy nemcsak kétrem-et lehet összefûzni egy álommá.

Meske

Már biztos írtam, de azért leírom mégegyszer, hogy már nekem is sikerült feléberdés után is folytatni az álmot.

Az lehet, hogy pár perc alatt lefolyik egy órának túnõ álom, de az egy évezred mire leírom (vagy elmondom vkinek)... :D

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Zanador

Quote from: MeskeAz lehet, hogy pár perc alatt lefolyik egy órának túnõ álom, de az egy évezred mire leírom (vagy elmondom vkinek)... :D[/QUOTEAzért még igy is mázlid van, mert én elég nagy sebességgel felejtem el amit álmodtam. Ehhez hozzájön, hogy csak este, max délután tudok netre jönni, ezért nem sok álmomat fogjátok hallani. (kéretik halkabban megkönnyebbülni) :D
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Marfy

Nekem csak a rémálom folytatódnak :( végre örülök hogy felébredek és vége erre mikor visszaalszok folytatódik.

Damnatus

Hali!

Én ha felébredek, akkorkezdõdik csak a rémálom!  :lol:

Bruce

Quote from: NokiNekem csak a rémálom folytatódnak :( végre örülök hogy felébredek és vége erre mikor visszaalszok folytatódik.
Lehet, hogy beteges, de nekem a rémálmaim a kedvenceim! Valahogy... Az élethûbb kicsit érdekes kifejezés rá, de szó mi szó, jobb mint bármelyik horrorfilm!

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Damnatus

Hali!

Quote from: BruceLehet, hogy beteges, de nekem a rémálmaim a kedvenceim! Valahogy... Az élethûbb kicsit érdekes kifejezés rá, de szó mi szó, jobb mint bármelyik horrorfilm!

Olvasd el az aláírásom!

Meske

Tegnap álmodtam egy nagyon szépet!
Méghozzá azt, hogy végre meglett csinálva a saját honlapom. (ehhez tudni kell, hogy már évek óta nyaggatom Mohát, hogy segítsen megcsinálni az oldalt, mert én nem értek hozzá, s pedig már szépen lerajzolgattam neki, hogy mit hogyan képzeltem el.)
Szóval álmomban nagyon jól nézett ki a honlapom, s amikor felnéztem 4 tag volt összesen: öcsikém valami borzasztóan idióta névvel, Trivi, Djinn és persze én, de nekem sem Meske volt ott a nevem, hanem valami r betûs...
Bárcsak ez az álmom megvalósulna... (Hallod Moha!!!)

Marfy

Quote from: MeskeTegnap álmodtam egy nagyon szépet!
Méghozzá azt, hogy végre meglett csinálva a saját honlapom. (ehhez tudni kell, hogy már évek óta nyaggatom Mohát, hogy segítsen megcsinálni az oldalt, mert én nem értek hozzá, s pedig már szépen lerajzolgattam neki, hogy mit hogyan képzeltem el.)
Szóval álmomban nagyon jól nézett ki a honlapom, s amikor felnéztem 4 tag volt összesen: öcsikém valami borzasztóan idióta névvel, Trivi, Djinn és persze én, de nekem sem Meske volt ott a nevem, hanem valami r betûs...

Na Moha tessék iparkodni  :_piszka:  :).
Majd én is regisztrálok az álombéli honlapodra és estére már öten leszünk ;).
Mostanában szinte semmit nem álmodok meg alig birok aludni mert szobatársam állandóan horkol  :uzi:  :hogyaza:  :nagyere:    :b+: :morci:

Djinn

Quote from: MeskeTegnap álmodtam egy nagyon szépet!
Remélem nem a kitiltott személyek listáján voltam  :rotflol:
Most már nagyon kivácsi vagyok milyen lenne az az oldal!!!
Moha! Tessék segíteni!  :_piszka: Az nem semmi ha segíthetsz megvalósítani valaki álmát!!  ;)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Rounin

Nekem  meg egyre több a véres álmom. Legutóbb mindenféle hülyeséget összeálmodtam, de egyik kulcsjelenete volt az egésznek, mikor közvetlen közelrõl m14-esbõl egész tárat belepumpáltam egy kommandósba (nem játszok semmi ilyen játékkal ;) )

Meske

Quote from: DjinnRemélem nem a kitiltott személyek listáján voltam  :rotflol:
Most már nagyon kivácsi vagyok milyen lenne az az oldal!!!
Moha! Tessék segíteni!  :_piszka: Az nem semmi ha segíthetsz megvalósítani valaki álmát!!  ;)
Nem a kitiltott személyek listályán voltál. :)
Ez amúgy egy olyan oldal lenne, ahol aki gyûjt valamit (bélyeg, szalvéta, kártyanaptár, stb.) ez úton is tudná gyarapítani "kincseit".
Vagyis ez egy Klub, amit találóan Gyüjtõk Klubjának neveztem el, és bizony én találtam ki, de sajnos a klubnak jelenleg 2 tagja van (én és az öcsém).  Régebben volt egy harmadik is (levelezõtársam), de õ visszamondta.
Szóval ez úton is szeretném gyarapítani a tagok számát, mert azért a klub honlap nélkül is létezik! ;)

Ja, és hogy ne legyek akkora offtopic:
Én sem nagyon álmodok mostanában, ill. nem nagyon emlékszem rájuk.
Pl. valamelyik nap olyan nagy zagyvaságot álmodtam, hogy még én sem tudtam megjegyezni, hogy mi is volt az... :o

Rounin

Quote from: MeskeÉn sem nagyon álmodok mostanában, ill. nem nagyon emlékszem rájuk.

Én meg érdekes módon mostanéban minden álmomra tisztán emlékszem. De a tizedét sem írhatom le, mert tuti beutalós lenne :D

Damnatus

Hali!

Vagy esetleg túl sok a 18 éven aluli?

Master Psycho

Én sajnos nem sok álmomra emlékszem, emlékeztem. Az biztos, hogy mindig csak kusza részletek maradtak meg, s hogy éjjel csak szépeket, vagy kalandosokat álmodok: a rémálmokat csak nappal, ébren látom...
Mind közül a kedvenc álmom egy egy hétig tartó sorozat volt. Sajna mindig csak az maradt meg bennem, hogy ott folytatódott, ahol elõzõ nap befejezõdött...
"In tanem corra, gan langar Sciak!"

Damnatus

Hali!

Na ezt még én sem tudtam megcsinálni! Az, hogy felébredés után, ha rögtön visszaalszom, akkor tudom folytatni az álmot, az is nehéz. De hogy egy héten át folytatni tudd, az nem semmi. Persze én is warcraftoztam 3-4 napon át, de az nem folytatás volt, csupán ugyanaz a téma.

Relunx

Nah ezt halgassátok, volt egy ilyen álmom is:
Elsõ kép:Épp fodrásznál vagyok, vágják a hajam, megszólal a mobil, felveszem, beleszól vmicsaj, és kéri hogy menjek el hozzá (már nem emléxem hogy mi okból), kimegyek a fodrász üzletbõl, erre minden ködbe borúl, szal látótávolság csaknem zéro. valahogy egyik haverom is csatlakozik hozzám, azt együtt megyünk tovább, az út során meg mindenféle fejtöröt kell megoldani (tiszta Indiana Jones) meg jön vmi sereg ember és elkezd üldözni, mi meg menekülönk mint állat. Miután sikeresen leráztuk pket, ismét a "csaj" háza felé vesszük utunkat (fingomsincs hogy hogy te én tudtam hogy hol lakik), már ott vagyunk a bejáratnál, de az ajtót meg csak vmi trükkel lehet kinyitni. Nagy nehezen rájöttünk hogy a közeli szõkõkút-nál  :eeek:  kell csinálni valamit. Nagy nehezen kinyílik az ajtó, bemegyek rajta, jön a csaj apja, kérdem hol a csaj, válasz: a nappaliban, csak fodul be innen jobbra és ott már vár rád...lépek 2õt már hallom hogy a csaj is jön velem szembe és már fodulna be, amikor....felébredek....áááááááááááááá :hogyaza:  :grrr:

Na, mi a véleményetek?

Relunx

Damnatus

Hali!

Sok hûhó semmiért! De legalább jól szórakoztál?

Djinn

Mostanában nekem soxor vannak rossz álmaim. Ma is.
Az esküvönkön vagyok. Mindenki táncol, mulat. Egyeszr csak minenki megindul felém, mint valami zombi és nyúkálnak a kezeikkel. Én meg nem tudok elmenekülni, mert körbevesznek. Kiabálni szeretnék, de nem jön ki hang a torkomon.... Aztán egyszercsak eltûnök a tömeg alatt.
Én ennek elég sok variációja van.  :eeek:
Csak ezen lennék túl végre!!!  :beken:
Még jó, hogy bármikor fel tudok ébredni álmomból, ha akarok. Megparancsolom magamnak, hogy 'nyisd ki a szemed' és pár próbálkozás után sikerül.

Master Psycho

Ne aggódj Djinn! a te esküvõdet senki sem akarja elrontani olyan zombis nyúlkálásokkal. És gondolj arra, hogy ez lesz a világon számodra a legboldogabb nap( ha csak utólag ki nem derül az ellenkezõje  :_piszka:  :bsd: ), tehát nem lehetnek vele kapcsolatban rossz álmaid. Kivételt képez az az eset, ha pont a fentiek miatt álmodsz efféléket, vagy csak szimplán félsz az esküvõdtõl, vagy a házas élettõl...

Djinn

Quote from: Master PsychoNe aggódj Djinn! a te esküvõdet senki sem akarja elrontani olyan zombis nyúlkálásokkal. És gondolj arra, hogy ez lesz a világon számodra a legboldogabb nap( ha csak utólag ki nem derül az ellenkezõje  :_piszka:  :bsd: ), tehát nem lehetnek vele kapcsolatban rossz álmaid. Kivételt képez az az eset, ha pont a fentiek miatt álmodsz efféléket, vagy csak szimplán félsz az esküvõdtõl, vagy a házas élettõl...
Á nem kell itt mindent belemagyarázni. Csak nem szeretem a felhajtást meg a fölös pénzkidobást.  :grrr:
A házasélet sem más, minta amit eddig csináltam (5,5 éve már  :rolleyes: ) Csak lobogtathatok egy papírt is és könnyebben kapok kölcsönt....  :)

Rounin

Quote from: DamnatusHali!

Vagy esetleg túl sok a 18 éven aluli?

Kucc... aluli?? Inkább felüli :p Sok Berserk, az hat rám. Legutóbbi álomzagyvalagomban Jules Verne világa + Berserkes szörnyek és brutalitás + Kenshin (fegyverek és vívási stílus) + õskorszak (néhány pteropta) volt :D

Master Psycho

Quote from: DjinnÁ nem kell itt mindent belemagyarázni. Csak nem szeretem a felhajtást meg a fölös pénzkidobást.  :grrr:
Ez még eszembe sem jutott. Pedig mennyire ésszerû magyarázat! De ez akkor sem kifogás, tessék szépeket álmodni az esküvõdrõl!

Djinn

Quote from: Master PsychoEz még eszembe sem jutott. Pedig mennyire ésszerû magyarázat! De ez akkor sem kifogás, tessék szépeket álmodni az esküvõdrõl!
Ok, majd igyekszem.  :)

Bruce

Quote from: RouninKucc... aluli?? Inkább felüli :p Sok Berserk, az hat rám. Legutóbbi álomzagyvalagomban Jules Verne világa + Berserkes szörnyek és brutalitás + Kenshin (fegyverek és vívási stílus) + õskorszak (néhány pteropta) volt :D
Huhh... Te, ez így olvasva is ijesztõs volt! Kár hogy én már rég álmodtam ilyet...

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Zanador

Itt is régen jártam, de látszólag nem egyedül vagyik igy ezzel. Nem álmodik senki, vagy csak nem osztja meg.?.. passz.  Addig is, lenne egy olyan kérdésem, hogy nektek van kedvenc álombéli helyetek? Bármilyen helyszin vagy terület, ami valami miatt megtetszett?
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

katz

Quote from: ZanadorItt is régen jártam, de látszólag nem egyedül vagyik igy ezzel. Nem álmodik senki, vagy csak nem osztja meg.?.. passz.  Addig is, lenne egy olyan kérdésem, hogy nektek van kedvenc álombéli helyetek? Bármilyen helyszin vagy terület, ami valami miatt megtetszett?
Nekem van. Olyan mintha Lodoss-ban lenne. Az ég világoskék, a nap sugarai melengetik arcom. Az elf asszonyom karol belém, miközben a másik, cicalány  asszony hozzám dörgölõzik. A gyerekeink pedig a térdig érõ zöld fûben játszadoznak egymással. :rolleyes: Álmaimban ez mindig az otthon szinonímájaként jelenik meg és ha azt álmodom hazamegyek, akkor vagy itt jelenek meg, vagy a Vadász kastélyában.

A most következõ mû mehetne az Írások topicba is, de nem volt kedvem beleszemetelni a sok szép vers közé és mivel a nagy része így-úgy szerepelt az álmaimban, ezért itt közlöm le. Remélem nem bánjátok. Már rég meg akartam írni azt a "pár" történetet ami az elmúlt évek során lassan kezd egy teljes egésszé összeállni a fejemben éjszakánként. Ha igény mutatkozik rá akkor meg is teszem...

katz

Xipenak, a hamis prófétának.

"Elkészült tehát az ég és a föld, s azok minden ékessége. A hetedik napra befejezte Isten a munkáját, amelyet végzett, és a hetedik napon megnyugodott minden munkától, amelyett végzett. Megáldotta Isten és megszentelte a hetedik napot, mert azon nyugodott el minden munkájától, amelyett végezve teremtett Isten" Ter 2,1-3

Hat nap kellett a világ teremtéséhez. Hat nap. A hetediken Isten megpihent és nézte teremtményeit. Nézte, hogyan ölik egymást. Nézte a vadászatot.Vajon mit érezhetett? Milyen lehetett látni, ahogy teremtményei egymást írtják? Sokat gondolkoztam ilyen dolgokon, amikor egy-egy elmaradott világon voltunk. A legtöbb helyen  istennek tekintettek minket. Féltek tõlünk. Írtóztak a gondolattól, hogy minden egyes alkalommal amikor felbukkanunk, rájuk mi fog várni. Írtóztak tõlünk, írtóztak a prédáktól, de készséggel szolgáltak áldozatot a keltetéshez, mert tudták ez az egyetlen esélyük a túlélésre. Tudták, ha fellázadnak, õk lesznek a préda.

Az emberek az alkamazkodóképességükkel és relatíve nagy szívosságukkal már az elején kitûntek az alacsonyabb rendû fajok közül. Így amikor Véres Csont klánja ráakadt az idegen ûrhajóra s kiderült, a rajta található tojások ugyancsak hasznos dolgot rejtenek, az alantas fajok közül (nem meglepõ módon) az ember lett a legalkalmasabb a keltetésre. A többi fajt, amelyekkel próbálkoztunk, elég hamar kiirtották az idegenek és néhány bolygón õk lettek a domináns faj. Ezen bolygók ideálissá váltak a királynõk bezsákmányolására, ezért Árnyékfarkas Ölõ megtiltotta rajtuk a vadászatot. Hogy ne történjen az emberekkel is az, mint a többi fajjal, ezért a nagy vezér széttelepítette õket a Szíriuszrõl. Így kerülhettek olyan Galaxisvégi sárgolyókra is, mint a Nrakhit vagy a Föld. Mivel a mi klánunk nem tartozott a legnagyobbak közé, én sok idõt töltöttem eme eldugott helyeken. A Nrakhiton kisebb kolónia élt ezért ott sokkal nyugisabb volt a helyzet, ellentétben a Földdel amely folyton forrongot és a vesztes beavatások miatt folyamatosan csúszott ki a kezeink közül. Elõször Baabehlan, majd Ájdzsip, Nadzsarape és Zdambara végül Aaztek és Khmer. Az egyetlen hely, amely megmaradt nekünk, a bolygó déli pontján volt, vagy 100 méterre a jég alatt. Útáltam azt a helyet. Rohadt hideg volt ott. Még jó, hogy én akkor már elismert, dicsõ vadász voltam és csak távolról kellett szemlélnem az ifjak szerencsétlenkedéseit.

Néha vissza-vissza tértem a bolygóra, csak úgy levezetés vagy bemelegítés képpen emberekre vadászni. Ilyenkor sok furcsa dolgot láttam. Amikor egy ifjú harcos elbukta a próbát, gondoskodott róla, hogy a prédák ne tudjanak az õ testébõl lakmározni. Sok keltetõ pusztult el a gyenge kezdõk miatt, de ami a távozásunk után egyben maradt, abba beköltöztek az emberek. A kurtaidõsek öregei még emlékeztek a hajdan volt isteneikre, ránk, akik rendszeresen áldozatot óhajtottak tõlük a technológiájukért és nyugalmukért cserébe. Az emberek készséggel megadták az áldozatot és õk maguk építették fel a keltetõhelyek piramisait. Boldogok voltak, s megtiszteltetésnek vették, ha õk lehettek a kiválasztottak. Az ostobák. Miután elhagytunk egy-egy keltetõt az emberek lassan beköltöztek oda és mivel hiányoztak régi, kegyetlen, de hatalmas isteneik, ezért kitalálták a saját isteneiket. Általában egy merészebb ember nevezte ki magát mindenhatónak s névként felvett egy tõlünk hallott szót, kifejezést. A leghülyébb dolgok származtak ebbõl. Bahl (kb:Szar), Ra (Sötétség), Ramszesz (Víz), Siva (Szem), Xipe Totec (Halott Hús). Vicces volt látni, amint a kis férgek minket próbálnak utánnozni. Persze õk nem jutottak tovább a kegyetlenkedéseknél és emberáldozatoknál. Szánalmas

Amikor vagy ezer esztendõ után ismét visszatértem oda, az emberek hatalmas fejlõdésen estek át és roppantul elszaporodtak drasztikus mértékben megváltoztatva ezzel bolygójukat. Na igen, igaza volt Törött Agyarnak. "Az emberek nem állatok, hanem egy betegség, amely ha szabadon garázdálkodhat egy bolygón, rövid idõn belül megmérgezi és elpusztítja azt." Láttam mit tettek a saját bolygójukkal és ha így haladnak, a Földnek hamarosan vége.
Ahogy egyre többen lettek, egyre többet is torzsalkodtak egymással. Néha beszáltunk mi is. Vheetnaam, Aafrka, Khalahmea. Imádtam ezeket a helyeket. Sûrû, sötét dzsundel, megannyi mérges kígyó, pók és a hatalmas hõség. Majdnem olyan jó volt, mint idegenekre vadászni. Furcsa mód a vadászatok alatt azt tapasztaltam, hogy az emberek jórészt elfeledték a hamis isteneiket és felimerték az egy igaz Isten létét. Jól lehet sok néven szólították: Isten, Jahve, Allah, Gott és megannyi más, de mégis Õ volt az. Ez roppantul meglepett. Vajon mitõl következhetett be? Talán Isten lépett kapcsolatba velük? Balgaság! Ugyan mit érdekelné a Mindenhatót ily hasztalan, alsóbbrendõ faj!? Vagy mégis? Hmm. Amikor nemrég Baabehlan romjai környékén játszottam az emberek háborúja közepette furcsa, már-már túlvilági energiát éreztem. Lehet megtaláltam, egy az ember és az egy igaz Isten között létrejött szövetség bizonyítékát? De vajon miért lépett volna szövetségre az Isten egy ilyan alantas fajjal? Jobb lesz ennek utánna járni. Azt hiszem visszamegyek a Földre egy kicsit körülnézni. Most ugyis megint arrafelé gyilkolják egymást a prédák...

Xipe

Quote from: katzXipenak, a hamis prófétának.

"Elkészült tehát az ég és a föld, s azok minden ékessége. A hetedik napra befejezte Isten a munkáját, amelyet végzett, és a hetedik napon megnyugodott minden munkától, amelyett végzett. Megáldotta Isten és megszentelte a hetedik napot, mert azon nyugodott el minden munkájától, amelyett végezve teremtett Isten" Ter 2,1-3

Hat nap kellett a világ teremtéséhez. Hat nap. A hetediken Isten megpihent és nézte teremtményeit. Nézte, hogyan ölik egymást. Nézte a vadászatot.Vajon mit érezhetett? Milyen lehetett látni, ahogy teremtményei egymást írtják? Sokat gondolkoztam ilyen dolgokon, amikor egy-egy elmaradott világon voltunk. A legtöbb helyen  istennek tekintettek minket. Féltek tõlünk. Írtóztak a gondolattól, hogy minden egyes alkalommal amikor felbukkanunk, rájuk mi fog várni. Írtóztak tõlünk, írtóztak a prédáktól, de készséggel szolgáltak áldozatot a keltetéshez, mert tudták ez az egyetlen esélyük a túlélésre. Tudták, ha fellázadnak, õk lesznek a préda.

Az emberek az alkamazkodóképességükkel és relatíve nagy szívosságukkal már az elején kitûntek az alacsonyabb rendû fajok közül. Így amikor Véres Csont klánja ráakadt az idegen ûrhajóra s kiderült, a rajta található tojások ugyancsak hasznos dolgot rejtenek, az alantas fajok közül (nem meglepõ módon) az ember lett a legalkalmasabb a keltetésre. A többi fajt, amelyekkel próbálkoztunk, elég hamar kiirtották az idegenek és néhány bolygón õk lettek a domináns faj. Ezen bolygók ideálissá váltak a királynõk bezsákmányolására, ezért Árnyékfarkas Ölõ megtiltotta rajtuk a vadászatot. Hogy ne történjen az emberekkel is az, mint a többi fajjal, ezért a nagy vezér széttelepítette õket a Szíriuszrõl. Így kerülhettek olyan Galaxisvégi sárgolyókra is, mint a Nrakhit vagy a Föld. Mivel a mi klánunk nem tartozott a legnagyobbak közé, én sok idõt töltöttem eme eldugott helyeken. A Nrakhiton kisebb kolónia élt ezért ott sokkal nyugisabb volt a helyzet, ellentétben a Földdel amely folyton forrongot és a vesztes beavatások miatt folyamatosan csúszott ki a kezeink közül. Elõször Baabehlan, majd Ájdzsip, Nadzsarape és Zdambara végül Aaztek és Khmer. Az egyetlen hely, amely megmaradt nekünk, a bolygó déli pontján volt, vagy 100 méterre a jég alatt. Útáltam azt a helyet. Rohadt hideg volt ott. Még jó, hogy én akkor már elismert, dicsõ vadász voltam és csak távolról kellett szemlélnem az ifjak szerencsétlenkedéseit.

Néha vissza-vissza tértem a bolygóra, csak úgy levezetés vagy bemelegítés képpen emberekre vadászni. Ilyenkor sok furcsa dolgot láttam. Amikor egy ifjú harcos elbukta a próbát, gondoskodott róla, hogy a prédák ne tudjanak az õ testébõl lakmározni. Sok keltetõ pusztult el a gyenge kezdõk miatt, de ami a távozásunk után egyben maradt, abba beköltöztek az emberek. A kurtaidõsek öregei még emlékeztek a hajdan volt isteneikre, ránk, akik rendszeresen áldozatot óhajtottak tõlük a technológiájukért és nyugalmukért cserébe. Az emberek készséggel megadták az áldozatot és õk maguk építették fel a keltetõhelyek piramisait. Boldogok voltak, s megtiszteltetésnek vették, ha õk lehettek a kiválasztottak. Az ostobák. Miután elhagytunk egy-egy keltetõt az emberek lassan beköltöztek oda és mivel hiányoztak régi, kegyetlen, de hatalmas isteneik, ezért kitalálták a saját isteneiket. Általában egy merészebb ember nevezte ki magát mindenhatónak s névként felvett egy tõlünk hallott szót, kifejezést. A leghülyébb dolgok származtak ebbõl. Bahl (kb:Szar), Ra (Sötétség), Ramszesz (Víz), Siva (Szem), Xipe Totec (Halott Hús). Vicces volt látni, amint a kis férgek minket próbálnak utánnozni. Persze õk nem jutottak tovább a kegyetlenkedéseknél és emberáldozatoknál. Szánalmas

Amikor vagy ezer esztendõ után ismét visszatértem oda, az emberek hatalmas fejlõdésen estek át és roppantul elszaporodtak drasztikus mértékben megváltoztatva ezzel bolygójukat. Na igen, igaza volt Törött Agyarnak. "Az emberek nem állatok, hanem egy betegség, amely ha szabadon garázdálkodhat egy bolygón, rövid idõn belül megmérgezi és elpusztítja azt." Láttam mit tettek a saját bolygójukkal és ha így haladnak, a Földnek hamarosan vége.
Ahogy egyre többen lettek, egyre többet is torzsalkodtak egymással. Néha beszáltunk mi is. Vheetnaam, Aafrka, Khalahmea. Imádtam ezeket a helyeket. Sûrû, sötét dzsundel, megannyi mérges kígyó, pók és a hatalmas hõség. Majdnem olyan jó volt, mint idegenekre vadászni. Furcsa mód a vadászatok alatt azt tapasztaltam, hogy az emberek jórészt elfeledték a hamis isteneiket és felimerték az egy igaz Isten létét. Jól lehet sok néven szólították: Isten, Jahve, Allah, Gott és megannyi más, de mégis Õ volt az. Ez roppantul meglepett. Vajon mitõl következhetett be? Talán Isten lépett kapcsolatba velük? Balgaság! Ugyan mit érdekelné a Mindenhatót ily hasztalan, alsóbbrendõ faj!? Vagy mégis? Hmm. Amikor nemrég Baabehlan romjai környékén játszottam az emberek háborúja közepette furcsa, már-már túlvilági energiát éreztem. Lehet megtaláltam, egy az ember és az egy igaz Isten között létrejött szövetség bizonyítékát? De vajon miért lépett volna szövetségre az Isten egy ilyan alantas fajjal? Jobb lesz ennek utánna járni. Azt hiszem visszamegyek a Földre egy kicsit körülnézni. Most ugyis megint arrafelé gyilkolják egymást a prédák...

annyira orulok hogy nem csak en olvasok.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Meske

Szép kis történet katz! Egyébként én is írok egy regényt, aminek az alapja az egyik álmom volt, de ezt már írtam korábban is. És még kisvirag-ot is beleszõttem. Csak sajna nyár óta nem tudtam tovább írni idõhiány miatt.

Szerintem nekem nincs kedvenc álombeli helyem. Minden olyan hely az, ahol jól érzem magam álmomban. És ez elég gyakran elõfordul...