Main Menu

Álmok

Started by Meske, 2004-08-30, 13:46:43

Previous topic - Next topic

Darkstar

Vegyél ki szabit.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xzone

Quote from: kikuchiyo on 2012-10-07, 12:06:53
Már megint munkával álmodtam.

Ugyanazzal a problémával küzdöttem, mint pénteken a valóságban is - a megoldás végül az lett, hogy a függvény hívja Bruce Willist, és ő majd beállítja a szükséges változót a megfelelő értékre.  :gyagya:

Nagyban leegyszerűsödne a szoftverfejlesztés, ha ezt tényleg lehetne használni. Minden program használná a Bruce Willis API-t, és pár sorban el lehetne intézni mindent. Bár gondolom, kifejezetten erőforrás-igényes megoldás :)

kikuchiyo

Quote from: Xzone on 2012-10-07, 12:21:53
Quote from: kikuchiyo on 2012-10-07, 12:06:53
Már megint munkával álmodtam.

Ugyanazzal a problémával küzdöttem, mint pénteken a valóságban is - a megoldás végül az lett, hogy a függvény hívja Bruce Willist, és ő majd beállítja a szükséges változót a megfelelő értékre.  :gyagya:

Nagyban leegyszerűsödne a szoftverfejlesztés, ha ezt tényleg lehetne használni. Minden program használná a Bruce Willis API-t, és pár sorban el lehetne intézni mindent. Bár gondolom, kifejezetten erőforrás-igényes megoldás :)

A túlzott használat csak újabb problémákat vetne fel: a programoknak várniuk kellene, míg Bruce Willis végez a listában előttük lévő feladatokkal, ha pedig több Bruce Willist példányosítasz a feldolgozás gyorsításához, akkor mindenféle időparadoxonok lépnek fel, ha kettő összetalálkozik. Akár az is előfordulhat, hogy ketten rájönnek, hogy változókat állítgatása helyett egyszerűbb téged kinyírni.
Failure is the default option

kada

Quote from: kikuchiyo on 2012-10-07, 12:34:16Akár az is előfordulhat, hogy ketten rájönnek, hogy változókat állítgatása helyett egyszerűbb téged kinyírni.
Akár már egyedül is, ha adott véges időintervallumon belül X-nél többször hívod meg, ahol X jobb esetben legalább nullától különböző természetes szám.
Chuck Norrisnál fennálna a veszélye hogy negatív.
...
Nekem meg vissza kéne mennem még aludni asszem...

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Ment valakinek már ez a lucid dreaming?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

NLZ

Quote from: Ramiz on 2012-10-07, 20:43:01
Ment valakinek már ez a lucid dreaming?
Ha arra gondolsz, rájöttem álom közben, hogy álmodok, akkor igen.
Rég volt, de arra emlékszem, hogy mindig előre gondoltam, hogy mit csináljak az álmomban, és úgy lett. Olyan volt, hogy valami abszurd módon feljutottam egy faház erkéjére (kb mint a Galaxis Útikalauzban az oszlopokon meditáló fickó), aztán még repkedtem is, és előre terveztem, ahogy a kőfal boltíves kapuján átsuhantam, és hasonlók.
Szal nem olyan volt, mint a többi álom, ahol csak mozizok gondolkodás nélkül.
[reserved]

Werro

Lucid dreaming? Igen.

Ma éjjel egy mini cooperben ültem, ami a kisebbik probléma... a nagyobbik hogy nem úgy gyorsult, ahogy én szerettem volna (vagyis inkább sehogy..) és mostmár azt se mondhatom rá őszintén, hogy nem álmaim autója :P

Próféta

Jó kis friss videó a témában: The Science of Lucid Dreaming, ha valakinek még mond újat

Werro

Ki van otthon álomfejtésben?
Egyik nap egy félig cápa-félig ember alakkal álmodtam.. A szobámban volt egy talicskában.. a szoba még a felújítás előtti formájában pompázott.. Megetettem két kis kb. 8x8 cms húsdarabbal.. aztán az ajtó előtt ültem a földön.. akkor tudtam meg, hogy ki tud jönni a talicskából.. valahogy lazán közlekedett (cápafarokkal és emberi felsőtesttel) A jobb csuklómba mélyesztette a dupla cápa fogsorát és közölte, hogy megehetne ha akarna.. ebből az jött le nekem, hogy megmutatta, hogy bízhatok benne.. aztán kiviharzott az udvarra "úszni" feszültség levezetésképp..  :_piszka:

NLZ

Ez egyértelmű jele az elfojtott szexuális vágyaknak az azonos nem iránt.
:D
[reserved]

Werro

:lul: tudsz valamit :D
De mégis.. A porcos halakkal vagy a gerinces nőstényekkel azonos nem? :D

NLZ

Quote from: Werro on 2012-10-15, 21:32:22
:lul: tudsz valamit :D
De mégis.. A porcos halakkal vagy a gerinces nőstényekkel azonos nem? :D
Itt már csak a vágyaid szabnak határt. ::)
[reserved]

Werro

Szerk2.:
QuoteItt már csak a vágyaid szabnak határt.  ::)
:eek: :ejnye: :hopp: Röviden és tömören ;)

Szerk.: jelenleg a feofitinek és protoklorofillok vörösben fluoreszkáló foltjai merítik ki a vágyaimat.. :gyagya:

Cloud

Werro

Quote from: Cloud on 2012-10-15, 23:13:25
:he: What??

Ha arra gondolsz, a vágyaim a levél pigmentjeinek egyik kimutatása körül keringenek. :_piszka:

Rin

Ma hajnalban egy kegyetlen emberevő vak boszorkány viskójából kellett nagyon óvatosan ellopnom valami rendkívül értékeset, de ügyetlen voltam és észrevett. A sötét, ködös erdőben menekültem előle egy folyó szélén, mire megláttam az egyetlen menekülési útvonalat: egy leszakadófélben lévő, csúszós fémhidat a jeges folyó felett. Épp azt hittem, megmenekültem, mire előkerült NLZ valami bokrokból, és tébolyult nevetéssel, a szemeit forgatva utánam vetődött és lelökött a hídról. Meghaltam. ^^

Cloud

Az szép... :D :lol:

NLZ

Magam nevében is elnézést kérek az álmodban tanusított viselkedésemért. :oops:
[reserved]

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rin

Quote from: NLZ on 2012-11-14, 23:11:37
Magam nevében is elnézést kérek az álmodban tanusított viselkedésemért. :oops:
Már az ébredés pillanatában megbocsátottam, mert legalább röhögés és némi értetlen pislogás is vegyült a rettegésembe. :D

NLZ

Ám valószínű azért löktelek le, mert egyébként elkapott volna a banya és csúnya dolgokat művelt volna veled.
[reserved]

Lythis

Quote from: RinMeghaltam. ^^
Hát, a lényeg, hogy nem viselt meg :D

Egyébként az is lehet, hogy a banya NLZ volt álruhában - urambocsá NLZ egy banya, álruhában, és még mi sem tudjuk...

NLZ

Quote from: Lythis on 2012-11-16, 23:50:11

Egyébként az is lehet, hogy a banya NLZ volt álruhában - urambocsá NLZ egy banya, álruhában, és még mi sem tudjuk...
Pics, lebuktam! :(
Most meg kell, hogy egyelek titeket...

Hmm...

Köv tali mikor? :D
[reserved]

Lythis

Quote from: NLZ on 2012-11-17, 00:18:45

Hmm...

Az a minimum, hogy rittyentessz előtte egy mézeskalács-házat :D

NLZ

Quote from: Lythis on 2012-11-17, 00:21:54
Quote from: NLZ on 2012-11-17, 00:18:45

Hmm...

Az a minimum, hogy rittyentessz előtte egy mézeskalács-házat :D
Lehet megcsinálom  ^^
[reserved]

Én

Ma álmomban megjelent egy fószer és kakas nyalókát akart nekem eladni 30 euróért. Alkudoztam vele, hogy 10ért megveszem, de nem adta. :(

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Álmomban egy jóbarátném esküvője volt éppen azt hiszem, ahol megszerveztem egy American Horror Story-nak megfelelő stílusú kis meglepetés horrorjelenetet, ami természetesen teljesen valóságos volt hullával, meg minden, aztán mindenkinek ajánlottam a sorozatot a nagy rémüldözések és siker közepette.
Itt is tenném. mmint az ajánlást, mert a jelenet megszervezést most inkább mellőzném

kikuchiyo

Avagy mit eredményez a későig fetrengés és a gyakori, macska miatti felébredés.

Először (ami lehet, hogy nem az eleje volt, mert így is csak részleteire emlékszem az álmoknak) egy vulkán belsejét felfedező tudós voltam. Először egy több kilométer mély függőleges kürtőbe eresztettek le minket, aztán a járat vízszintes irányba elkanyarodott. Ott alakítottunk ki egy bázist vagy mit. Annak ellenére, hogy elvileg mi fedeztük fel a járatot, egy sziklahasadékban találtunk egy embert, aki már régóta ott lakott, és méltatlankodott is, hogy zavarjuk. Én voltam az egyetlen, aki tudtam, hogy a vulkán ki fog törni, és ezt mindenféle műszerrel ki is mutattam, de a többiek nem hitték el.

Egy másik álomban a közelebbről meg nem nevezett németországi munkahelyre hasonlító katonai bázison voltam. Volt egy nagy tornaterem-szerű csarnok, annak a szélén voltak kis egyszemélyes asztalok meg székek, és ott kellett csinálnunk valamit, nem emlékszem már mit. Mintha régi, középiskolás osztálytársaim is ott lettek volna. Valamiért az álomban is nagyon álmos voltam, szinte leragadt a szemem, nem tudtam koncentrálni. Így amikor elindultam haza, akkor már csak a vonaton vettem észre, hogy a táskámat otthagytam. Visszamentem érte, pedig ki volt kötve, hogy munkaidő után nem szabad ott tartózkodni, mert éjszaka az ún. első műszak dolgozik a bázison, ők kapcsolják ki a gépeket, aztán reggel ők felelnek azért, hogy minden működjön. Napközben sosem láttuk őket.

Bent az épületben a folyosó furcsa vöröses fényben úszott, és a szembejövő emberek, nők és gyerekek is voltak köztük, zombiszerűen mozogtak. Aztán sziréna hallatszott, és az egyik falmélyedésben, ami egy ilyen ipari leöntőnyílás vagy mi volt (gyárszerű volt az egész épület), nagy mennyiségű emberi testrészt öntöttek le, és ekkor megértettem, hogy miért nem volt szabad éjszaka idejönni.

Aztán mindenki elindult egy nagy víztartály-szerűség nyílása felé, én is mentem velük. Valahogy bemásztak a tartályba, és elkezdek fölfelé úszni. Innentől már rajzfilmszerű külső nézetből láttam az egészet: az emberek nagyon aprók, szinte pontszerűek és átlátszók voltak, mint a papucsállatkák a mikroszkóp alatt, úgy is kavarogtak. Nagyobb, rémisztő külsejű, de még mindig apró és átlátszó ragadozók jelentek meg közöttük és elkezdtek lakmározni az emberek között. Aztán megjelent egy hatalmas, kígyószerű izé, aminek egy foga is nagyobb volt egy embernél, és válogatás nélkül falni kezdte az embereket és a ragadozókat egyaránt.

Aztán valahogy kint voltam a szabadban, az épületen kívül, a tartály külső kijáratát fedő biztonsági fedél mellett. Tudtuk, hogy ami a tartályban folyik, az nagyon rossz, főleg azért, mert az előző leírásban szereplő én, aki valójában Captain Planet volt, még bent volt. Aztán egy daruval elkezdték leemelni a biztonsági fedelet, hogy így menekülőutat biztosítsanak, ami ellen én tiltakoztam, mert így az óriási kígyó is kijuthatott. Aztán arra lettem figyelmes, hogy a távolban óriási vihar tombol, és sorra ledönti a nagy csarnokhoz vezető elektromos vezetékek oszlopait. Kérdeztem, hogy ez nem baj-e, mert ha megszűnik a betáplálás, akkor minden szörnyűség, amit bent őriznek, kijuthat. Mondták, hogy nem baj, mert az oszlopok önjavítóak, és valóban, egyik a másik után magától kiegyenesedett.

Hogy aztán mi lett ebből, arra nem emlékszem.
Failure is the default option