Main Menu

Álmok

Started by Meske, 2004-08-30, 13:46:43

Previous topic - Next topic

katz

Quote from: NethireeA fantasy nem ismeretlen számomra, csak anyám háza zavarta meg a képet, és nem igen tûnt a sárkányon kívül semmi fantasynek. :rolleyes:
Nyugodtan jáccódhat egy ilyen történet ismert helyszinen és szereplõkkel is. A szuperképességek és a különleges karakterek miatt ez sima fantasy álom

Nethiree

Katz:
Akkor jó, így már egészen megnyugodtam. Köszi ;)

katz

Quote from: NethireeKatz:
Akkor jó, így már egészen megnyugodtam. Köszi ;)
nm, cserébe olvasd el te is az én álmaimat :__devil:  (csak tekerj egy kicsit elõrébb és megtalálod õket)

Nethiree

#513
Quote from: DamnatusHali!

Én meg azt álmodtam, hogy kiestek a fogaim. Öregszem...

Tudom, ez egy régi post, de ilyet már egyszer én is álmodtam. Köpködtem ki sorra álmomban a fogaimat, most eszembe jutott milyen pocsék érzés volt. :bruhuhu:

Katz: 01 kezdet/ Az utazás c. álmod megtaláltam, és elolvastam. :jee:  Én is beteg vagyok, mert tetszett. Ha azon kívül van még, azt majd késõbb, mert most kifolyik a szemem -.-

Relunx

Nah, visszatért az elõzõ esti álmom, vagy inkább folytatódott:
Ismét az apokaliptikus helyszínû világban voltam és a gonosz énem ellen küzdöttem, hát jó sokáig küzdöttünk, változatos módon csépeltük egymást, osztottuk rendesen a pofonokat, de egyikünk sem tudott a másikon felül kerekedni...mígnem az ellenfelem megunta és elmenekült azzal hogy majd még visszatér...ezután és is eltüntem a helyszínröl... (s ekkor felébredtem)

Relunx

Sidney

Quote from: NethireeTudom, ez egy régi post, de ilyet már egyszer én is álmodtam. Köpködtem ki sorra álmomban a fogaimat, most eszembe jutott milyen pocsék érzés volt. :bruhuhu:
Nem akarok senkit sem elkeseríteni, de az álmoskönyvben az van, hogyha az ember foghullásról álmodik, az halált jelent  :mad:  Ez persze még nem feltétlenül a saját halálát jelenti, hanem általában akit ismer.

sirtomi

Quote from: RelunxNah, visszatért az elõzõ esti álmom, vagy inkább folytatódott:
Ismét az apokaliptikus helyszínû világban voltam és a gonosz énem ellen küzdöttem, hát jó sokáig küzdöttünk, változatos módon csépeltük egymást, osztottuk rendesen a pofonokat, de egyikünk sem tudott a másikon felül kerekedni...mígnem az ellenfelem megunta és elmenekült azzal hogy majd még visszatér...ezután és is eltüntem a helyszínröl... (s ekkor felébredtem)

Relunx
Nekem sosem érnek így véget az álmaim. Általában épp kezdene kibontakozni a cselekmény, amikor felébredek.

Az utóbbi idõben nem is nagyon álmodtam, nagyon rosszul alszom mostanában :(

katz

Quote from: SidneyNem akarok senkit sem elkeseríteni, de az álmoskönyvben az van, hogyha az ember foghullásról álmodik, az halált jelent  :mad:  Ez persze még nem feltétlenül a saját halálát jelenti, hanem általában akit ismer.
Nem akarok senkit sem elkeseríteni, de a Bibliában az van hogy az álomfejtõket meg más hasonló varázslással foglalkozókat halálra kell kövezni.

Nethiree

Quote from: katzNem akarok senkit sem elkeseríteni, de a Bibliában az van hogy az álomfejtõket meg más hasonló varázslással foglalkozókat halálra kell kövezni.
Akkor az összes freudistát is  :uzi:

Amúgy most jutottam el odáig, hogy sikerült elolvasnom katz az összes álmod, amit leírtál ide.
Kezdhetsz félni tõlem is: a fogalmaid szerint ugyanis beteg vagyok, de élveztem minden szavad. :muhahah:

katz

Quote from: NethireeAmúgy most jutottam el odáig, hogy sikerült elolvasnom katz az összes álmod, amit leírtál ide.
Az összes a tervezettnek alig egytizede. maj ha lesz idõm irok még többet is. Egy-egy olyan post összehozása 1-2 hét....
Quote from: NethireeKezdhetsz félni tõlem is: a fogalmaid szerint ugyanis beteg vagyok, de élveztem minden szavad. :muhahah:
Hmmm... Tényleg nincs cicalányos cuccod? Nem akarsz venni egyet? :D

Nethiree

#520
Quote from: katzAz összes a tervezettnek alig egytizede. maj ha lesz idõm irok még többet is. Egy-egy olyan post összehozása 1-2 hét....

Hmmm... Tényleg nincs cicalányos cuccod? Nem akarsz venni egyet? :D
Venni boltban? vagy felvenni? Playboy nyuszinak öltözzek vagy csináljak magamnak szõrmefarkincát és hegyes füleket, helyes kis bajszokat? ;) Akkor egy vörös cicát zöldszemekkel kell magad elé képzelned ;)
Mit szeretnél édes? Legyek a cicamicád? Bevennél a 18+ -os álmaidba? :hahaha:
(Ez kihagyhatatlan volt ;) )
Mondanám, hogy felhasználhatod a nevem, de sajna bizonyos kiadói körökben nem örülnének neked, ha felhasználnád. :rolleyes:

katz

#521
Quote from: NethireeVenni boltban? vagy felvenni? Playboy nyuszinak öltözzek vagy csináljak magamnak szõrmefarkincát és hegyes füleket, helyes kis bajszokat? ;)
:lul: Szörmefarkincát és hegyes füleket kérnék :D A cicalányokat szeretem, nem a playboy nyuszikat ;)
Quote from: NethireeAkkor egy vörös cicát zöldszemekkel kell magad elé képzelned ;)
Kawaiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D
Quote from: NethireeMit szeretnél édes? Legyek a cicamicád? Bevennél a 18+ -os álmaidba? :hahaha:
Egyre gondolunk Nekem az is éppen elegendõ, ha édesen dorombolsz az ölemben engem nyalogtava ;)
Quote from: NethireeMondanám, hogy felhasználhatod a nevem, de sajna bizonyos kiadói körökben nem örülnének neked, ha felhasználnád. :rolleyes:
Ezek után tuti benne leszel a következõ történetben ;)

katz

Quote from: NethireeAmúgy most jutottam el odáig, hogy sikerült elolvasnom katz az összes álmod, amit leírtál ide.
El is felejtettem, van egy a "Kinek honnan származik a neve" topicban is.

Nethiree

#523
Quote from: katz:lul: Szörmefarkincát és hegyes füleket kérnék :D A cicalányokat szeretem, nem a playboy nyuszikat ;)

Kawaiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D

Egyre gondolunk Nekem az is éppen elegendõ, ha édesen dorombolsz az ölemben engem nyalogtava ;)

Ezek után tuti benne leszel a következõ történetben ;)

/me pirulgatna, ha látszana.
Dorombolásban is jó vagyok... ;) a többit rád bízom  :rolleyes:

Quote from: katzEl is felejtettem, van egy a "Kinek honnan származik a neve" topicban is.
olvastam már azt is ;)

Nethiree

Ja most eszembe jutott leírni:
Nem részletezem, hogy mi volt a konkrét téma az álomtopicban, de sztem elég kóros, hogy álmomban itt vitáztunk az álmaimról. :D

Relunx

A mostani álmaim:
Az egyik:
Régi Sulimban volt vmi esti buli, jó kis móka volt! :D
A másik:
Kaja kostoló voltam valahol, jó kis inyec kaják voltak! Finom volt mindegyik!

Relunx

Sidney

Amióta kijött az allergiám, aludni sem bírok, nemhogy álmodni.
A múltkori elég érdekes volt: egy növény(úgy nézett ki, mint 1 majomkenyérfa) megtámadta a földet, és meg akart enni mindenkit.

Relunx

A legutobbi álmom is elég misztikus volt...furcsa suliba jártam...tök átlagos volt...de mégse az...sokra nem emléxem...eléggé zavaros volt. Ott is volt pár haveom akikel együtt lógtunk..asszem az egyik tanárt tréfáltuk meg, majd elkapott minket az igazgató és benntartott egész délután...aztén amikor lengedett minket, elkösözntem a haveroktól és mentem haza...aztán az iskola elött összefutottam vmi csajjal (dögös csaj volt) és felajénlotta hogy hazakisér...:D Aztán még anniy volt hogy megyünk az utcán...és elérkezünk a házamhoz...ott hirtelen közelhajol és megcsókol...de ekkor felébrettem  :bruhuhu:  :bruhuhu:  :bruhuhu:

Relunx

Necrid^

Én pedig azt álmodtam tegnap hogy le estem a Gellért hegyról mert naon tetszet az erzsébet hid..az felébrettem a földön.. :lame:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Relunx

Hát elég ilyesztõ/félelemetes lehetett...én régen álmodtam olyanokat hogy mindenféle helyrõl (akár az égbõl is) zunahok lefelé...

Relunx

Meske

Én meg most álmomban úgymond teszteltem magamat, hogy amikor valamilyen kéztartásban van a kezem álmomban, akkor valójában hogy is tartom a kezem.
Ezt úgy tudtam megtenni, hogy félig fenn voltam, s amikor álmomban fogtam egy üveget, akkor valójában a kezem össze volt kulcsolva.

Többre nem emlékszem, de azért ez is elég érdekes.

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

katz

Tegnap tök király álmom volt.
Azzal kezdõdött, hogy alienek kerültek a bolygóra és pár nap alatt szinte teljesen kiirtották az embereket. Én vhogy életben maradtam és RPG+PKM komboval irtottam õket. Találtam túlélõket. Átépitettem egy UAZ-t géppuskaálványosra, meg hegesztettem rá rácsokat és azzal irtottuk az idegeneket. Vhogy betévedtünk BP-re is, ahhol összefutottunk Shiroial és pár társával, akik épp bajban voltak. Segítettünk nekik, aztán elmetünk egy földalatti katonai bázisra. Megállapítottuk, hogy az idegenek a pokolból jöttek és a legfõbb királynõjük Jeruzsálem alatt van (anikrisztus :eeek: ). Szerveztem egy kisebb csoportot és elindultunk UAZokkal és lövészpáncélosokkal Izraelbe. Az ut során találtunk még túlélõket, egész kis sereg lett mire odaértünk. A sivatagban összefutottunk egy arab járõrrel. Betársultak hozzánk. Amikor a legfõbb arab bázisra értünk, akkor az egyik muzulmám pap azt mondta, hogy én vmi megváltó vagyok, aki gyõzelemre vezeti a szent seregeket és már több 100 évvel eztelõtt megjövendölték ezt. A táborban lecsesztem az egyik katonámat, mert azt moindta, mi egy ellenállõ csoport vagyunk aki küzd az idegenek ellen. Azt mondtam mi Isten Serege vagyunk ami eltörli a gonoszt a Föld színérõl. Összeszedtem a csapatokat és meginditottam a támadást a több milliós túlerõ ellen.

Király volt és a változatosság kedvéért tökre részletes. Majd ha igény mutatkozik rá leírom részletesen is. Amióta megint elolvastam a Bibliát, azóta csomó ilyen álmom volt. :)

Damnatus

Quote from: katzAmióta megint elolvastam a Bibliát, azóta csomó ilyen álmom volt. :)
:lol:
Akkor asszem nem a szeressük egymást része fogott meg! :D

katz

Quote from: Damnatus:lol:
Akkor asszem nem a szeressük egymást része fogott meg! :D
:lul:

Mattanja

Quote from: katzTegnap tök király álmom volt.
...
...
...
Nekem is tetszik (alienek, katonák, vallás, VÁÁÁ :haha: ), bár kicsit félek megkérdezni, hogy a társaim milyen alakok voltak... ;) :)
Én örömmel venném, ha részletesen is leírnád az egészet!
U.i.: ugye nem voltam lány az álmodban?
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

katz

Quote from: Shiroibár kicsit félek megkérdezni, hogy a társaim milyen alakok voltak... ;) :)
hozzád hasonló alakok.
Quote from: ShiroiU.i.: ugye nem voltam lány az álmodban?
:lul: Nem, homokos voltál :lul: (just joking ;))

Relunx

Király leheett az ûlmod katz!  :jee:  Jó izgalmas és élméánydús!
Az én legutobbi álmom:
Visszakerültem a régi japánba és ott vmi samurai-féleség voltam és midenféle utonállót mészároltam le aki csak az utamba akatt (sokan kötöttek belém :D). Aztán elérkeztem vmi "Szent Templom"-hoz, ahova csak fegyver nélkül lehetett bemenni...Muttán bementem, átváltoztam nindzává. A Templom tele volt mindenféle harcmûvészeti ágot képviselõ õrökkel. Mivel én nem akartam harcba bonylódni, így a lopakodást választottam, nagy nehezen kijutottam a templomból..mire visszaváltoztam ismét samurai-já. És ekkor egy tucatnyi elle rontott rám...mivel a kardomat a Templom elött hagytam igy kénytelen ovltam menekülni. Hosszas futkározás után sikerült egy folyónál leráznom öket úgy hogy beleugrottam. Aztán egy vízeséshez értem, ahonnan nem tudtam kiszabadulni így magával sodort az ármalat és itt filmszakadás...

Relunx

Meske

Én ma az anime tábort álmodtam meg! (tényleg, már jövõhéten itt is van!! :))

Elõször is az volt, mintha nálunk lett volna a tábor, s a huszon akárhány emberbõl (rajtam és Mohán kívül) csak 6 jött el, bár anyukám és Moha hitegettek, hogy csak három. De számolni még talán tudok, s a következõ személyekre határozottan emlékszem:
katz, Bonci, Baldy, Rin, Darkstar (bár õket (mármint Rint és Darkstart) csak képrõl ismerem, de tuti, hogy õk voltak), meg még valaki, akit nem tudtam kicsoda.

Aztán mégsem nálunk volt, hanem elmentünk, valami táborhelyre, ahol nemrég volt egy földrengés, s így a tábor közepén egy szakadék szerû húzódott, de fel lehetett rajta mászni. Valamint árvíz is volt, így a tábor alsó részén állt a víz. Itt volt egy kis bolt is, ahol szétnéztünk, valamint volt egy "Díszterem", ahol lehetett mozizni, s különbözõ játékgépek is voltak ott, valamint ezek a díszterem külsõ falán is megtelálhatóak voltak. Ja, és még itt voltak kis faházak is, amikeben lehetett lakni, de állt bennük a víz...

Ezek után elfoglaltuk a szállásokat, ami a tábor felsõ részén volt.  Kis sátrakban aludtunk. Volt itt egy úszómedence is, s hozzátartozott egy érdekes csúzda is, aminek a feléig egy fehér homokzsákszerû izén lehetett lecsúszni, a másik felétõl pedig egy katica-mintás hasonló homokzsák szerû izén men a csúszás, s innen különbözõ formációkban lehetett beleugrani a vízbe. (itt megjelentek az osztálytársaim is, s az egyik szinte állandóan ezzel a csúzdával szórakozott)
Ezek után egy vetélkedõ kezdõdött. Több csapat volt, egy csapatban 3-4 ember. Érdekes módon én és Moha más csapatba kerültünk, méghozzá a csapatok felsorakozásánál pont a két szélsõbe...
Az elsõ részében minden csapatnak két pad volt egymás mellé téve, kicsi közzel, hogy egy ember éppen csak elférhessen köztük. Minden csapattagnak volt két pohara, s azokat kellett sorban átlökni az egyik padból a másikba. Én amíg nem következtem (az utolsó voltam), addig Mohával beszélgettem az õ csapatánál.
Közben ment a verseny, s az én csapatomban az elsõ poharak sörös poharak voltak, ezeket a csapattársam ellökte a másik pad végéig, de visszapattantak onnan, így a közepén landoltak (minél messzebbre kerül a pohár, annál töb pontot ér), a következõ poharaink, kicsi pálinkás poharak voltak. Aztán következtem én, s ekkor gyorsan át kellett vágnom a többi csapat között, akik készítették volna a poharaikat. Nekem egy nagy, Sailor Moon mintás poharam volt. Amikor meglendítettem õket azon gondolkoztam, hogy nagyon rosszúl választottam pohár ügyileg, mivel egy ilyen nagy, nehéz poharat nehéz meglendíteni. Ám, a nehézsége elsodorta magával a többi poharat is egészen a pad végéig, így egész magas pontszámot értünk el. (212 vagy 122 vagy valami ilyesmi...)

De ezek után már nem tudom mi történhetett volna, mivel unokatesóm kisfia jött be ébreszteni... :p

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Relunx

Nah végre megint egy jót álmodtam! Az álmomban benne volt Aya (Tenjou Tenge-bõl). Hihetetlenül-fantasztikusan-über-megakirály álom volt, csak kár hogy nagyon rövid ideig tartott!  :bruhuhu:

Relunx

Pirula

Vazz, azt álmodtam hogy Kvikveg moderátor lett a fórumon.  :eeek: