Filmek (minden, ami nem japán)

Started by Flaser, 2004-09-15, 11:18:12

Previous topic - Next topic

Lythis

Quote from: Suszi on 2008-08-15, 14:36:04
Quote from: Lythis on 2008-08-15, 02:04:04Queen of the Damned volt ami jónak indult ... volna. (más kérdés, hogy én már akkor temettem, amikor kiderült, hogy az a hülye feka kapja Akasha szerepét... hálistennek jól meg is halt érte a film után... kár, hogy nem előtte...) Csak olyan művészien b*szták el, ahogy. Pedig látszik rajta, hogy próbálkoztak...

Én elolvastam a könyvet, miután megnéztem ezt a filmet (Ann Rice - Lestat a vámpír). A könyv fényévekkel jobb volt, mint a film. A filmben csak egy nagyon kis szeletét mutattak be ebből a történetből. (ami mellesleg szerintem sem sikerült túl jól)

A Dark Knight szerintem is nagyon jó film, bár van benne néhány "baki", amit akaratom ellenére is észrevettem.
[spoiler]Például, amikor Jokert fogva tartják a kihallgatóban, a manus odamegy, hogy agyonverje. A tömör vasajtó be van zárva mögötte, majd a következő jelenetben Joker kint flangál a kihallgatón kívül. Meg az a telefonos, ultrahangos ketyere is kicsit erőltetett volt.[/spoiler]
tény, hogy sok az átfedés, azonban a Queen of the Damned Anne Rice azonos című regényéből készült, és nem a The Vampire Lestat-ból :)

Dreamcleaver

Mondjuk a Lestat könyv magában is eléggé elmarad az Interjú a Vámpírral mögött. A Queen of the DAMNED-t nem olvastam.

Ja izé...IMHO!  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lythis

Lestat: Inherited a friggen fortune from Magnus. Made a vampire of his mom, and did her. Made a vampire out of his friend who got emo and killed himself. Whopped the ass of Armand and his convent. Survived the rambling of Marius. Had a tour of Heaven and Hell and drank the blood of Jesus. Is all powerfull, can kill most vampires by will alone and is even capable of surviving direct sunlight.

Louis: his greatest achievement is probably that he became Lestat's bitch. And his eternally loli GF (made by Lestat) was totally put to death by a group of vampires living in a theatre owned - at that time - by Armand who recieved it indirectly from Lestat trough Eleni). Upon the death of the loli he RAAAAGE-es and sets the whole theatre aflame. At sunrise nonetheless so he nearly dies himself and is only saved by Armand (who got schooled by Lestat, and is infinitely bored since he's not around). From here on basically Lestat and Armand take turns on wiping their asses with his sorry emo life (this gets specially degrading since Armand was a genuine bitch to begin with). The journalist to whom he gives the interview is turned by Armand, and the only "friend" he has afterwards is that Talbot guy who became a vampire because Lestat insisted.

tl;dr: U are a HEATHEN FAGGOT SO STFU! :D

Kvikveg

LOL
A mostani nosztalgiamenetem reszekent Miami Vice-t nezek. Az egyik reszben az ugyved gyanusan ugy nezett ki, mint a Milleniumbol Peter Watts/Lost-bol mittudomenki, azt nem neztem (amugy polgari neven Terry O'Quinn) - csak meg a rancai nelkul. Es tenyleg. :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Solid Snake

Memoirs of a Geisha (2005)

The Last Samurai háborús események nélkül -- kb. így lehetne körülírni pongyolán. A címből egyértelműen adódik, hogy önéletrajzi filmről van szó (azonban ez nem teljesen igaz, ugyanis a film alapját adó regény amerikai író tollából származik, aki viszont egy igazi ex-gésa segítségével írta meg a könyvet, aki viszont később szintén megírta a saját önéletrajzi regényét... szóval, a lényeg, hogy maga a film félig fiktív, félig valós eseményeken alapul).

Ami igazán lenyűgözött, az a látványvilág, a zene és a nyugalom, amit a film áraszt (oké, nem teljesen nyugalom, hiszen szegény lány rengeteget szenved, de mégis a gésává válása és a cseppet sem nyálas szerelmi szál pozitív hatásként könyvelhető el). Valamint Ken Watanabe-t is jó volt látni ilyen visszafogottabb, úrias szerepben.

Kellemes élmény volt, nyugis hangulatban határozottan ajánlott.

8/10

Fazék

újranéztem a Sin City-t (természetesen 720p-s változatban)
még mindig gyönyörű.
és még mindig Próféta ugrik be Kevin-ről :haha: :D

Próféta

Quote from: Fazék on 2008-08-19, 02:00:35
újranéztem a Sin City-t (természetesen 720p-s változatban)
még mindig gyönyörű.
és még mindig Próféta ugrik be Kevin-ről :haha: :D
Jó, de itt emlékeztet rám?

Mert félek, hogy inkább itt :)

Próféta

Reservoir Dogs (Kutyaszorítóban, Quentin Tarantino, 1992)
imdb

Egy balul sikerült ékszerrablás után a kispályás helyszíni elkövetők sebesülve és megfogyatkozva menekülni kényszerülnek, rejtőzködni, túlélni, és felfogni, mi is történhetett. Egyikük túlbuzgósága miatt ugyanis vérfürdőbe fulladt az akció, és felmerül annak a gyanúja is, hogy rendőrspicli van közöttük. Ez utóbbi félelem persze nem javít az egymás közti bizalmukon.

Voltak jó momentumai, a gyanakvás és a bizalomjáték tetszett, a vécés-rendőrős mellékvágány és néhány egyéb poén is. De sok zavaró elem is volt benne, például a céltalan erőszakoskodás (fül, benzin, stb.), meg a némileg cselekményhiányos felépítésből következő lassú tempó - valami jó kis feszültség kitölthetné az üresjáratokat, de nem teszi - ennek következményeképp pedig unalmas lesz a film, főleg az első felében. A védjegynek számító, tipikusan Tarantinós hosszú, lapos, fantáziátlan beszélgetések lényegtelen dolgokról most nem sikerültek jól, talán a borravalós volt az egyedüli érdekes szájmenés.

Na ezért kapni fogok :)


In Bruges (Martin McDonagh, 2008)
imdb

Két menekülő bérgyilkos, egy középkori város, ideges főnök, fura filmforgatás, és minden megtörténet in fucking Bruges.

Idéznélek titeket:
Quote from: Ramiz on 2008-06-12, 23:28:22
Ez állítólag marha jó
Quote from: Fazék on 2008-06-15, 04:36:41
fuckin' brilliant
Quote from: Nakedape on 2008-06-15, 16:42:11
ja, it's really fairly fuckin' cool
Quote from: Solid Snake on 2008-06-17, 00:33:44
Huhh, de ütött ez a film.

Jó volt, na :Kiraly:. Csatlakoznék a kórushoz, jó a film, bár én nem halmoznék rá szuperlatívuszokat, mer szerintem csak simán marha jó, nem annyira örök darab; nem is akarom fölöslegesen feltornászni az elvárásokat, tessék csak megnézni és kellemesen csalódni. Ezzel a kritikával végképp nem konkurálnék, csak hozzátenném, hogy valami immerziós varázslat ül a cuccon - egész egyszerűen nem ismertem fel Brendnan Gleesont (eddik ok), Colin Farrellt (ez már súlyosabb), de még Ralph Fiennes bácsit sem, pedig mindhármukat illett volna.


The Weather Man (Gore Verbinski, 2005)
imdb

Főhősünk sóbertnorbi-szintű időjárás-jelentő a tévében, kicsit szar arc, diszfunkcionális családja van, és ennyit lehet mondani a filmről. A kopár, nyomasztó alaphangulatot nagyon jól felépíti és végig fenn is tartja a film, ez tetszett. Vannak benne jó poénok is. De tulajdonképpen semmi nem történik benne, és így kicsit üresnek éreztem. Túl hosszú volt ahhoz képest, hogy mennyire nem volt benne semmi. Nem mondanám rossznak, csak kicsit semmilyen volt.

Ha valamihez hasonlítani kell, akkor talán a Gold a mennybe megy c. Heller-regényhez tudnám, de annak ez a téma és alaphangulat csak az egyik fele, ráadásul van eleje, vége, története, és sokkal viccesebb. Meg annyira nem is hasonlít, nem tudom, miért jutott mindig eszembe róla.


Sleuth (Kenneth Branagh, 2007)
imdb

A sikeres író meghívja magához elhidegült felesége új lovagját. A fiatal férfi azért beleegyezik, hogy megbeszélhessék a válást és minden egyebet, a házigazdának azonban más tervei vannak. Fordulatos, feszült történet két jellem és elme ütközéséről, nagyon kevés szereplővel.

Fordulatosnak neveztem, de mégsem tetszett, körülbelül a film közepétől elillan belőle a jóság, és izzadtságszagú bénaság kerül a helyére. Milyen furcsa, az internetek szerint pont onnantól tér le a remake az eredeti 79-es film által kitaposott ösvényről. Talán az eredetit kellett volna megnéznem, de késő bánat.


Matchstick Men (Ridley Scott, 2003)
imdb

Roy és társa piti csalók - öreg embereket vernek át, kacatokat adnak el nekik drágán, különféle trükkökkel átverik őket, stb. Roy számára két tényező is megnehezíti a tisztességes bűnözői pályát. Először is, rögkényes: minden ajtót háromszor nyit ki és zár be, mindig ugyanannál a pénztárnál vásárol, veszélyesen tisztaságmániás, fél a nyitott terektől és a fénytől, stb. Roy másik gondja a másfél évtizede nem látott egykori feleségével közös 14 éves lánya (nyugi srácok, 24 éves nő játsszotta), akivel eddig sosem találkozott, most viszont hirtelen a nyakába szakadt. Miközben Roy továbbra is próbálja megmunkálni az ügyfeleket, meg kell küzdenie pszichiáterével, gyógyszereivel, Angela tini hülyeségeivel, és közben valahogy távol tartani a kislányt az élete árnyékos oldalától. Nem fog sikerülni, egy idő után kénytelen lesz belevonni a túlságosan eleven csitrit a stiklikbe, és ennél többet nem is árulhatok el.

A film nagyon aranyos, könnyed, vicces, szívmelengető és a főszereplő foglalkozásából adódóan helyenként izgalmas is, de nem százszázalékosan pozitív, nem mindig vidám. Kicsit olyan, mint a Léon bérgyilkos helyett szélhámossal, de főleg csak felszíni az egyezés. A színészek jól hozzák a szerepeiket, jól van felépítve a történet is. Állítólag az adaptált regény hangneme sokkal cinikusabb volt, és csak Scott bácsi szentimentalizált bele egy kicsit, de én egyáltalán nem bánom.

Zsír volt  :lazza:

Solid Snake

#5528
Quote from: Próféta on 2008-08-20, 15:17:41
Reservoir Dogs (Kutyaszorítóban, Quentin Tarantino, 1992)

Na ezért kapni fogok :)

Ejnye-bejnye.  :ejnye: :__devil:

Annyi bizonyos, hogy nem annyira kult, mint a Ponyvaregény, de heist moziként megállja a helyét. Az tetszett benne különösen, hogy a film magját adó bankrablást nem mutatják benne, csupán a következményeket (mondjuk azóta kijött a videójáték, amiben benne van a bankrablás is, de maga a játék erősen közepes). Na meg persze a Little Green Bag és a Stuck In The Middle With You örökzöldek.  :smile:

A fülös-benzines jelenethez annyit: nélkülözhetetlen alapeleme a filmnek, mivel pontosan azt mutatja be, hogy Mr. Blonde valójában mégis mennyire pszichopata és milyen jól tudja ezt leplezni a "munkáltatói" előtt.

Quote from: Próféta on 2008-08-20, 15:17:41
The Weather Man (Gore Verbinski, 2005)
A kopár, nyomasztó alaphangulatot nagyon jól felépíti és végig fenn is tartja a film, ez tetszett. Vannak benne jó poénok is. De tulajdonképpen semmi nem történik benne, és így kicsit üresnek éreztem.

Első két mondattal  :tezsvir:, harmadikkal nem igazán.
Az egész film alatt a belül még mindig némileg gyerekes viselkedésű családapa próbálja visszaszerezni a családját, akiknek elvesztésében hibás volt. Ez a "kisember boldogulni próbál"-szerű hatás, valamint az a tény, hogy a saját, jól fizető, mégis talán értelmetlen munkáját folyamatosan megkérdőjelezi (pláne a gyorséttermi hasonlatos jelenet volt szuper) emelte a szememben különlegessé ezt a filmet. Nem várható el tőle a dinamikusság, nem erről szól. Hanem arról, hogy az élet néha azokkal a leginkább kegyes, akik nem méltóak rá, nem veszik észre, csak mikor már késő.

Nicolas Cage és Michael Caine közös jelenetei pedig aranyat érnek.  :jee:

Próféta

Quote from: Solid Snake on 2008-08-20, 16:54:47
A fülös-benzines jelenethez annyit: nélkülözhetetlen alapeleme a filmnek, mivel pontosan azt mutatja be, hogy Mr. Blonde valójában mégis mennyire pszichopata és milyen jól tudja ezt leplezni a "munkáltatói" előtt.
Nekem volt egy ilyen rossz érzésem, hogy csak azért volt (nem csak a jelenet, az egész pszichóság is), hogy Madsen megmutathassa, milyen jól tud táncolni és baromkodni zenére, és ez cool akart lenni.

Quote from: Solid Snake on 2008-08-20, 16:54:47
Az egész film alatt a belül még mindig némileg gyerekes viselkedésű családapa próbálja visszaszerezni a családját, akiknek elvesztésében hibás volt. Ez a "kisember boldogulni próbál"-szerű hatás, valamint az a tény, hogy a saját, jól fizető, mégis talán értelmetlen munkáját folyamatosan megkérdőjelezi (pláne a gyorséttermi hasonlatos jelenet volt szuper) emelte a szememben különlegessé ezt a filmet. Nem várható el tőle a dinamikusság, nem erről szól. Hanem arról, hogy az élet néha azokkal a leginkább kegyes, akik nem méltóak rá, nem veszik észre, csak mikor már késő.
Ez mind remek, de ezt látni, érezni lehetett a filmből az első kb. fél óra után is. Nagyon jól jelenik meg benne ez a hangulat, viszonylag hamar lejön, a vétel sikeres, és itt vártam volna a következő zenei tételt. De utána a folytatás nem mozdítja ki a hangulatot ebből a pontból, nem is fokozza, nem ad hozzá semmit, csak folytatja. Talán lehetett volna a produkció félórás rövidfilm (vagy nem, ebben nem vagyok biztos). Vagy lehetett volna egy remek felvezető ezzel a hangulattal - még egy órát is toleráltam volna - aztán valami kimozdulás bármilyen irányban. Vagy szimplán csak az érzés fokozása. A film ezzel szemben úgy kezelt, mintha csak naaaaaagyon lassan esne le nekem, hogy rossz a helyzet. Addig is ki kellett tölteni az időt íjazással, az egyes családi problémák ötödik iterációjával, teljesen irreális kóladobálással, stb. - mondjuk ez utóbbinak a végső csattanója ("Kit dobálnak?") tetszett.

Kvikveg

Ehh, rohadtul idegesit egy hulyeseg.
Emlekszem egy jelenetre, de nem tudom honnan. A szokasos nezoriogato resz egy rendorsorozatbol. Valami lanyt kergetnek aki remult - talan elotte volt valami komoly lovoldozes ahol ot nem is akartak leloni csak valakinek a baratnoje - mittudomen... Rendorunk vegulis utoleri, valami raktarban/dokkban vannak. Mondja a nonek, hogy nyugi, semmi baj, elteszi a fegyveret, vagy odaadja a nonek, nem tudom. Aztan az persze lelovi.
Es nem emlekszem melyik sorozatban volt. Grrr.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Pr3d4k1ng

Quote from: Dreamcleaver on 2008-08-14, 21:49:38
Hellboy 2: Nekem nagyon bejött a látványvilága filmnek. Tetszett ez az emberi világ-fantasy világ párhuzam megspékelve szuperhősökkel. A színészi játék nem valami nagy cucc, de vannak látványos és szépen megkoreografált csaták és egy-két jó poén. Egyszer érdemes megnézni. 7,5/10
Most jöttem meg a moziból és  :tezsvir:.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Ramiz

Próféta: itt egy jó cikk.
Szerintem nem teljesen öncélú a jelenet (hangulat, karakterábrázolás, groteszk humor), de - és Tarantinonál ez szerintem jellemző - bizonyos mértékig az öncélúsága is fontos, azaz beismert.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Solid Snake

Diary of the Dead

Áh, tényleg nem sikerült olyanra, mint vártam. Bár némi mondanivalót ki lehet belőle bogozni, de erősen közepes áldokumentumfilmről van szó. A legnagyobb vicc pont az, hogy elvileg "kész" doksifilmet kapunk, azonban a befejezés ennek szöges ellentétjét tükrözi, ami erős szembehugyozás.  :ejj:

[spoiler]Vagy a lezárt pánikszobába vágták össze & töltötték fel netre az egészet?[/spoiler]

Fazék

#5534
Most ez komoly, hogy leszinkronizálták a Tropic Thunder-t?!?!  :he:
ezek barmok... :gyagya: (szerk: vagy jogosan magabiztosak?)
szóval moziban vagy az eredetit valószínűleg meg sem közelítő magyar szinkronnal vagyok kénytelen megnézni, vagy egy moziban megnézhetem angolul felirat nélkül... fasza. rendben hogy egész tűrhetően tudok angolul, de azért néha nem árt a felirat...
az utóbbi időben már csak a MOM Parkba járok filmet nézni, mert szinte csak ott adják eredeti hanggal a filmeket...

szerk: most olvasom több megbízhatónak tűnő embertől is, hogy isteni lett a magyar szinkron :eek:
adok nekik egy utolsó esélyt, vmi szerdai napon occón megnézem, hátha tényleg igazuk van. :)

sirtomi

Én is ismerőstől hallottam hogy nagyon jó a szinkron. Egyedül azt kifogásolta, hogy Robert Downey Jr. feka dumájából azért elveszik pár poén magyarul, de így is jónak mondta.

Dreamcleaver

Lehet jó egy szikron, de azért akkor már nem ugyanazt a színészi játékot kapod. Bár van úgy, hogy szinkronnal még jobb is.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Zen

Quote from: Dreamcleaver on 2008-09-05, 16:26:40
Lehet jó egy szikron, de azért akkor már nem ugyanazt a színészi játékot kapod. Bár van úgy, hogy szinkronnal még jobb is.
Kövezzetek meg, de nekem a Shrek szinkronnal jobban tetszett.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Pr3d4k1ng

Quote from: Zen on 2008-09-05, 17:43:14
Quote from: Dreamcleaver on 2008-09-05, 16:26:40
Lehet jó egy szikron, de azért akkor már nem ugyanazt a színészi játékot kapod. Bár van úgy, hogy szinkronnal még jobb is.
Kövezzetek meg, de nekem a Shrek szinkronnal jobban tetszett.
:tezsvir:
Amint látom, még mindig én vagyok az egyetlen szinkron párti (szépen fedezékbe vonul a kőzápor elől)

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

noriko

Quote from: Zen on 2008-09-05, 17:43:14
Quote from: Dreamcleaver on 2008-09-05, 16:26:40
Lehet jó egy szikron, de azért akkor már nem ugyanazt a színészi játékot kapod. Bár van úgy, hogy szinkronnal még jobb is.
Kövezzetek meg, de nekem a Shrek szinkronnal jobban tetszett.
Nekem meg a Bérgyilkos a szomszédom tetszett szinkronnal, az eredeti után meg kifejezetten gyengének találtam a filmet.
"I wish I could, but I don't want to."

Solid Snake

Quote from: Dreamcleaver on 2008-09-05, 16:26:40
Lehet jó egy szikron, de azért akkor már nem ugyanazt a színészi játékot kapod. Bár van úgy, hogy szinkronnal még jobb is.

My vote: Forrest Gump

Xzone

#5541
The 5th Element, Shrek, Dumb & Dumber, Pulp Fiction, francia filmek úgy általában...

ezek mind nagyon jók szinkronnal is. A Pulp Fiction különösen érdekes, mert mindkét nyelven EPIC minden párpeszéd benne.

(Igen, még az én eredeti nyelvet kedvelő szívem is meglágyul néha. Mondjuk most már elengedhetetlen, hiszen úgy tűnik, videojátékok magyarra fordításával fogok foglalkozni :) )

Zen

Quote from: Xzone on 2008-09-06, 00:43:51
The 5th Element, Shrek, Dumb & Dumber, Pulp Fiction, francia filmek úgy általában...
5. Elem, az nagyon jó volt! :D Ponyvaregényt elő kéne túrni, már arra se emlékszek h szinkronos vagy feliratos volt-e.

Quote from: Xzone on 2008-09-06, 00:43:51
(Igen, még az én eredeti nyelvet kedvelő szívem is meglágyul néha. Mondjuk most már elengedhetetlen, hiszen úgy tűnik, videojátékok magyarra fordításával fogok foglalkozni :) )
Remélem a szinészeket is te válogatod ki.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Rounin

Quote from: Xzone on 2008-09-06, 00:43:51Shrek

Azért én fájlalom az olyan poénokat, mint a Cats in the cradle and a silver spoon volt... ami helyett valami szar, nem poénos dolot böfögött Donkey. Amúgy ja, nem rossz, de maradok az eredetinél, akkor mégiscsak azt kapom, aminek készült, nem pedig egy újradolgozott darabot.

chilip

Quote from: Xzone on 2008-09-06, 00:43:51
The 5th Element, Shrek, Dumb & Dumber, Pulp Fiction, francia filmek úgy általában...

ezek mind nagyon jók szinkronnal is. A Pulp Fiction különösen érdekes, mert mindkét nyelven EPIC minden párbeszéd benne.

(Igen, még az én eredeti nyelvet kedvelő szívem is meglágyul néha. Mondjuk most már elengedhetetlen, hiszen úgy tűnik, videójátékok magyarra fordításával fogok foglalkozni :) )

a legeslegelső batman film, Jack Nickolson jokerének zseniális szinkronja volt.

Solid Snake

The Bank Job (2008)

Korrekt heist movie, melyben még Jason Statham is képes színészkedni.  :morci:
A 70-es évek hangulata pedig egyenesen süt róla.

8/10

Damnatus

#5546
kb. 20 év után sikerült újra megnéznem a Linkóci kapitány kalandjai (vagy Vrungel kapitány kalandjai) című mesét.
http://en.wikipedia.org/wiki/Adventures_of_Captain_Vrungel
Természetesen már nem kötött le annyira, de a nosztalgiázás, és a beugró jelenetek szórakoztatóvá tudták tenni.
Ja, és a kedvenc betétdalom:
http://www.youtube.com/watch?v=4NOYtLpfMxQ&feature=related

Dreamcleaver

Lucky Number Slevin
Istencsászár gengszterfilm marha jó kis sztorival, baromi nagy átverésekkel a végén, baromi jó karakterekkel és egész jó színészi játékokkal, köztük pár nagy névvel (Morgan Freeman, Bruce Willis, Ben Kingsley, Stanley Tucci). Sőt, kivételesen még Lucy Liu alakítása is tetszett, ami ritkaság számba megy.
Én nagyon élveztem az elejétől a végéig, 8/10.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Ramiz

Quote from: Damnatus on 2008-09-08, 23:17:13
kb. 20 év után sikerült újra megnéznem a Linkóci kapitány kalandjai (vagy Vrungel kapitány kalandjai) című mesét.
http://en.wikipedia.org/wiki/Adventures_of_Captain_Vrungel
Természetesen már nem kötött le annyira, de a nosztalgiázás, és a beugró jelenetek szórakoztatóvá tudták tenni.
Ja, és a kedvenc betétdalom:
http://www.youtube.com/watch?v=4NOYtLpfMxQ&feature=related

Üdv, hű, de rég láttunk. :) vagy a fórum más területein vagy aktív?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!