Filmek (minden, ami nem japán)

Started by Flaser, 2004-09-15, 11:18:12

Previous topic - Next topic

Xzone

nikici

Quote from: Xzone on 2010-09-27, 02:12:39
Lásd az aláírásom.
QuoteFor example, we have our own theory that The Kingdom of the Crystal Skull  occurs entirely in Indiana Jones's mind--he hallucinates the whole goddamn mess while slowly dying from radiation poisoning in a lead-lined fridge.
:lol: Idáig ez tetszik a legjobban. De ez sem tökéletes magyarázat, mert az 5. részre, ami még ezután lesz, nem ad magyarázatot. :D

Acchan

Quote from: Xzone on 2010-09-27, 02:12:39
Lásd az aláírásom.
:kocc: Azon a hűtős részen még mindig nem sikerült túltennem magam.  :D

Primer

Tetszős ez a minimalista intelligens SF.  :jee: Már csak azért is, mert üde színfolt az időutazós filmek dömpingjében.  :smile:

Szalontüdő
6 perces rövidfilm az előítéletről. Zseniális!!!
Itt megnézheti, akit érdekel:
http://www.youtube.com/watch?v=C7AKPYyc08A

Ramiz

Symbol (2009, japán) - A tavalyi év egyik legjobb filmje, eszetlenül elborult, költői, filozófikus - és eközben gyermekangyal-faszos, ragadós szusis, fingós és még szürreálisabb poénokkal van teli. Erősen megingatta a Fantastic Mr Fox trónját a 2009-es év legjobb filmjei toplistán... :cool:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Cloud

The other guys
http://www.imdb.com/title/tt1386588/

Párommal néztük tegnap moziban. És szarrá röhögtem magam, annyira jó volt. :D Will Ferrel és Mark Wahlberg nagyon jól játszotta a két hülye zsarut.
Bár a legjobb akkor is Samuel L. Jackson és Dwayne Johnson volt. :lol:

nikici

Quote from: Cloud on 2010-10-03, 12:18:36
The other guys

Párommal néztük tegnap moziban. És szarrá röhögtem magam, annyira jó volt. :D Will Ferrel és Mark Wahlberg nagyon jól játszotta a két hülye zsarut.

Már régóta érdekel. Akkor ugye nem lőtték el az összes jó poént az előzetesben? :D Mert sok jónak ígérkezőnél sajnos ez van.

Cloud

Quote from: nikici on 2010-10-03, 12:42:29
Quote from: Cloud on 2010-10-03, 12:18:36
The other guys

Már régóta érdekel. Akkor ugye nem lőtték el az összes jó poént az előzetesben? :D Mert sok jónak ígérkezőnél sajnos ez van.

Jópára ellőttek, de maradt még a filmben.  :D

Puru²

Mi ez a baromság az IMDB-n ,hogy a filmek magyar címét írja ki és hogy lehet visszaállítani ???? :ejj: :grrr: :Eztneked:

Cloud

Gondolom ip alapján észleli hogy honnan böngészel és átállítja magyarra.

Kvikveg

Quote from: Puru² on 2010-10-05, 00:26:44
Mi ez a baromság az IMDB-n ,hogy a filmek magyar címét írja ki és hogy lehet visszaállítani ???? :ejj: :grrr: :Eztneked:
+1

edit
http://www.imdb.com/help/search?domain=helpdesk_faq&index=1&file=sitepreferences
QuoteTitle display country -> allows our registered users to choose the title displayed based on the country of their choice e.g. 'France'. This preference will allow our users to have all the titles they view on www.imdb.com displayed as it was when released in France.

As part of the "Title display country" preference - our registered also users have the option to choose 'Original' title display. The Original title in the Country of Origin - which prior to the previous changes was the default on www.imdb.com.

Examples: As always, it is easier to explain this functionality with an example. Using the following title http://www.imdb.com/title/tt0086206/

With your "Title display country" set to 'Original' - you will see the Title Text as 'Ronde de nuit'. This was the title of this French film when it was first released in France.

With your "Title display country" set to 'US' - you will see the Title Text as 'Night Patrol' - which was the title name for the US release.

With your "Title display country" set to 'Poland' you will see the Title Text as 'Nocny patrol' - which was the title for release in Poland.
Szoval jelentkezhetsz be.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Quote from: Kvikveg on 2010-10-05, 08:53:06
elég nagy bénaság ez így, de végülis ott van halványan az eredeti cím is a magyar cím alatt, szóval elviselhető.

Cloud

Az utolsó léghajlító

Ez nagyon szar. FÉl órát  bírtam... :comp: Meggyalázza a sorozatot. :falba:

Kaptár 4

Első három részt úgy ahogy szerettem, de ez... Jój lett volna, de a ronda cgi, a bárgyú jelenetek tönkrevágták az egészet. Skófíldot meg mikor megláttam. :lul:  :ejj:

szerk:

Az örzők legendája

Na ez viszont nagyon jó volt szerintem. Egy nagyon jó kis animációs film, gyönyörű helyszínekkel.  :jee:  A gyalogkakukkos rövidfilmért meg plusz pont. :D

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Cloud

Quote from: Zen on 2010-10-14, 21:30:31
Zombieland
Fun times. :hopp:
Hatalmas film. :D

szerk:

Páran ajánlották a Kecskebűvölőket. (The Men Who Stare at Goats) TÉnyleg jó film? :D

Ramiz

Zombieland

Kár, hogy a tiniket célozták meg vele... kinyírattam volna a balek tiniket 20 perc után, és onnantól Woody rules! :whoah:

Xzone, melyik verziót láttad a Machetéből? (Avi rip érdekel csak, de a screenert utálom.)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Cloud

Quote from: Ramiz on 2010-10-16, 20:04:59
Zombieland

Kár, hogy a tiniket célozták meg vele... kinyírattam volna a balek tiniket 20 perc után, és onnantól Woody rules! :whoah:

Xzone, melyik verziót láttad a Machetéből? (Avi rip érdekel csak, de a screenert utálom.)

Van 720p, 1080p is  már.

Kvikveg

http://www.youtube.com/watch?v=iCc0jtqqPeY
Megneztem a Hanover Street elso jelenetet - nem is emlekeztem ra - es lol  :ejnye: :haha:
Ugyanakkor nem egeszen ertem, hogy a no miert tartja magan a sapijat teazas kozben...  :gyagya:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Acchan

Zombieland
Jahh, tök jó volt.  :jee:

Charlie és a csokigyár

Végre megnéztem. Ez az egyik legjobb TB film!  :whoah:

Próféta

Sir Terry Prattchett's Going Postal

Fordulatos volt, és vicces. A múltkori Colour of Magicnél mindenképpen sokkal jobb. Talán annak köszönhető, hogy most neves színészek helyett forgatókönyvíróra költhették a pénzt (Jeremy Irons és Tim Curry helyett csak David Suchet-t ismertem). A Hogfather megfilmesítés szintjét azért nem éri el, de míg annak az első fele kicsit lapos volt, itt végig egyforma az iram. A könyvet egyébként nem olvastam, csak a Making Money című, nem túl érdekes folytatását.

Mint elég sok más Korongvilág-történet, ez a regény is Ankh-Morporkban, a XIX. századi hangulatot sugárzó, változatos figurák által lakott, stilizált ultimate nagyvárosban játszódik. Főhőse Moist Von Lipwig, a szerethető hamisító és csaló. Sajnos elkapják és fölakasztják; eme sajnálatos esemény után Ankh-Morpork felvilágosult abszolutista vezetőzsenije, Lord Vetinari patrícius keresi fel. Moist új élete és új munkája a város szebb időket megélt postahivatalának feltámasztása lesz. Ez pedig a szélhámos képességeit maximálisan kamatoztató, izgalmas és meglepő kihívásokat tartalmazó feladatnak bizonyul, amely során ez-az kiderül a város működéséről, és kiváló munkaterápiává is válik.

Bónusz: a sok kosztól már-már szilárdnak tekinthető folyó által kettészelt és saját mocskába fulladó szecessziós város megformálója mi más lehetne, mint hőn szeretett Budapestünk :D A zömét nyilván stúdiódíszletek között forgatták, de akkor is.

Raggie

"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Fazék

Quote from: Próféta on 2010-10-20, 01:12:42A könyvet egyébként nem olvastam, csak a Making Money című, nem túl érdekes folytatását.
sztem Korongvilág regények esetében kifejezetten bűnnek tekinthető, ha kihagy az ember 1-2 könyvet.  :3x3:

mondjuk Making Money-t én is úgy kezdtem olvasni, hogy a 30. oldal környékén gyanússá vált, hogy ennek mintha előzménye is kellett volna, hogy legyen. hmm. és ekkor döbbentem rá, hogy az előre beszerzett és megjelenési sorrendben a polcra előkészített Terry Pratchett könyvek az utolsó 6-8 könyv esetében mégse voltak sorba rakva, így átugrottam egy párat :D Making Money-t félreraktam, elolvastam előtte mindent, és sztem miután Going Postal-ban megimádta a karaktert az ember, onnantól elkerülhetetlenül jobban tetszik a Making Money is :)

Nakedape

én utazáskor kényszerből belenyúltam és a making moneyt olvastam postal nélkül, sztem úgy is  simán fantasztikus volt  :lazza:
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Cloud

Paranormal Activity 2

Párommal néztük moziban, de csak azért mert a többi filmet amit adnak már láttuk. Hát egynek elmegy, de csak párom miatt. Unalmas volt Film háromnegyedéig semmi sem történik, utána is egy jelentnél ugrottunk meg kicsit, aztán vége.
Á senkinek nem ajánlom. (ha első rész is ilyen rossz akkor azt sem nézem meg szerintem)

Én

Első rész szerintem jó volt de moziban nem hiszem hogy tetszett volna. Este kell nézni egy laptopról és meg kell állni hogy ne viccelődjétek el :D Ja, és ne az eredeti végűt nézd, az gagyi.

Leara

Quote from: Én on 2010-10-24, 15:35:03
Ja, és ne az eredeti végűt nézd, az gagyi.

Van más fajta befejezése is? Nem mintha tudnám, hogy én az eredetit láttam-e :D.

A hazugsággyáros: igaz történet alapján készült a film, szóval még inkább csodálkozom azon, hogy egy ilyen neves újságnál nem néztek utána kicsit jobban a híreknek, amiket a srác kreált. Ettől függetlenül szerintem érdekes volt.
MAL

Dreamcleaver

Quote from: Leara on 2010-10-24, 21:38:01
Quote from: Én on 2010-10-24, 15:35:03
Ja, és ne az eredeti végűt nézd, az gagyi.

Van más fajta befejezése is? Nem mintha tudnám, hogy én az eredetit láttam-e :D.

Van neki 3 féle. Imdb-n olvahatsz róluk.

Ami engem meglepett, hogy én elvileg az unrated BDRip-et néztem, erre kiderült, hogy egy jelenet cenzúrázva volt, ami miatt nem is értettem, hogy mi a halálról beszéltek ott.

[spoiler]Amikor Micah megmutatja a feltvételeket Diane-ről Katie-nek. Az "unrated" verzióban nem mutatják, hogyan halt meg a csaj. Hogy az ördögűzés sikertelensége után megszállta a démon, és végül elvérzett, mert lerágta a saját kezét. Ezért nem akarta Micah megpróbálni az ördögűzést Katie-vel. Az egész jelenetnek semmi értelme megvágva. Csak a netről tudtam meg, hogy mi is történt.[/spoiler]

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Cloud

3 féle vég? Dejó. :D    Akkor melyiket is nézzem meg? Release nevet esetleg tudtok mondani?

Kvikveg

Xzone

Hmm, talán megemlíteném, hogy a Jonah Hex még beszívva is elég szar volt, szóval kerülendő imo.

Ramiz

Valaki látta a Feast 2-őt? Van annyira szórakoztató, mint az első rész? Hát a Blood - Last Vampire real action? Hát a REC 2? Nincs kedvem szar horrort nézni... :(