Filmek (minden, ami nem japán)

Started by Flaser, 2004-09-15, 11:18:12

Previous topic - Next topic

Puru²

Peter Jackson az új Luca$.

Raggie

#8101
Quote from: Puru² on 2013-06-14, 11:58:14
Peter Jackson az új Luca$.
Sajnos igen. Mennyen má' a fenébe! :D

EDIT: szeretnék kérni egy közös dalos betétet Smaug-gal és Bilbo-val, meg esetleg a törpék vokálozhatnak a háttérben, és küldeném mindenkinek aki szereti! kösziii!



:ejj:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Nakedape

Quote from: Raggie on 2013-06-14, 12:09:21
Quote from: Puru² on 2013-06-14, 11:58:14
Peter Jackson az új Luca$.
Sajnos igen. Mennyen má' a fenébe! :D

EDIT: szeretnék kérni egy közös dalos betétet Smaug-gal és Bilbo-val, meg esetleg a törpék vokálozhatnak a háttérben, és küldeném mindenkinek aki szereti! kösziii!



:ejj:
http://www.youtube.com/watch?v=DoA0iCE-ufw
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution


NLZ

Ez a Man of Steel érdekes volt ::)
[reserved]

Cloud

Tegnap délután én is megnéztem.

The Man of Steel


Nyomokban SPOILER-t tartalmazhat.

Korábbi Superman film nagyon nem tetszett, így örültem a dolognak amikor meghallottam hogy újra rebootolják a szériát. A régieket szerettem, bár inkább viccesek voltak. Na az új résszel ez a vicces dolog teljesen eltűnt. Kb mint ha tényleg a komor Batman filmet láttam volna más körítésben. Na de ezzel nincs gond. A régi filmekben, meg úgy összeségében a Kriptoni technológiát nem nagyon mutatták be, itt a film kb első fél órája az idegen bolygón, vagy az űrbe játszódik. És jesszus de rohadt jól néz ki. A folytatással sincs semmi gondom, de mintha egy kicsit sűrű lett volna. Ok nem akarták a gyerekkorát meg az új szülőket nagyon nyomatni, de a felvezetés után a finálé szerintem rövid volt. Mondom ezt úgy hogy a film több mint két órás. Na mindegy nincs szőrszálhasogatás, de a végső csata kb Avengers szinteken mozgott a pusztítást nézve és ami tetszett, hogy a film végén Clark olyat tesz, amit szerintem eddigi Superman filmekben nem láthattunk, nem véletlenül. Összeségében a DC szerintem nagyon odatette magát, és bár Marvel párti vagyok, imádtam a filmet. Jöhet a JL, de hogy ezt a komoly és komor témát ott hogy fogják megoldani azt nem tudom.

9/10

NLZ

Mi végig röhögünk, meg fogtuk a fejünket. De tény, látványos volt.
[reserved]

Cloud

Egy DC-s szuperhős filmtől mit vártál el? :D Mély gondolatokat? :D

NLZ

Hogy ne vegye akkor ennyire komolyan magát. :)
[reserved]

Cloud

A készítők nevét látva mire számítottál? :D

NLZ

[reserved]

Cloud

Ahogy érzed, szerintem egy igenis jó nyári blocbuster volt, jó sok rombolással.  :cool:

NLZ

Annyira nagy pénzkidobásnak én se éreztem, de újra már nem nézném meg. :)
[reserved]

Kvikveg

Man of Steel 3/10 (es csak a cgi csapat munkaja miatt kb)
Uristen mieeeert? :aaa:

[spoiler]3D uvoltoen hangos audio opcioval. A Sennheiser fuleseimet egy ido utan bevetettem.

Kriptonnal inditunk, lazadas, csata, latvanyos, asitok, a latvanyorgia helyett inkabb a tortenet menne. A kriptoniak lakberendezoje valoszinuleg melydepresszios lehetett, miutan minden sotetszuke. MINDEN.
Az ujszulott Kal-El-t kilovik a Fold iranyaban. Zod szerint ez valamiert szentsegtores, ezt akkor kedves nezo meg nem erti.

Snitt. Szakallas depis fohosunk egy rakaszhajon benazik, es megment egy felgyulladt olajfurotoronyrol par embert - tenyleg nem feltuno am, hogy ilyeneket csinal.
Snitt. Fohosunk kisgyerek, es eppen begolyozni keszul. Az anyja lenyugtatja - neki is lehet valami szuperereje, mert ezt egy verprofi gyerekpszichologus megirigyelne.
Snitt. Fohosunk az elozetesben latott iskolabuszkimentest elvegzi. Apja Kevin Costner olyan oktatast ad neki, ami utan nem Supermanne none fel, hanem Hannibal Lecterre. (KC-t nem kene mar kamera ele engedni, de a feleseget jatszo szinesznot sem, es annak a sminkeset sem)

A film soran osszevissza vannak meg gyerekkori emlekek bevagva, de annyira elutnek a tobbi resztol es annyira szetesettek, hogy borzalom. Van meg par Hannibal-dijas apai beszed. :zomg:

Ami az elozetesben kivaloan utos volt, az, amikor General Zod bejelenti a vilag tv-in, hogy "You are not alone", azon itt elrohogtuk magunkat. A kozonseget kiszolgalva angolul, valamelyik kinai nyelvjarasban, spanyolul, es hat hogy ne ez a harom legyen meg par eldugott nyelven megmutattak, ja es az RSS feeden is ez jott! Gaaah!

Ami a harcot illeti az elejen csak az van kb. A fegyveres osszetuzesek olyanok, hogy ha a kriptoniaknak ilyen a reakcioideje, akkor kb egy 8eves gyerek legeppuskazna oket. Vegulis Lois kesobb megteszi, pedig hat valljuk be nem kepzett katona...
A kozepen is van, a vegen is van csatajelenet, hosszan nezhetjuk, hogy letarolnak egy Amerikai Kisvarost, egy Amerikai Nagyvarost, elolrol hatulrol alulrol mindenhonnan (nezo asit).
Rombolnak ezek mindent: vasutat, valami silot, kis es nagy epuleteket, ropulnek a vonatok, harmonikara hajtogatnak egy orias trezorajtot, felszantjak az aszfaltot, leamortizalnak helikoptereket, vadaszgepeket es minden mast ami repulhet, es szetszaggatnak egy ooo az urallomas volt gondolom.
Namost miutan vegigtaroltak ezt mind es egy fel varost (helyi humorakciokent egy epitkezest is ahol felvillant egy "mar csak 160 nap" tabla - jaj), ezekutan Superman azon tragediazik, hogy Zod le ohajt lezerszemezni 3 civilt.

Oh jaa, a logikai buktak is megvannak: Superman osszevissza repdes, de am a kriptoni hajon mas a legkor es ez kiuti. Miaf????

Fohosunk komplikalt kisgyereknek es minden jelenetben rinyalas van, felnottkent rejtozkodo antiszoc depirengeteg... komolyan legalabb egy jelenet lenne ahol normalis boldog gyerek vagy felnott. Akkor talan elhinnem hogy nem pszichopatava nott fel.

Az elozetesben lathato Superman+Lois Lane kezfogos jelenet szep, csak hat jo lett volna felepiteni, kicsit jobban...
Az elozetesben van Supermannek egy nagy "Nnnoooo" uvoltese. En azt hittem, hogy ott halt meg a foldi apja, vagy Loist elkaptak, de nem! Mas miatt ordit. Jo megertem, csak hat ize...
Ja: noknek szolo fanservice van rendesen, csak azt felejtik el, hogy ehhez egy szemelyiseg is kene, aki .. ehh.

A film 90%a robbanas, utes, harc, egyszoval dogunalom.
Ha ez meg nem lenne ellege kaosz, akkor meg bedobnak par tenyleg humoros reszt, meg egy kegyetlenul bena szanalmas jelenetet (a noi katona a vegen).

Lawrence Fishburne meg kar bele mint a Daily Planet fonoke, mert kb semmit sem csinal, es amit csinal az is baromsag kb. Felesleges. A kollegaival rohangalasa az osszedolo varosban meg plane. A kolleganot meg egyben szedik ki a haz alol mi? Hogyan???

A stab leulhet, egyes. Meg azok is akik ezt engedtek.

Egy ujravagassal meg talan lehetne normalis filmet csinalni belole.
[/spoiler]
Szanalmaaas, borzalmaaas, jajistenem mieeert???!

Az elozetes jobb volt. Ott felsejlett egy nagyon jo film. De nem.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

NLZ

[spoiler]
Ám tényleg csoda, hogy Kriptoni nagy szürkeség után az apuka ilyen szép tarka ruhát alkotott meg. :D A végén a köpenyes gyerekkor visszaemlékezés viszont nagyon gáz volt.
Az mondjuk nem világos, hogy milyen logikai bukfenc vezetett a rosszfiúk száműzésénél ahhoz, hogy csak ők éljék túl és kapjanak egy komplett felszerelést.
Csodálkoztam azon, hogy nem volt gyantázva Clark felsőteste. :D David Hasselhoff szexszimbólum!

A harcok viszont tényleg nagyon gagyik voltak, mert kb csak arról szóltak, hogy a másikat beledobjuk tereptárgyakba, vagy vice versa. De ennek láthatóan semmi hozanatja, hisz mindkét fél sértetlen utána.
Filóztam is rajta, hogy Clark kb semmit se tudhat a pusztakezes verekedésről, hisz kb gyerekkora óta szupererős és sérülhetetlen, szal nem volt hogy megtanulnia. Ezt aztán elő is hozta a rosszfiú, de ő se csinált mást a Hulkos mozdulatokon kívül. A végére jutott egy minimális földharc, de az is csak a plot miatt volt, mert a készítők is látták, hogy a környezet rongálásából nem jön ki semmi.

A riportercsaj szerepe is elég érdekes volt. Fú, milyen jól eltünteti a nyomait Clark, azt erre rövid időn belül felkutatja szülőházáig. Aztán meg viszi magával a katonaság mindenhová, mintha lenne bármi funkciója. :)  A rosszfiúk is felhívták a hajóra, de tök értelmetlenül.

A TVs üzenet viszont vicces volt. Mégis mi értelme volt ennek a you are not alone dumának? Jah, meg hogy aztán nagyon elbaszott kódolással mutatják, hogy nem bír egy helyben állni a kamera előtt. RSS feed, bazd. xD

Meg megy a sírás, hogy kell a terraformálás, különben évekig kellene alkalmazkodni, azt kb 5 perc se kellett a generálnak. :)

Az epikus dallama viszont fülbemászó, de annyira sokat játszották a sok akció alatt, hogy már a könyökömön jött ki.
A hangefektek viszont tetszettek, szeretem az ilyen mély, gépies hangokat. :)
[/spoiler]

De azért hatásos volt a film, hisz milyen sokat beszélünk róla. :D
[reserved]

Cloud

Kvikveg

Ez nem neked való úgy néz ki :) Nem gond, ahány ember annyi vélemény. :)

[spoiler]
LZ:

"Az mondjuk nem világos, hogy milyen logikai bukfenc vezetett a rosszfiúk száműzésénél ahhoz, hogy csak ők éljék túl és kapjanak egy komplett felszerelést."

Ezt a mondatot nem vágom. Eltették befőttnek őket egy börtönhajóra a fantom zónába, ahonnan a bolygó felrobbanása után léptek meg. Zod korábban mondja is hogy a Kryptoniak gyávák megölni őket, inkább száműzik az egész pereputtyot. A sok felszerelést meg a kihalt gyarmatokról szerezték be, benne is volt a filmben hogy 30 évig járták a kryptoni gyarmatokat, onnan szedték össze a terraformálót is.

"A harcok viszont tényleg nagyon gagyik voltak, mert kb csak arról szóltak, hogy a másikat beledobjuk tereptárgyakba, vagy vice versa. "

Adott két szupererős lény, akiket nem sebez meg semmi a bolygón. Hogy tudtak volna másképp harcolni? :D

"Meg megy a sírás, hogy kell a terraformálás, különben évekig kellene alkalmazkodni, azt kb 5 perc se kellett a generálnak. "

Ezt adom, ez gáz volt tényleg. :D MEg mondjuk az egész maszkos dolog, hisz elvileg csak a nap különböző a két bolygónál.

Kvikveg:

"A film 90%a robbanas, utes, harc, egyszoval dogunalom."

Na ez itt a lényeg. Nagy hollywoodi blockbuster ami a látványra ment rá nagyon, mint rengeteg másik ilyen film.  De mint mondtam ahány ember annyi vélemény, nekem tetszett, nem kell túl komolyan venni a filmet, még ha a készítők kicsit annak is szánták. Hétfőn én újra nézem párommal, és várom a HD kiadást, itthon élmény lesz nagy tv-n meglesni. :)[/spoiler]

kikuchiyo

Quote from: Kvikveg on 2013-06-22, 02:12:12
Man of Steel 3/10 (es csak a cgi csapat munkaja miatt kb)
Uristen mieeeert? :aaa:

A kriptoniak lakberendezoje valoszinuleg melydepresszios lehetett, miutan minden sotetszuke. MINDEN.

Quote from: NLZ on 2013-06-22, 03:38:17
Csodálkoztam azon, hogy nem volt gyantázva Clark felsőteste. :D David Hasselhoff szexszimbólum!

Nagyon érdekesek ezek a női szempontból írt vélemények, köszönöm! :D
Failure is the default option

Acchan

#8117
Quote from: kikuchiyo on 2013-06-22, 10:17:44
Quote from: Kvikveg on 2013-06-22, 02:12:12
Man of Steel 3/10 (es csak a cgi csapat munkaja miatt kb)
Uristen mieeeert? :aaa:

A kriptoniak lakberendezoje valoszinuleg melydepresszios lehetett, miutan minden sotetszuke. MINDEN.

Quote from: NLZ on 2013-06-22, 03:38:17
Csodálkoztam azon, hogy nem volt gyantázva Clark felsőteste. :D David Hasselhoff szexszimbólum!

Nagyon érdekesek ezek a női szempontból írt vélemények, köszönöm! :D
:lol:

De a kedvencem ez:
[spoiler][/spoiler]

Puru²

Na tehát akkor ha jól sejtem ez egy felvizezett DragonBall Z US edition ,asszem ezt se nézem meg moziban .Majd ha kijön a BDRipben , talán...

Kvikveg

Quote from: kikuchiyo on 2013-06-22, 10:17:44
Quote from: Kvikveg on 2013-06-22, 02:12:12
Man of Steel 3/10 (es csak a cgi csapat munkaja miatt kb)
Uristen mieeeert? :aaa:

A kriptoniak lakberendezoje valoszinuleg melydepresszios lehetett, miutan minden sotetszuke. MINDEN.

Quote from: NLZ on 2013-06-22, 03:38:17
Csodálkoztam azon, hogy nem volt gyantázva Clark felsőteste. :D David Hasselhoff szexszimbólum!

Nagyon érdekesek ezek a női szempontból írt vélemények, köszönöm! :D
:lol:
Clark felsotesten nem is gondolkodtam, nekem oly mindegy, hogy csupasz vagy nem. Jo azert a gyapjut kerulnem.  :zomg:
A "lakberendezes" meg nemcsak az epuletek, hanem az egesz latvanyra kiterjed, mintha a cgi csapat eldobta volna a szinpalettat es a szurke skala vilagosabbik felet is. Jo, nem Asgardot meg az SW birodalmi fovarosat vartam, de ize. Bortonbolygonak elment volna valamelyik Aliens-be.

Beleirtam a sorok koze:
Quote from: NLZ on 2013-06-22, 03:38:17
[spoiler]
Ám tényleg csoda, hogy Kriptoni nagy szürkeség után az apuka ilyen szép tarka ruhát alkotott meg. :D A végén a köpenyes gyerekkor visszaemlékezés viszont nagyon gáz volt.
Igen, amikor a ruha elokerult te is felrohogtel, de mas is.  :lul:
Az mondjuk nem világos, hogy milyen logikai bukfenc vezetett a rosszfiúk száműzésénél ahhoz, hogy csak ők éljék túl és kapjanak egy komplett felszerelést.
Azt elmagyaraztak, bar hogy a bolygo felrobbanasa miert jar a kiolvadasukkal azt nem tudom.
Ja es a szamuzesuk elso lepese a "lojuk ki a peniszeket" fedoakcio nevet kaphatta volna.  :lul:

Csodálkoztam azon, hogy nem volt gyantázva Clark felsőteste. :D David Hasselhoff szexszimbólum!

A harcok viszont tényleg nagyon gagyik voltak, mert kb csak arról szóltak, hogy a másikat beledobjuk tereptárgyakba, vagy vice versa. De ennek láthatóan semmi hozanatja, hisz mindkét fél sértetlen utána.

Filóztam is rajta, hogy Clark kb semmit se tudhat a pusztakezes verekedésről, hisz kb gyerekkora óta szupererős és sérülhetetlen, szal nem volt hogy megtanulnia.
Pont ezen is gondolkodtam. Zod kep perc alatt le kellett volna hogy nyomja. Kal-El-en a harci ruha alaoltozete, plusz sose verekedett, Zod meg mindennel ellatva plusz kikepezve... es nekem senki se mondja, hogy a foldi legkor ennyi elonyhoz juttatja, foleg amikor mar Zod is erosen begyulladt szemekkel rendelkezik.
Ezt aztán elő is hozta a rosszfiú, de ő se csinált mást a Hulkos mozdulatokon kívül. A végére jutott egy minimális földharc, de az is csak a plot miatt volt, mert a készítők is látták, hogy a környezet rongálásából nem jön ki semmi.

A riportercsaj szerepe is elég érdekes volt. Fú, milyen jól eltünteti a nyomait Clark, azt erre rövid időn belül felkutatja szülőházáig. Aztán meg viszi magával a katonaság mindenhová, mintha lenne bármi funkciója. :)
Igen ezen en is neztem... FBI CIA nem tudja felkutatni, de Lois!
A rosszfiúk is felhívták a hajóra, de tök értelmetlenül.
Igen, a bortoncellaik erdekesek, mindenfele hackelesi lehetosegekkel...

A TVs üzenet viszont vicces volt. Mégis mi értelme volt ennek a you are not alone dumának? Jah, meg hogy aztán nagyon elbaszott kódolással mutatják, hogy nem bír egy helyben állni a kamera előtt. RSS feed, bazd. xD
Ertelme van, nyomast gyakorol a bolygora azert hogy adjak ki Kal-El-t. Csak ahogy a filmben eloadtak...

Meg megy a sírás, hogy kell a terraformálás, különben évekig kellene alkalmazkodni, azt kb 5 perc se kellett a generálnak. :)
Hat mondjuk nem biztos, hogy elvezte. Amugy meg mi a joistennek nem mentek el egy masik bolygora ahol nincs senki?!

Az epikus dallama viszont fülbemászó, de annyira sokat játszották a sok akció alatt, hogy már a könyökömön jött ki.
+1
A hangefektek viszont tetszettek, szeretem az ilyen mély, gépies hangokat. :)
+1 csak nem ilyen hangerovel
[/spoiler]

De azért hatásos volt a film, hisz milyen sokat beszélünk róla. :D

Quote from: Cloud on 2013-06-22, 08:37:07
Kvikveg

Ez nem neked való úgy néz ki :) Nem gond, ahány ember annyi vélemény. :)

[spoiler]
LZ:

"Az mondjuk nem világos, hogy milyen logikai bukfenc vezetett a rosszfiúk száműzésénél ahhoz, hogy csak ők éljék túl és kapjanak egy komplett felszerelést."

Ezt a mondatot nem vágom. Eltették befőttnek őket egy börtönhajóra a fantom zónába, ahonnan a bolygó felrobbanása után léptek meg. Zod korábban mondja is hogy a Kryptoniak gyávák megölni őket, inkább száműzik az egész pereputtyot. A sok felszerelést meg a kihalt gyarmatokról szerezték be, benne is volt a filmben hogy 30 évig járták a kryptoni gyarmatokat, onnan szedték össze a terraformálót is.
Az eszkozbeszerzes az tenyleg jol meg volt indokolva, a kiszabadulas volt eerdekes... de mondjuk ez meg nem zavarna.

"A harcok viszont tényleg nagyon gagyik voltak, mert kb csak arról szóltak, hogy a másikat beledobjuk tereptárgyakba, vagy vice versa. "
Adott két szupererős lény, akiket nem sebez meg semmi a bolygón. Hogy tudtak volna másképp harcolni? :D
Hat ez az, hogy mindketto szupereros, akkor azert valaminek kene tortennie...

"Meg megy a sírás, hogy kell a terraformálás, különben évekig kellene alkalmazkodni, azt kb 5 perc se kellett a generálnak. "

Ezt adom, ez gáz volt tényleg. :D MEg mondjuk az egész maszkos dolog, hisz elvileg csak a nap különböző a két bolygónál.

Kvikveg:

"A film 90%a robbanas, utes, harc, egyszoval dogunalom."

Na ez itt a lényeg. Nagy hollywoodi blockbuster ami a látványra ment rá nagyon, mint rengeteg másik ilyen film.  De mint mondtam ahány ember annyi vélemény, nekem tetszett, nem kell túl komolyan venni a filmet, még ha a készítők kicsit annak is szánták. Hétfőn én újra nézem párommal, és várom a HD kiadást, itthon élmény lesz nagy tv-n meglesni. :)
HAt jooo de ennyire? Az elozetesbol a szokasos akcioarany latszott, de itt 5szor annyi akcio volt mint amit vartam.
[/spoiler]

Amugy... masnak is az az erzese, hogy a mozi hangerejenek beallitasaert felelos ember suket? Rohandt hangos volt.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

NLZ

Quote from: Cloud on 2013-06-22, 08:37:07
Kvikveg

Ez nem neked való úgy néz ki :) Nem gond, ahány ember annyi vélemény. :)

[spoiler]
LZ:

"Az mondjuk nem világos, hogy milyen logikai bukfenc vezetett a rosszfiúk száműzésénél ahhoz, hogy csak ők éljék túl és kapjanak egy komplett felszerelést."

Ezt a mondatot nem vágom. Eltették befőttnek őket egy börtönhajóra a fantom zónába, ahonnan a bolygó felrobbanása után léptek meg. Zod korábban mondja is hogy a Kryptoniak gyávák megölni őket, inkább száműzik az egész pereputtyot. A sok felszerelést meg a kihalt gyarmatokról szerezték be, benne is volt a filmben hogy 30 évig járták a kryptoni gyarmatokat, onnan szedték össze a terraformálót is.

"A harcok viszont tényleg nagyon gagyik voltak, mert kb csak arról szóltak, hogy a másikat beledobjuk tereptárgyakba, vagy vice versa. "

Adott két szupererős lény, akiket nem sebez meg semmi a bolygón. Hogy tudtak volna másképp harcolni? :D

"Meg megy a sírás, hogy kell a terraformálás, különben évekig kellene alkalmazkodni, azt kb 5 perc se kellett a generálnak. "

Ezt adom, ez gáz volt tényleg. :D MEg mondjuk az egész maszkos dolog, hisz elvileg csak a nap különböző a két bolygónál.

Kvikveg:

"A film 90%a robbanas, utes, harc, egyszoval dogunalom."

Na ez itt a lényeg. Nagy hollywoodi blockbuster ami a látványra ment rá nagyon, mint rengeteg másik ilyen film.  De mint mondtam ahány ember annyi vélemény, nekem tetszett, nem kell túl komolyan venni a filmet, még ha a készítők kicsit annak is szánták. Hétfőn én újra nézem párommal, és várom a HD kiadást, itthon élmény lesz nagy tv-n meglesni. :)[/spoiler]
[spoiler]
De tudták, hogy a bolygójuk el fog pusztulni, nem? Akkor magukat miért nem mentették, miért csak a száműzötteket?

Hulk-harc helyett mondjuk: [spoiler][/spoiler]
Hisz elvileg képzett katonák ezek, csak felfedeztek valami harcművészetet. És ugye a végén működött is.


Jah, még azt felejtettem ki, hogy Kripton papa jött ezzel a filozófiai magasröpüléssel, hogy a népe emberei genetikailag tervezettek, de majd ő megmutatja a világnak, hogy szabadok legyenek! Mi lesz ebből? Fiam, mentsd meg az emberiséget és legyél az összekötő az emberek és a kriptoniak között. Tessék, még itt egy kosztüm is, amit Jony Ive tervezett. ::)
[/spoiler]
[reserved]

Cloud

[spoiler]De tudták, hogy a bolygójuk el fog pusztulni, nem? Akkor magukat miért nem mentették, miért csak a száműzötteket? Mert idióták voltak azért. Jor-El is próbálkozott a tanácsnál. Meg hát ugye ott voltak a gyarmatok, de azok is kihaltak valami miatt.[/spoiler]

Kvikveg

#8122
Quote from: NLZ on 2013-06-22, 13:57:46
[spoiler]
De tudták, hogy a bolygójuk el fog pusztulni, nem? Akkor magukat miért nem mentették, miért csak a száműzötteket?

...
Jah, még azt felejtettem ki, hogy Kripton papa jött ezzel a filozófiai magasröpüléssel, hogy a népe emberei genetikailag tervezettek, de majd ő megmutatja a világnak, hogy szabadok legyenek! Mi lesz ebből? Fiam, mentsd meg az emberiséget és legyél az összekötő az emberek és a kriptoniak között. Tessék, még itt egy kosztüm is, amit Jony Ive tervezett. ::)
[/spoiler]
[spoiler]Magukat mar nem tudtak menteni mert elszurtak a dolgot, a szamuzottek meg veletlenul szabadultak ki.
Egy komplett bolygot meg nem lehetett ugyanigy hajora rakni.
Plusz a szamuzes es a tenyleges veg kozott volt meg szerintem par ev.
Azt nem ertem, hogy legalabb valami kis tulelocsapatot miert nem csinaltak. Vegulis Jor-El kepes volt a sajat fiat a francba kikuldeni, akkor az egesz tarsadalom miert volt keptelen legalabb egy hajot letrehozni, es terraformalni valami masik bolygot? Vagy ezek voltak a kihalt outpostok ahonnan Zod-ek a terraformalo kutyuiket lenyultak?

Igen, Jor-El terve es az osszeomlas menete nekem is kodos volt. Azon tul, hogy a fiat mint magot elkuldi valahova, aztan remeli hogy Kripton nepe ujra feltamad, mast lathatolag nem tervezett. Sok ideje sem lehetett hozza.

A kosztum meg logikatlan, hogy miert szines, amikor minden mas ruhajuk szurke volt. Szoval az tenyleg furcsa.
[/spoiler]

edit: megvalami
[spoiler]Miert mondtak  a hajora ott a jeg alatt, hogy 10000 eve ott van? Az valami elozo kriptoni hajo volt? Wtf?[/spoiler]
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cloud

[spoiler]"Miert mondtak  a hajora ott a jeg alatt, hogy 10000 eve ott van? Az valami elozo kriptoni hajo volt? Wtf?"

Van egy képregény ami előzmény, abban van szó róla ha minden igaz,  és elvileg a másik fórumban azt mondták hogy abban a hajóban lehet Supergirl. ( Kara-zor-El)

"Vagy ezek voltak a kihalt outpostok ahonnan Zod-ek a terraformalo kutyuiket lenyultak?"

Azok voltak a gyarmatok, de valamiért kihaltak. Onnan nyúlták le a terraformálót ugyebár.
[/spoiler]

Kvikveg

#8124
On a totally unrelated note vagymi
http://9gag.com/gag/aD00d0w
:lol:

[spoiler]Tenyleg, Zod baromi gyorsan kinyirta Jor-el-t a torrel vagy mivel... szoval Kal-el-t miert is nem tudta?[/spoiler]
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

NLZ

#8125
Quote from: Cloud on 2013-06-22, 15:09:20
[spoiler]"Miert mondtak  a hajora ott a jeg alatt, hogy 10000 eve ott van? Az valami elozo kriptoni hajo volt? Wtf?"

Van egy képregény ami előzmény, abban van szó róla ha minden igaz,  és elvileg a másik fórumban azt mondták hogy abban a hajóban lehet Supergirl. ( Kara-zor-El)

"Vagy ezek voltak a kihalt outpostok ahonnan Zod-ek a terraformalo kutyuiket lenyultak?"

Azok voltak a gyarmatok, de valamiért kihaltak. Onnan nyúlták le a terraformálót ugyebár.
[/spoiler]
[spoiler]
És miért olyan hajó volt a börtönhajó, ami el tudott jutni a gyarmatokra? Egyáltalán honnan tudták, merre vannak a gyarmatok? :D

Kvik, azért, mert ahhoz kell a meglepetés hátbaszúrás d20-at dobni. :D  Viccen kívül, a kriptoni légkör halandóvá teszi őket, a földi légkörtől pedig szupererősek lesznek.
^^"
[/spoiler]
[reserved]

Cloud

[spoiler]Maga a hajó szerint egyszerű szállítóhajó volt valszeg, maga a börtön az a fantom zóna volt.  Tudod volt az az ugrókapu, amibe belement a hajó.

"Egyáltalán honnan tudták, merre vannak a gyarmatok?"

Hajó adatbázis?

Kvikveg:

Persze hogy kinyírta, a Krypton-on a vörös nap miatt ők is csak halandók. A Földön meg a sárga nap miatt van szupererejük. A légkört nem tudom miért hozták be, simán megmagyarázhatták volna hogy a hajónak van mondjuk olyan pajzsa ami miatt a sárga nap ereje nem éri a testüket így nincs szupererejük.[/spoiler]

NLZ

Quote from: Cloud on 2013-06-22, 16:36:27
[spoiler]Maga a hajó szerint egyszerű szállítóhajó volt valszeg, maga a börtön az a fantom zóna volt.  Tudod volt az az ugrókapu, amibe belement a hajó.

"Egyáltalán honnan tudták, merre vannak a gyarmatok?"

Hajó adatbázis?

Kvikveg:

Persze hogy kinyírta, a Krypton-on a vörös nap miatt ők is csak halandók. A Földön meg a sárga nap miatt van szupererejük. A légkört nem tudom miért hozták be, simán megmagyarázhatták volna hogy a hajónak van mondjuk olyan pajzsa ami miatt a sárga nap ereje nem éri a testüket így nincs szupererejük.[/spoiler]
[spoiler]
Igaz, volt az az ugrókapu, azzal bármit be lehet magyarázni, hogy mi történt a háttérben.

A Nap dolog meg hülyeség, hisz akkor supermanus a katonai bunkerban el kellett volna vesztenie az erejét. :)
[/spoiler]
[reserved]

szpeter

Attól még, hogy egy film komolyan akarja venni magát még nem kell nektek is így tenni...:D

NLZ

Quote from: szpeter on 2013-06-22, 17:47:05
Attól még, hogy egy film komolyan akarja venni magát még nem kell nektek is így tenni...:D
Ne vedd el a szórakozásunkat. :)
[reserved]