Filmek (minden, ami nem japán)

Started by Flaser, 2004-09-15, 11:18:12

Previous topic - Next topic

Cloud

Az a kard. :D

És még meg is magyarázzák vérvanok hogy kell az a keresztvas, mert ha elcsúszik egymáson a két kard, az védi meg a használóját. :D De bazze két kis kiálló szarból jönnek ki a sugarak, ha lecsúszik egymáson a két kard akkor pont azt a két bizbaszt is levágja, meg vele együtt a forgatójának a kezét. :D

NLZ

Én eddig úgy tudtam, hogy két fénykard nem csúszik el egymáson.
[reserved]

Cloud

Quote from: NLZ on 2014-11-28, 19:43:42
Mondjuk hja, ez meg a másik. :D

Próféta

Quote from: NLZ on 2014-11-28, 19:43:42
Miért, tapadnak? :O

kikuchiyo

Failure is the default option

Fazék

ejj de rosszmájúak vagytok. sztem kúl:
[spoiler][/spoiler]

NLZ

Quote from: Fazék on 2014-11-29, 01:22:11
[spoiler][/spoiler]

:lul:

Ám most belegondolva hasznos lehet egy ilyen, ha kombinálják a ki-be kapcsolgatással. Kikapcsolod az elülsőt, blokkolod a hátsóval, visszakapcsolod, és máris megkerülted a védelmét. :D
[reserved]

Cloud

Interstellar

Lehet szidni, de nekem ez:

:he:

:whoah:

SaiyaGin

Quote from: NLZ on 2014-11-29, 01:35:02
Quote from: Fazék on 2014-11-29, 01:22:11
[spoiler][/spoiler]

:lul:

Ám most belegondolva hasznos lehet egy ilyen, ha kombinálják a ki-be kapcsolgatással. Kikapcsolod az elülsőt, blokkolod a hátsóval, visszakapcsolod, és máris megkerülted a védelmét. :D

:lol:

Zelda

Hasonlóan vegyes érzelmekkel várom azt a SW 7-et.  :rotfl:
Más:
Időhurok (Predestination)
Az egész film egy hatalmas time loop, se eleje, se vége. Jó kis 10 órás youtube video lenne belőle...
Na komolyra véve a témát, egy hatalmas fektetett nyolcas jutott róla eszembe, de mélyen el is gondolkoztatott ez a darab. A magyar szinkront viszont szokás szerint mellőzni, mert borzalmas, 10 percig bírtam, aztán visszatértem a már megszokott eredeti nyelvű filmnézéshez. Nekem tetszett.

chilip

https://www.youtube.com/watch?v=v93Jh6JNBng

Star Wars: Episode VII Trailer - George Lucas' Special Edition

NLZ

[reserved]

Fazék

még a témához képek:
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]

NLZ

Quote from: Fazék on 2014-11-30, 19:18:54
még a témához képek:
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]

[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
http://imgur.com/gallery/Xc6mozE
http://imgur.com/t/star_wars/E03QJ
[reserved]

Dreamcleaver

Szerintem sok mindentől lehet tartani az új SW filmmel kapcsolatban, de a Sith pallos pont nem az. Faszául néz ki és még logikus is, hiszen valamelyest védi a kezet.

Szóval egyelőre csak röhögök a sok felháborodott old-school SW fanon. :)

Ellenben a labda droid az tényleg gagyi.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Fazék

Quote from: Dreamcleaver on 2014-12-01, 19:43:08hiszen valamelyest védi a kezet.
oooooké.
a fénycsóvák (vagymittoménhogyhíjják) közötti markolat meg nyilván fénykardálló anyagból van vadiúj fejlesztésként :D

(illetve a "kardforgatás" is innentől egy pöttyet macerásabb, hogy már a markolatból kiálló két vacakhoz is tilos hozzáérni, de persze ez még belefér, hogy "jedi használja vazze")

de persze ezer dologban bele lehet kötni a világba, miért pont ezt ne tudnák jól megmagyarázni, de ettől még hadd nevessünk már a koncepción, ha sztünk egyszerűen faszság, és erőteljesen "nincsjobbötletünk" szaga van :)

NLZ

Quote from: Fazék on 2014-12-01, 21:07:51
Quote from: Dreamcleaver on 2014-12-01, 19:43:08hiszen valamelyest védi a kezet.
oooooké.
a fénycsóvák (vagymittoménhogyhíjják) közötti markolat meg nyilván fénykardálló anyagból van vadiúj fejlesztésként :D

(illetve a "kardforgatás" is innentől egy pöttyet macerásabb, hogy már a markolatból kiálló két vacakhoz is tilos hozzáérni, de persze ez még belefér, hogy "jedi használja vazze")

de persze ezer dologban bele lehet kötni a világba, miért pont ezt ne tudnák jól megmagyarázni, de ettől még hadd nevessünk már a koncepción, ha sztünk egyszerűen faszság, és erőteljesen "nincsjobbötletünk" szaga van :)
Ugyan, ha nevetni akar, hát hadd tegye, ne foszd meg ettől is szegényt. :)
[reserved]

Cloud

BTW, ha nagyon kötekedni akarnék, mondhatnám hogy azok a kis markolatrészek ugyanabból az anyagból vannak mint a vibrokardok. :)

Dreamcleaver

Quote from: Fazék on 2014-12-01, 21:07:51
oooooké.

Nem, de eddig is el lehetett végni a fénykard markolatát, amit több SW filmben/játékban meg is tettek. Ettől még az a két kis fénypöcök rengeteg helyzetben tud extra védelmet biztosítani. Remélem majd kitalálnak hozzá valami látványos koreográfiát a harcnál, ahol előtérbe kerül a "crossguard".

Ettől persze még nyugodtna nevethetsz a koncepción, csak erősen izzadság szaga van. :)

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

NLZ

Ám engem nem is az zavar, hogy milyen fénykardot találtak ki, hanem hogy annyira fontosnak tartják, hogy ez a trailer csúcsa.
Vagyis félő, hogy a prequel mocskát kapjuk megint, hosszú, hérzelemmentes koreográfiákkal.
Holott ha a trilógiát nézzük, anno az Emperorban fel sem merült, hogy komolyan vegye a fénykardot, kb játékként tekintett rá.
Csak ugye a fénykard a legjobb fegyver, így sokan szeretik, ezért aztán Lukas ezerrel nyomta az előzménygányolásokban. Egyfolytában előkerült, teljesen indokolatlanul.
A híres Mr Plinkett Star Wars prequel kritika jól összefoglalja ezt (meg minden mást is kiveséz, érdemes megnézni az egészet, ha kimaradt volna).
Az Erő varázsa is teljesen odaveszett, holott arra lehetne a legjobban építeni, hogy mi, a nézők nem értjük s mibenlétét.

És most itt van a lehetőség, hogy megszabaduljanak az előzményfilmek összes elbaszásától, meg az Expanded Universe hozadékaitól (bár azokról nem tudok nyilatkozni).
Mégis félek, hogy J.J. Abrams nem fogja ezt meglépni, hanem megtartja az összes betegségét, max kicsit kozmetikázva azt.
[reserved]

Cloud

BTW, nálam kimaradt, hogy leszarom az egész SW7-et, meg hogy folytatás. Old Republic filmeket a népnek.Vagy sorozatot. Rajzfilmet. Akármit.

Dreamcleaver

Quote from: NLZ on 2014-12-02, 00:10:02
Ám engem nem is az zavar, hogy milyen fénykardot találtak ki, hanem hogy annyira fontosnak tartják, hogy ez a trailer csúcsa.
Vagyis félő, hogy a prequel mocskát kapjuk megint, hosszú, hérzelemmentes koreográfiákkal.
Holott ha a trilógiát nézzük, anno az Emperorban fel sem merült, hogy komolyan vegye a fénykardot, kb játékként tekintett rá.
Csak ugye a fénykard a legjobb fegyver, így sokan szeretik, ezért aztán Lukas ezerrel nyomta az előzménygányolásokban. Egyfolytában előkerült, teljesen indokolatlanul.
A híres Mr Plinkett Star Wars prequel kritika jól összefoglalja ezt (meg minden mást is kiveséz, érdemes megnézni az egészet, ha kimaradt volna).
Az Erő varázsa is teljesen odaveszett, holott arra lehetne a legjobban építeni, hogy mi, a nézők nem értjük s mibenlétét.

És most itt van a lehetőség, hogy megszabaduljanak az előzményfilmek összes elbaszásától, meg az Expanded Universe hozadékaitól (bár azokról nem tudok nyilatkozni).
Mégis félek, hogy J.J. Abrams nem fogja ezt meglépni, hanem megtartja az összes betegségét, max kicsit kozmetikázva azt.

Ettől tartok én is, csak nem értem, hogy miért pont a "fénypallost" szúrta ki magának a kétkedő nagyközönség, mikor még pont azt legkönnyebb megmagyarázni és elfogadni. A generic sivatag környezet túlszerepeltetése, meg a narráció klissés szövege engem jobbna elkeserített.
Én is keserű szájízzel álltam fel a trailer elől, ilyen "tényleg csak ennyire futja" érzéssel, de aztán felrémlett, hogy ez csupán TEASER trailer, szal sokat nem kell tőle várni szvsz. Ettől függetlenül lehetett volna sokkal érdekesebb.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

NLZ

Jah, hát ennek a 6, összefüggéstelen jelenetnek csak annyi volt a célja, hogy hypeoljon.
Bedobtak csomó elemet, amit már ismerünk, csak kicsit másképp.

De legalább lehet belőle youtube reakció videókat gyártani.
http://youtu.be/BJgLa3eKMYs?list=UUrTNhL_yO3tPTdQ5XgmmWjA
:D

Fénypallossal az még a gondom, hogy a Phantom Menaceben is újítottak a fénykarddal, aztán félek, hogy a Force Awakens is hasonló sorsra jut.
[reserved]

Fazék

Quote from: Dreamcleaver on 2014-12-02, 20:48:29Ettől tartok én is, csak nem értem, hogy miért pont a "fénypallost" szúrta ki magának a kétkedő nagyközönség, mikor még pont azt legkönnyebb megmagyarázni és elfogadni. A generic sivatag környezet túlszerepeltetése, meg a narráció klissés szövege engem jobbna elkeserített.
most már biztos vagyok benne, hogy tényleg csak trollkodsz.

talán azért a "fénypallost" emelik ki, mert az egy nagyon egyszerű jól fölismerhető pillanat, és marha jól ki lehet könnyedén figurázni.
(bármennyire is "legkönnyebben megmagyarázhatónak és elfogadhatónak" érzed)

a teaser meg úgy béna ahogy van, még a lucas verzsönt is tök fölösleges erőtlen poénnak érzem belőle.

ezzel a videóval zárnám a témát :D
https://www.youtube.com/watch?v=TiabUnjU84w

chilip

blackronin

Quote from: chilip on 2014-12-04, 12:24:23
http://starwarsmedia.hu/news.php?extend.504

pletykák egyelőre a filmről
Ha ezek nagyobbik része (vagy legyünk merészek: az összes) igaz, akkor engem megvettek kilóra.
Tetszik!  :jee:

Cloud

Nekem tűnik ez túl sok dolognak egy filmhez?