Mivel játszottál legutóbb, hogy tetszett?

Started by Fazék, 2004-11-22, 02:38:44

Previous topic - Next topic

Felsmuk

A WoW akkor is gyõzedelmeskedni fog az L2 fölött!!! Ááááááá! Csak kiscit félrebaszták a történetet azzal hogy a Blood Elfek csatlakoztak a hordához...
"Here in the age of Internet porn it's hard to know exactly what percentage of male orgasms occur in front of a computer monitor, but we're going to guess it's more than half. So if you ask when we'll have virtual reality sex, or human/robot sex, the answer from tens of thousands of researchers and inventors is, "We're working as fast as we can, dammit!""

Ramiz

Quote from: RouninKucc.. de én L2-õztem.. és nem volt jó o.O Basszus.. na meg Silkroad kínai helyszínei nagyon feelingesek.. :( Nemár..
Edit: bazz... le kell szedjem végül? Hm.. c3-as?
Annyira hûdenagy különbség nem hiszem, hogy van...

Quote from: LythisL2 miatt majd szekálom Ramizékat, aztán ha mákom van akkor valamelyk hozzámvágja egyik meeten (és akkor telepítve majd konstatálhatom, hogy nem fut, vagy valami hasonló gixer... legalábbis abból kiindulva hogy a :hogyaza: fatero kliens még mindíg mit szívózik... mondjuk sztem ez a 3d-mbe kötne bele, de egy próbát csak megér...)
Kiírjam neked dvd-re?
Regeléssel biztos fogsz vacakolni, Raggie is, én is szívtunk egy pár órát. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

zolan43

Quote from: PredakingAmugy mien zenéket nyomtak bele?

26 számból néhány:
The Prodigy - You'll Be Under My Wheels
Rock - I Am Rock
Jamiroquai - Feels Just Like It Should
Static-X - Skinnyman
Hyper - We Contro
Hush - Fired Up

m46u5

Harry Potter rajongóként sikerült beszerezni ezt a game-et, s gondoltam, egy jó kis folytatása lesz az eddigi játéksorozatnak. Bele is vetettem magamat.
Miután feltettem a másfélgigányi cuccot, indul a játék. Aranyosan megkérdezi milyen nyelven szeretném a menüt olvasni: magyar nincs, marad az angol.
Következõ kérdés, be akarom-e kapcsolni az automata mentést: be.
Átvezetõ anim, logo, rövidfilm, miegymás... végül a fõmenü.
Na gondoltam, kicsit felnyomjuk a látványvilágot, lévén ha már jók voltak az eddigi részek, akkor a mostanit últrakvaliti minõségben szeretném élvezni. Go to opsönsz menü: benne Subtitle ON/OFF. okkké evriting elsz? Noooo, az minek ugye? (gondolok itt a felbontásra, élsimításra, ...)
No mindegy menjünk a nyú gém-re: bevezetõ anim (szóköz, enter, esc billentyûk kombinácójának használata eközben - lévén kicsit moci voltam).
Újabb menü (okkké - enter gomb határozott megpöccintése), /itt ki lehet választani a három fõ karakter közül kivel szeretnénk lenni, majd tovább tovább tovább/ ...indul a game...
Ööööö... minek is az a 1,5 GB? látványvilág nem sokat fejlõdött, vagy ha igen, az nem igazán elõre (élsimítás nuku, ráadásul a felbontás nem lehet nagyobb 640x480 - na jó legyünk elnézõbbek 800x600 - max).
Irányítás: egér (naívan gondoltam ha az eddigiek ezzel mentek, a mostani is használja majd), de nem moccan. hmm...
Bátortalanul megpöccintem a quake-es idõbõl elindul irányítási kombókat (w,a,s,d) hát nem... no persze ne legyünk annyira nagyra vágyóak érjük be a sima navigációs gombokkal (fel,le,jobb,bal) megy!, azért persze nem árt ha az ember tud némi varázslatot is büvészkedni, hát akkor én is megbûvölten végig nyomkodtam a billentyûket elölrõl (q,w,e,r,t...) mire az Y-hoz értem megmozdult valami - naccerû - X - hóhó ebbõl lesz valami - C - mintha itt is próbálna valamit csinálni de persze kevés sikerrel.
Hát így nehéz lesz a játék, Alt+Tab, readme.txt megkeres, végigolvas, okos lesz.
Eredmény: nyilak,s,y,x,c,szóköz,enter,backspace (jobban szétszórni bizonyára õk sem tudták).
De hogy ne legyek túlságosan is OFF, összegzem nagyvonalakban a játékot:
gagyi grafika (a mai színvonalnak legalábbis), konzolos irányítás (nekem bazira nem jött be, s csak szívtam vele), elfogadható kamerakezelés.
Ellenben jó, hogy van választási lehetõség (már amikor) a fõ karaktert illetõen, ami persze nem árt, ha azt akarod, hogy a többi is életben maradjon a játék folyamán (persze az elhalálozás csak ideiglenes, de addig is nehezebb egy emberrel kevesebbel irtani az ellent, sûrû x, és c gombok nyomogatásával).
A történet jól van kiegészítve, néhol rombolható terep(tárgy), nem(teljesen) lineáris pályák.
Összességében, aki játszott az elõzõ részekkel, szereti a konzolos irányíthatóságot (mint pl metal gear solid), annak nagyszerû élményben lesz része. Aki nem az valszeg szívni fog vele.
/Én speciel nem voltam elég fanatikus ahhoz, hogy végigvigyem az elsõ próbán túl, mert az irányítás, számomra nehezebb volt, mint az ellenséges kis mumusokat legyûrnöm/ :rolleyes:
Egy csöppet csalódtam a játékban.
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

Slayer_Ace

Ufo Aftershock
Már nagyon vártam, sok jót hallottam róla, és hála Istennek nem kellett csalódnom:)
Azt hiszem ezzel a játékkal sikerült maradandót alkotni, bár lehet, hogy kevesen fognak játszani vele a Starforce védelem miatt (valahol azt olvastam, hogy a Daemon tools 4-es verziójával elkerülhető az IDE kábelek lehuzása, de nekem nem jött össze:3x3: )
A történet az Ufo Aftermath eseményei után kb 50 évvel játszódik (azt a szálat viszi tovább, hogy az emberek elfogadták a Reticulanok ajánlatát, és a Földet betakarta a Biomass)
A grafikával meg vagyok elégedve, bár a taktikai küldetések helyszínei nem valami változatosak (de a küldetések típusai tetszenek:jee: ) és sajnos a felbontást nem lehet állítani (1024x768)
A hatalmas újítás, amivel gyakorlatilag visszatérnek a dicső elődökhöz, hogy újra fontos szerep jutott a stratégiai résznek (nagyon utáltam az Aftermath-ban, hogy nem lehetett a bázisokon építkezni)
Aki szerette a jó üreg Ufo Defenset meg a Terror from the Deep-et, annak ezt is ki kell próbálnia

sirtomi

Quote from: m46u5Harry Potter rajongóként sikerült beszerezni ezt a game-et, s gondoltam, egy jó kis folytatása lesz az eddigi játéksorozatnak. Bele is vetettem magamat...
Harry Potter rajongóként a játékok közül eddig a Quidditch Worl Cup tetszett csak, azzal jól elszórakoztam. A leirásod viszont felkeltette érdeklõdésemet, úgyhogy ki fogom próbálni, én mazoista állat...

Kupo

Soul Calibur III.Nagyon tetszik!!! :jee: :D :hopp:
Próbálta még valaki? :hail:

Itachi

Quote from: KupoSoul Calibur III.Nagyon tetszik!!! :jee: :D :hopp:
Próbálta még valaki? :hail:
Erre nem mondok semmit.Ha nem eredetiben van meg meg fogod szívni, mivel a PAL verzió még nincs Mo. n sajna.Ha meg külföldrõl van, akkor viszont nagyon jó game alig várom, hogy kijöjjön itt is.Már egy hónapja erre verem a nyálam.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Kupo

Hát nekem mindegy, hogy PAL, vagy NTSC, vagy abba lesz valami újítás mint MGS3-ba pl? :)

Itachi

Quote from: KupoHát nekem mindegy, hogy PAL, vagy NTSC, vagy abba lesz valami újítás mint MGS3-ba pl? :)
Nem hiszem.Azért mondtam, amúgy , hogy megszívják azok akiknek másoltan van meg mert ennek a játéknak egy sajátos spec másolásvédelme van ami eddig minden haveromnál akinek másoltan volt meg bejött.Egy idõ után ha már jó sokat jáccottál vele és sokmindent behoztál ,kiírja hogy save file corrupted, így baxhatodd az egész munkádat.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Itachi

Amúgy volna egy észrevételem;Elég érdekes nép ez a magyar.fura, hogy sok magyar játékos indít ork karit.A legtöbb retail server en az átlag karik mindig vagy DE,vagy Hunam vagy Elf de elgkevésbé ork.Ahogy viszont így elnéztem a matrix ot meg a NF statisztikáit is meglepõen sok az ork kari, ami azért nem rossz dolog szvsz.(pesze tudom, hogy NF on a DE meg hunam vezet, de arányban ott is van bõven zöldség:) )
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Kupo

Hehe, nekem olyat a DBZ: Budokai Tenkaichi csinált a 2. napon asszem ,de azóta megy jól, és semmi gond nem volt. :D

Ramiz

Fable

Jópofa, de egy idõ után nyilvánvalóvá válik, hogy a helyenkénti durva dolgok ellenére gyerekeknek szánták. A "gonoszság" megjelenítése: ronda külsõ, szállongó legyek, szarvak a fejbõl kinõnek... kicsit vicces... ja és egy komoly hang kissé lenézõen közli, hogy mostantól kezdve be tudsz mutatni az embereknek... komoly? siralmas.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

roderick

Quote from: RamizFable

Jópofa, de egy idõ után nyilvánvalóvá válik, hogy a helyenkénti durva dolgok ellenére gyerekeknek szánták. A "gonoszság" megjelenítése: ronda külsõ, szállongó legyek, szarvak a fejbõl kinõnek... kicsit vicces... ja és egy komoly hang kissé lenézõen közli, hogy mostantól kezdve be tudsz mutatni az embereknek... komoly? siralmas.

Hát jah, de azért gonosz karakterrel a +1 fejezet azért tud nyújtani egy kis örömöt :__devil:
SPOILER [COLOR="White"]Öröm volt kinyírni a sok idiótát, fõleg Thundert, nah az naon a bögyömbe volt. Az öreget mondjuk kicsit sajnáltam két kardlendítés között, dehát így jár aki rossz helyen van rossz idöben:)[/COLOR]
Mondjuk jóval végig se játszottam, annyira nincs nagy különség, hogy fehér vagy fekete páncélos csávóval verem szét az ellen hadát, hogy érdemes legyen újra nekimenni...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Andi

Én legutóbb úgy a Resident evil-ekkel játszottam és még mindig a 2. rész a legjobb. Az elsõt meg eddig csak egyszer sikerült normálisan, csalás nélkül végigvinnem^^"  A 3. rész pedig...hát...Szerintem túl könnyû, egyedül a Buffalo-s mutáns jelent néha komolyabb kihívást.

A nagy kedvenc viszont még mindig az Abe's Oddysee és Exoddus:haha:

m46u5

Quote from: Andi...A nagy kedvenc viszont még mindig az Abe's Oddysee és Exoddus:haha:
Hohó, a nagy fingógép :haha: elõ is keresem gyorsan :)
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

Ramiz

Quote from: roderickHát jah, de azért gonosz karakterrel a +1 fejezet azért tud nyújtani egy kis örömöt :__devil:
SPOILER [COLOR="White"]Öröm volt kinyírni a sok idiótát, fõleg Thundert, nah az naon a bögyömbe volt. Az öreget mondjuk kicsit sajnáltam két kardlendítés között, dehát így jár aki rossz helyen van rossz idöben:)[/COLOR]
Mondjuk jóval végig se játszottam, annyira nincs nagy különség, hogy fehér vagy fekete páncélos csávóval verem szét az ellen hadát, hogy érdemes legyen újra nekimenni...
Az [COLOR="LemonChiffon"]öreget bírtam (Thunderrel meg a szemüveges csajjal ellentétben), [/COLOR]úgyhogy akkor én jóval csinálom, azt' beszámolok. :) Bár nem hiszem, hogy nagy különbség van. De akkor is sematikus az ábrázolás...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizAz [COLOR="LemonChiffon"]öreget bírtam (Thunderrel meg a szemüveges csajjal ellentétben), [/COLOR]úgyhogy akkor én jóval csinálom, azt' beszámolok. :) Bár nem hiszem, hogy nagy különbség van. De akkor is sematikus az ábrázolás...

Mert ez egy "mese" :D A mesék pedig ilyenek ;>

roderick

Quote from: RouninMert ez egy "mese" :D A mesék pedig ilyenek ;>
Ezt alá is írom, sõt talán az egyetlen ok amiért végigjátszottam, mert habár nagyon bugyutának tünik a világa, azért van benne valamilyen feeling, akármilyen gyerekes is (Mondjuk az egyetlen olyan rész amit élveztem ténylegesen az az Aréna, de ez is csak a fura mentési renszernek köszönhetö)

Ami viszont fura Péter bácsiban, hogy ugye megcsinálta a Fable-t, amit nagyon hypoltak, aztán bevalotta, hogy nem jött össze, sebaj... utánna seperc és kijött a Black and White 2, ami nagy elöd, igényes folytatása volt csakhát szerintem kivettek minden olyan dolgot ami miatt egyedi volt a játék...

és akkor hirtelen elö kerül egy játék a semmiböl...
de tényleg sehonnan
itten olvastam róla elöször Feldintõl, aki aztat írta, hogy milyen jó a The Movies....
érdekesség kép, elég nehezen találtama  dologról anyagot itten az interneteken, aztán megláttam, hogy Peter Molyneux neve alatt fut a dolog, erre mondtam, egyletem egyhakáom, hát én eztet letöltöm... és huhh... valami hihetetlenül addiktív egy dolog...

A régi Theme Park-ot idézi (ami talán életem legnagyobb játéka volt, még kis fiatal serdülöként bevezettett a gaz üzleti élet bonyadalmaiba, miközben felettéb élvezetes játék volt), és akármennyire is bugyutának tünik elsöre, olyan szinten le tud kötni, hogy az valami hihetetlen.
Mondjuk ez köszönhetö annak, hogy olyan játékstílusan van, hogy nem az számít, hogy mondjuk mennyire tudsz kijátszani egy AI-t, hanem az elejétöl fogva ugyanolyan esélyeid vannak, csak az számít, mennyire jól tudod kezelni a programot. Kb. most kezdtem 4-szerre és mostmár tényleg egész jól megy, demég mindig van mit javítanom:)
Ráadásul egyszerüen zseniális a hangulata... a játék a 20-as években kezdödik, korabeli zene szól a rádióbol, a bemondó folyamatosan cikizi a filmeseket, hogy milyen butyuta dolgot csinálnak, majd ahogy tellik az idö, úgy változnak az igények, a rádióbol más zene szól, aktuális dolgokat mondd a rádiós fazon, a kornak megfelelö filmeket igényel a közönség (pl. a világháború alatt, komédiát és romatikus filmeket, a "nagy vörös veszedelem" ideje alatt meg Sci-Fi-t:)), persze ahogy telik az idö, egyre soványodnak a föszereplök, söt idö után a plasztikai sebészet elengedhetetlen kellék lesz:)
Amúgy elég sokadik próbálkozás ez a filmes élet feldolgozására és talán nem is a legprecízebb, de azért másik játékban nem volt lehetöség, hogy meg is nézzük a kész produktumunkat:) (persze a kor technikai szinvonalán)
Szóval nagyon tudom ajánlani, tényleg nem az a megszokott stratégiai játék, ahol vagy nyersz vagy kegyetlenül elbuksz,
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Fazék

Civilization IV

enuff' said.

KÉREM VISSZA AZ ÉLETEMET!!!! :bruhuhu:  (igaz, kicsi volt, csöndes, semmilyen, de legalább az enyém volt...:))

Felsmuk

Civ 4 tetszik. Jó a zenéje meg minden. Mióta elveszett a masters of orion CDje (:mad: ) nincs egy rendes birodalomépítõ játékom.
"Here in the age of Internet porn it's hard to know exactly what percentage of male orgasms occur in front of a computer monitor, but we're going to guess it's more than half. So if you ask when we'll have virtual reality sex, or human/robot sex, the answer from tens of thousands of researchers and inventors is, "We're working as fast as we can, dammit!""

roderick

Nemtom, de CiV4 szerintem pofátlanul nehézre sikeredett... nagyon függ a játék, attól hogy milyen hegyen kezdesz, föleg pölö hogy van-e vas, meg beszorítanak-e a többiek. Prince fokozatot csak úgy tudtam megnyerni, hogy megtaláltam neten a "favágós telepesépítös" taktikát, de azt már pl. nem lehet minden néppel megcsinálni... szóval nemtom, aztán meg lehet én vagyok a béna, meg persze buta agyammal még mindig civ2-es taktikákat eröltetem néha. (hátigen a 3 kimaratadt az életemböl). Meg engem nagyon idegesít, hogy a végjátékot elbagatelizálták, föleg azzal a butasággal, hogy az ürhajót nem kell megvárni... CiV2 legizgalmasabb pillanatai voltak amikor mindenki szét akrta verni a fövárosom, nehogy nyerjek:)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Fazék

Quote from: roderickNemtom, de CiV4 szerintem pofátlanul nehézre sikeredett... nagyon függ a játék, attól hogy milyen hegyen kezdesz, föleg pölö hogy van-e vas, meg beszorítanak-e a többiek. Prince fokozatot csak úgy tudtam megnyerni, hogy megtaláltam neten a "favágós telepesépítös" taktikát, de azt már pl. nem lehet minden néppel megcsinálni... szóval nemtom, aztán meg lehet én vagyok a béna, meg persze buta agyammal még mindig civ2-es taktikákat eröltetem néha. (hátigen a 3 kimaratadt az életemböl). Meg engem nagyon idegesít, hogy a végjátékot elbagatelizálták, föleg azzal a butasággal, hogy az ürhajót nem kell megvárni... CiV2 legizgalmasabb pillanatai voltak amikor mindenki szét akrta verni a fövárosom, nehogy nyerjek:)
HW-n egyesek pedig pont arról panaszkodtak, hogy túl könnyû :haha:

én mondjuk csak Warlord fokozaton indultam el elõször standard pályán, és így szinte folyamatosan 3x annyi pontom van mind bármelyik másik riválisomnak, de mivel ez volt a kezdõjátékom elnézem magamnak, hogy ilyen csíra fokozaton indultam :D Mondjuk sztem még most sem értek a játékban elég sokmindent, szóval lehet hogy végig kéne tolnom a tutorial-t, ha már itt legyaktam mindenkit :haha: egészen AD1850-ig, egyetlen háborúban sem vettem részt, majd mikor legyártottam pár tankot és úgy nézett ki, hogy egész rohadt birodalmamban nincs aluminium-om, amivel kicsit gyorsabb lenne az ûrfejlesztés és modern tank-ot se tudok nélküle gyártani, akkor egy picit morcos lettem és nekiindultam :lazza: (cseréltem volna én ha lehet, de a szomszéd népek egyszerûen még jóval alattam vannak fejlõdés ügyileg, nem is tudok velük az egyeztetés során aluminium-ot belerakni a cserekereskedelmi szerzõdésbe, mert még azt se tudják, hogy van nekik...  :morci: megvárni meg nincs kedvem :lazza:  :D)

Dreamcleaver

Quote from: FazékCivilization IV

enuff' said.

KÉREM VISSZA AZ ÉLETEMET!!!! :bruhuhu:  (igaz, kicsi volt, csöndes, semmilyen, de legalább az enyém volt...:))

Elmegy, bár én a grafikai újításon kívül nem sok különbséget találtam az elõtõ civ óta. Az idõ meg szerintem rohadt gyorsan telik és nem tudok mindent egyszerre csinálni. :(

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Fazék

pfujj, hogy ennyi elégedetlenkedõt, hát nem igaz :rolleyes: :haha:
jól van na, nekem nagyon bejön és szerencsére szempontomból pont ez a lényeg :D

roderick

#1255
Quote from: Fazék(cseréltem volna én ha lehet, de a szomszéd népek egyszerűen még jóval alattam vannak fejlődés ügyileg, nem is tudok velük az egyeztetés során aluminium-ot belerakni a cserekereskedelmi szerződésbe, mert még azt se tudják, hogy van nekik...  :morci: megvárni meg nincs kedvem :lazza:  :D)
Ha ennyivel elöbbre jársz, akkor szétosztogathatod a technológiát, ami azért is jó, mert attól megkedvelnek és akkor talán még hajlandók is elcserélni veled:)
de nem rossz taktika az se, ha odacsapsz pár tankkal, az mindig helyre hozza a lelkivilágom:) Sajna nehezebb fokozaton ha nincs valami ilyesmid akkor elég sok sírás-rívás lesz a vége

Amúgy Noble-ig, ahol még nem csal a gép tényleg nem oan nehéz, de Princetöl már a gép kap kedvezményeket és onnantól kezdve azért már van nemulass
Persze térkép függö, ahogy halottam duel térképen a rómaiakkal simán meg lehet nyerni legnehezebb fokozaton is, csak a pretorianokat kell sorozatgyártani:)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Fazék

Quote from: roderickHa ennyivel elöbbre jársz, akkor szétosztogathatod a technológiát, ami azért is jó, mert attól megkedvelnek és akkor talán még hajlandók is elcserélni veled:)
de nem rossz taktika az se, ha odacsapsz pár tankkal, az mindig helyre hozza a lelkivilágom:) Sajna nehezebb fokozaton ha nincs valami ilyesmid akkor elég sok sírás-rívás lesz a vége
no igen, azt sejtem, hogy a diplomáciát "kicsit" jobban ki kell majd használnom egy komolyabb fokozaton :) jelenleg a "ki vagy te? nem is ismerlek" hozzállással fogadok minden diplomáciai kezdeményezést a többiek részéről :D
már előre félek mennyire vért fogok izzadni egy prince fokozaton pl...
Quote from: roderickAmúgy Noble-ig, ahol még nem csal a gép tényleg nem oan nehéz, de Princetöl már a gép kap kedvezményeket és onnantól kezdve azért már van nemulass
Persze térkép függö, ahogy halottam duel térképen a rómaiakkal simán meg lehet nyerni legnehezebb fokozaton is, csak a pretorianokat kell sorozatgyártani:)
hmm az ilyenek érdekelnének, nagyon keveset olvasgattam követendő taktikákat illetően, tudnál még egy pár ilyet mondani? nekem pl először az indiaiak voltak szimpatikusak a fast worker +50%-os emberkéjükkel, de gondolom van ennél azért hasznosabb képességű nép is, neked mi a kedvenced? :)

roderick

#1257
Érdemes olvasgatni a nagyobb fansiteok fórumait, mert elég sokfajta taktikát lehet követni.  Én spec mostanában Nagy Katalint szoktam választani, met a kreatív cuccos az jó, hogy nem kell midnenhova gyorsan templomokat felhúzni, ráadásul sok pénz is jön be és ami még nagyon jó, hogy egyböl ki lehet fejleszteni a bronze workinget. Ez azért hasznos, mert van egy olyan taktika, hogy csinálsz alapból workert, hameg meg van a  bronze working akkor kivághatod az erdőket, így nagyon gyorsan össze tudsz dobni egy telepest, elég idóta taktika szerintem, nemis volt szimpatikus elsöre, de így sikerült megnyernem.
Diplomáciánál meg a vallás nagy szerepére lettem figyelmes, volt olyan hogy hábrúztam egy néppel (pont spanyolokkal, akiknek elég fontos a vallás) és pár körrel miután békét kötöttünk (igaz itt engedtem egy kicsit), már puszipajtások voltunk pusztán azért mert egyezett a vallásunk.
Meg az elözö játékokkal ellentétben itt igen komolyan kiszagolják ha elbagatelizálod a hadsereg építését, keményen lecsapnak rád ha megszimatolják a gyengeséget.
De mondjuk lehet azóta sokat fejlödött a civ tudomány, itten a neteken, kedvet is kaptam, hogy utánnaolvassak, hátha találok valami izgit arról, hogyan érdemes specializálni a városokat (mert elivileg érdemes) :)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Ramiz

Hmmm, egészen kedvet kaptam. Ha a Lineage 2-t megunom, elkérem valakitõl (mondjuk Zolitól, ha már jár Vampire-özni)... de most még nem merem, így sem alszom eleget... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Felsmuk

Nem tudom észrevettétek, e de van beépített óra alarm funkcióval. Szóval ha menned kell, akkor beállíthatod pittyegésre :) .
"Here in the age of Internet porn it's hard to know exactly what percentage of male orgasms occur in front of a computer monitor, but we're going to guess it's more than half. So if you ask when we'll have virtual reality sex, or human/robot sex, the answer from tens of thousands of researchers and inventors is, "We're working as fast as we can, dammit!""