Mivel játszottál legutóbb, hogy tetszett?

Started by Fazék, 2004-11-22, 02:38:44

Previous topic - Next topic

Ramiz

Star Wars: Galaxies-t tol valaki? Jó? Mennyibe kerül havonta?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Dreamcleaver

PC gamer vagyok :) A vélemények természetesen szubjektívak:

1.X-Men Legends 2: Rise of Apocalypse:
Egész aranyos kis beat 'em up játék. Képregény szerû grafika 3D-ben, sok választható mutáns és skill. Egyetlen baja, hogy gyakorlazilag nincs nehézségi szintje, nagyon könnyû.

2. FEAR:
Horror FPS akar lenni. Sokan éljenzik, de szerintme baromi uncsi. Gyakorlatilag kommandós írtás megdobva néha egy ijesztgetõ kiscsajjal (kb olyan mint a kör címû filmben). Nincsen benne komolyabb ellenfél, a történet max elmegy. A fegyverek jók. Bazi nagy gépigény.

3. Quake 4:
Nekem nagyon tetszett a single player mód. Kellemes story. Nem vagy egyedül, csapatban írtod a stroggokat. Gyönyörû grafika és majdnem max beállítás mellet is akadás mentesen fut egy átlagos PC-n. Nekem bejött ez a progi, bár nekem annó a Doom 3 is teccett...

4. Fable: The Lost Chapters:
Ezt is mindenkinek csak ajánlani tudom. Interaktív történet, szép grafika. Jó kis RPG. Kár, hogy nõi fõszereplõvel nem lehet játszani.

5. Black & White 2:
Szép grafika, de amúgy pont olyan unalmas, mint az elsõ része. Sokkal gyorsabb gonosz istenként hósítani, mint jóként lassan megnyerni az embereket.

6: Dungeon siege 2:
Nekem tetszett. Szebb, több mint az elsõ rész. Én nem untam meg, ami tõlem nagy szó. A Diablo 2-t pl nem tudtam végigjátszani.

7. Sudeki:
Ez egy izgalmas anime style RPG PC konverziója. 4 fõs csapattal (harcos, varázsló, tudós...meg mégegy harcos-akrobata) kell megmenteni a világot a gonosztól. Érdemes kipróbálni.

8. Call of Duty 2:
Tökéletes, mint az elsõ része. Második VH-s FPS.

9. Fahrenheit:
Ezzel most játszok. Nagyon érdekes kaland játék egyedi kezeléssel, de jó. Párhuzamosan kell játszani a story-t egy gyilkossal, meg a nyomozókkal.

10. Star Wars Battlefront 2:
Olyan mint az elsõ része. Lehet benne harcolni Jedikkel is, meg egyébb a filmekbõl ismert karakterekkel (pl Boba és Jango Fett, meg a droidok parancsnoka, a 4 lézerkardos :) ). SW fanoknak kötelezõ, egyébklént hamar meg lehet unni. Multiplayerben egész jó.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Ramiz

Quote from: Dreamcleaver7. Sudeki:
10. Star Wars Battlefront 2
Nincs kedved errõl a kettõrõl még egy kicsit regélni? :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Dreamcleaver

#1173
Sudeki:
Szóval 3D-s anime style RPG. 4 fõkarakter van (harcos, varázslónõ, tudós, harcos/akrobata cicalány), akikkel a történet sornán kalandozol. Néha magad vagy, néha párban, néha az egész csapat együtt megy. Nem te választod meg, hogy kivel mész, a történet adja. De legtöbbször mind a négyen együtt mennek.
Még nem fejeztem be a játékot teljesen, megaztén ha full leírom a szorit, akkor elveszti kaz élvezet meg megteleik a USTEAm szervere. Lényeg, hogy megmented a világot miközben mindenféle románc szövõdik a csajszikkal. :)
A harc rendszer nagyon jó. Real time, ne mkörökre osztott. A két harcos karaktert 3rd person-ban látod mikor küzd. A közleharci fegyverekkel az egér bal és jobb gombját nyomogatva mindenféle kombókat lehet végrahajtani. Ezen felül persze ahogy szintet lépsz lehet tanulni tápabb támadásokat is, amiket egy kistából lehet aktíválni, és manapontokba kerül elmondáaok. Ezen skillek skálája elég nagy a 360 fokos kardcsapásoktól kezdve, a gyógyításon keresztül, az idõlelassításig meg a farkas idézésig. Plusz mind a négy karinak van egy védõistene, akik ellátja õket egy-egy extra erõs támadással. A varázslónõ, meg a tudó pasi fõleg távolharcban jeleskednek (varázspálca/high-tech pisztoly). Õket csatában lehet 3rd person módban, de FPS módban is irányítani.
Ezen kívûl persze vannak mindenféle páncélok meg vegyverek a játékban, amiket különbözõ képeségekkel fel lehet tuningolni. Röviden ennyit. :)

SW Battlefront 2:
FPS, amit fõlet multiplayerre terveztek. Hatalmas térképeken kell nagy csatákat megvívni. Négy oldal játszható (Kereskedelmi Szövetség, Köztársaság Klón Hasgerege, Birodalom, Lázadók). Ki kell választani, hogy milyen egységgel akarsz játszani, és olyan fegyverekke lát el a gép aztán nyomás írtani ( gyalogos katona, rakétavetõs, technikus, mesterlövész + spéci egységek pl droideka vagy jetpackes trooper). Ha meghalsz, akkor az egyik bázisponton újraéledsz + ezeken a bázispontokon változtathatsz a katonád típusán. A single player kampányban pályától függõen, multiban meg beállítás szerint játszhatsz a filmbõl ismert hõsökkel is ( pl Kenobi, Darth Maul, Boba Fett, Mace Windu, Yoda, Ayala Secura stb, elég sokan vannak). De ha elfogy az erõsítás, akkor nem jöhetsz újra és buktad a pályát. Vannak benne jármûvek is ( lépegetõk stb), és vanak ûrcsaték ( X-Wing, Tie fighter + szinten minden gép a filmekbõl). Multi módban több féle játéknem is van, pl bázispontok megszerzése és megtartása vagy capture the flag vagy egyszerûen csak írtsd az elent. A single playerben ezeket keveri, miközben a klón hadsereg katonájaként eljátszod a filmeket. Geonosison kezdesz, aztán mindenféla bolygón írtod a droidokat (pl Kaashyyk a wookik hazája), aztán kinyírjátok a jediket a csdászár 66 kódjának parancsára. aztán meg birodalmi rohamosztagosként kell a lázadók ellen menni. A Hothon ár váget, ami az V. rész eleje, onna kezdenek megerõsödni a lázadók. Ami jó ebben a játékban, hogy gigászi nagy csatákat lehet vívni. Ami rosz, hogy gyakorlatilag mindne pálya egyfroma, csak másokat kell írtani, tehá nem story-orientált FPS-rõl van szó.

U.I. ebben így utólag visszanézve nagyon sok az elírás, de a francnak van kedve javítani. :)

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

m46u5

A sudeki-rõl van külön topic is, ill. már volt róla szó.
Amúgy nekem spec túl könnyûnek tetszett, illetve zavart, hogy nem lehet minden tudást maximalizálni (nem lehet túltápolni a karaktereket), és ezáltal a vége már nagyon unalmas.
Amúgy az, hogy végre van egy anime beütésû rpg, ami ráadásul nem is annyira rossz, nagyon is pozitívum a készítõk részérõl, és bizony egyszer azért érdemes kipróbálni.
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

Pr3d4k1ng

Sudeki most a Full game a Gamestarhoz nem nagyon játszottam vele, de rosz , Van 1 jó anime hangulata és harcrenszere sem rossz. Ugyan vmi gond lehet nálam mert hang rossz, mintha szinkron felgyorsult volan és cincigo hangja van mindekinek ami elég idegesitõ. Ha vki tudhaj , hogy mi lehet a gond annak örülnék.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

m46u5

Quote from: PredakingSudeki most a Full game a Gamestarhoz nem nagyon játszottam vele, de rosz , Van 1 jó anime hangulata és harcrenszere sem rossz. Ugyan vmi gond lehet nálam mert hang rossz, mintha szinkron felgyorsult volan és cincigo hangja van mindekinek ami elég idegesitõ. Ha vki tudhaj , hogy mi lehet a gond annak örülnék.
Én mondjuk egy iso-ból nyomtam végig (DTools-al), s nekem nem volt semmilyen bajom vele (leszámítva a játékban levõ bugokat).
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Quote from: RamizStar Wars: Galaxies-t tol valaki? Jó? Mennyibe kerül havonta?
Halott. Felejtsd el. Állítólag folyamatosan rontják a javítgatásokkal, és már alig van 100k elõfizetõje... a Japán szervereket le is kapcsolták, mert csak veszteséges volt, az a párezer japán elõfizetõ pedig majd átrakhatja a karakterét más szerverre... csak a hardcore fanok tartanak ki mellette, mindenki más már inkább elpasszolta valakinek, vagy csak simán abbahagyta.

Ramiz

Quote from: FazékHalott. Felejtsd el. Állítólag folyamatosan rontják a javítgatásokkal, és már alig van 100k elõfizetõje... a Japán szervereket le is kapcsolták, mert csak veszteséges volt, az a párezer japán elõfizetõ pedig majd átrakhatja a karakterét más szerverre... csak a hardcore fanok tartanak ki mellette, mindenki más már inkább elpasszolta valakinek, vagy csak simán abbahagyta.
:( Arra akartam gyûjteni... bhühühü... :beken: Na jó, akkor kénytelen leszek magam KOTOR 1-el meg Battlegrounds küldetésekkel vigasztalni... [SIZE="1"](mert gondolom amit szerezni tudok majd, azzal nem lehet multizni, ugye? vagy vannak "liberális" szerverek? :) )[/SIZE]
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Danhibiki

A Need For Speed:Most Wanted demojával játszottam a legutóbb és marha jó!Végre keveredik az Underground meg a régebbi részek (főleg a Hot Pursuit). Nagyon szép a demo, a kocsik is szépek, a pályák is jók (végre nappali versenyek:jee: ) Visszatérnek az igazi alapból is sportos verdák Porsche,Dodge(Viper) gondolom lesz benne Ferrari is Lamborghini pedig a demoban csak a zsernyákoknak van:( Alig várom, hogy megjelenjen! Mindenkinek érdemes kipróbálnia!Jó játékot! (//www.576.hu innen letölthető lokálból)
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Dreamcleaver

Quote from: Ramiz:( Arra akartam gyûjteni... bhühühü... :beken: Na jó, akkor kénytelen leszek magam KOTOR 1-el meg Battlegrounds küldetésekkel vigasztalni... [SIZE="1"](mert gondolom amit szerezni tudok majd, azzal nem lehet multizni, ugye? vagy vannak "liberális" szerverek? :) )[/SIZE]

KOTOR 2? sztem az is jó. Meg modjuk Jedy Academy multiban. Jó kis lézerkard párbajok. :)

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Ramiz

Quote from: DreamcleaverKOTOR 2? sztem az is jó. Meg modjuk Jedy Academy multiban. Jó kis lézerkard párbajok. :)
Megvolt mindkettõ. :) Az Academyt lehet, hogy visszateszem, ha rám jön a párbajozhatnék. :D Ha többen is vagyunk, csinálhatunk USteam körmérkõzést. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pr3d4k1ng

Quote from: RamizMegvolt mindkettõ. :) Az Academyt lehet, hogy visszateszem, ha rám jön a párbajozhatnék. :D Ha többen is vagyunk, csinálhatunk USteam körmérkõzést. :D

Az ötlet jó, támogatom , akkor nekem is vissza kell tennem ,hogy újra belejöjjek.
Jutt eszembe ki szokott War3 TFT-zni a B.neten ?? Mert akár ott is összemérheténk erönket (mondom én aki nem az 1v1-rõl híres :D).

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Necrid^

Quote from: Predakingösszemérheténk erönket (mondom én aki nem az 1v1-rõl híres :D).
/me :)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Feldin

Egyszerûen szuper!!!!!!!!!!!!!!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin


topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Dreamcleaver

B-neten gondolon csak eredeti War3 seriallal lehet nyomni. :mad:

Ja az Academy messcben benne vagyok, bár online általában elvertek...a mesterek. :appl:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Kupo

Cross Racing Championship, tetszett, igaz, még csak billentyűzettel próbáltam, de majd kormánnyal is próbálom. :)
Mostanság megint sokat MMO-zok a Silkroad Online-al, ingyenes és tök jó. :D

Dreamcleaver

Quote from: KupoCross Racing Championship, tetszett, igaz, még csak billentyûzettel próbáltam, de majd kormánnyal is próbálom. :)
Mostanság megint sokat MMO-zok a Silkroad Online-al, ingyenes és tök jó. :D

Jól néz ki, most töltöm a klienst. :jee: A grafika olyan tök jó mint a screenshotokon?

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Dreamcleaver

Quote from: FeldinEgyszerûen szuper!!!!!!!!!!!!!!

Ezt meg most telepítem felfelé. :)

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

katz

Nagyon hangulatos. Jó kis árkád lövöldözõs game. Megérte letölteni.

Ramiz

Quote from: FeldinEgyszerûen szuper!!!!!!!!!!!!!!
SZûkszavúságod, mint mindig, most is kóros. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Necrid^

Hú..hogy tudtak ilyen hardwareból ilyen grafikát össze hozni? nem semmi. egyszerün gyõnõrü.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Lythis

Végre valahára sikerült rátennem a kezem, úgyhogy jelenleg azon élem ki a hatalmi törekvéseimet:D
 Bár az 5-höz még nem volt szerencsém, nálam ez eddig veri a Heroes szériát. Kicsit bosszantó, hogy nem lépnek a katonáid harc alatt, hanem szépen animáltan támadnak, de az legyen a legkisebb baj.
 Eszméletlenszép (korához, és mûfajához képest mindenképp), és a story is hangulatos. Jah, és jó sokat lehet tököni egy-egy pályán.

Fazék

Quote from: LythisVégre valahára sikerült rátennem a kezem, úgyhogy jelenleg azon élem ki a hatalmi törekvéseimet:D
 Bár az 5-höz még nem volt szerencsém, nálam ez eddig veri a Heroes szériát. Kicsit bosszantó, hogy nem lépnek a katonáid harc alatt, hanem szépen animáltan támadnak, de az legyen a legkisebb baj.
 Eszméletlenszép (korához, és mûfajához képest mindenképp), és a story is hangulatos. Jah, és jó sokat lehet tököni egy-egy pályán.
Eszméletlen szép, hangulatos játék, de kb 5-10 óra játék után menekülni fogsz vissza a Heroes-hoz, mert annyira halálosan unalmas és csak minimális taktikát kíván a játék...
Amúgy honnan sikerült megszerezni a Gold változatot? Lehet még kapni valahol, vagy khm :D (kivéletelesen engem csak az elõbbi megoldás érdekelne :))

Kupo

#1195
A Silkroad-nak elég jó a grafikája. :) Olyan mint a képeken, nekem High-on fut, és elég szép. :D
A The Movies nekem is megvan, és tényleg jó. :D
Egy kép a Silkroad-os karakteremről.

Dreamcleaver

Quote from: FazékEszméletlen szép, hangulatos játék, de kb 5-10 óra játék után menekülni fogsz vissza a Heroes-hoz, mert annyira halálosan unalmas és csak minimális taktikát kíván a játék...
Amúgy honnan sikerült megszerezni a Gold változatot? Lehet még kapni valahol, vagy khm :D (kivéletelesen engem csak az előbbi megoldás érdekelne :))

Tökéletesen egyetértek Fazékkal. Sok forumon hasonlítgatják össze a Disciples meg a Heroes szériákat, és sokan szavaznak a Disciplesre, de őszintén nem értem miért. Igaz hogy baromi szép a korához képest, jók a karakter designok, de baromira unalmas úgy 4-5 óra után. Szinte semmi taktikai szabadságot nem engedélyez a gáma. Meglátjuk a Heroes 5 mit nyújt majd. Ottt is le kicsinyítették a harc területét, se még mindig lehet mozogni. Ott a lényeg most a lények képeségein, meg a hős varázslatain lesz. Amúgy a neten valahol fenn van egy kiszivárogtatott beta verziója a heroes 5-nek., ami kb 200 mega, úgyhogy még messze van a véglegestől. :)

Hehe Kupo te még midig a forsaken-re pakolod a képeidet? Azt hitttem az a társaság már teljesen kihalt. :)

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Fazék

Quote from: DreamcleaverMeglátjuk a Heroes 5 mit nyújt majd. Ottt is le kicsinyítették a harc területét, se még mindig lehet mozogni. Ott a lényeg most a lények képeségein, meg a hõs varázslatain lesz. Amúgy a neten valahol fenn van egy kiszivárogtatott beta verziója a heroes 5-nek., ami kb 200 mega, úgyhogy még messze van a véglegestõl. :)
az már nagyon régrõl kiszivárgott béta, még valami 1 évvel ezelõtti E3-ra mentek vele... várhatóan jövõ év elején jelenik meg a játék. a harctér nem csökkent le. a tévedés onnan származhat, hogy kevés egységes harcot láttak az emberek elõször. ugyanis a harctér mérete a harcoló csapatok méretétõl függ majd a játék során ;) :)

Feldin

Quote from: LythisVégre valahára sikerült rátennem a kezem, úgyhogy jelenleg azon élem ki a hatalmi törekvéseimet:D
 Bár az 5-höz még nem volt szerencsém, nálam ez eddig veri a Heroes szériát. Kicsit bosszantó, hogy nem lépnek a katonáid harc alatt, hanem szépen animáltan támadnak, de az legyen a legkisebb baj.
 Eszméletlenszép (korához, és mûfajához képest mindenképp), és a story is hangulatos. Jah, és jó sokat lehet tököni egy-egy pályán.
mikor jáccunk?
http://myanimelist.net/animelist/Feldin


topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

Quote from: KupoA Silkroad-nak elég jó a grafikája. :) Olyan mint a képeken, nekem High-on fut, és elég szép. :D
A The Movies nekem is megvan, és tényleg jó. :D
Egy kép a Silkroad-os karakteremrõl.
ingyenes?
http://myanimelist.net/animelist/Feldin


topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s