Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Djinn

Quote from: ShiroiCsak engem zavartak ma a melletünk (pl. elõtérben) lévõ élõlények zajai?
Engem is zavart :(
Meg a járkálók is.
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Mattanja

Quote from: Ramiz(Nem. :) )
Quote from: DjinnEngem is zavart :(
Akkor jó. :)
Quote from: DjinnMeg a járkálók is.
Pedig voltak közöttük figyelmesebbek is, akik a falhoz lapulva közlekedtek, de így sem volt az igazi.
Kívántok még több ilyen vetítést itt, vagy át lesz költöztetve?
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Djinn

Quote from: ShiroiKívántok még több ilyen vetítést itt, vagy át lesz költöztetve?
Annyira nem volt rossz. Két hét mulva biztos lesz még. (mondjuk, ha nem lesz jelentkezõ gondolom le lehet mondani  :eeek: ) Utánna meg majd meglátjuk.  :)
Mondjuk õszintén szólva nekem a társas meet jobban bejön, mert ott lehet beszélgetni. De nekem ez is tetszett. Az említett tényezõkön kívül nem volt semmi baj vele  :)

Mattanja

Quote from: DjinnMondjuk õszintén szólva nekem a társas meet jobban bejön, mert ott lehet beszélgetni.
Ezt is lehet elõbb kezdeni, és akkor van beszélgetés és film is.
Kvikveggel azt beszéltük, hogy ha már 2 órára van tervezve egy filmnézés, akkor nyugodtan lehet egy 6 részes animét is nézni, nem muszáj 1 filmnek lennie, nem?
8]]=((

Djinn

Quote from: ShiroiKvikveggel azt beszéltük, hogy ha már 2 órára van tervezve egy filmnézés, akkor nyugodtan lehet egy 6 részes animét is nézni, nem muszáj 1 filmnek lennie, nem?
De, ez jó ötlet.  :)
Csak ne az FLCL-t mert annak egy részétõl is agytumort kaptam :haha:
Mondjuk még nem adtam fel, hogy megnézem a többit is :rolleyes:

Animal

Quote from: ShiroiEzt is lehet elõbb kezdeni, és akkor van beszélgetés és film is.
Kvikveggel azt beszéltük, hogy ha már 2 órára van tervezve egy filmnézés, akkor nyugodtan lehet egy 6 részes animét is nézni, nem muszáj 1 filmnek lennie, nem?

Így van. Szerintem is nézhetünk adott esetben sorozatot is vagy OVA-kat. Amúgy meg lehetne filmnézés elõtt/után társasozni is, két legyet ütve egy csapásra :)

Mattanja

3x3 Eyes, Shin: 3 OVA
3x3 eyes: 4 OVA
Ajimu Beach Story: 4 Special
Akira: 1 Movie
Amon Saga: 1 Movie
Angel Sanctuary: 3 OVA
Angel's Egg: 1 Movie
Battle Angel Alita: 2 OVA
Beyond the Clouds – the promised place: 1 Movie
Blue Submarine No.6: 4 OVA
Bubblegum Crash: 3 OVA
Chihiro: 1 Movie
Escaflowne: 1 Movie
First kiss story: 1 OVA
FLCL: 6 OVA
Golden Boy: 6 OVA
Her and her Cat: 1 OVA
Hoshi no koe: 1 OVA
Iria: Zeiram the Animation: 6 OVA
Jin-roh The Wolf Brigade: 1 Movie
Macross Plus: 4 OVA
Macross Zero: 5 OVA
Macross Do You Remember Love: 1 Movie
Memories: 3 OVA
Metropolis: 1 Movie
Mononoke Hime: 1 Movie
Nausicaä: 1 Movie
Neko no ongaeshi: 1 Movie
Ninja Scroll: 1 Movie
Oh! My Goddess: 1 Movie
Oh! My Goddess: 5 OVA
Pet Shop of Horrors: 4 OVA
Please Save My Earth: 6 OVA
Pom Poko: 1 Movie
Porco Rosso: 1 Movie
Spriggan: 1 Movie
Tokyo Godfathers: 1 Movie
Vampire Hunter D Bloodlust: 1 Movie
Vampire Hunter D: 1 Movie
Whisper of the heart: 1 Movie
Windaria: 1 Movie
Wings of Honneamise: 1 Movie
Wonderful Days: 1 Movie
Yokohama Kaidashi Kikou / Quiet Country Cafe: 2 OVA
8]]=((

Baldy

Akkor legyen ez :)
Csak kérdés, hogyan oldjuk meg, lévén szerintem kevesebben hajlandóak eljönni filmet nézni kora délután, viszont filmnézés elõtt társasozni a vetités halálát jelentené, lévén nem fogjuk észrevenni, mennyire eltelt az idõ.
Amugy találtam egy 3 darab 30 perces OVA-ból álló animét, ha jól emlékszem vmi olyan cimmel, hogy Parasite Dolls...
De mint mára, igy következõ alkalommal is az a film kerül sorra, amit a legtöbben szivesen megnéznének.
Eddig egy kérés futott be: Bloodlust, meg ha jól emlékszem, a Ninja Scrollt is megemlitette még ott vki...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

.Attila

Legyen a Mononoke Hime, mert 2x is benne van a listában :D
Szüneteket is számoljátok bele, tehát szerencsésebb, ha 1,5 órás anime-t választotok.
Btw. engem a kültéri kisebb alapzaj annyira nem zavart, a mászkálók pofátlansága viszont már igen. Voltak, akik meg is álltak közben, és látják, hogy útban vannak, de az istenért nem mennének arrébb.

Feldin

Quote from: ShiroiCsak engem zavartak ma a melletünk (pl. elõtérben) lévõ élõlények zajai?
Nem, de túléltük! :)
Legközelebb viszünk erõsítõt meg plussz hangfalat! :)

Quote from: DjinnCsak ne az FLCL-t mert annak egy részétõl is agytumort kaptam
Mondjuk még nem adtam fel, hogy megnézem a többit is

Ne is! Jó az!!!!
Amúgy ne hagyjuk el a társas meetet!!!!!
Legyen felváltva!!!!!
Köv vetítésen mit nézünk?
D?
Vagy sokan írták hogy a Beyond the Cluods vagy mi szupi, meg a Howl's Moving Castle-t is meg lehetne tekinteni!!!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Kvikveg

Shiroi listajabol:

"Nem ismerem de egyszer kineztem magamnak"-lista:
Escaflowne: 1 Movie - ez kevesbe
Oh! My Goddess: 1 Movie - ezek milyenek?
Oh! My Goddess: 5 OVA
Tokyo Godfathers: 1 Movie - izgi cime van

"Amit lattam"-lista
Angel Sanctuary: 3 OVA - annyira nem jott be valahogy
Chihiro: 1 Movie - no comment :)
 :jee: Golden Boy: 6 OVA - na, ez johet! :lul:
Mononoke Hime: 1 Movie - no comment
Princess Mononoke: Movie - no comment ize masodszor,
Vampire Hunter D Bloodlust: 1 Movie - jo, nekem a rajzstilusa kisse vadi
Vampire Hunter D: 1 OVA - ez asszem kicsit regi...

"Sejtelmem sincs rola"-lista:
a tobbi
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Xipe

Quote from: KvikvegShiroi listajabol:

Vampire Hunter D: 1 OVA - ez asszem kicsit regi...

ez is Movie es 1985-ben keszult.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Kvikveg: Tokyo Godfathers-nek semmi köze gengszterekhez. :(

Ninja Scroll-t én említettem meg, mert az egy hasonlóan "fan-toborozó" anime, mint a Hayao-k vagy az Akira (apropó: Akira rulez!!! :cool: ), persze egy kicsit más stílus, mint a Laputa.  :rolleyes: Viszont a hentai részekkel vigyázni kell, nehogy valaki panaszkodni kezdjen ezért a "helybéli fõnököknek".

Szerintem ennyi pénzért ennél jobb helyre ne nagyon számítsatok. Azt a pár mászkálót le kell nyelni (akár szó szerint is, ha ismertek valakit démon hajamokkal...  :__devil: :D ).

Howl's Castle ha megvan rendes verzióban, jó lehet.

Bonci: Mononoke Hime 2,5 órás...

Angel's Egg-et is nagyon szívesen megnézném.

Memories nekem is eszembe jutott, az tök jó (3-ból legalább 1 neki tetszõt mindenki talál, nekem pl. az elsõ nem annyira jött be, a 2. és a 3. nagyon-nagyon "ütõs"!)

Nauicaa: mint a Laputa - mindenkinek ajánlható.

Wonderful Days: koreai rajzolt film, nekem nagy csalódás volt, nem is mondanám animének (már csak az animáció stílusa és a szereplõk megrajzoltságát tekintve is, de a sztoriból is sokkal többet lehetett volna kihozni).

Vampire Hunter D Bloodlust: Szép és izgalmas, mint a Ninja Scroll, de még hentai sincs benne - tök jó. Kár, hogy Bonci nem szereti (márpedig a technikusnak ott kell lennie ;) ).

Jin-Roh: nagy királyság, méltatlanul nem ismert. Kicsit lassú, tehát aki félidõben el tudott menni a Laputáról (khm-khm...  :linsux: :D ), az errõl is el fog, de jó kis borongós, erõs hangulata van.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Cobra

Jin-Roh elég vontatott (szvsz), azt olyannak ne vetítsétek, aki még nem jött bele az animenézésbe :)
Esetleg lehet a Tenchi Muyo OVA-kat is levetíteni, ha jól emlékszem 6 részenként van egy összefüggõ történet.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Xipe

a Tenchi meg nagyon gyerekes szerintem.
COwboy Bebop film esetleg?
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: XipeCOwboy Bebop film esetleg?
Nekem megfelel :D

Fazék

hát a Cowboy Bebop filmhez nekem nincs túl sok kedvem, de vampire hunter d : bloodlust jó ötletnek tûnik pl, nem egy nagy sztori, de szép és magával ragadó :)
jin-roh - jó film, de talán tényleg túl lassú :(
ninja scroll-t inkább ne, a hentai jelenetek elriaszthatnak egyeseket. (tessék leállni a szemforgatással!)
memories is inkább talán késõbb
sztem nem kéne most is Ghibli-nek lennie... Chihiro-t szinte mindenki látta, Mononoke Hime-t sztem mindannyian láttuk mostanában
Angel's Egg :eeek: - ez egy picikét durva lenne, bár felmérésnek jó, hogy ki az aki inkább elalszik és ki az akinek van bátorsága fölállni 30 perc után és elmenni :D - most a közönséget kritizálom, nem a filmet, nehogy félreértsetek
Akira végülis nem rossz ötlet, bár az biztos, hogy társaságom jó sok kérdéssel fog elõállni a film végén :D

a Tokyo Godfathers viszont sztem nagyon jó ötlet! nálam az a film kis túlzással 10/10-es! sztem tökéletesen alkalmas vetítésre és még talán nem is látták túl sokan

szóval 1 szavazat leadva Tokyo Godfathers-re :)

Golden Boy... hmmm jó ötlet, csak köv. alkalommal ha minden igaz 3 lányt is vinnék, és lehet hogy nekik nem tetszene annyira, mint nekünk :D

a mászkálás amúgy pedig az elõre is várható, általában tûrhetõ sávba esett, engem inkább azok zavartak, akik nem voltak képesek elfogadni/felfogni, hogy éppenséggel nincsen hely, és nem fogjuk a kedvükért halkabbra venni/ abbahagyni a vetítést :rolleyes:

én a How's Moving Castle-al továbbra is megvárnék egy tisztességes dvd-változatot

Hoshi no Koe lemehet, ha túl rövid a választott film

Neko no Ongaeshi - aranyos, szép, de mint film, nem a legzseniálisabb :) de beetetésnek tényleg jó, szerencsére kellõen könnyed :)

Damnatus

Hali!

Tokyo Godfathers még én sem láttam, még 1 szavazat rá!

Ramiz

A Tokyo Godfathers semmivel sem pörgõsebb, mint a Memories vagy a Jin-Roh, és feszültség sincs benne annyi.
Viszont még nem láttam, úgyhogy megnézem, ha az lesz. ;)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Djinn

Quote from: DamnatusHali!

Tokyo Godfathers még én sem láttam, még 1 szavazat rá!
MI sem láttuk. Ha a Cowboy Bebop nagyon nem nyerõ nekünk is jó. :)

Fazék

Quote from: RamizA Tokyo Godfathers semmivel sem pörgõsebb, mint a Memories vagy a Jin-Roh, és feszültség sincs benne annyi.
Viszont még nem láttam, úgyhogy megnézem, ha az lesz. ;)
ebben igazad van, tény hogy nem pörgõsebb, de alapvetõen vidámabb és emészthetõbb szerintem a másik kettõnél :)

de örülök, hogy jó ötletnek tartjátok. :) mindenesetre azt már tudjátok, hogy kit szídjatok, ha nem jön be :haha:

edit: ja és ha minden igaz, meg tudom szerezni eredetiben dvd-n :)

Ramiz

A Cowboy Bebop pedig nagyon is nyerõ! :lazza:

Animal

Én is a Tokyo Godfathers-re szavazok. A Cowboy Bebop film is jó lenne, de azt már láttam  :haha:  és szerintem a sorozat úgy összességében sokkal jobb. Azt viszont nézhetnénk pár órán keresztül... :)

Kvikveg

Quote from: Ramiz...
tehát aki félidõben el tudott menni a Laputáról (khm-khm...  :linsux: :D ), ...
1 En mar lattam.
2 Ha 5kor elkezdjuk, akkor nem kellett volna elmennem. Utana ugyanis idore mentem masik helyre. Es mivel az esti tarsasaggal 1000 evben 1x talalkozok, nem akartam kihagyni.
3 Shiroi is idore ment tudtommal.
4 Volt meg mas, aki elhuzott?
5 Dumaltatok utana? Miket mondtak a frissen beavatottak?

Tenyleg: lehetne a keres, hogy az 5kor kezdjuk az azt jelentene, hogy 5kor marpedig elindul a film??! :ejj: (Es legkozelebb annak a bena benszulottnek kitepem a kezebol a vetito pultjat :mad: )

Tokyo Godfathers-re 1 szavazat, bar gozom nincs milyen.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Animal

Quote from: KvikvegTenyleg: lehetne a keres, hogy az 5kor kezdjuk az azt jelentene, hogy 5kor marpedig elindul a film??! :ejj:

Szerintem csak a kezdeti technikai problémák miatt késett most a dolog, legközelebb ezeket vélhetõen könnyû lesz áthidalni.

Quote from: Kvikveg...Es legkozelebb annak a bena benszulottnek kitepem a kezebol a vetito pultjat :mad:  

Úgyvanúgyvanúgyvan! Segítek és lefogom Neked!  :haha:

Mattanja

Quote from: Kvikveg1 En mar lattam.
2 Ha 5kor elkezdjuk, akkor nem kellett volna elmennem. Utana ugyanis idore mentem masik helyre. Es mivel az esti tarsasaggal 1000 evben 1x talalkozok, nem akartam kihagyni.
3 Shiroi is idore ment tudtommal.
Nehogy már még neked kelljen védened magad. Úgyis nekem címezte ezt a szöveget a gyermek...
Tokyo Godfathers megvan valakinek .avi-n kívül másban (és nem .rm-re gondolok... ;))?
8]]=((

Fazék

Quote from: RamizVampire Hunter D Bloodlust: Szép és izgalmas, mint a Ninja Scroll, de még hentai sincs benne - tök jó. Kár, hogy Bonci nem szereti (márpedig a technikusnak ott kell lennie ;) ).
könnyen leszámolhatunk eme zsarnokkal! :D lévén a kábeleket most is én vittem, és notebook-al is szolgálhattam volna, de egyszerûbb volt átpasszolva Boncinak a szenvedést  :__devil:
de azért valószínûbbnek tartom, hogy õ se haragudna meg különösebben, ha ezt vetítenénk, pláne ha tényleg beszélgetéssel egybekötött meet lenne, így még komolyabb lenne a késztetés számára hogy maradjon ;)

Quote from: KvikvegDumaltatok utana? Miket mondtak a frissen beavatottak?

Tenyleg: lehetne a keres, hogy az 5kor kezdjuk az azt jelentene, hogy 5kor marpedig elindul a film??! (Es legkozelebb annak a bena benszulottnek kitepem a kezebol a vetito pultjat )
egy picit meglepõdtem, amikor mindenki eltûzött a film után, és hogy a hölgytársaságom unszolására mi maradtunk a legtovább végül :)
általában pozitív véleménnyel voltak tudtommal, akit hoztam következõ alkalommal is jönne, és minimum még két embert hoznék vélhetõen :)

a technikus meg tényleg egy pancser volt, nagyon örültem, amikor végre átkerült hozzád a távirányító, én csak azért nem mertem elvenni tõle, mert egy kicsit sajnáltam a bénát, meg aztán féltem is, hogy jól beégek vele :haha:

Fazék

Quote from: ShiroiNehogy már még neked kelljen védened magad. Úgyis nekem címezte ezt a szöveget a gyermek...
Tokyo Godfathers megvan valakinek .avi-n kívül másban (és nem .rm-re gondolok... ;))?
én mondtam hogy vszleg meg tudom szerezni dvd-n, amin van magyar felirat is, én is úgy néztem meg, ha jól emlékszem

edit: 5-kor kezdés...
hát igen, sajnos késõn szóltunk a "technikusnak" és úgy látszik jó ideje nem vetítettek náluk, mert nagyon meg volt zavarodva szegény srác... ráadásul mondták, hogy kábeljeik vannak, elég csak a gépet hoznunk, na most nem (feltétlenül :D) magamat akarom fényesíteni, de ha nem viszek kábeleket, lett volna pár bosszankodó ember... :ejj: legközelebb jobban felkészülünk és mire 5-re (vagy egy más megbeszélt idõpontra) beesik a társaság, már készen várjuk õket :)

Mattanja

Quote from: Blimpvszleg
Ez a kulcsszó! :)
Gondoltam rákérdezek, mert ha senkinek nincs, akkor esetleg leszedem addig valahonnan.[/QUOTE]
Quote from: Blimplegközelebb jobban felkészülünk és mire 5-re (vagy egy más megbeszélt idõpontra) beesik a társaság, már készen várjuk õket :)
:jee:
8]]=((

Mattanja

Quote from: ShiroiEz a kulcsszó! :)
Gondoltam rákérdezek, mert ha senkinek nincs, akkor esetleg leszedem addig valahonnan.
Quote from: Blimplegközelebb jobban felkészülünk és mire 5-re (vagy egy más megbeszélt idõpontra) beesik a társaság, már készen várjuk õket :)
:jee:
8]]=((