Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

Darkstar

Sartharion 3 drake-kel down, cool title GET. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xzone

Quote from: Darkstar on 2008-12-16, 01:03:53
Sartharion 3 drake-kel down, cool title GET. :D

Nem rossz, mennyi időtökbe került? Mi még csak egyszer próbáltuk, de a tank nem nagyon csípte a -25% HP-t és néha one-shotolta Sartharion breath-e. Úgyhogy a végén mégis csak 2 sárkánnyal öltük meg :frown:

Darkstar

Igazi tryos nap (lagmentes, normális setup) az 2 volt (tegnap és ma). Nálunk is a breath oneshot volt a legnagyobb probléma.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Liquid Snake

Valaki tudna nekem linkelni egy-két jó Retri pala talent elosztást? :)

Rounin

Liquid Snake

Rounin

Most kaptad életed legjobb tanácsát a retri buildről, mit akarsz még. :__devil:

Thrall: ezt mondom én is. :angyali:

Liquid Snake

Quote from: Rounin on 2008-12-19, 20:10:50
Most kaptad életed legjobb tanácsát a retri buildről, mit akarsz még. :__devil:

Csak lvupozáshoz kell nekem a Retri, utánna vagy prot, vagy holy lesz, ugye tank vagy healer szerep...

Rounin

Ha level up kell, akkor csak 30-ig elég a retri, utána a prot sokkal hatékonyabb erre is. Aoe grindan, anyone?
Addig meg elég értelemszerű a build.

Liquid Snake

Quote from: Rounin on 2008-12-19, 20:14:41
Ha level up kell, akkor csak 30-ig elég a retri, utána a prot sokkal hatékonyabb erre is. Aoe grindan, anyone?
Addig meg elég értelemszerű a build.

Oks. Vitatkozást ne várjatok tőlem mert tényleg csak tanácsokra várok, h milyen palám legyen, és hogy lehet a legjobban fejlődni vele  :angyali:

Darkstar

Sl/felguard. :D

De amúgy tényleg jobb proton fejlődni.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Liquid Snake

30 alatt is jó a prot vagy nehézkes ott még?

Rounin

Hát, ott még nem igazán sebzel miből, szóval nem hiszem, hogy jó ötlet lenne. (solo szigorúan)

Liquid Snake

Ezesetben addig retri lesz és majd onnan váltok. Még csak 13 vok szóval messze van még :) Most vertem meg egy 18as Shadow Priestet xD Duel: 1w 0l :D

White SeeD

Hmm, 10 napos free trial a lich king-hez. Lehet a téli szünetre visszatérek egy picit.

Kérdéses, hogy elég lesz-e neki az a 1,6gb amit a múltkor leszedett, vagy le is kéne hozzá tölteni a gamet. (nem szeretnék/nem is tudok mivel átmenni az új helyekre, csak a régi karikkal picit mászkálni. amíg ki nem akaszt a pk. Aztán átugrok GW-re ahol kiakaszt a sok leecher. Aztán vissza wow stb stb stb :D
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Rounin

Non-PvP szerveren néha inkább az akaszt ki, hogy nem lehet csak úgy legyakni akárkit. Damn ninjas. :__devil:

thrall

PvP server FTW :D

egyébként Northrend-en esküszöm jobb questek vannak, mint bárhol máshol... leszámítva scholazar basin Neseringwary-s küldijeit, mert azokat már untam :D

kelvor

Quote from: thrall on 2008-12-19, 22:23:58
egyébként Northrend-en esküszöm jobb questek vannak, mint bárhol máshol... leszámítva scholazar basin Neseringwary-s küldijeit, mert azokat már untam :D
Jaja, elég jó küldiket dobtak össze, a vadászós küldikben a vége volt a király, amikor mamuttal rohamoztad meg a sárkány anyukát (?). Kár, hogy nem lehetett valahogy ledobatni a törpét, szívesen rátapostam volna.  :D
Ami eléggé bejött az a UC ostrom prequestekkel együtt, elég élvezetesek voltak + fishing arcsihoz nagy segítség az üres főváros. 

Xzone

Azt mégis hol hallottátok, hogy proton kell fejlődni paladinnal? Volt idő, amikor ez igaz volt: amíg a questek szarok voltak xp szempontjából. De azóta ezen változtattak, és a retribution egy nagyon erős spec mostanában (további buffok várhatóak a következő patchben).

A talent buildről: Ezen a ponton kimaxolódik a DPS-ed, innentől gyakorlatilag mindegy, hogy mit csinálsz. Spiritual Focus, ha sokat szólózol; Blessing of Kings+Improved, ha raidekre jársz és nincs meg másnak (holy paladinoknak 3% critet kell feláldozniuk érte); vagy egyszerűen csak Eye for an Eye, Vindication, Imp. Ret Aura, Imp. Blessing of Might.

Darkstar

Igazából attól függ, van-e normális, lassú 2H fegyvered enchantolva valami imba dologgal (mongoosee vagy crusader pl). Ha nincs, akkor prottal gyorsabban lehet fejlődni. Én ugyan jobban szerettem a retrit, mert jól lehetett vele pvpzgetni menet közben, de szerencsére volt neki ilyenje (nem a legjobb, de jól nézett ki és epixx meg reckoning/retri buildhez jó volt a speed :D). Mikor áttalentoltam protra hogy kipróbáljam, eléggé felgyosult szintezés a szinte 0 downtime meg a gyors aoe grind miatt. BTW spiritual focus minek, plates kaszt, JoL is healel meg kapsz instant FoLt, azon kívül nem nagyon kell több heal.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xzone

Quote from: Darkstar on 2008-12-20, 02:25:29
Igazából attól függ, van-e normális, lassú 2H fegyvered enchantolva valami imba dologgal (mongoosee vagy crusader pl). Ha nincs, akkor prottal gyorsabban lehet fejlődni. Én ugyan jobban szerettem a retrit, mert jól lehetett vele pvpzgetni menet közben, de szerencsére volt neki ilyenje. Mikor áttalentoltam protra hogy kipróbáljam, eléggé felgyosult szintezés a szinte 0 downtime meg a gyors aoe grind miatt. BTW spiritual focus minek, plates kaszt, JoL is healel meg kapsz instant FoLt, azon kívül nem nagyon kell több heal.

Azért anélkül nem hiszem, hogy le tudtam volna szólózni a négyemberes questeket. A [3]-típusuakat valószínű, de mondjuk Zul'drakban azt az utolsót (amikor jön Har'koa is segíteni), nem hiszem.

Darkstar

Az enyém még csak 70es, uh azt a questet nem csináltam még palával. :D Viszont egy-két groupq miatt szerintem nem éri meg beáldozni az olyan dolgokat, mint pl a Vindication vagy akár az imp. bom.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xzone

Quote from: Darkstar on 2008-12-20, 02:43:39
Az enyém még csak 70es, uh azt a questet nem csináltam még palával. :D Viszont egy-két groupq miatt szerintem nem éri meg beáldozni az olyan dolgokat, mint pl a Vindication vagy akár az imp. bom.

Azért azok nem olyan egetrengető dolgok :) Az imp. BoM-ra meg mindenképp marad 2 pontod, bármit csinálsz szerintem.

Rounin

A retribution lehet, hogy erős mostanában, de prottal szarrá alázom őket... és nemár, hogy én legyek ennyire jó. :P

Xzone

Quote from: Rounin on 2008-12-20, 07:12:54
A retribution lehet, hogy erős mostanában, de prottal szarrá alázom őket... és nemár, hogy én legyek ennyire jó. :P

Pff, PvP, az meg mi, lol...

Bishop

Retri palaval elég jó fejlődni aoe grindnak meg sosem láttam értelmét. Csinálja az ember a küldit többre megy mint valami szerencsétlen ott feszeng azzal hogy megölt 6 mobot. Amugy meg retri is meg tudja ölni csak a végén sz*rabbul jön ki

Rounin

Quote from: Xzone on 2008-12-20, 10:54:38
Quote from: Rounin on 2008-12-20, 07:12:54

Pff, PvP, az meg mi, lol...

PvP az, ami segít abban is, hogy küldetés közben ne szedjenek csak úgy le :p (és segít a szép griffes vállapokban)
Nem mellékesen a prot pala kibírja azt a mobot is, amit a ret képtelen egyedül. De éljetek csak  'dps-mámorban'.

Lythis

Hát, ahogy elnézem eddig prot>retri tényleg, pedig én is egy retri fan voltam. Igen, retri szép sebzést oszt ki, de megnézni, ahogy egy retripala berongyol egy mobtömegbe, szépen letépi az arcát az összesnek, és aztán kijön max hap/mana-val potik nélkül is, az gusztustalan. (ha meg nincs max manája, akkor hozzávágok egy innervate-et, de elég ritka eset...).
Amúgy whatever works, habár holy palám nem volt, és tippre nem is lesz (pláne mióta kipakolták a passzív stat tápoló talenteket a tree-ből...  )

Xzone

Raideken én holy vagyok, és azt kell mondanom, hogy meglepően élvezetessé tették a paladin healinget. Fenn kell tartani a Beacont, judgementöt (és magadon a Judgements of the Pure buffot), Sacred Shieldet; emellett használni kell a Holy Shockot és a Divine Pleat is. A Lay on Hands is többször használható, glyphekkel megtámogatva pedig kifejezetten változatos spell.

Most leginkább a dual-specek bevezetésére várok, mert a glyphjeimet nem cserélgethetem minden egyes respecnél. Holy glyphekkel meg nem olyan jó a DPS-em, mint amilyen lehetne.