Main Menu

Bleach /Spoiler!/

Started by Tyrael, 2005-05-18, 21:51:48

Previous topic - Next topic

Ready2

szerintem ezekkel a fillerekkel nincs semmi baj. ilyenbol par nyugodtan belefer. azabaj hogy naruto miatt mar mindenkinek kiutese lesz csupan a filler szo hallatan/lattan. ettol fuggetlenul szerintem ezek nezhetoek es raadasul 68-nal vege is lesz ennek az arc-nak. ugyhogy turelem...

Venom

Quote from: blarkeha a "rendes" részek alatt a DB-féle "gyengébbvagyokdebedühödökrájövökvalamiultimatetechnikáraésvégülmégiséngyõzök" dömpinget érted, akkor nem vesztenék sokat...

Ezt úgy mondod, mintha a Bleach (és Naruto) nem errõl szólt volna a kezdetek óta. :)

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Lt. Simoan Blarke

Quote from: VenomEzt úgy mondod, mintha a Bleach (és Naruto) nem errõl szólt volna a kezdetek óta. :)
a narutót hála istennek nem ismerem. a bleach pedig a kezdetek kezdetén (újranéztem... elsõ... õõõ 20 rész?) nem errõl szólt. pont.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Christian

Sztem is errõl szólt a kezdetektõl, ahogy az összes többi harcos anime is. Mit vártál,hogy a gonoszak gyõznek? Itt legaláb azért van fordulat mert hõseinket is elverik párszor. Amúgy ha meg ennyire nem tetszik nem vágom minek nézed :D Ja és a fillereknek 68-69 dupla résszel február 14én vége. Nem értem mit kell ennyit sírni emiatt. Még csak nem is 20 epizódott raktak be ennek a résznek...

Lt. Simoan Blarke

amikor hollowkat verdestek, meg hasonlók, akkor még nem volt benne ez a dolog. imo. legalább a fillerek "nemtámadhatjukmegõketmertegyszerûenelsemtudjukõketérni" hangulata ennyiben jobb - és valamennyire nosztalgiát ébreszt bennem a kezdeti részek után :) (pl. Chad vs. Hollow, amikor még nem látta õket :D:D)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Dreamcleaver

Quote from: ChristianSztem is errõl szólt a kezdetektõl, ahogy az összes többi harcos anime is. Mit vártál,hogy a gonoszak gyõznek? Itt legaláb azért van fordulat mert hõseinket is elverik párszor. Amúgy ha meg ennyire nem tetszik nem vágom minek nézed :D Ja és a fillereknek 68-69 dupla résszel február 14én vége. Nem értem mit kell ennyit sírni emiatt. Még csak nem is 20 epizódott raktak be ennek a résznek...

Nem értem az érveléseteket. Legyek boldog, mert csak X számú sz*r filler lesz? Ez baromság. Nekem ne legyen egy rész se ötletelen sz*rság. Én nem filler ellenes vagyok, lehetne jó fillert is csinálni, csak egy kis kreativitás kéne hozzá.

blarke: Nekem az nem kezdett tetszeni a normális részekkel kapcsolatban, hogy minden Ichigóra lett kihegyezve. Hozzá képest mindenki láma, de Ichigo egy tök reménytelen helyzetbõl is képes kivágni magát egy frappáns "Nem veszthetek!"-kel. Több csapatmunka jót tenne az animnak, úgy sokkal hihetõbb lenne.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Rage

Na. Nyugi, nem "okoskodni" akarok, de azt azert vegyetek figyelembe, hogy habar a 70. resz CIME arra utal, hogy vege a fillereknek, ez KORANTSEM BIZTOS, hogy igy lesz. (Hivatalos bejelentes erre vonatkozolag nincs, igaz, arra sem, hogy az egesz szezon filler lenne.)
Ugyanis nem lepne meg, ha egesz egyszeruen Rukiat is "beleepitenek a fillerbe". A ぴえろ-bol sajnos ezt siman kinezem. :\

Quote from: DreamcleaverNekem az nem kezdett tetszeni a normális részekkel kapcsolatban, hogy minden Ichigóra lett kihegyezve. Hozzá képest mindenki láma, de Ichigo egy tök reménytelen helyzetbõl is képes kivágni magát egy frappáns "Nem veszthetek!"-kel.
I approve of this.
痛みを感じる方向に、出口がある!

Christian

Hm..pedig volt rá valami marhaság ,hogy melyik arc meddig tart, és volt mellé mellékelve egy kép is ahol iskolás ruciban voltak láthatóak azok a shinigamik akik átjönnek a VVbe.

A Rukiás dologgal tényleg elvetnék a súlykot mert logikail nem férne bele. Minek küldenék ki Rukiát is a VVbe amikor csak a köv. évben kell elkezdeni aggódni? Hát nagyon remélem nem ez lesz és a többi értesülés lesz helyes. Bár most a sok hihihhihihihihihii után még engem is elkapott a para :D

Dreamcleaver

Az ending alapján az jutott eszembe, hogy esetleg az lesz ennek a marhaságnak a vége, hogy legyõzik a három fake soult, és mindegyik belekerül az endingben látható egyik plüstestbe. És akkor 1 Kon helyett, majd 4 plüs hülyeség fog minket idegesíteni. :)

Egyébként Kont miért kellett így elcseszni? Emlékszem azokra a tök jó részekre, ahol Konnak még volt személyisége. Ahol lemesélte, hogyan kezdték le pusztítani a Shinigamik a Fake Soulokat, és a maradék hogyan bújkál. Ott még volt hangulat. Konból csinálhattak volna egy hûséges segítõt Ichigónak, ehelyett lett belõle egy idióta mellékkarakter, aki folyton csak a fillerekben jelenik meg.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Lt. Simoan Blarke

Quote from: DreamcleaverEgyébként Kont miért kellett így elcseszni? Emlékszem azokra a tök jó részekre, ahol Konnak még volt személyisége. Ahol lemesélte, hogyan kezdték le pusztítani a Shinigamik a Fake Soulokat, és a maradék hogyan bújkál. Ott még volt hangulat. Konból csinálhattak volna egy hûséges segítõt Ichigónak, ehelyett lett belõle egy idióta mellékkarakter, aki folyton csak a fillerekben jelenik meg.
jaja... még emlékszem arra a jóóó régi részre, amikor az Ichigo-testbe került Kon húszmétereseket ugrott és csajokat molesztált... régi szép idõk:D:D

Bandita ^^

:__devil:
Quote from: DreamcleaverAz ending alapján az jutott eszembe, hogy esetleg az lesz ennek a marhaságnak a vége, hogy legyõzik a három fake soult, és mindegyik belekerül az endingben látható egyik plüstestbe. És akkor 1 Kon helyett, majd 4 plüs hülyeség fog minket idegesíteni. :)

:eek: Jajj neeee... Nemszabad, Nemszabad, Nemszabad, Nemszabad, Nemszabad, Nemszabad, Nemszabad, Nemszabad, Nemszabad, Nemszabad, Nemszabad, Nemszabad, Nemszabad,... Ilyeneket mégcsak ne is gondolj!!!!!
:__devil:
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

Kvikveg

Quote from: blarkejaja... még emlékszem arra a jóóó régi részre, amikor az Ichigo-testbe került Kon húszmétereseket ugrott és csajokat molesztált... régi szép idõk:D:D
Abban a reszben az a legerdekesebb, hogy Ichigo testebe mas kerult, es ugyanaz a "forma" tok mashogy viselkedett. Azt a stilust en is hianyolom. Kon teljesen eldebilizalodott sajnos, ez igaz. :(
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

andi^^

Quote from: DreamcleaverEgyébként Kont miért kellett így elcseszni? Emlékszem azokra a tök jó részekre, ahol Konnak még volt személyisége. Ahol lemesélte, hogyan kezdték le pusztítani a Shinigamik a Fake Soulokat, és a maradék hogyan bújkál. Ott még volt hangulat. Konból csinálhattak volna egy hûséges segítõt Ichigónak, ehelyett lett belõle egy idióta mellékkarakter, aki folyton csak a fillerekben jelenik meg.

Pont ma néztem meg nosztalgiázás képpen a 6-7. részt, ezekben tûnik fel Kon. Nekem viszont a plüssoroszlán Kon jobban bejön mint a "nem ölök mert rólam már születésemkor eldöntötték mikor halok meg" ModSoul. Persze lehet, hogy ez azért van mert plüssként többet láttuk. A 66. részben is tetszett, még örültem is hogy végre õ is benne van.

blarke:nekem pont azoknál a részeknél kezdett tetszeni a bleach mikor Rukiát elvitték és Urahara azért is elõhozta Ichigoból a shinigamit :) És aztán jöttek a kapitányokkal harcolós részek. De ezt csak úgy mondom.... Ízlések és pofonok.
Az hogy Ichigo úgyis mindenkit legyõz a végén nem nagyon zavar mivel ez ált. mindenhol így van. Engem inkább az idegesít, hogy minden animében max. 15 éves a szuperhõs... Meg még azt nem bírtam felfogni, miért nem bírják eldönteni hogy ki a legnehezebb ellenfél. Tehát miután már örülünk hogy Zaraki Kenpachit legyõzte Ichigo, kiderül, hogy Byakuyát még õ sem gyõzheti le, ha mégis, akkor jön Aizen akit már végképp nem lehet legyõzni.

Christian

Kell mindig egy nagy ellenfel :P Nos ez benne a szép, tele van csavarokkal. Amúgy úgy tûnik, hogy Aizen lesz a nagy ellenfél. Bár ki tudja? Személyszerint én jobb szeretem ha ilyen a sztori és megmondhatatlan,hogy mi lesz. Azt meg,hogy Kon milyen...hát sztem nem változott. Mint tudjuk õ nagyon örült annak, hogy végre van teste stb... A szabadságtól szószerint megbolondult és ilyen lett. Gondoljunk bele meddig volt elzárva... Sztem Kon úgy jó ahogy van. Nem úgy mint Rin - Rin.

Dreamcleaver

Hmmm...így jobban elnézve ez a sísapkás, tömött galléros wannabe ninja csávó még egész elmegy a másik kettõhöz képest. Ezek amúgy milyen testek. mikor a soul kilökõdött belõle a test leesett a földre, vagyis az eredeti tulajdonos ne ment bele vissza. Szóval ezek vagy mesterséges testek, vagy friss hullák. :)

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Alkyra

jó kérdés...
Szerintem friss hullák:D.
Félrtetéve a viccet. Biztos mesterségesen elõállított testek.(instant body. 5 perc a sütõben s máris kész. :D)
Egyb. ezek a részekben engem piiisszzzzkosul idegesít ez a villanykörtefejû kiscsaj kinek értelme nem halad tovább a: HIHIHIHIHI. I wonder what happens to oneee-sama. HIHIHIHIHIHI.

Christian

Jaja a Ninja-light csávesz az egész beillene a képbe, csak az a gáz,hogy mode soul... :P Amúgy valszeg valami érdekes módon készített testek lehetnek mivel furcsa képességekkel rendelkeznek, bár ez nem sokára kiderül mert igazából a másik 3 figura áll a dolgok hátterében :) Ja és a fillernek ténylegesen vége lesz 69nél! Mondjuk logikus :P

Ugye openinget fognak cserélni, márpedig ha fillert folytatnák akkor ezt már megtették volna ending cseréléssel együtt. :) Ez már alapból megerõsíti az eddigi híreket miszerint jönnek végre az arrancarok :)

ReLax18

66:
Hihihi...hihih...a Bleach egyre rosszabb...hihihi...hihihi
:mad: :comp: :hogyaza:
De mindegy...már megszoktam a Narutoból...:rolleyes:
Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

Alkyra

Quote from: ChristianUgye openinget fognak cserélni, márpedig ha fillert folytatnák akkor ezt már megtették volna ending cseréléssel együtt. :) Ez már alapból megerõsíti az eddigi híreket miszerint jönnek végre az arrancarok :)

YAY!:tezsvir: :uzi:
Már alig várom.^^

Nevl

Na erõt vettem magamon és végignéztem az elérhetõ 66 részt.
Az elején kicsit nehezen indult be és csak második próbára sikerült nekiállni megnézni :) De utána egész jó lett, végülis izgalmassá válik a soul society-s rész is, bár a  végét szerintem túl húzták... Ugyanakkor van benne pár elég szép csavar is. Miután hazatérnek az egész kezd kicsit elpunnyadni, valahogy itt már kifogytak a találó ötletekbõl... nem tudom meddig akarják húzni, de szerintem jobb lett volna 52 részbe besûríteni mindezt, sokkal élvezhetõbb lenne.
Nekem a kedvenc karakterem Yoruichi... mármint emberi formájában :D Nagyon szépre sikeredett :)
The stench of the air!
The smell of the gore!
The carnage greater than any war!

Fear the Pony!

Rage

Quote from: ChristianUgye openinget fognak cserélni, márpedig ha fillert folytatnák akkor ezt már megtették volna ending cseréléssel együtt. :) Ez már alapból megerõsíti az eddigi híreket miszerint jönnek végre az arrancarok :)
Ez nem erosit meg semmit, openinget elterjedt szokas szezononkent cserelni, es a Bleach is kovette ezt a peldat (aki nem hiszi, jarjon utana: a 2. opening a 26. (vagy 27.) resztol, a harmadik pedig az 52. (vagy 53.) resztol szerepelt). Meg lennek lepve, ha a kovetkezo nem a 78. (vagy 79.) resztol lenne aktualis. ;)

Edit:
Quote from: ChristianJa és a fillernek ténylegesen vége lesz 69nél!
Akkor kernek szepen egy linket a hivatalos sitera, ami az erre vonatkozo hirre mutat. :]
痛みを感じる方向に、出口がある!

Christian

Bleach Exilen valamelyik commentben volt...nézd vissza õket, nem sok link van köztük sztem, de az biztos,hogy én nem fogok neki állni :) Amúgy a szezononkénti openinget semmi nem cáfolja! Minden arc vége felé cserélték az openinget :P   Amúgy mint mondtam valahogy mindenki azt mondja 69 dupla epizódnál vége... nem fix,hogy véglegesen,  lehet, hogy csak eltûnik egy idõre majd az ellefnél azzal, hogy "Késõbb majd dádá lesz" és folytatni fogják valamikor... :)

Bandita ^^

Quote from: RageAkkor kernek szepen egy linket a hivatalos sitera, ami az erre vonatkozo hirre mutat. :]

http://bleach7.com/?page=member/newstest&&s=8&np=6
Feleleges hozzáfûzni hogy téves infót nemigen közölnek itt.....:ejnye:
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

Rage

Quote from: Bandita ^^http://bleach7.com/?page=member/newstest&&s=8&np=6
Feleleges hozzáfûzni hogy téves infót nemigen közölnek itt.....:ejnye:
Hangsulyozom, hivatalos forrast nevezz meg. Semmilyen fansite altal kozolt hirt nem tekintek igaznak, amig meg nem bizonyosodom rola, hogy az.
痛みを感じる方向に、出口がある!

Bandita ^^

Quote from: RageHangsulyozom, hivatalos forrast nevezz meg. Semmilyen fansite altal kozolt hirt nem tekintek igaznak, amig meg nem bizonyosodom rola, hogy az.

Hehh.... Nehéz eset vagy... :) - "but resistence is futile, the truth will assimilate you!!!!!"

Christian

Quote from: RageHangsulyozom, hivatalos forrast nevezz meg. Semmilyen fansite altal kozolt hirt nem tekintek igaznak, amig meg nem bizonyosodom rola, hogy az.

Szted van köztünk aki a hivatalos dolgokat eltudja olvasni? :eeek:

cineplex

Most néztem meg a 66.-ik részt és már nagyon nagyon várom a többit, eddig a legjobb részek a Soul Society végén voltak, de még ki tudja mit hoz a jövõ.

Ready2

Quote from: ChristianSzted van köztünk aki a hivatalos dolgokat eltudja olvasni? :eeek:

van, nemis egy :)

Peetee

Elértem a 66.-ost :)

Volt egy két dolog ami nem jött be...:mad:
why captains and lieutenants don't die? valahogy mindig visszahozzák õket
Ha hamis testet elõ tudnak állítani, akkor pénzt miért nem? Miért csóró mindenki, aki átjön és kap egy hamis testet?
... de amugy tetszett

Szerintem a filler sem rossz, és a Hi-hi-zés is bejön. Szeretem a stupid karaktereket. :haha:  

Azt tudja valaki, hogy hány részesre tervezik?

Lt. Simoan Blarke

Quote from: PeeteeVolt egy két dolog ami nem jött be...:mad:
why captains and lieutenants don't die?
[COLOR="White"]bad english you hav, m8[/COLOR]
Quote from: Peeteevalahogy mindig visszahozzák õket
Ha hamis testet elõ tudnak állítani, akkor pénzt miért nem? Miért csóró mindenki, aki átjön és kap egy hamis testet?
mert lett volna nagy sírásrívás, meg fillerrészek, amíg kirángatják a halott lelket a pokolból.
hamis testet könnyebb elõállítani, mint pénzt. nem kell hozzá hologram meg hasonlók. egyébként meg kapnak ellátást, Urahara arra való. csak szívatják, hogy ingyenélõ :D

Quote from: PeeteeSzerintem a filler sem rossz, és a Hi-hi-zés is bejön. Szeretem a stupid karaktereket. :haha:  
*keresztet vet* orvos látott már? :eek:

Quote from: PeeteeAzt tudja valaki, hogy hány részesre tervezik?
olvass visszább pár postot...hivatalos álláspont még nincs.