Ifjúsági Találkozó és Partiszerviz

Started by Pirula, 2005-05-28, 23:11:17

Previous topic - Next topic

Zsiga

Quote from: Fazék on 2006-10-21, 21:50:34
és nagyon hálás lennék Zsiga, ha a mosdóban készült kép nem kerülne közkézre, de legjobb lenne, ha filozófiáddal szöges ellentétben letörölnéd azt a képet. köszönöm :)[/size]
Akkor már legalább fél órája a fotóstáska mélyén pihent a gép, ugyanis lemerült az akksi. Csak a vakuval villantottam egy jó nagyot az arcotokba. :D
Na majd szépen lassan nekiállok átnézni a képeket ha rendbeszedtem egy kicsit az XP-met. Majd talán holnap feltöltök mindent, onnantól pedig Ramizé a pálya, ahogy ismerem a hét közepére kész lesz az új Képmutató. :)

HVp213

Quote from: Fazék on 2006-10-21, 21:50:34
(kár hogy a végét elszúrtam magamnak a mértéktelen piálással, de legalább ebből is tanultam valamit, márpedig hogy mégse bírom annyira a töményet, mint hittem, és eszembe jutott ismét a "csak ésszel" kifejezés :))

árulo
megbeszéltük h szándékos volt
csak szinészkedtünk

ne higgyetek neki, teljesen jol volt XD
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Kuroi Tenshi

Quote from: Kvikveg on 2006-10-21, 15:36:42
Kerjuk a kompromittalo kepeket!  :muhahah:
Most meg huzok funyirni, stb-stb.
+1!
Én meg egész nap nagytakaríthattam  :__devil: úgy látszik, ilyen nap van ma... volt tegnap
Két hét múlva megint? :D

Raggie

:D Jó kis reakciók! :D

Angellore: legalább rávettünk, hogy postol is a fórumra! ;) Ez is a rendezvény sikerességét mutatja! :jee:

Selmo: legkozelebb mi is egy olyan összetolt asztalt foglalunk! ;) A helyhiány miatt utólag is mindenkitől szeretnék elnézést kérni. Sajnos nem számoltunk ekkora létszámmal :redface: .

Fazék: Ne félj! Eddig sem kerültek fel a "legdurvább" képek ;) . Bízhatsz Zsiga erkölcsö érzékében és lágy szivében. És szerintem nem felététlenül rossz ha az ember néha többet iszik a kelleténél! :rolleyes: (bár lehet, h én már menthetetlen alkesz vagyok :) )
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Pirula

Jelentem: Hazaértem én is épségben. És tök jó, hogy azokkal is sikerült legalább 5-10 percet beszélgetni akikkel a fórumon nem nagyon szoktam.  :smile: Az olaszrizling pedig még mindig az egyik legjobb az országban.
Csak azért nem írok most többet mert kábé egyhavi hazai bulikimaradást kellett pótolnom ami számos nehéz szereppel jár. Pölö: légy a '90-es évek klassziker német DJ-je - sikerült:(Blümchen,Scooter,Falco számokra minél több lány rázza :D) - "gyere, igyál velem még egy sört" öt-hat-tizennyolc-kétszázharminckettő tusa -  "sejaszanyikiskocsmában..." égisze alatt-; inkább holnap írok majd valami értelmesebbet.
Asszem most elszúrtam a "dontdrinkandpost" tesztet.

Raggie

"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: Feldin on 2006-10-21, 16:16:57
:)
Néha... ködös, avarszagú éjszakák derekán, mikor felvetődik bennem a kérdés hogy hogyan lehetne zippelni egy haikut, ezek a postok be-bevillannak.  :haha:
Quote from: kikuchiyo on 2006-10-21, 15:59:37Egyébként még egyszer, utólag is kösz Pirulának az onigirit.
Szívesen! Erősen filózok rajta hogy következő alkalomra is előálljak-e valamivel.

Megyek aludni.
Cserkészbecsszó.

Angellore

Angellore: legalább rávettünk, hogy postol is a fórumra! ;) Ez is a rendezvény sikerességét mutatja! :jee:

Nem, ez azt mutatja, hogy mennyire befolyásolható vagyok. :lul:

"A halál nem szomorú. A szomorú az, hogy a legtöbb ember nem is él igazán."

Tycho

Nah végre otthonról kommentálhatom az eseményeket :D
Szuper volt  :Kiraly:  :lazza: , csak kár hogy nem tudtam többet maradni :D így az igazi látványosságokról lemaradhattam, pl az is sok kihagyott mókáról adott tanúbizonyságot hogy másnap Ramiz azzal fogadott minket hogy már jól van, túl van az első néhány quarelinen :D :D :D :D :lul:

Mindenesetre a képeket Zsiga! a képeket! :D :D :D :D 

még jó hogy csak 2 sörre volt pénzem, különben úgy jártam voln mint két hete, amikor Ramizzal ketten néztünk a fenekére ~5 liter 1:1-es fröccsnek ... és még az búcsú unicumnak... :angyali:

sirtomi

Hi mindenki!

Tegnap sikeresen hazaértem! Mára sikerült emberi alakot öltenem újra! :D
Nagyon jó volt a hangulat, örülök, hogy felutaztam!

Az alkohol ellenségeinek tábora egy újabb fővel bővült, kb két hétre :D
Az alkohol elleni háborúban sajnos egy csatát elvesztettem pénteken, de nem adom fel  :whoah:

Köszi a jó társaságot és hangulatot! Köszi a szálást Ramiz!

Ramiz

Na örülök, hogy mindenkinem pozitívan csapódott le a dolog. A kemény piás mag nevében (senkit nem foglalok bele, nehogy valaki rossz néven vegye, de az Ifitalisok úgyis tudják... :D :whoah: :__devil: ) : nagy büszkeségünkre szolgált az, hogy a sosem-ivók is bőszen és bátran csatlakoztak hozzánk! (Fazék, kikuchiyo stb.) Mindenki pihenjen, hogy legközelebb is legalább ilyen király legyen a hangulat! :Kiraly: A képeket meg én is várom, hegyezem a billentyűzetem... :angyali: (Nyugi, nem lesznek kompromittáló és pikírt megjegyzésekkel kísért képek.)*

------------------------------------------
* : aki ezt elhiszi, az nem olvasott elég Képmutatót. :__devil: Meg különben is, egy ilyen újságnév kötelez. :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

Na megvannak a képek. Hát mit mondjak, marha jók lettek! :cool: :hopp:
Igyekszek minél előbb összehozni a Képmutatót. :whoah:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Angellore

Quote from: Ramiz on 2006-10-23, 20:51:51
Na megvannak a képek. Hát mit mondjak, marha jók lettek! :cool: :hopp:
Igyekszek minél előbb összehozni a Képmutatót. :whoah:

gyorsan, gyorsan, gyorsan.:) De aztán nehogy a tanulás rovására menjen. :ejnye: :lul:
"A halál nem szomorú. A szomorú az, hogy a legtöbb ember nem is él igazán."

Feldin

Quote from: Pirula on 2006-10-22, 04:21:40
Quote from: Feldin on 2006-10-21, 16:16:57
:)
Néha... ködös, avarszagú éjszakák derekán, mikor felvetődik bennem a kérdés hogy hogyan lehetne zippelni egy haikut, ezek a postok be-bevillannak.  :haha:
Quote from: kikuchiyo on 2006-10-21, 15:59:37Egyébként még egyszer, utólag is kösz Pirulának az onigirit.
Szívesen! Erősen filózok rajta hogy következő alkalomra is előálljak-e valamivel.

Megyek aludni.
Cserkészbecsszó.

:D
kész :)
ez jó volt :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Tycho

de aztán a nagy sietség nehogy a képaláírások színvonalán csapódjon le  :D  :whoah: :__devil:

Raggie

Ilyen téren szvsz nem kell félteni Ramiz komát! :) Eddig sem csalódtunk benne, most sem fogunk! ;)

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Így van. Pont olyan igénytelen lesz, mint eddig. :Kiraly:
(Tanulás? :confused: :__devil: )

Syttha

Képek? Képek? :cool:

És nagyon kompromittálóak?

Ramiz

Neeeem...
Nem tudom, miért gondolja mindenki, hogy a Képmutató a kompromittálásról szól. :D

Feldin

Quote from: Ramiz on 2006-10-24, 13:43:44
Neeeem...
Nem tudom, miért gondolja mindenki, hogy a Képmutató a kompromittálásról szól. :D
nem is értem...
mert te írod? ;)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Zsiga

Quote from: Selmo on 2006-10-25, 20:02:52
Most pénteken lesz valami?
Ja, megyek borkóstolóra Szekszárd mellé. :D
Asszem nem, majd jövő héten.

Pirula

Quote from: Ramiz on 2006-10-24, 13:43:44
Neeeem...
Csak már látnám magam kompromittálva! ;)

Raggie

Jaja, majd jövő héten lesz a kövi! ;)
(Képmutatót akar a nééép!!)

Well, do ya, punk?"

Kvikveg

Quote from: Selmo on 2006-10-25, 20:02:52
Most pénteken lesz valami?
Reszemrol nem, korussal p-szo-v videki turne.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: Pirula on 2006-10-25, 21:34:09
Egy öltönyös, visszafogott úriembert, aki ráadásul nem is ivott sokat és korán távozott, még én sem tudok kompromittálni.* :)

-----------------
* : Nagyon... :D

Pirula

Quote from: Ramiz on 2006-10-26, 00:23:55
Egy öltönyös, visszafogott úriembert, aki ráadásul nem is ivott sokat és korán távozott, még én sem tudok kompromittálni.* :)

-----------------
Életemben először igazi gentlemannek érzem most magam.  :D

Zsiga

Quote from: Pirula on 2006-10-26, 00:31:40

-----------------
Nókomment?  :D

Pirula

Quote from: Zsiga on 2006-10-26, 00:59:13
Quote from: Pirula on 2006-10-26, 00:31:40

-----------------
Nókomment?  :D
Nem is azt írtam hogy akkor éreztem annak magamat!  :haha:

Raggie

Well, do ya, punk?"