Ifjúsági Találkozó és Partiszerviz

Started by Pirula, 2005-05-28, 23:11:17

Previous topic - Next topic

HVp213

"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Groven

Ma beugrottam 1 sörre az Obi-ba. Beszéltem Árpival és vár minket szeretettel. :Kiraly:

Még vk jön?

Dirty Chien

En is ott rontom majd a levegot ha csak nem csap el addig a "Jon meg kutyara kamion!" elven valami  :szemuveges:

Kuroi Tenshi

Nyakig vagyok beadandókkal :(
Ha ma éjszaka a vártnál jobban tudok haladni, akkor lehet; ez
viszont sajna nem valószínű :(

Groven

Ha páran vagyunk már az is vm. A többiekért majd gyűjtunk gyertyát.: :angyali:

Na akkor Obi előtt mikorra tudtok odaérni?:)

HVp213

"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Groven

Ramiz

Quote from: Pirula on 2006-11-16, 09:33:55
A körém szerveződik az én olvasatomban azt jelenti hogy mindenki azért jön hogy engem lásson, közben én egy bőrfotelben csodásítom magam míg fűszoknyás karibi nők pálmaágakkal legyezgetnek és minden látogató egy tál lazaccal töltött olivabogyót, tömjént, mirhát és dombornyomott bankkártyát helyez a lábaimhoz. Ez sem hangzik persze rosszul, de nem ez történt. :smile:
Csak nem csalódottságot hallok a hangodban? :__devil:
Egyébként én elsőre is félig vicceltem, s csak arra utaltam, ohyg úgy indult az egész, hogy te feljársz Pestre pénteken, mi meg iszunk veled (emlékszel, ezt még a SzIN-en beszéltük! a nyuszikás vicc előtt... :D ). De úgy látszik, most ilyen komolyan vevős napod volt .)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Nosúgylátszik én erről teljesen lemaradtam... :( Pedig leht, hogy el tudtam volna menni... ez a hátránya ha az ember egy hétig nem nézi a fórumot.. :lame:

Milyen volt? képek? beszámoló?
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Groven

Quote from: Raggie on 2006-11-21, 10:45:31
Milyen volt? képek? beszámoló?

Jól elvotunk 4-en. Árpi - Obi tulaja - örült nekünk, h azért a csapatból képviseltettük magunkat a múlt pénteken is. Képek nincsenek. Beszámoló? Az ott elhangzottakat 50 évre titkosították vm feketeöltönyös, szabadidejükben "kenttácsdizs"-t éneklő komor fülhallgatós feketenapszemüveges úriemberek. :D

Raggie

:) No nembaj, akkor legközelebbre mindenképpen elmegyek, hogy elmesélhessék személyesen! ;)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Pirula

Kuroi Tenshi

Ha pénteken még élek s mozgok, lehet :)
abban az esetben viszont nagyon debilre leszek
lefáradva, úgyhogy csak saját felelősségre :D

Ramiz

Tényleg, ezt tőlem is kérdezte RE@L a GitS-vetítésen.
Én szívesen beugrok, szerintem. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

BTW szilveszterből lesz valami?
Sorra szerveződnek a partik, beígért pucér tizenké... tizenha... húsz éves japán táncoslányokkal, de nem akarok keresztbe szervezni az esetleges győri bulival. Vagy egyáltalán milyen lenne az a buli? Ülünk egy nagy művház-szobában és Elfen Liedet nézünk vagy inkább amolyan sörözés halálig, csecsek markolászása és/avagy szőnyegfelcsavarással egybekötött szobordöntögetés?

Groven

Quote from: Ramiz on 2006-11-29, 03:43:04
Sorra szerveződnek a partik, beígért pucér tizenké... tizenha... húsz éves japán táncoslányokkal, de nem akarok keresztbe szervezni az esetleges győri bulival. Vagy egyáltalán milyen lenne az a buli? Ülünk egy nagy művház-szobában és Elfen Liedet nézünk vagy inkább amolyan sörözés halálig, csecsek markolászása és/avagy szőnyegfelcsavarással egybekötött szobordöntögetés?

Nos Pirula mester jelentését várjuk, h a győriek mit szólnak az ötlethez. Jó lenne, ha összejönne, de akkor most felvetem a kérdést: kit érdekelne 1 USTEAM-es szilveszter? :D

Péntek. Egyenlőre jó, de hulla leszek ez tuti. De úgy jobb mulatni (ez votl a gyenge ... rím helye  :appl:)

:merci: a figyelmet

Pirula

Holnap jelentek, cserkészbecsszó!  :smile:

HVp213

már csak 2 és fél orád maradt...

ha lesz én megyek de "késve"

Kuroi Tenshi

Quote from: HVp213 on 2006-11-30, 22:38:51
ha lesz én megyek de "késve"
az mit jelent? Szombaton érsz oda óbesterbe? :)

HVp213

azért irtam ezt mer még énse tudom mennyit kések...
de 10 elött szeretnék odaérni :p

Pirula

Quote from: HVp213 on 2006-11-30, 22:38:51
már csak 2 és fél orád maradt...
Ahem. Sosem voltam cserkész. De most írtam emilt hogy mi a helyzet.
Pénteken én valószínűleg időben és térben fogok érkezni. Ki jön akkor?

Zsiga

Én sajnos nem tudok menni, mert egyrészt szó szerint nincs pénzem még egy sörre se, másrészt igen csúnyán megfáztam...

Ramiz

Ami azt illeti, nekem is alig van pénzem, főleg ha a szombati Paprikára is el akarok menni, amire kikuchiyo már megvette a jegyem. :) Egyébként a jövő heti kajapénzemmel együtt is csak egy ficcsem van... :( Groven is hulla lenne, Tenshi is, RE@L is mondta, hogy nem tud jönni... Lehet, hogy ezt most halasztani kéne...

Pirula

Én mindenképp lemegyek meginni egy sört akár lesz ott ismerős akár nem.  :smile: Legfeljebb utána megyek házibuliba, miattam főfájása ne legyen senkinek, feltalálom magam.  :haha:

Ramiz

Tényleg sajnálom. :( De nekem sincs pénzem, és úgy alakult, ma sem alszom sokat, mert rájöttem, hogy gyík vagyok a komplex függvénytanhoz, amiből holnap lesz zh, és abból már nem akarok megbukni... :D

edit: bassssszameg! Nincs itthon kávé! Ma is alig tudtam felébredni reggel! Mi lesz itt holnap reggel...  :eek:

Sayako

Quote from: Groven on 2006-11-29, 23:18:42

Nos Pirula mester jelentését várjuk, h a győriek mit szólnak az ötlethez. Jó lenne, ha összejönne, de akkor most felvetem a kérdést: kit érdekelne 1 USTEAM-es szilveszter? :D

Hát győri bulir mármint klub szinten egyelőre nincs kilátásban, tehát egy közös szilveszteri buli mindenképp érdekelne minket (legalább is pár embert biztosan). De azért valami pontosítást (csak nagyon-nagyon-nagyon nagyjából) mondhatnátok. (város, hely, ötletek, tervek, tippek, meg ilyesmik). :)
Itt nálunk az emberek alapban is lassan mobilizálhatók, és ha nem tudok nekik legalább valami támpontot mondani, mindenki megy amerre lát. :)
Bár páran így is, úgy is azt teszik... :)
Majd egy kör e-milben azért megvallatom a társaságot. De páran már tegnap is mondták, hogy erősen helyszínfüggő a dolog. Csak már reagálni nem volt időm Pirula emiljére.

Groven

Quote from: Sayako on 2006-12-01, 16:51:18
Quote from: Groven on 2006-11-29, 23:18:42

Hát győri bulir mármint klub szinten egyelőre nincs kilátásban, tehát egy közös szilveszteri buli mindenképp érdekelne minket (legalább is pár embert biztosan). De azért valami pontosítást (csak nagyon-nagyon-nagyon nagyjából) mondhatnátok. (város, hely, ötletek, tervek, tippek, meg ilyesmik). :)

Nos az én fejemben az fordult meg, h ne Pest legyen a helyszín, hanem inkább nálatok Győrben. De persze lényeges, h ti és az USTEAM banda mit szól hozzá - márakit érdekelne ez a dolog.
Persze ekkor kérdések ugranak be: jó nálatok mondjuk, de hol, h lenne az alvás/szállás, ki mit hozna, ilyesmi. Programok... hát először a hely legyen meg, aztán pm-ben megtárgyalunk 1-2 játékot, ilyesmit. Persze ötleteket bárki mondhat. :hopp:

Quote from: Sayako on 2006-12-01, 16:51:18
Itt nálunk az emberek alapban is lassan mobilizálhatók, és ha nem tudok nekik legalább valami támpontot mondani, mindenki megy amerre lát. :)
Bár páran így is, úgy is azt teszik... :)
Majd egy kör e-milben azért megvallatom a társaságot. De páran már tegnap is mondták, hogy erősen helyszínfüggő a dolog. Csak már reagálni nem volt időm Pirula emiljére.

Okok. A vallatás eredményét /v sikolyait mp3 formátumban/ várom/várjuk. :smile:

A körkérdést én is elindítom itt, aztán meglássuk mit reagálnak a többiek.:)

csacsa

Erre a szilveszteri bulira én is neveznék, de a helyszín az tényleg lényeges. :jee:
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Groven

Quote from: csacsa on 2006-12-03, 02:09:16
Erre a szilveszteri bulira én is neveznék, de a helyszín az tényleg lényeges. :jee:

Na ez eddig vm: :)

Ramiz, Kuroi Tenshi és csacsa meg jómagam, aki eddig nyitott effajta szilveszterre. :D
Várjuk a többiek bejelentkezését is. Over and out.

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.