Main Menu

Shonen-ai

Started by purple haze, 2005-06-07, 11:07:13

Previous topic - Next topic

Emarsharae

Quote from: TyraelMasok is ugyanugy csak a sajat velemenyukert alltak ki. Szal nem ertem hogy ok miert ne tehetnek meg. Tyrael

*nagy sóhaj*  :_off: Egy szóval se mondtam, hogy nem tehetik. :teccik:
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Tyrael

Quote from: EmarsharaeTe Jóságos Jesszus!
Elõször is: pasik, akik valaha élvezettel néztetek leszbiket (anime, vagy esetleg még nem is az): fogjátok be legyetek oly szívesek, mert bagoly mondja verébnek.
Kettõ: ha jól sejtem, nem az volt a célja ennek a thread-nek, hogy a fiúk túltengjenek tesztoszteronban és bizonygassák, döngessék a mellüket és hõbörögjenek, hogy juj de nem homokosok, és hu, de utálják a melegeket és ezt a mûfajt.
HA NEM TETSZIK, KÉRLEK HIÁNYOTOKKAL TILTAKOZZATOK.

Quote from: EmarsharaeJa, és ha valaki nem nézi, ne szenvedjen róla a fórumon, mert feleslegesen tépi a száját és zavar más embereket.

Tyrael

Mattanja

Megfelel ez a thread nektek így, ahogy van - vagy inkább tüntessem el, és legfeljebb csináltok két külön thread-et? Pm.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Djinn

Quote from: ShiroiMegfelel ez a thread nektek így, ahogy van - vagy inkább tüntessem el, és legfeljebb csináltok két külön thread-et? Pm.
Teljesen megfelel így!! Ne tüntesd el. :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Emarsharae

:_off:  :wtf: Most megfogtál. Erre muszáj válaszolnom.  :mad: Na nézzük...  hogy is volt?

Az elsõ idézetedben ha jól olvastam csak kértem, nem mondtam hogy nem tehetitek (ergo nem mondtam hogy tilos, nincs jogotok rá, megtiltom, etc), emellett azért nézd meg a szövegkörnyezetet is.
A második pedig azoknak szólt akik nem nézték, ergo nem saját tapasztalatra építenek. Ha valamit csak hallomásból ismersz, hogy tudsz bármi pontosat is mondani róla? (Hogy anekdotázgassak, ez a Pedagógia-Pszichológia szigorlat és Plat és Ariszt esete, azaz aki nem olvasta a könyveket és csak valaki jegyzeteinek fénymásolatából tanult valamit, megesik hogy Platónt és Arisztotelészt sem ismeri fel.

Emellett, kedves Tyrael: Nagyon szépen kérlek, ezek után ha bajod van velem, mert ez már személyes problémának bizonyul, keress fel priviben.  :ejj: És ez nem csak rád vonatkozik. Hahó, bárki aki lilára akar verni egy sötét sikátorban, kérem priviben forduljon hozzám, mert a topic nem arról szól hogy Emarsharae védi magát és a saját véleményét.

Shiroi: nekem már minden mindegy, döntsenek a többiek, de bevallom, egy új shounen-ai szoba felé hajlok.

Djinn, vagy akit érdekel: befejeztem a Gravitationt, és ha holnap vizsgáztam, lehet hogy belenézek a Fake-be. De utána egy hétig magolok, szóval másfél-két hét amíg aktívan nézek majd bármit is.
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Tyrael

Quote from: Emarsharaeblablabla
Ha problemam van, majd eszreveszed.
Nem akarok flamelni, megkerdojelezted a velemenyem helytallosagat, erre ideztem toled 2 hozzaszolast, amibol leszurtem ezeket a dolgokat.
senki sem akar lilara verni(reszemrol legalabbis), viszont ha tovabb folytatod ezt a melldongetos "rugjatokbelem" magatartast, elegge leepitheted a rolad kialakult kepet. Egyszeruen arrol van szo, hogyha a sajat velemenyedet masokra nezve kicsit tamadolag adod elo, akkor ne csodalkozz hogyha a tobbiek is megvedik a sajat velemenyuket.
Reszemrol a vita lezarva.

Tyrael

Necrid^

Quote from: TyraelHa problemam van, majd eszreveszed.
Nem akarok flamelni, megkerdojelezted a velemenyem helytallosagat, erre ideztem toled 2 hozzaszolast, amibol leszurtem ezeket a dolgokat.
senki sem akar lilara verni(reszemrol legalabbis), viszont ha tovabb folytatod ezt a melldongetos "rugjatokbelem" magatartast, elegge leepitheted a rolad kialakult kepet. Egyszeruen arrol van szo, hogyha a sajat velemenyedet masokra nezve kicsit tamadolag adod elo, akkor ne csodalkozz hogyha a tobbiek is megvedik a sajat velemenyuket.
Reszemrol a vita lezarva.

Tyrael
Nyugi tyrael,nem éri meg a dolgot..ne idegesid fel magadat.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Tyrael

Quote from: NecridNyugi tyrael,nem éri meg a dolgot..ne idegesid fel magadat.
halal nyugodt vagyok

Tyrael

Emarsharae

Tyrael: már hányszor akartam lezárni a vitát, mégis te hoztad fel újra és újra. Vagy csak arról van szó, hogy amíg te nem mondod, hogy vége, addig nincs vége? Ja bocs, hogy is hihettem hogy vége lehet?

A melldöngetést már azért csinálom, mert tényleg nem tudom, mivel reagáljak vissza a megjegyzéseidre, ha nem ezzel.
Tudod mit? Mea culpa, mea maxima culpa! Bocsánat hogy mertem neked ellentmondani és felszólalni számomra hasonlóan ellenszenvesnek ható megjegyzések ellen! Boruljak térdre is, vagy csak megégetsz?

Tehát, szépen kérlek: Ha az elõadásmódommal van problémád, az ezen a szinten már privibe tartozik. Nagyon, nagyon szépen kérlek, ne rondítsuk el ennél jobban a fórumot.

Eleanor

És holnap én hallgathatom élõben a vita visszhangjait Emersharae-tól... lõjetek fejbe most, jó?  :uzi:  :beken:  :D
"I have heard the languages of apocalypse, and now I shall embrace the silence."

"Mothers - don't send your sons to war - send your great-grandfathers, they're dead anyway! Support The Undead Horde - keeping the enemies from the gates and your menfolk alive!"

"Who's General Failure and why is he reading my disk? "

Mattanja

Aki szeretné, hogy eddigi ide írt szövegei ne menjenek kárba, az mentse el ahova akarja, ugyanis a dolgok jelenlegi állása szerint a thread törlõdni fog, és átadja helyét egy olyannak, ami már tényleg CSAK a shonen-ai - ról fog szólni. És biztosan arról, errõl magam gondoskodom. A buzizás meg mehet majd az "offtopic" - ban, gondolom ti sem akarjátok a "vallás" thread - et teleszemetelni ilyen undormánnyal... :rolleyes: ;)

Edit:
Szerda este elõreláthatólag "delete thread" - lesz.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Fazék

Quote from: ShiroiAki szeretné, hogy eddigi ide írt szövegei ne menjenek kárba, az mentse el ahova akarja, ugyanis a dolgok jelenlegi állása szerint a thread törlõdni fog, és átadja helyét egy olyannak, ami már tényleg CSAK a shonen-ai - ról fog szólni. És biztosan arról, errõl magam gondoskodom. A buzizás meg mehet majd az "offtopic" - ban, gondolom ti sem akarjátok a "vallás" thread - et teleszemetelni ilyen undormánnyal... :rolleyes: ;)
Ez így korrekt. Köszönjük :) (bár innentõl tényleg kerülni fogom a topic-ot :D)

katz

Quote from: ShiroiSzerda este elõreláthatólag "delete thread" - lesz.
Vagy nevezzük át ezt: "Útáljuk a buzikat" topicra, esetleg ez lehetne a gumiszoba

Djinn

Quote from: ShiroiAki szeretné, hogy eddigi ide írt szövegei ne menjenek kárba, az mentse el ahova akarja, ugyanis a dolgok jelenlegi állása szerint a thread törlõdni fog, és átadja helyét egy olyannak, ami már tényleg CSAK a shonen-ai - ról fog szólni. És biztosan arról, errõl magam gondoskodom. A buzizás meg mehet majd az "offtopic" - ban, gondolom ti sem akarjátok a "vallás" thread - et teleszemetelni ilyen undormánnyal... :rolleyes: ;)

Edit:
Szerda este elõreláthatólag "delete thread" - lesz.
Szerintem meg egyátalán nem korrekt!!!! :bruhuhu:  Ok, legyen egy új ez meg zárjátok le ha akarjátok, de szerintem unfair dolog csak úgy kitörölni a történteket!!!  Sõt akkor miért nem töltjük vissza a 2 héttel ezelötti állást, mert ez most nem annyira tetszetõs és ezt jobban is meg lehet csinálni.... :hehe:
Komolyan mondom megáll az eszem!  :mad:  Akkor meg mindnek okádtuk itt a sok véleményt magunkból, ha csak úgy kitöritek, mert egyeseknek szúrja  szemét. :( Mintha más topic csak arról szólna, ami a címe. Na igen,de ide baromira kell figyelni, mi?
Én teljesen ellene vagyok és egyszemélyes tüntetést szervezek a törlés ellen vegyétek tudomásul!!  Az embernek elmegy a kedve a véleménynyilvánitástól. Minek, ha nem tetszik kitölrik és ennyi volt. :bruhuhu:
Nem tudom, de ha egy ember elgondolkodott ezen a dolgon már megérte ez az egész. Mit kell parázni attól, hogy nem mindenki ugyanazt gondolja, és ezt ki is mondják az illetõk.
Töröljük a nem tetszõ, dolgokat, ne is bezséljünk róla, akkor tán eltünik a probléma. Jó kis taktika, ha valakinek beválik szóljon.  :lazza:

Tudom, hogy nem te tehetsz róla Hoshi-me, de akkor is felhúzott ez a dolog.:(

Ja igen, most lehet cikizni, hogy így kirohantam vagy mi. De ki nem állhatom, ha csak úgy törölnek, vagy korlátoznak, vagy ilyesmi... :füstölgõ szmájli:

Emarsharae

Shiroi: Jogos.
Katz: ez fájt.
Tyrael: ha már úgyis törölve lesz a téma, közlöm veled hogy már kekeckedsz. És ezt egy bizonyos szintig szeretem, utána viszont már irritál. Pláne ha közösben történik, ekkora felhajtással és ennyire a témától eltérve.  :lame:
Bárki akit még érdekel: ari volt a Gravitation, de már nagyon kell a heti Loveless adagom.  :)

Djinn: lesz másik! lesz jobb! lesz nagyobb! (köszi, Jack Sparrow és Will Turner) Ne füstölögj, majd abba is beleveszekszünk, úgy jó lesz?  :o  :p

Eleanor: szeretnéd hogy holnap súgjak a vizsgán?  :ejnye:

Eleanor

én azért sajnálom az itt levõ postjaimat... komolyan, végre megnyilvánultam egy év után! Ez igazi ritkaság. Értékelhetnétek. De persze törölve lesz az egész mindenség. *elmegy depresszálni egy sötét létsíkra és egy évig nem jön elõ ismét* :eeek:

QuoteEleanor: szeretnéd hogy holnap súgjak a vizsgán?  :ejnye:

szeretnél még lovelesst nézni?  :lazza:
"I have heard the languages of apocalypse, and now I shall embrace the silence."

"Mothers - don't send your sons to war - send your great-grandfathers, they're dead anyway! Support The Undead Horde - keeping the enemies from the gates and your menfolk alive!"

Emarsharae

Cöcö. Amint friss, új, satöbbi lesz a thread, és megnézed a legújabb Loveless részt, máris rohansz majd ide feszültséget levezetni. Ha nem, majd kényszerítelek. Mostanában mindenki azt hiszi rólam, agresszív vagyok.  :lazza:
Ja, és lehet hogy rászoktatlak a Gravitation-re.  :__devil: Reszkess!

PS: Naná, hogy szeretnék. Mit gondolsz, miért bookmarkoltam azt a bittorrentes Loveless site-ot minden eshetõségre felkészülten?  :beeee:  :p  :ejnye:

Eleanor

Quote from: EmarsharaeMostanában mindenki azt hiszi rólam, agresszív vagyok.  :lazza:
Ja, és lehet hogy rászoktatlak a Gravitation-re.  :__devil: Reszkess!

Talán mert lobbanékony vagy és ez agresszív hozzászólásokban nyilvánul meg?  :angyali:

utóbbihoz meg annyit, hogy nincs sarokmögébújós smiley...  :lazza:

Djinn

Quote from: EmarsharaeDjinn: lesz másik! lesz jobb! lesz nagyobb! (köszi, Jack Sparrow és Will Turner) Ne füstölögj, majd abba is beleveszekszünk, úgy jó lesz?  :o  :p
Itt nem a veszekedésrõl van szó. Tuti mondom, hogy én nem fogom megint leírni, amit ide írtam. Persze a világ megy tovább akkor is ha az én véleményem nem olvasható a neten. Egyszerûen nem értem, miért kell egy vitát kitörölni, ahhol, az emebrek (egy idõ után mindenki!) komolyan véleményt nyílvánítanak egy témában. Á mindegy. Nem számít az egész, egyszer már amúgy is leírtam, mi a
véleményem a törölgetésrõl. Persze, nem füstölgök én (írásban könnyû elérni a dolgot, aki ismer tudja, hogy nem jellemzõ élõben a dolog  :rolleyes: ), de attól még úgy gondolom, ahhogy írtam.

No szép álmokat emberek.  :)

Ramiz

Djinn: szerintem ez nem "eltüntetés", mivel akit érdekelt a másik véleménye, az úgyis elolvasta már (akár reagált rá, akár nem :hehe: ), a téma pedig döglötté lett beszélve. Én is a törlésre szavaztam. Emarsharae pedig nem lesz rákényszerítve az agresszívkedésre, és ajánlhat shonen-ai-t a népnek.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Emarsharae

Quote from: EleanorTalán mert lobbanékony vagy és ez agresszív hozzászólásokban nyilvánul meg?  :angyali:

utóbbihoz meg annyit, hogy nincs sarokmögébújós smiley...  :lazza:

A lobbanékony igaz rám, agresszív hozzászólások ezek szerint szintén... De az ég szerelmére, utálom ha poénkodásból olyan embergyûlölet árad... bárki legyen is az. Eh, neked hiába magyarázom, te már ismersz. Megszenvedted ezt velem.

Djinn: értelek én, de gondoltam hátha felvidíthatlak... vagy sem. Mi lenne, ha az új thread-ben mindenki egy postban megfogalmazná szép, takaros tõmondatokban a véleményét, aztán tovább haladnánk a tapasztalat szerzésében és átadásában?

Tyrael

OFF:
Quote from: Emarsharaeblabla
Te vagy az, aki ujbol es ujbol felszitod.
Bejosz, beszolsz, aztan csodalkozol ha valaszolunk.
Ez a mea culpas szoveg megint melldongetes volt.
Ez most olyan, mintha azt mondanam k* anyatokat, es legyszi zarjuk le a vitat, ne valaszoljatok erre a postra.
Es ha valaszoltok akkor elkezdek hiszteriazni, meg tovabb fikazni, hogy miattatok nincs vege a flame-nek.
//A fenti sorokban talalhato kifejezesek neha szandekosan tulzoak.//
ON:
Nem lehetnek egy zarolt temak reszleget csinalni?
Es az ehhez hasonlo kifulladt temak mehetnenek oda lockolva.

Tyrael

Djinn

Quote from: RamizDjinn: szerintem ez nem "eltüntetés", mivel akit érdekelt a másik véleménye, az úgyis elolvasta már (akár reagált rá, akár nem :hehe: ), a téma pedig döglötté lett beszélve. Én is a törlésre szavaztam. Emarsharae pedig nem lesz rákényszerítve az agresszívkedésre, és ajánlhat shonen-ai-t a népnek.
Mindenki elolvasta, akit érdekel?  :eeek: Erõsen kétlem. Még a mostani memberek közül sem, (nem mindenki lóg annyit a fórumon (pl. én vagy te :hehe: ), hogy mindet elolvasson azonnal) hát még a jövõ... Amúgy meg ez az indok egyébként is sántít erõsen. Akkor mi van a rengeteg tényleg döglött topiccal (Mondjuk én azt sem mondanám, hogy ez döglött ... ), amik még 1/4 ennyi postot sem tartalmaznak. Azok érdekes módon nem lettek törölve.  :rolleyes:  Ja és szerinted mi eltüntetés, ha a törlés nem az???
Nem vártam ilyen gyenge indokokat.  :lazza:
Ááá mindegy. Úgy is az lesz, amit a többség akar. És a többségnek ez a dolog szúrja a szemét. Csak tudnám miért...:(
Quote from: EmarsharaeDjinn: értelek én, de gondoltam hátha felvidíthatlak... vagy sem. Mi lenne, ha az új thread-ben mindenki egy postban megfogalmazná szép, takaros tõmondatokban a véleményét, aztán tovább haladnánk a tapasztalat szerzésében és átadásában?
Köszi, ez aranyos!  :haha:
De igazán, nincs nekem tényleg bajom. Ha törlik, akkor törölve lesz, de attól még nem fair, azokkal szemben, akik írtak bele (a fórum szabályaival nem ütközve :hehe: ) :)

Emarsharae

Djinn: ha nem szólok bele, valószínûleg nem lett volna ekkora kavarodás, és ezt tényleg sajnálom, mert valószínûleg az én porkeverésem miatt történik ez az egész (gondolok itt a törlésre) és ez neked pl nem esik jól. Kapcs. ford.: tõled bocsánatot kérek. Ezzel szemben azt még mindig nem sajnálom hogy megszólaltam, mert a saját véleményemet mondtam el.

Ty: most én hisztizek. ÉN már minimum négyszer lezártam ezt az egészet. TE szeded újra és újra elõ csak azért, hogy (miközben a megtestesült megsértettségnek állítod be magad) a tied legyen az utolsó szó. Nem adom meg neked ezt az örömöt. :beeee:

Djinn

Quote from: EmarsharaeDjinn: ha nem szólok bele, valószínûleg nem lett volna ekkora kavarodás, és ezt tényleg sajnálom, mert valószínûleg az én porkeverésem miatt történik ez az egész (gondolok itt a törlésre) és ez neked pl nem esik jól. Kapcs. ford.: tõled bocsánatot kérek. Ezzel szemben azt még mindig nem sajnálom hogy megszólaltam, mert a saját véleményemet mondtam el.
Nem is kell sajnálni, és bocsánatot kérni sem kell. Nem csináltál semmi rosszat. És szerintem más sem  :haha:  Pont ez a lényeg, hogy szvsz mindenkinek joga van a véleményéhez és, hogy azt szabadon megossza másokkal. A stílus az más dolog, de szerintem mindenki moderálta magát, miután szóltak neki!!!  :3x3:
De most már igyekszem nem ismételni magam  :rolleyes:

Assassin

Quote from: DjinnNem is kell sajnálni, és bocsánatot kérni sem kell. Nem csináltál semmi rosszat. És szerintem más sem  :haha:  Pont ez a lényeg, hogy szvsz mindenkinek joga van a véleményéhez és, hogy azt szabadon megossza másokkal. A stílus az más dolog, de szerintem mindenki moderálta magát, miután szóltak neki!!!  :3x3:
De most már igyekszem nem ismételni magam  :rolleyes:

Ja csak még annyit akartam írni, hogy én kaptam elég sok rep pontot, itteni hozzászólásaimra. És ezekból jó pár azt jelenti, hogy igenis érdekli az embereket a téma és elgondolkodnak a dolgon (azt is aki nem írt ide). :)

Egyetértek veled.:)
Mindenki elmondta a véleményét (még ha ekkora vita is lett belõle), akkor nem lennének ilyen tömött soros hsz-ek, ha mindenkinek egyezne, és legalább sokan meg is indokolták. Szerintem sem kéne törölni, tanulságosak az itt leírtak.

On: Kérnék szépen ajánlatokat  (Djinn neked köszi mégegyszer) :)
" There is no sin to know their sins."

Emarsharae

Én is kaptam, de nem akartam fitogtatni. :D
Amúgy mondom, a mindenki elsõ posztjában beszámol saját véleményérõl errõl a mûfajról még mûködhetne, legalább tudjuk, kinek ne magyarázzuk, hogy ez és az milyen jó volt.  :haha:

Djinn

Quote from: EmarsharaeÉn is kaptam, de nem akartam fitogtatni. :D
Nem fitogtatásképpen írtam (ki is törlöm inkább  :eeek: ), hanem azért, hogy éreztessem, többeket is érdekel a dolog. Gondolom érthetõ volt csak már paranoid lesz az ember ezen a helyen...  :rolleyes:

Na de inkább töröljék már ki és akkor nincs vita én meg nem fárasztom fölöslegesen az ujjaim...  :lazza: :D

Assassin

Quote from: DjinnNem fitogtatásképpen írtam (ki is törlöm inkább  :eeek: ), hanem azért, hogy éreztessem, többeket is érdekel a dolog. Gondolom érthetõ volt csak már paranoid lesz az ember ezen a helyen...  :rolleyes:

Na de inkább töröljék már ki és akkor nincs vita én meg nem fárasztom fölöslegesen az ujjaim...  :lazza: :D

Nana, ha újat nyitnak abban ugyanúgy bármikor kialakulhat flame-war, tehát szerintem nem kéne törölni. A rep-ek jogosak, és egyáltalán nem felvágás :)..ne légy paranoid...
" There is no sin to know their sins."

Djinn

Quote from: AssassinNana, ha újat nyitnak abban ugyanúgy bármikor kialakulhat flame-war, tehát szerintem nem kéne törölni. ..... ..ne légy paranoid...
Én is ezt mondtam, de itt beszélhet az ember...  :haha:

Nem vagyok paranoid, csak nem értem miért van ellenem az egész világ... :lazza: :D