Main Menu

Shonen-ai

Started by purple haze, 2005-06-07, 11:07:13

Previous topic - Next topic

Assassin

Nincs ellened senki, vagyunk páran akik kiállunk melletted , nem kell aggódni :)
Csak  :lazza: -áááánnnn :D
Bocs, ha ismétlem magam pls írj egy listát. Jöhet yaoi is, nem vagyok ellene az újdonságoknak.
" There is no sin to know their sins."

Djinn

Quote from: AssassinBocs, ha ismétlem magam pls írj egy listát. Jöhet yaoi is, nem vagyok ellene az újdonságoknak.
OK, bár én sem vagyok annyira tájékozott az ügyben.   :haha:
Shonen-ai:
Gravitation (anime/manga)
Fake :D
Kizuna
Lesson XX
Yaoi:
Haru wo Daite ita
Love mode
Ai no Kusabi
Level C

Egész biztos, hogy vannak jobbak, de mint mondtam nem vagyok annyira otthon a dologban. De remélem majd valaki, aki már sokkal többet látott/olvasott majd ajánlja a jó címeket :D
Õszintén szólva nekem a mangák jobban bejöttek ebbõl a stílusból, de nem tudnám megmondani az okát....

Ja és a félreértések elkerölése végett: nem gondolom, hogy ellenem van mindenki (mielött valaki kmolyan venné a dolgot :D), csak szokás szerint nem tudom érzékeltetni, hogy ha viccnek szánok valamit...
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Emarsharae

Quote from: DjinnNem fitogtatásképpen írtam (ki is törlöm inkább  :eeek: ), hanem azért, hogy éreztessem, többeket is érdekel a dolog. Gondolom érthetõ volt csak már paranoid lesz az ember ezen a helyen...  :rolleyes:
Jáj, bocsi, nem elmarasztalásképpen írtam, neked fõleg nem, csak attól féltem ha csak úgy megemlítem, Ty (tessék emberek, most közkívánatra nem általánosítok!!) még ezt is a nyakamba varrja egyéb bûneim mellett. :(

Assassin: A Boys Next Door is édi. Már nem emlékszem, yaoi vagy shounen ai... de ha angst és drama mániás vagy mint én, imádni fogod.  :haha:
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Tyrael

Quote from: EmarsharaeDjinn: ha nem szólok bele, valószínûleg nem lett volna ekkora kavarodás, és ezt tényleg sajnálom, mert valószínûleg az én porkeverésem miatt történik ez az egész (gondolok itt a törlésre) és ez neked pl nem esik jól. Kapcs. ford.: tõled bocsánatot kérek. Ezzel szemben azt még mindig nem sajnálom hogy megszólaltam, mert a saját véleményemet mondtam el.

Ty: most én hisztizek. ÉN már minimum négyszer lezártam ezt az egészet. TE szeded újra és újra elõ csak azért, hogy (miközben a megtestesült megsértettségnek állítod be magad) a tied legyen az utolsó szó. Nem adom meg neked ezt az örömöt. :beeee:
(miközben a megtestesült megsértettségnek állítod be magad)
ehhehehe, olvastad a sajat postjaidat egyaltalan?
de annak legalabb orulok, hogy a vaktaban vagdalkozas helyett talaltal vegre magadnak egy tamadhato szemelyt :)

Tyrael

Assassin

Quote from: DjinnEgész biztos, hogy vannak jobbak, de mint mondtam nem vagyok annyira otthon a dologban. De remélem majd valaki, aki már sokkal többet látott/olvasott majd ajánlja a jó címeket :D
Õszintén szólva nekem a mangák jobban bejöttek ebbõl a stílusból, de nem tudnám megmondani az okát....

Ja és a félreértések elkerölése végett: nem gondolom, hogy ellenem van mindenki (mielött valaki kmolyan venné a dolgot :D), csak szokás szerint nem tudom érzékeltetni, hogy ha viccnek szánok valamit...

Köszi a listát :)  :merci:

Tudom, hogy érted, engem is sokszor félreértettek/nek...Ne aggódj én értettem mindent. Ez az intenet átka, itt néha még a smiley-k is kevesek, hogy pontosan kifejezhessük gondolatainkat/érzéseinket, és ebbõl adódnak sajnos a bonyodalmak sokszor.
" There is no sin to know their sins."

Emarsharae

Assassin: ajánlhatom esetleg a Bronze-ot és a Zetsuai-t... nagyon angst, nagyon dráma, a rajzolás... nos, akinek a nagykezû, furafejû stílus bejön, az imádni fogja, amúgy nem csúnya...
És a Love Mode-ot én is nagyon ajánlom, haláli tud lenni, bár azt el kell ismerni, hogy yaoi... Szóval akinek az már kicsit sok (mint nekem), az lapozza át a szexjeleneteket, nincs belõlük sok.

Ty: erre már priviben válaszolok.
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Tyrael

Quote from: EmarsharaeAssassin: ajánlhatom esetleg a Bronze-ot és a Zetsuai-t... nagyon angst, nagyon dráma, a rajzolás... nos, akinek a nagykezû, furafejû stílus bejön, az imádni fogja, amúgy nem csúnya...
És a Love Mode-ot én is nagyon ajánlom, haláli tud lenni, bár azt el kell ismerni, hogy yaoi... Szóval akinek az már kicsit sok (mint nekem), az lapozza át a szexjeleneteket, nincs belõlük sok.

Ty: erre már priviben válaszolok.
igen/nem jellegu valasz eleg :)

Tyrael

Eleanor

Quote from: EmarsharaeTy: erre már priviben válaszolok.
:_off:
Wheh... már majdnem javasolni akartam hogy nyissatok egy külön threadet magatoknak ahol csak ti ketten ölhetitek egymást

On: én meg ajánlom a Sakende Yaruze nevû mangát, light yaoi, de ezt már említettem. Emersharae, az Earthian minek számít?
"I have heard the languages of apocalypse, and now I shall embrace the silence."

"Mothers - don't send your sons to war - send your great-grandfathers, they're dead anyway! Support The Undead Horde - keeping the enemies from the gates and your menfolk alive!"

"Who's General Failure and why is he reading my disk? "

Emarsharae

Quote from: Tyraeligen/nem jellegu valasz eleg :)

Tyrael
Szép is lenne, mi?  :hehe:

Eleanor: hallottál az egyetemen egy szót is tõlem Ty-ról? Ugye nem. Szóval kikérem magamnak.  :haha:
Amúgy... õõõ... slight yaoi? Úgy értem nem látszik semmi, max pár csók és... áááá, fene tudja. Döntsd el te. :o

Tyrael

Quote from: Eleanor:_off:
Wheh... már majdnem javasolni akartam hogy nyissatok egy külön threadet magatoknak ahol csak ti ketten ölhetitek egymást

On: én meg ajánlom a Sakende Yaruze nevû mangát, light yaoi, de ezt már említettem. Emersharae, az Earthian minek számít?
:lame:
en nem oltem senkit :)
csupan kulturalt formaban hangotadtam a velemenyemnek.
menj el inkabb ujsagironak a bulvarsajtoban, ott dijazzak az ilyen jellegu ferditeseket :)

Tyrael

Eleanor

Quote from: Tyrael(miközben a megtestesült megsértettségnek állítod be magad)
ehhehehe, olvastad a sajat postjaidat egyaltalan?
de annak legalabb orulok, hogy a vaktaban vagdalkozas helyett talaltal vegre magadnak egy tamadhato szemelyt :)

Tyrael

Ez szerintem eléggé ölés határ. Tény, hogy nem küldted el a jó...-ba, tehát valamilyen szinten kulturált, de még mindig valahol a vita folytatása volt. És a véleményed nem a shonen-aira vonatkozott, hanem kifejezetten Emersharae-ra. :P De sebaj, tõlem aztán nyugodtan... :)

Quote from: EmersharaeAmúgy... õõõ... slight yaoi? Úgy értem nem látszik semmi, max pár csók és... áááá, fene tudja. Döntsd el te.

Bevallom nehéz eldönteni. :)
"I have heard the languages of apocalypse, and now I shall embrace the silence."

"Mothers - don't send your sons to war - send your great-grandfathers, they're dead anyway! Support The Undead Horde - keeping the enemies from the gates and your menfolk alive!"

Emarsharae

Quote from: Tyrael:lame:
en nem oltem senkit :)
csupan kulturalt formaban hangotadtam a velemenyemnek.
menj el inkabb ujsagironak a bulvarsajtoban, ott dijazzak az ilyen jellegu ferditeseket :)

Tyrael
Owch.  És double owch.
Eleanor... vérzik a szívem... de...  :zen:
Ha ölni akarnám, észrevetted volna már.  :lazza:

Tyrael

Quote from: EleanorEz szerintem eléggé ölés határ. Tény, hogy nem küldted el a jó...-ba, tehát valamilyen szinten kulturált, de még mindig valahol a vita folytatása volt. És a véleményed nem a shonen-aira vonatkozott, hanem kifejezetten Emersharae-ra. :P De sebaj, tõlem aztán nyugodtan... :)

Bevallom nehéz eldönteni. :)
tudod nem szeretem, mikor egy kulturalt vitaba odajon egy harmadik szemely, hogy majd o jol kibekit mindenkit, es hagyjuk abba a veszekedest. :)
Ilyenkor altalaban a keretlen prokator szokta a rovidebbet huzni  :rolleyes:

Tyrael

Emarsharae

Quote from: EleanorEz szerintem eléggé ölés határ. Tény, hogy nem küldted el a jó...-ba, tehát valamilyen szinten kulturált, de még mindig valahol a vita folytatása volt. És a véleményed nem a shonen-aira vonatkozott, hanem kifejezetten Emersharae-ra. :P De sebaj, tõlem aztán nyugodtan... :)

Nézd, én meg nem küldtem el pszichológushoz de nagyon akartam. :D
Most már tényleg megérdemelné.

Quote from: EleanorBevallom nehéz eldönteni. :)
Igen, és szerinted én jobban tudom? :hehe:

Eleanor

Rendben, átfogalmazom. Ha nem a topichoz akarsz hozzászólni, ne tedd. és más se. azt hiszem kulturáltan fogalmaztam.

Emarsharae

Yes, Mistress! At your command! :hehe:
 :hail:
És ha már itt tartunk... Loveless? Pretty Please!
Torrenten még nincs fent, és kell az adagom. Kénytelen vagyok Get Backersen tengõdni. Abban meg igen kevés a shounen-ai. :(

Eleanor

Quote from: EmarsharaeÉs ha már itt tartunk... Loveless? Pretty Please!
Torrenten még nincs fent, és kell az adagom. Kénytelen vagyok Get Backersen tengõdni. Abban meg igen kevés a shounen-ai. :(

Gomen, máshol sincs fent. De szerintem a fansubosok oldalán szoktak hírek lenni, hogy mi a legujabb amit megcsináltak. (legalábbis trinity bloodéknál)

"friss" hírek a lovelessrõl: egy hetet csúszik minimum, mert a 10. részt még nem adták le japánban valami világ kupa rangadó bigyó miatt, amihez én nem értek.  :) úgyhogy türelem... :bruhuhu: :comp:

Tyrael

legyen szives aki adta a negativ repet, az irja mar ala, mert meg gondol lesznek belole, ha nevtelenul elkezdjuk kuldozgetni egymasnak

Tyrael

Emarsharae

Nem én voltam, erre esküszöm. Ilyen mélyre nem szándékozom süllyedni.
És a pszichológusért is elnézést kérek, elvégre már priviben gyakjuk egymást. *meghajolós smiley*

Eleanor: *szívszaggató bömbölés*

katz

Quote from: Tyraellegyen szives aki adta a negativ repet, az irja mar ala, mert meg gondol lesznek belole, ha nevtelenul elkezdjuk kuldozgetni egymasnak

Tyrael
Moderátos meg tudja mondani ki adta. Melyik postra kaptad?

Tyrael

Quote from: katzModerátos meg tudja mondani ki adta. Melyik postra kaptad?
Quote from: Tyraeltudod nem szeretem, mikor egy kulturalt vitaba odajon egy harmadik szemely, hogy majd o jol kibekit mindenkit, es hagyjuk abba a veszekedest.
Ilyenkor altalaban a keretlen prokator szokta a rovidebbet huzni

Tyrael

Erre

Tyrael

katz

Quote from: TyraelErre...
Ugyis bezárják a topicot (vagy nem :confused: ), akkor meg nem tom mire kaptad. Vkinek biztos nem tetszett, h kritizálni merted...

Djinn

Quote from: katzUgyis bezárják a topicot (vagy nem :confused: ), akkor meg nem tom mire kaptad. Vkinek biztos nem tetszett, h kritizálni merted...
Megindokolnád, miért kéne bezárni?  :rolleyes:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Tyrael

Quote from: katzUgyis bezárják a topicot (vagy nem :confused: ), akkor meg nem tom mire kaptad. Vkinek biztos nem tetszett, h kritizálni merted...
jo de irja mar ala, vagy ha kifogasa van, irja most ide, hogy o irta
de nem szeretem, ha igy nevtelenul dobalozik vele
vallalja fel a tetteiert a feleloseget
Djinn postja meg eltunt :)

Tyrael

Emarsharae

Quote from: Tyraeltudod nem szeretem, mikor egy kulturalt vitaba odajon egy harmadik szemely

Már ne is haragudj, de hol látod a kulturált vitát?
Te hadjáratot indítottál ellenem, én ezt rosszul viseltem... ez már rég nem volt kulturált vita.

katz

Quote from: Tyraeljo de irja mar ala, vagy ha kifogasa van, irja most ide, hogy o irta
de nem szeretem, ha igy nevtelenul dobalozik vele
vallalja fel a tetteiert a feleloseget
Djinn postja meg eltunt :)

Tyrael
Írj PM-t vmelyik modinak, az talán elérulja neked. Én sem bírom az ilyen gerinctelen figurákat, akik nem képesek felválalni a saját véleményüket.

Tyrael

Quote from: EmarsharaeMár ne is haragudj, de hol látod a kulturált vitát?
Te hadjáratot indítottál ellenem, én ezt rosszul viseltem... ez már rég nem volt kulturált vita.
azt hittem te vagy az aki le akarja zarni ezt a vitat, es ujra es ujra te dofsz belem.
en nem sertegettelek (te igen), nem csinaltam ugy, mintha par post alapjan teljesen ismernelek (te igen), es nem en sirdogaltam a mellemet dongetve, hogy fejezzuk(zem) mar be. Te igen.
Szal nem ertem hogy amikor reszemrol befejezem, mi ertelme hogy visszajosz kotekedni?

Tyrael

Emarsharae

olvass vissza,
ne ferdítsd el a szavaimat,
ne állítsd be magad te se mártírnak,
és már nagyon unalmas vagy
mostantól nem reagálok rád, bármivel is vádolsz

PS: én legalább "bevállaltam", te még mindig nem...
(it takes two to tango)

Necrid^

nyugi gyerekek..
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Eleanor

Bevallom nõiesen én voltam. Az indok pedig az, hogy ÉN pedig azt nem szeretem, ha valaki ennyire offtopic ennyi ideig, miután ezerszer le let zárva a vita mindenféle oldalról.
"Rendben, átfogalmazom. Ha nem a topichoz akarsz hozzászólni, ne tedd. és más se. azt hiszem kulturáltan fogalmaztam." Ezt pedig még mindig hangsúlyoznám mindenkinek. Bár nem vagyok moderátor, csak egy a témában érdekelt személy.