Main Menu

Guild Wars

Started by .Attila, 2005-06-10, 21:23:02

Previous topic - Next topic

thrall

nah szép sorban :D
1. eljutok a lig-in ablakik, beírom a nevem és a kódom, majd kiírja, hogy connecting és kész órákig csinálhatja akkorsem jutna tovább
2. nem alacsonyodok le csítekig  :lol:
3. most rakom újra, remélem megoldja
4. nemlátja a gépem a DVD írómat  :eek:

edit: 5. újraraktam, megy!!!

Dreamcleaver

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

kisvirag

az tortent veled is, mint sogorommal, es pont akkor irtam, hogy csinaljatok mentest :)
egyebkent csak annyi, hogy ujra toltogetni fog, mikor egyyik helyrol masikra megy.
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Soldier

Quote from: kisvirag on 2006-11-01, 21:09:24
az tortent veled is, mint sogorommal, es pont akkor irtam, hogy csinaljatok mentest :)
egyebkent csak annyi, hogy ujra toltogetni fog, mikor egyyik helyrol masikra megy.

most hogy en ujraraktam 3 negyed év utan csupan 12ezer valamenyi falj frissitet ^^ jo volt -> mar van mentesem :D

thrall

vészmadár  :ejj:
aki NF-ezik, azzal 1* fussunk már ösze, tegnap vagy 10 emberrel megtettem. a Nevem in-game Clusa Doridus , még kicsi dervish, de majd ha nagyleszek, avatar leszek  :lul:

Soldier

Akinek van egy "fullos monkja" please irjba mien buildet hasznal
heal v.prot-nál pvp-be. kivancsi vagyok

a prot-ot valamiert nem is ertem mire joh ennek fö oka lehet az hogy nem ertem mire jok a skill-jei
+meg1 kerdes milyen az a simtes monk ,amit Heros Acent-ra neha keresnek ? ez a smithing nek a röviditése +valmi specko spell ,valami külfödi gyerek ilyesmit magyarazott?:) szvl valki világositson ezzel kapcsolatba fel pls:)

Lazzaret

Na a protos monk arra jó hogy mindenféle remek enchantmennel fel tud ruházni téged. Pl élettöltö képességnövelő védö cuccok. A smithes monk erőssége a támadásban rejlik. Ugyanis ő lövöldözget mindenféle támado spelleket az ellenre. Ahol van necro az ellenél ott nagyon jól tud jönni egy ilyen. de sima party ellen is nagyokat tud mészárolni a kis drága.

www.arkangyalok.uw.hu

Manitu

Gondolom smithing, bár az én időmben még nem nagyon használták pvp-ben. Ezt a feladatot az emo látta el, mert jobban tudott gazdálkodni a manával.

Healer:
Word of healing, Orison of healing, Healing breeze, Healing Seed, Dwaynas Kiss, Heal Other, Res signet meg valami hex vagy condition leszedő (Opcionálisan Spellbreaker, ha kell)

Lehet még Peace and harmonyt betenni, de az ugye elit, meg enchant, és leszedik, de jól jöhet az energiaellááshoz.
Esetleg Mo/N és Offering of Blood energiához, azt nehezebb szabotálni. (Persze ha rád száll két energy draines mesmer, akkor úgyis mindegy :))

Prot: Aegis, Guardian, Prot spirit, Reversal of fortune, Res signet, Mend condition/Ailment/ Convert hex.
Itt is lehet Peace and Harmony, esetleg Blessed Signet Prot bonddal.

Prot jó, hidd el, kell az. Egyedül meg tudja fogni a spikeot, ha elég gyorsan rápakolja az enchantokat arra, akit az ellen kinézett magának. Ha föntartja az Aegist, akkor az ellen warriorai meg rangerei folyamatosan a levegőt csépelik, satöbbi satöbbi.
Pont az a szép ebben a játékban, hogy mindenre van ellenszer :D

Soldier

Quote from: Manitu on 2006-11-03, 22:36:55
Gondolom smithing, bár az én időmben még nem nagyon használták pvp-ben. Ezt a feladatot az emo látta el, mert jobban tudott gazdálkodni a manával.

Healer:
Word of healing, Orison of healing, Healing breeze, Healing Seed, Dwaynas Kiss, Heal Other, Res signet meg valami hex vagy condition leszedő (Opcionálisan Spellbreaker, ha kell)

Lehet még Peace and harmonyt betenni, de az ugye elit, meg enchant, és leszedik, de jól jöhet az energiaellááshoz.
Esetleg Mo/N és Offering of Blood energiához, azt nehezebb szabotálni. (Persze ha rád száll két energy draines mesmer, akkor úgyis mindegy :))

Prot: Aegis, Guardian, Prot spirit, Reversal of fortune, Res signet, Mend condition/Ailment/ Convert hex.
Itt is lehet Peace and Harmony, esetleg Blessed Signet Prot bonddal.

Prot jó, hidd el, kell az. Egyedül meg tudja fogni a spikeot, ha elég gyorsan rápakolja az enchantokat arra, akit az ellen kinézett magának. Ha föntartja az Aegist, akkor az ellen warriorai meg rangerei folyamatosan a levegőt csépelik, satöbbi satöbbi.
Pont az a szép ebben a játékban, hogy mindenre van ellenszer :D

köszi ez segitet ^^ majd probalgatom igy .. + most mar nagyabol vagok mindent  .kösz mind2nek :P

thrall

húú  :eek: én ezekhez még newbie vagyok 0.o örülök, mint majom a farkának, hogy most letem second spear, ami amúgy nemsoksemmit jelent, de nekem még őrőm ezis XD... ez egy olyan játéknak tűnik, ami RS és RO után ismét megfog

Soldier

Quote from: thrall on 2006-11-04, 01:19:49
húú  :eek: én ezekhez még newbie vagyok 0.o örülök, mint majom a farkának, hogy most letem second spear, ami amúgy nemsoksemmit jelent, de nekem még őrőm ezis XD... ez egy olyan játéknak tűnik, ami RS és RO után ismét megfog
majd megtanulod^^ késöbb kéntelenlexel hogy ha normalis pvp/esetkeg gvg karit akarsz :P

Dreamcleaver

Thrall nem feltétlenül akar PvPzni  :D, de a jobb solo farmoló buildekhez is szükséges a skillek és contraskillek megfelelő ismerete. Mondjuk Alliance Battle-ban teljesen fölösleges a monk, inkább a sebzésen és sebességen van a hangsúly. Amúgy meg nincs is annál jobb kihívás, mint monk nélküli teammel végigverni a Team Arénát vagy a Heroes Ascentet. Monkot ölni viszont olyan jó érzés..nagyon jó.  :__devil: :D GvG-ről nem nyilatkozom, sohasem nyomtam még, de a meccseket nézni kellemes kikapcsolódás. Ott szükséges a jól összehangolt gyógyítás.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Manitu

Quote from: Dreamcleaver on 2006-11-04, 18:10:59Amúgy meg nincs is annál jobb kihívás, mint monk nélküli teammel végigverni a Team Arénát vagy a Heroes Ascentet.
Vagy a Toombot :D Az infamous IWAY  :muhahah: 8 warrior beszabadul, és ledarál mindenkit aki az útjába kerül. Két hétig mással sem találkozott az ember az első 5 pályán. Amíg nem jött relices map, addig megállíthatatlan volt :D

thrall

találkoztam GW beli életem első BOSS-ával... 3 percet ki is bírtam melette... így cask kb 3/4 órám veszett oda... kb a semmiért (najó XP és 1-2 salvage item)... aszem a heroim helyett szerzek partytagokat :D

Lazzaret

Hoyg lehet eljutni Underworldbe és a többi ilyen helyre?
:confused:

www.arkangyalok.uw.hu

Manitu

Az kell hozzá, hogy a te kontinensednél legyen a favor (aka Tombban a kontinensed csapata 5-ször zsinórban nyerjen, és utánna is tartsa), legyen egy ascendelt karaktered, ellátogass Temple of Agesbe, összeállj másik 7 ascendelt karakterrel egy partiba, (Lehet kevesebbel is, de 8-an is behaltok, nem hogy úgy :D) aztán valaki letérdeljen valamelyik isten szobra elé, leperkálja a beugrót, és mehet is a hent. 28-as szint alatt ritkán van arra ellenfél, jó buli :D

Lazzaret

Köszi Manitu az infot habár nem sok minden lett világosab belőle :) Tudom a hiba az én gépemben van :D

Más: Nincs valaki olyan klánban ami fel is venne? Mert amiben vagyok az szörnyü sose jön senki segíteni Tyriában az alapküldiket megcsinálni. Egyedül meg baromi nehéz mind a henchekkel. Ráadásul ezeknek mndhatom hogy használjunk Teamspeaket senki sem érti miért is olyan jó az.

www.arkangyalok.uw.hu

thrall

attól függ vagy-e már 20 felett, mert ismerek egyet, ahova én is pályázom, de oda csak 20 felett lehet jelentkezni. a Címet most nemtom, de majd megkérdem, és belinkelem

Lazzaret

Gomen de ilyen guildokkal nem foglalkozom :( Nem szeretem az olyanokat akik megmondják mikorol lehetek tag

www.arkangyalok.uw.hu

Soldier

Quote from: Lazzaret on 2006-11-08, 22:59:10
Gomen de ilyen guildokkal nem foglalkozom :( Nem szeretem az olyanokat akik megmondják mikorol lehetek tag

pedig nagyon sok ilyen alapon müxik :) persze van kivetel is sok :)

kisvirag

en volt h 24 oran belul 3 meghivast kaptam :)
egy "girlonly" klántol, aminek egy svéd (állitolag) csaj volt a vezetője, és odajott, hogy "helo, are you a girl?" "yes, i am" "do you want join?" hehe
a kovethezo egy gorog srac volt, a harmadik meg egy magyar srac, de nem o volt a guild leader,azt meg mar nem volt kedvem megkeresni :)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

thrall

nem akar valaki segíteni megcsinálin egy Questet NF-ben? (ahol az ásatásokra kell menni és a végén leírtani az első boss-t, a mystform szörnyet).

egyéb: hogy lehet csinálni "immortal" monkot? XD valaki leírná nekem? XD kellenek a pontok  :appl:

Manitu

Quote from: thrall on 2006-11-09, 20:35:04egyéb: hogy lehet csinálni "immortal" monkot? XD valaki leírná nekem? XD kellenek a pontok  :appl:
Click. Bár elég régi build, nem tudom működik-e még. Én magam nem próbáltam, kábé az AoE nerfnél hagytam abba anno.

thrall

kösz, lehet majd kipróbálom, ha végigtolom dervishemmel a ninghtfallt... vagyis előbb, ha öszeszedek egy party-t a mistform boss-hoz XD

összeszedtem egy partyt... a fire champer elgelején haltunk ki... a herokkal bossig eljutottunk legalább XD

Soldier

most egy A/?(pvpre) buildre lennek kivancsi ha lehetséges ?!most vettem gw:f-t a sima mellég  igen tettszik :) ty

Dreamcleaver

http://www.gwonline.net/wiki/index.php/Assassin_Build_-_Protected_Promise
http://www.gwonline.net/wiki/index.php/Assassin_Build_-_Golden_Strike

Ha jól látom, mindketttő A/Mo build.

Egyes buildekben még szokták használni a Horns Of The Ox + Falling Spider combót is. Falling Spider egy Offhand Atk ami  knockdown-olt (ejj de magyar) ellenséget kell hogy megüssön. Bónusz sebzést és mérgezést okoz + utána megint jöhet egy dual attack. Horns Of The Ox bónus sebzést add és knockdown-t okoz , ha az ellenség mellet nem áll egy szövetséges (egyedül van).

Alternatíva még egy R/A build, ahol feltolod az Expertise-t ezzel drasztikusan csökkentve az Assassin atk skilek energia árát + jó kis Expertise védelmi skillek is vannak.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Soldier

Akio-chan

Quote from: thrall on 2006-11-01, 23:21:37
vészmadár  :ejj:
aki NF-ezik, azzal 1* fussunk már ösze, tegnap vagy 10 emberrel megtettem. a Nevem in-game Clusa Doridus , még kicsi dervish, de majd ha nagyleszek, avatar leszek  :lul:

Akkor számíts arra hogy egy "nagy" dervis meglátogat téged, amint fent leszel :D
Akinek nincs esze, legyen notesze! | "Chikyuu No Miraini Gohoushi Suru Nya!" ^_^

My deviantart homepage

Szeretnél saját avatárt? Akkor klikk ide: http://www.imvu.com/catalog/web_registration.php?userId=348756

Manitu

thrall

:lol: ez nagyon rosz