Main Menu

Guild Wars

Started by .Attila, 2005-06-10, 21:23:02

Previous topic - Next topic

kisvirag

és nem is mindig kivitelezhető, illetve, nagyon nehezen.
csak példaként: egy csomó mapon nem nagyon kell aggódni hex, meg kondi miatt (vagy csak az egyikért) oda minek is vigyek hex meg kondi szedőt, mikor csak foglalja a helyet?
De pl prophecies dzsungeleiben a pókok mást se nyomnak, ott nem nagyon tudtam életben maradni azok nélkül.

Mm, egyébként most a rangerem beszerezte jin-t is a herok közül, és csináltam egy fasza kis interrupter herot :D
nagyon ügyesen dolgozik a kicsike, csak még nincs csak 12 szintű, vihetem tápolni (ami azért ugye kicsit uncsi, mert ami neki, o, nekunk már szart se ér :D
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Dreamcleaver

Két dologban mindig jobb lesz lesz az AI irányította hero egy emberi játékosnál. Interupternel (Ranger. Mesmer) és Minion Bombernek (Necro). Cserébe rohadt sz@r monk, ele nuker (aka megkésett tűzerő) és assassin. Bizonyos skilleket pl egyáltalán ne, használ. Kedvencem, hogy a monk hero pl ha elfogy az energiája, soha nem használja a Signet of Devotion-t gyógyításra. Pedig szép 100hp+ ingyen skill. Az assassin meg egyes atk skill kombókat egyszerűen nem ismer fel. Elle hős nem képes magán tartani egy attunement enchantment (ua a dervish hős se 100%).

Amúgy kisvirág 1 kívétel van a szabály alól, az pedig pont a minion master, az ugyan is mindenkor, mindenhol ua-t csinálja, csak legyen elég hulla körülötte. ;) Bár ha WS buildjében benne van az összes minion teremtő skill + a blood of the master, akkor imho elég nagy szívás leht az a build. Plusz tényleg, GW skillek nélkül olyan, mint egy házibuli lányok nélkül, hol az élvezet?  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

kisvirag

jahm, minion master :)
Oliasnak csak az alap 6 skillje van, amit a hero unlockolasakor kap az ember (es ebbol egy ugye resu signet), mivel meg nincs nekrom, megis az egyik legkedvesebb es hatekonyabb herom :D

Dreamcleaver

Jah, tud az öreg.  :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Manitu

Quote from: White SeeD on 2007-03-06, 18:16:07
Mért, MM-nek milyen más buildet javasolnál?
soulraper, death magic: 13:15 arányhoz mimás paszolna?

Beraknám még a bombát, de én a minionokat harcra/csalinak/tömegnek ami felfogja az ellent használom.
Miután megvan a 9es max létszám. (eredetileg nem 12 volt? mintha azt olvastram volna valahol. Vagy miért tudok egyszerre csak 9et megidézni?)
1 felesh golem, 4 távolsági és 4 közeli. Ezután frissítem, ahogy jönnek a hullák/vadul healelem őket.
Nameg ahogy te is írtad, nem olyna könnyű jól kezelni a bombázást.

Meg persze mikor rohannak felém a nagy tömegben először eleresztek egy coldos támadást, ami ha jó közel vannak egymáshoz fejenként 70-80 at sebződnek :smile:
Quote from: guildwikiA Necromancer can control only 2 minions with 0 points in his Death Attribute. Every two points after 0 allows control of another minion. As such a Necromancer can control up to 10 minions at Death 16. Thus, a secondary Necromancer can control only 8 minions.
Ha jól emlékszem van valami enchantment, ami ad +2-t a Death magichez, plussz a legutóbbi eventen szerzett Lunar token adhat mégegyet, és van van egy blessing valamelyik istennél, ami szintén ad egyet. Szóval elméletileg elérhető a 12 minion, de gyakorlatilag nem nagyon. Különben is, ki a fene győzi azokat életben tartani? Néhány perc alatt megvan nekik a 10-es degen, akármit csinálsz.
Mondjuk én még olyat sem láttam, hogy valakinél kétféle minion idéző skill lett volna... nem hogy három :eek:

Nekróval sokfélét lehet játszani. Blood magickel olyan degeneket tud osztogatni, hogy öröm nézni, curses csúnya dolgokat művelhet... kis mérgezés, kis diseas... belassíthatod az ellent, enchant szedés... Vampiric skillekkel úgy sebezheted az ellent, mintha nem lenne rajta páncél, sőt, azt még a damage reduction skillek sem fogják meg... mondhatni azellen semmi nem véd :) Ja, és ott van még a batery necro, akit minden csapatban szivesen látnak :) És akkor még nem használtál semmit a másodlagos kasztból... Ha vennél skilleket, akkor te is látnád a kombókat...

Dreamcleaver

WS, igazság szerint még nem nagyon játszottam mm-t.

Ez mondjuk egy jó alap:

http://gw.gamewikis.org/wiki/Build:N/any_Minion_Master

Maradék két helyet töltsd ki:

Ezek pl érdekes skillek:
Signet of Lost Souls
Putrid Flesh
Rising Bile
Rotting Flesh
Soul Feast
Putrid Explosion

Ez az egyik kedvence skillem, de sajna Prophecies only, a necro hős poén vele:
Consume Corpse

Amúgy meg nézd át a necro skilleket a GuildWikin, biztos találsz egy-két érdekeset. Ha jól tudom Factions/NF tulajdonos vagy, szal tudsz válogatni. ;)

http://gw.gamewikis.org/wiki/Necromancer_skills_quick_reference

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Dreamcleaver

Quote from: White SeeD on 2007-03-06, 19:12:54

mm masternek egy nagy hátránya van: Illetve 2,
1, nem tudom mennyire lesz effektív nagyobb dögök ellen
2, kell egy sajátbejáratú pap hogy healeljen :smile:

1. Effektív.
2. Nem kell.

Amúgy meg 4 fajta idézés tök fölösleges. 2, max 3.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

pet

nem fontos folyamatosan healni a miniont, majd támasztassz újakat,

Manitu

Meg nem csak monk skillekkel lehet gyógyítani. Szerinted mire való a Blood magic? ;)

pet

"Hát, életerőm 1/4 ed része elszáll egy-egyminion gyógyítással"
gondolom ez azt jelenti hogy igenis használ blood magic ot ami azt jelenti hogy ezért nincs pontja monk skillre mert ha kimaxolja ezt a 2 őt nem sok marad

Manitu

Quote from: White SeeD on 2007-03-06, 18:16:07
soulraper, death magic: 13:15 arányhoz mimás paszolna?
Szerintem meg ezért nincs pontja monk skillekre, és nem használ blood magicek ;) Minion gyógyítás Blood of the master, ami death magic skill.

pet

ohm. rly? sry de csak vmi emlékezetből mondom mert még sohasem volt necrom :)

pet

Nemsokára mint azt már mindenki tudja megjelenik ennek a játéknak az utolsó kiegészítője, eye of the north. Ez a rész valóban egy kiegészítő lesz szóval kell hozzá valamelyik rész, nf facti vagy proph. Sok újdonság lesz benne és úgy tudom hogy sokkal olcsóbb lesz mint az eddigi részek :) nem lesz új karakter, de rengeteg armort, és skillt kapunk cserébe. Ezután a kiegészítő után igen.. vége lesz a guild warsnak. De ne aggódjon senki, készül a guild wars 2, 2008 ban indítják a béta tesztet. bár gondolom ezt mindenki tudja már :D.A kiegészítős részeket a már kifejlesztett karaktereknek csinálták, mivel ez folytatja tyria történetét, pár 100 évvel utánna játszódik.

Manitu

Ez így egy kicsit félrevezető, nem lesz vége a Guildwarsnak, nem állnak le a szerverek, nem szűnik meg a terméktámogatás, csak új tartalom nem nagyon jön már ki hozzá.

Dreamcleaver

Quote from: White SeeD on 2007-03-28, 23:32:54
Meg is ölném őket, ha a frissen vásárolt gamejaimra egyszercsak véget modnanak :D
Kiváncsi vagyok hányan maradnak majd a sima GW-nél és hányan mennek a 2-re.

+még szép hogy nagyon olcsó lesz, különben a kutya nem venné meg a 2 előtt :lazza:

ehm...nézted már a GW játékok árát más mmoprgékhez képest? Eddig is nagyon olcsóak voltak a maguk 7k-s árával. Ráadásul még havi díjat sem kell fizetned.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

thrall

jó, mondjuk a vedd számításba, hogy a többi MMORPG-t ha megveszel már csak patcheket kell leszedned hozzá, itt meg lényegében az egész játékot :D én tesco gazdasgáos nettel majd 1 napig szedtem... majd meghalt az az egy file, amibe tömörítette, és nem írtam ki magamnak, így szedhettem le megint. Félreértés ne essék, szerintem ez az egyik legjobb almost FREE MMORPG

Alkyra

kérdés: mennyire igényli a játék a partykat questek megcsinálásához? néha én csak úgy szeretek egyedül menni s
nyírni az ellent.:)

most épp rozok  s mostmár erősen gondolkozom h megveszem. érdemes-e, mik a hátrányai, ki mit gondol róla?
előre is köszi a választ.

thrall

kérdésedre a válasz: party-k néhány questhez szükségesek, egyébként nem fontos, szóval nyugodtan lehet solozni is

egyébként érdemes megvenni. a hátrányai közé sorolható, amit fenteb leírtam. előny és hátrány is egyszerre az, hogy playerekkel partyn kívül cask a városokban találkozhatsz, nyílt terepen egyáltalán nem (ugyanis minde playernek alkot egy saját terepet :D). így nincs PK, KS, loot szb, de persze senkivel sem találkozol :D . nagyon hangulatos kis játék, és ami még egy plusz pont ugyebár az, hogy nincs havidíj :D

Alkyra

Quote from: thrall on 2007-03-29, 09:24:08
kérdésedre a válasz: party-k néhány questhez szükségesek, egyébként nem fontos, szóval nyugodtan lehet solozni is

egyébként érdemes megvenni. a hátrányai közé sorolható, amit fenteb leírtam. előny és hátrány is egyszerre az, hogy playerekkel partyn kívül cask a városokban találkozhatsz, nyílt terepen egyáltalán nem (ugyanis minde playernek alkot egy saját terepet :D). így nincs PK, KS, loot szb, de persze senkivel sem találkozol :D . nagyon hangulatos kis játék, és ami még egy plusz pont ugyebár az, hogy nincs havidíj :D

pvp hogy zajlik? melyik játékot érdemes megvenni? Melyik kaszttal kezdjek? Melyik szerverre menjek? Összesen mennyibe kerül az egész? Gear vagy skill orientált?(gear pl a wow skill pl a ro)

az mondjuk kár h mást nem látok a mappokon.-.- a pkért is kár.:)
Oh, előre mondom, hogy én pvpzni szeretnék midnen mennyiségben. Melyik kasztot índítsak erre a célra?

kisvirag

többféle pvp van, és van pvp only karakter, amit maxosan, minden skill unlocked (ha jól emlékszem) kapsz meg, de ezzel csak pvp területen tudsz mozogni.
részletesebben a pvp fajtáiról : http://guildwars.com/gameplay/pvp/
megvenni mindegyiket érdemes, a legteljesebb akkor, ha mind a 3-at megveszed. de erről korábban egyébként volt szó. Alapjátékban már viszonylag kevesen vannak, nehéz partyt találni, a legtöbben az új Nightfallt "nyomják", itt a legkönnyebb partyt és guildet találni. Az alapjáték ettől még alap, ott van a legnagyobb skill base, és egyébként skill orientált (egyébként minden kérdésedre néhány oldallal korábban van válasz)
kasztal azzal kezd amit szeretsz, talán annyi, hogy az elementalisttal meg a mesmerrel sokkal nehezebb a játék kezdőként, a legegyszerűbb meg egy warrior talán.
csatlakozáskor lényegében egy "server" van, azon belül vannak districtek. alapban az első nem fullos európai angolba szokott berakni, de van külön olasz, francia, német, meg talán spanyol? illetve van lehetőség nemzetközire is átmenni.
szóval itt nincs ilyen, mint pl RO-ban, hogy van hRO, meg kRO, meg hunRO, meg mittom még mi az anyámkinnya :) itt egy hálózat van.
a játékok ált. 7000/darab, azaz a három összesen megvan 21k-ból, plusz esetleg postaköltség ha neten rendeled.

pet

Quote from: Dreamcleaver on 2007-03-29, 01:06:46
Meg is ölném őket, ha a frissen vásárolt gamejaimra egyszercsak véget modnanak :D
Kiváncsi vagyok hányan maradnak majd a sima GW-nél és hányan mennek a 2-re.

+még szép hogy nagyon olcsó lesz, különben a kutya nem venné meg a 2 előtt :lazza:

ehm...nézted már a GW játékok árát más mmoprgékhez képest? Eddig is nagyon olcsóak voltak a maguk 7k-s árával. Ráadásul még havi díjat sem kell fizetned.

rofl az lehet, de ez most 4-5 ezer lesz, és az eddigi részekhez képest olcsó, és ki gondolna olyanra hogy lezárják a szervereket? alap hogy nem.

Alkyra

Quote from: kisvirag on 2007-03-29, 15:02:22
többféle pvp van, és van pvp only karakter, amit maxosan, minden skill unlocked (ha jól emlékszem) kapsz meg, de ezzel csak pvp területen tudsz mozogni.
részletesebben a pvp fajtáiról : http://guildwars.com/gameplay/pvp/
megvenni mindegyiket érdemes, a legteljesebb akkor, ha mind a 3-at megveszed. de erről korábban egyébként volt szó. Alapjátékban már viszonylag kevesen vannak, nehéz partyt találni, a legtöbben az új Nightfallt "nyomják", itt a legkönnyebb partyt és guildet találni. Az alapjáték ettől még alap, ott van a legnagyobb skill base, és egyébként skill orientált (egyébként minden kérdésedre néhány oldallal korábban van válasz)
kasztal azzal kezd amit szeretsz, talán annyi, hogy az elementalisttal meg a mesmerrel sokkal nehezebb a játék kezdőként, a legegyszerűbb meg egy warrior talán.
csatlakozáskor lényegében egy "server" van, azon belül vannak districtek. alapban az első nem fullos európai angolba szokott berakni, de van külön olasz, francia, német, meg talán spanyol? illetve van lehetőség nemzetközire is átmenni.
szóval itt nincs ilyen, mint pl RO-ban, hogy van hRO, meg kRO, meg hunRO, meg mittom még mi az anyámkinnya :) itt egy hálózat van.
a játékok ált. 7000/darab, azaz a három összesen megvan 21k-ból, plusz esetleg postaköltség ha neten rendeled.

lusti voltam végigolvasni.:) de ezekszerint megéri nem? bár én pvpzni akarok...asszem Dervishel kezdek...
bár az elemental is nagyon jól néz ki.:)

kisvirag

hát, az itteni emberektől, mivel maguk is GW-sek úgysem fogod azt hallani, hogy nem éri meg :D

thrall

a PvP -re külön vannak fighting ground-ok, vagy minek hívják. ahol (ha jóltom) 5-ös csapatával harcoltok egymás ellen. egyszerű, és elolvasni már nagy lustaság ehhez :D

Kuroi Tenshi

Még Diablo II és SC szerverek is vannak ha jól tévedek.
És légyszi, szokj már végre le a champingről. Campaign, avagy kampány. Ha már
annyira büszke voltál egykor az angoltudásodra ::)

Kuroi Tenshi

Még kb fél éve büszkélkedtél vele. Még az előző OT-ban. Vagy az
azelőttiben...

Igen, képzeld, modi vagyok és át kell néznem időnként a témákat.
A folyamatos nyavalygásod miatt ennek a témának a rendszeres
ellenőrzésébe hamar beleuntam, és ma néztem meg az utolsó
oldalt. :hehe:

Kuroi Tenshi

1. Pedig te voltál az, aki beírta, hogy voltál tanfolyamon és
próbavizsgán, azért jegyeztem meg, mert vicces volt, hogy
ez nem látszott meg a postjaidon.
2. Képzeld, ma is figyelmeztettem egy tagot a túlméretes
aláírása miatt. Ha ritkán teszem ezt, csak azért van, mert
nálam az aláírások ki vannak kapcsolva (egyesek sigjei
nem worksafe-ek ^^")
3. Amúgy tegnapi postodra írtam, a champinged meg egy
héttel ezelőtti postban volt ebben a témában legutoljára.
Kicsit szúrta a szemem itt is, meg máshol is, hogy folyton
hibás szavakat használsz rá, gondoltam megemlítem. Ha
igazán piszkálni akarnálak, bequotolnám a postjaid javított
változatát, a mostaniban is 7 hibát látok ;)
Igen, tudjuk, hogy szeretsz panaszkodni :D Már akkor
lepődnénk meg, ha nem tennéd :D

OFF off.

Alkyra

nu megvettem a gamét.:) épp most rakom fel a nightfallot hozzá s utána majd a factionst.:)
sok jót igér ez a játék...már maga az install doboz is piszkosul igényes...(soundtrack, postreke, 3 féle manual( egy ami külön elmeséli a történetet(nálam ez plus 5 piros pont.:)) egy ami bemutatja a játékot s egy ami az írányítást magyarzázza el.:))
Kíváncsian várom, hogy megérte-e kiadni rá ennyit...

edit: mi a franc. 5 dvd felrakok s erre meg csak 4 gigát foglal a játék.Oo nektek is?

edit. 2: HÉY! Mé nem tok Pro ban Ritualist índítani? pedig épp azt akartam...:( szip...csak factionsben lehet csinálni.... :bruhuhu: :bruhuhu:

edit.3: hmmm most épp asvalon cityt tölti "le"...ennek így kell lennie? egyb. mind1 hogy milyen kampány csinálok? pl a ritualist karimat átvinni a pro kampányba...

edit.:4 Azt se tudom h mi csinálok. csak megyek s ölöm a monstákat
vlhol ashford tanya mellett.:) vlm Gwen nevű kislány állandóan követ..(de nem tom miért...visszadtam neki a furulyát amit elvesztett...)
vlk tudna segíteni?:) mivel kezdjek, mit érdemes csinálni s merre menjek?:)

thrall

hát, az editeid nagyrészére, látom rájöttél :D

hogyha indítasz egy karaktert, mondjuk NF-ben, azzal megtudod csinálni a propheciest, és a fatctions küldetést is, ha megveszed a játékot, szóval egy karakterrel megtod csinálni (mondjuk kicsit fura, hogy NF-böl viszaugrok a múltba, dehát valahogy meg kelett csinálni :D)

segítséghez nyissd meg a quest ablakot, és ott le van írva, hogy mit kell tenned.

Dreamcleaver

Nem ugrasz vissza a múltba. A 3 kampány egy időben játszódik. Az egyetlen múltbeli dolog, az a Prophecies Pre-Searing része, oda meg csak Prophecies starter kari léphet be, és ha egyszer elhagyja, nem mehet vissza az sem.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS