Main Menu

Guild Wars

Started by .Attila, 2005-06-10, 21:23:02

Previous topic - Next topic

kelvor

Én azért bekukkantok növényfalvára. :D

chilip

amúgy lehet most kicsit pihentetem a GW-t és majd jövő hét hétfőn állok neki újra :P addig kifarmolom hétvégén az 5 db-ot a travelerhez ( 2 már van ) és azt megejthetjük WS :P

White SeeD

Quote from: chilip on 2012-07-20, 20:11:43
amúgy lehet most kicsit pihentetem a GW-t és majd jövő hét hétfőn állok neki újra :P addig kifarmolom hétvégén az 5 db-ot a travelerhez ( 2 már van ) és azt megejthetjük WS :P

Meh, felmegyek, éppen írnék rád hogy állsz a kövekkel erre lelépsz :smile:
De nembaj, majd holnap délelőtt elintézzük

Edit: BTW akik voltak az előző betákon és most ellátogatnak LA-ba észre fognak venni egy-két változást. Vadul folyik az építkezés hogy elkészüljenek megjelenésre :ejnye:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

chilip

Quote from: White SeeD on 2012-07-22, 20:23:48
Edit: BTW akik voltak az előző betákon és most ellátogatnak LA-ba észre fognak venni egy-két változást. Vadul folyik az építkezés hogy elkészüljenek megjelenésre :ejnye:

helyes helyes :D már csak hetek kérdése, amúgy 2 db van meg aztán leszartam mert fél órán át 1 db sem esett, megcsináltam még1x egy factionsos missziót a könyv miatt, már csak 2 hiányzik a teljes könyvhöz, kinek adjam oda? simán kurzik vagy luxonnak? amúgy traveler giftből eshet rare figura vagy unique kis esélyjel szóval, asszem ez többet ér a pénznél, instant 1 pont ha bejön

most 16 v 17 pont a cél, utána már csak 30on van a pók amit szeretnék de kicsit esélytelen kezdésig a 30 :)

White SeeD

Az az esély annyira kicsi, hogy én a múltkor 120+at nyitottam ki és a legjobb drop a travelers botja volt ::)
A 30 még összejöhet, csak pénz és játékidő kérdése.
Amúgy meg ha nem jön össze, majd szívesen adok GW1 goldot GW2 goldért. Kezdés után is lehet pontokat gyűjteni ;)

A könyvet annak add akinél több faction pontod van.

chilip

mondom 16on vagy 7en van ha jól emlékszem az antik pisztoly, több nem kell :) pók max rangernek kellett volna de evvan :D amúgy nem is terveztem rangert indítani

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

chilip

most jött el a kereskedés és PvP ideje  ^^ jelenleg zaishen key-t farmolok (amúgy 2 3 hősömnek is megvan a hero páncél - maxos a fellowship)  ^^

White SeeD

És ne feledd, HOM 3 pont az 200 db zaishen key, ami 800+ K pénz.
Ne kezdj el ládát nyitogatni míg meg nincs az összes. ;)

Fellowship nincsen azzal maxon, és nálad nem is lehet, max a kiállítótér van maxon :ejnye:

chilip

öhm 1et kinyitottam és 1 kulcs elment a 3. páncélra  :haha: HOM 3 pont? mi az a HOM?  :confused: 1et kinyitottam és leszámolt 5 pontot a title-be

Zen

Quote from: chilip on 2012-07-25, 21:38:04
öhm 1et kinyitottam és 1 kulcs elment a 3. páncélra  :haha: HOM 3 pont? mi az a HOM?  :confused: 1et kinyitottam és leszámolt 5 pontot a title-be
Hall of Monuments, amibe a pontokat gyűjtöd, teeeeee.  :haha:
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

chilip

de nem értem minek mondja hogy egybe gyűjtsem  :confused:

Zen

Mert a 200 rengeteg, és esélyes h feladod, mielőtt meglenne. Akkor még mindig eladhatod a meglevőket.
&fmt=1

chilip

nincs más hátra nekem, 1 destro fegyver, meg ez és megvan az a pont amit kitűztem magamnak :P lehet zkey-ekből fogom finanszírozni majd a destro fegyót, most értem a zsidó részéhez a játéknak :D csak a PÉNZ számít már

Zen

&fmt=1

chilip

majdnem megvan már :P majdnem :D

ed.: meg kéne csinálnom a The Deep-et meg Urgoz's Warren-t, az 1-1 title csak kéne hozzá csapat, nem?

White SeeD

Jam azokhoz kéne. Legalább egy jó lurer/tank kell hozzá.
Anno egyszer végigszenvedtem csapattal a deepet, de az urgozt nem tudtuk összehozni. Bár ott eleve rossz volt a csapat összetétele és a sok castert kicsinálták a tüskekutyák miközben mindenki bámult a 0 energiájával :redface:
Viszont ami egyedűl (heroteam) is meg lehet csinálni az FOW-ot csak sok idő (3 óra)
Még egyszerűbb az AFK survivor title összeszedése, ott semmit nem kell csinálni, csak eljutni a helyig és állni hagyni.

chilip

hogy és hol érdemes zaishen kulcsokat árulni? és mennyit kérjek érte? 5 platina az reális ár?

Zen

Great Temple of Balthazar és 5,5kért futnak mostanság.
&fmt=1

chilip

holnap kifarmolom azt a destro fegyvert  ^^ azért egész gyorsan megy a baltha frakció pont farmolása a 2 luxon vs kurzik battlegroundon, aztán majd kell még 1 pont és meg is vagyok a tervezettel  :whoah:

Zen

&fmt=1

chilip

milyen kár hogy nem tudok odamenni :P

Zen

&fmt=1

kelvor

Bétában összefutottam egy nagy  madárral akinek érdekes a neve.  :D

Lythis

Quote from: Zen on 2012-07-29, 20:52:10
Dungeon weapon, armor és cultural armor skinek, ha valakit érdekel.
Hátőő... ez most megijesztett egy kicsit. Remélem, hogy csak az átszínezések, meg béta textúrák miatt nézett ki egyik-másik armor úgy, ahogy...

chilip

nu megvan a destro fegyver, még1 pont kéne :S valami tipp? elvben én is megszerezhetem az obsidian armort, nem? ( csak factions és EotN van )

HoM

White SeeD

Meg az core cucc. Csak annak az árából +10 pontot össze tudsz szedni.
Még 3 szobrot kéne összeszedni, és akkor +3 pont.
könnyű gyors lehetőségek
1 survivor /2nap afk/
1 fow /3-4 óra nagyon causal modeban/
1 deep /2-3 óra megacausal módban, de oda kéne még 1 ember minimum/
1 cartographer /sokidő, de egyszerű. és eljutsz olyan helyekre ahol causal player még nem járt :D/
1 ha tetszik a pvp előbb utóbb összejön ha csak 1 oldalnak gyűjtöd a pontokat

+1 pont   5herot beöltöztetsz armorba az (pár óra bszerezni őket meg az armorjukat.
+2 pont egy faction armor meg mellé még 2 elit
+1 pont egy oresszor fegyóért. pénzkérdés
+1 zöld petért. pénzkérdés ha lenne prophod tudnál csinálni magadnak.

chilip

500000 kell luxonnak vagy kurziknak (akkor lesz lvl5ös asszem és lehet spéci páncélt csináltatni meg berakni a title-t a HoM-be)

PvP-ben kb 5000 pont jön össze 1 meccsből HA nyerünk :P 500 meccs az kicsit sok idő :P 3 meccs 1 óra....

ed.: elnézve a dolgot ebből +5 beöltöztetett Hero lesz, 1 zKey-ért kapok 1 cloth of brotherhood-ot :P

Zen

Kurzick/Luxon armorhoz csak 1es rank kell.

Amúgy 9kor stressz teszt.
&fmt=1

chilip

csak 1es?  :haha: kurzik armor here I go, csak ambert kell farmoljak egy kicsit még meg pár pontot

rep.:
valaki körbenézne nekem akinek minden rész megvan azon a helyen ahol a legtöbb dolgot árulják hogy 1 db amber mennyi aranyba fáj? egyik tag így szerzett nekem gyémántokat pl 7000 aranyért (boltba most 8,5k)