Keresem a.... - Archive - 2003-02 - 2006-06

Started by Corpse, 2003-02-28, 01:51:11

Previous topic - Next topic

Djinn

Ugyan nem anime, de...
Keresem a Tengoku no honya - koibi (Heaven's Bookstore) címû filmet. Ha vki-nek megvan, esetleg tud vmi torrentet légyszi segítsen!!
Olyan nyomorultul érzem magam, mikor itt ez a nyamvadt net és mégsem találom amit keresek. Ilyenkor marha bénának érzem magam. :bruhuhu:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Selba

Sziasztok!

Tud valaki bármilyen helyet, ahol Yugi Oh-hoz lehet jutni? Az elsõ 13 rész van, de a többit nem találom. Idáig az AltaVista, DC++ és Kazaa amit megnéztem. Persze van " terülj terülj asztalkám", de nincs meg sehol sem végig és 30 perces epizódot 2 napig töltök..

SaiyaGin

Quote from: DjinnOlyan nyomorultul érzem magam, mikor itt ez a nyamvadt net és mégsem találom amit keresek. Ilyenkor marha bénának érzem magam. :bruhuhu:

Nyugi, ezzel nem vagy egyedül.;):rolleyes:

Necrid^

Quote from: SelbaSziasztok!

Tud valaki bármilyen helyet, ahol Yugi Oh-hoz lehet jutni? Az elsõ 13 rész van, de a többit nem találom. Idáig az AltaVista, DC++ és Kazaa amit megnéztem. Persze van " terülj terülj asztalkám", de nincs meg sehol sem végig és 30 perces epizódot 2 napig töltök..
h sikerül fel regisztrálnód akkor. Click
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Selba

Heh:p  Köszi^^ Kitartó leszek^^

Kvikveg

Heeeeeeeeeeeelp!
School Rumble 25-ig van fent, keresem a tovabbi reszeit.
Egyaltalan hany reszes???!:eeek:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Necrid^

Quote from: KvikvegHeeeeeeeeeeeelp!
School Rumble 25-ig van fent, keresem a tovabbi reszeit.
Egyaltalan hany reszes???!:eeek:
26-os jer fel msnre küldõm.

Kvikveg

Quote from: Necrid26-os jer fel msnre küldõm.
:D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kokojoe

Hali Nagyon keresek egy Anime-ot a neve VOLTRON vagy VOLTRAN ha valaki tudja honnan lehetne megszerezni nagyon megköszönném

Cloud

Quote from: SelbaSziasztok!

Én tudok egy helyet ahonnan le lehet szedni, ha nem gond hogy nincsen hozzá felirat, és hogy wmv formátumban van.(egy rész kb 20-40 mega, szal elég szar minõség de eccer meg lehet nézni)

http:\\gportal.hu/portal/maxpegasus (fizetõs)

ezen a helyen mind a 225 rész fenn van.(meg 8 rész a genex-bõl)
De ha érdekel akkor dobj egy mailt mert én leszedtem õket (2dvd)

címem: orichalcos@cia.hu

Relunx

Ha vki tud olyan helyet ahol megvan ill ahol megtalálta az Erementar Gerad Raw Részeit, az lécci szóljon, próbáltam már torrenten keresni de mindegyik "death link" volt. Elõre is kössz! (Eddig a 23-26-ig sikerült megszereznem de a többi sajnos halott vágány)

Relunx

Member

Hali! Tudja valaki, hogy a Wannabefansubs mikor fejezi be a 26. School Rumble epizódot? Sajna :G nem segített, vagy fizetni kellett volna, vagy torrentelni (két torrent is befagyott), vagy brazil volt a felirat...

Necrid^

Quote from: MemberHali! Tudja valaki, hogy a Wannabefansubs mikor fejezi be a 26. School Rumble epizódot? Sajna :G nem segített, vagy fizetni kellett volna, vagy torrentelni (két torrent is befagyott), vagy brazil volt a felirat...
senki nem tudja. majd vmikor kész lesz. de h naon sürgõs akkor jer fel msn-re vagy mirc-re át küldõm neked a Shrimps verzio-t. jó minõség angol felirat.

Kupo

Azt nem tudom, de van más fansbbal a 26., talán Mr.A, vagy valami.Próbáld itt.

SaiyaGin

Keresem a Dai-Guard OST-jét. Boxtorrents-en végigzongoráztam a Browse funkciót, de nem láttam.

Andi

Keresek egy animet, elég régi darab, magyarul A hattyúk tava volt a címe, de sehol nem találom :(

Member

Quote from: KupoAzt nem tudom, de van más fansbbal a 26., talán Mr.A, vagy valami.Próbáld itt.
Sajnos az isohunt-os 0.8% után leállt mindörökre:( . (A bakauptades pedig el sem indult) Voltam már orosz oldalon is, de ott nem engedték letölteni, mondván, szerezz orosz proxyt! Szeretem a negatív diszkriminációt...:mad:
Max megnézem a brazilt, vazze...

Manitu

Quote from: MemberSajnos az isohunt-os 0.8% után leállt mindörökre:( . (A bakauptades pedig el sem indult) Voltam már orosz oldalon is, de ott nem engedték letölteni, mondván, szerezz orosz proxyt! Szeretem a negatív diszkriminációt...:mad:
Max megnézem a brazilt, vazze...
Esetleg emule-t próbáltad? Nem a leggyorsabb módszer, de le lehet szedni pl azt a MrA verziót. (265c6058).avi|245371184|df7e38fae6da23420b5364adcb47a21b|]ed2k link

Taingeer

Ááááhh agyamat eldobon, valaki mentsen meg!!! :bruhuhu:
Mióta idetaláltam, sok sorozatot, és filmet végignéztem... imádok Animét nézni, meg néha rámjön a hentai is, de azért az nem olyan gyakran. :rolleyes:
Szal a problémám az lenne, hogy bár nem hiszem, h sokaknak bejön, de nekem tetszik... Szóval A Gundam szériákból a SEED folytatása a Destiny, szóval:
GUNDAM SEED Destany
sorozatnak a vége az merre lelhetõ föl?!?!?!
Mert ez így azért kiszúrás ám az emberrel rohadtúl :D
48 rész, 48*25 perc, és mégcsak oda sincs vakkantva valami readme.be, h nincs meg a vége... vagy a következõ sorozat, vagy mi? O.o Lehet elöbb bele kéne néznem abba, mielött ezt kérdeztem volna, de szerintem nem... :P
SZAL VALAKI HALP ME!!!

Stairan

Quote from: TaingeerÁáááhh agyamat eldobon, valaki mentsen meg!!! :bruhuhu:
Mióta idetaláltam, sok sorozatot, és filmet végignéztem... imádok Animét nézni, meg néha rámjön a hentai is, de azért az nem olyan gyakran. :rolleyes:
Szal a problémám az lenne, hogy bár nem hiszem, h sokaknak bejön, de nekem tetszik... Szóval A Gundam szériákból a SEED folytatása a Destiny, szóval:
GUNDAM SEED Destany
sorozatnak a vége az merre lelhetõ föl?!?!?!
Mert ez így azért kiszúrás ám az emberrel rohadtúl :D
48 rész, 48*25 perc, és mégcsak oda sincs vakkantva valami readme.be, h nincs meg a vége... vagy a következõ sorozat, vagy mi? O.o Lehet elöbb bele kéne néznem abba, mielött ezt kérdeztem volna, de szerintem nem... :P
SZAL VALAKI HALP ME!!!
Az animenfo szerint 50 részes a sorozat, ha ismered a torrent-et innen letöltheted mind az 50 részt.

Kupo

Ki tud fansubbolt Detective(Meitantei) Conan részeket, úgy 250 körültõl?A 364-366-ig megvannak, meg egy Special még asszem a 315.

Kriszty

Valaki tud abban segíteni, hogy hoonnan tudom megszerezni a Sámánkirályt? Japánul, angol felirattal.
Köszi!

Sonna Toki Itsu Datte Me Wo Tojireba
Warratteru Kimi Ga Iru
Ah- Itsuka Eien No
Nemuri ni Tsuku Hi Made
Don Ka Sono Egao Ga
Taema Naku Aru You Ni

Relunx

Én is a Sámán Király-t keresem, de én a magyar verziót szeretném megszerezni. Kiadták már DVD-ben (mint pl a Cowboy Bebop - The Movie)?

Relunx

Member

Tudja valaki, hogy a "Those who hunt Elves"-t érdemes-e letölteni?

Kvikveg

Keresek egy animet. Egy amv-ben lattam belole reszletet: egy pilotafulket mutattak, F14est vagy vmi hasonlot vezetett, maszkkal. A gep jobboldalan figyelt valamit, aztan atfordult baloldalra. Nagyon igenyesen volt rajzolva az egesz, mintha filmrol szedtek volna le.

Alkyra

Quote from: KrisztyValaki tud abban segíteni, hogy hoonnan tudom megszerezni a Sámánkirályt? Japánul, angol felirattal.
Köszi!

//www.boxtorrents.com
Én innen szedtem le pár hónapja.Lehet h már törölték. Keress a torrentek között. Ott lesz vlhol. Ha sehol nem találod akkor baka-updates...
(//www.baka-updatse.com)

Fazék

Quote from: KvikvegKeresek egy animet. Egy amv-ben lattam belole reszletet: egy pilotafulket mutattak, F14est vagy vmi hasonlot vezetett, maszkkal. A gep jobboldalan figyelt valamit, aztan atfordult baloldalra. Nagyon igenyesen volt rajzolva az egesz, mintha filmrol szedtek volna le.
így tippre valamelyik újabb Macross-t mondanám rá, mert én is csak részleteket láttam belõle, de azok eléggé hasonlóak voltak a leírásodhoz :)

Dschneider

Quote from: KvikvegKeresek egy animet. Egy amv-ben lattam belole reszletet: egy pilotafulket mutattak, F14est vagy vmi hasonlot vezetett, maszkkal. A gep jobboldalan figyelt valamit, aztan atfordult baloldalra. Nagyon igenyesen volt rajzolva az egesz, mintha filmrol szedtek volna le.

Tipp:  Macross Zero

Member

Lehet, hogy rossz helyre írok, de:
Tudtok nekem valami jó animét ajánlani a köv. paraméterekkel (vagy hasonlóakkal)?
-Ne legyen több 26 résznél (na jó, lehet 52 is, de ne fölösleges idõhúzással)
-Inkább komoly vonulatot képviseljen (túl sok hülyeséget láttam mostanában :)), viszont z nem jelenti azt, hogy végig kéne bõgnünk az egészet, az elején beleférne néhány kicsit elhülyéskedett epizód.
-Grafikailag ne legyen az a "tipikus" (szerintem mindenki el tud képzelni egy "tipikus" anime-karit), lehetne inkább elvont, mint mondjuk a One Piece vagy az FMA
-Vér jöhet, de ne idétlenül sok (pl. ne úgy kezdõdjön, hogy 17 ország vérbankja a falra kerül. A végén már lehet róla szó.)
-Végül, de nem utolsó sorban: NE LEGYEN HAPPY END!!!!
BONYOLULT, MI?

Pagan

Quote from: MemberLehet, hogy rossz helyre írok, de:
Tudtok nekem valami jó animét ajánlani a köv. paraméterekkel (vagy hasonlóakkal)?
-Ne legyen több 26 résznél (na jó, lehet 52 is, de ne fölösleges idõhúzással)
-Inkább komoly vonulatot képviseljen (túl sok hülyeséget láttam mostanában :)), viszont z nem jelenti azt, hogy végig kéne bõgnünk az egészet, az elején beleférne néhány kicsit elhülyéskedett epizód.
-Grafikailag ne legyen az a "tipikus" (szerintem mindenki el tud képzelni egy "tipikus" anime-karit), lehetne inkább elvont, mint mondjuk a One Piece vagy az FMA
-Vér jöhet, de ne idétlenül sok (pl. ne úgy kezdõdjön, hogy 17 ország vérbankja a falra kerül. A végén már lehet róla szó.)
-Végül, de nem utolsó sorban: NE LEGYEN HAPPY END!!!!
BONYOLULT, MI?
A Berserk minden kritériumot teljesít, kivéve az utolsó elõttit (van benne vér rendesen).