Keresem a.... - Archive - 2003-02 - 2006-06

Started by Corpse, 2003-02-28, 01:51:11

Previous topic - Next topic

Lajoosh

Quote from: StairanItt az elsõ rész torrentje, és itt(cd1 cd2) a második.Asszem a második japán nyelvû, tudtommal nem is létezik belõle egyenlõre angol változat, de ha esetleg mégis cáfoljatok meg! :)

Köszi köszi! ;)  :hopp:

Feldin

Keresem Maron avatarjának mibenlétét.
Mármint hogy miben van benne :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Chronos

Quote from: Ner-sanTudtok valamit errõl animérõl?
Az animérõl nem tudok, mert olyan nincs, de azt tudom, hogy ez csak egy videóklip, semmi más...:)

CHRONOS

Phoeneix

Amugy maga a zene a Gundam Wing-nek volt az opening zeneje, ha jol emlexem. De jo klippet csinaltak hozza:D
"A mesterseges inteligencia nem foghato a termeszetes hulyeseghez"
(Anonymus)

Shadowolf

Quote from: Ner-sanKeresem a Suigetsu címû animét - legalábbis azt hiszem, hogy anime... :rolleyes:
Valami adat róla?

A :G szerint ez 1 pc-s kalandjáték, ami ha jól látom csak Japánban jelent/jelenik meg...

Moha

Quote from: Ner-sanKeresem a Suigetsu címû animét - legalábbis azt hiszem, hogy anime... :rolleyes:
Valami adat róla?
Soukka! Onnan van az avatarod. Küld7nél pár ilyen képet majd. :)

Moha

Quote from: Ner-sanHogyan tervezted ezt a küldést? Képgaléria, feltöltés, vagy csak mondjam meg, hogy honnan lehet leszedni?  :)
Szerintem bármelyik jó. Bár, talán ne terheljük le a galériát. Úgyhogy, ha tudsz egy linket adni, az oké. Mehet PM-ben is, hogy ne legyen :_off:

leader

újra raktam a rendszert, és elfelejtettem azt a ftp oldalt, aminek a belépésekor a login:anime, pass:anime
melyik oldal az????
:beken:

Feldin

Quote from: MohaSzerintem bármelyik jó. Bár, talán ne terheljük le a galériát. Úgyhogy, ha tudsz egy linket adni, az oké. Mehet PM-ben is, hogy ne legyen :_off:
De nekem is kell!!! :D
Nem off, keresek olyan képeket... :D

topok:
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane

Squall

Quote from: leaderújra raktam a rendszert, és elfelejtettem azt a ftp oldalt, aminek a belépésekor a login:anime, pass:anime
melyik oldal az????

Sztem az animehq-ról beszélsz.
ftp.animehq.hu:2121
Soon I will be here no more
You'll hear my tale
Through my blood
Through my people
And the eagle's cry...

Feldin

Quote from: leaderújra raktam a rendszert, és elfelejtettem azt a ftp oldalt, aminek a belépésekor a login:anime, pass:anime
melyik oldal az????

ftp.animehq.hu
de kell hozzá vmi port is.
A segítség thread elejét nézd meg.

Edit:
Hiába, lassú vagyok :D

topok:

leader

Kösszi emberek, azaz.
Thx :tezsvir:  :hopp:

Feldin

Quote from: Ner-sanKapsz te is, ne aggódj!
Nem off, mert én meg keresem azt a helyet, ahol átadhatom a képeket... :rotflol:
Ha van újraírhatód akkor a szombati talit javaslom.

Keresem Nephilimet mert érdekel a kardja :)

topok:

Dragon

Na, ez tudom hogy picit vicces lesz, de komolyan gondolom.
A "Paff a bûvös sárkány" c. dalt keresem MP3, WAV, vagy audio CD formátumban.
Meglepi lesz egy ismerõsömnek.
Elõre is köszi annak, aki megszerzi nekem.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Damnatus

Hali!

Szerintem nem olyan vicces, a Paffabûvös sárkány egy nagyon jó kis dal, és nem feltétlenül csak gyereknóta. Értelmes szövege és mondanivalója van. Nekem sajnosnincs meg.

Feldin

Quote from: bpka000Na, ez tudom hogy picit vicces lesz, de komolyan gondolom.
A "Paff a bûvös sárkány" c. dalt keresem MP3, WAV, vagy audio CD formátumban.
Meglepi lesz egy ismerõsömnek.
Elõre is köszi annak, aki megszerzi nekem.

Nekem is kell!!!
Csinálok belõle Slayers AMV-t!!!
Akinek megvan dobjon meg!!!
:D:D:D:D:D

topok:

Moha

Quote from: bpka000A "Paff a bûvös sárkány" c. dalt keresem MP3, WAV, vagy audio CD formátumban.
Tessék parancsolni! :D
Quote from: FeldinNekem is kell!!!
Csinálok belõle Slayers AMV-t!!!
Ebben már Zelgadis megelõzött! :hehe:
QuoteAkinek megvan dobjon meg!!!
Hógolyóval jó lesz? :D:D :hopp:

Manu

Meghalgattam, meghaltam.:D Köszönöm ezt a felejthetetlen élményt! :merci:  :rotflol:  :rotflol:  :rotflol:

Moha

Quote from: ManuMeghalgattam, meghaltam.:D
Szóval Paff lettél. :lul: :rotflol:

Dragon

:merci: Köszi Moha!  :merci:
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Feldin

Quote from: MohaTessék parancsolni! :D
Ebben már Zelgadis megelõzött! :hehe:
Hát így jártam.Majd keresek új ötletet.

topok:

Stairan

Nem tudja valaki honnan lehet Dragonballos OST-ket leszedni?Már próbáltam eMule-val, de nem jártam sikerrel.. :beken:

Damnatus

Hali!

Keresném a Final Fantasy 10. részének egy zenéjét, a "Luna táncát". Tudtok segíteni?

Stairan

Quote from: DamnatusHali!

Keresném a Final Fantasy 10. részének egy zenéjét, a "Luna táncát". Tudtok segíteni?
Ezen az oldalon egy irc csatornát írnak le ahol ott az összes FF OST-je, agy ha nem használsz irc-t akkor az emuparadise.org oldalon is vannak játék ost-k, és ott is vann ffx.
itt a link:
http://emuparadise.org/soundtracks/

Moha

Quote from: Stairanitt a link:
http://emuparadise.org/soundtracks/
Csak kár, hogy rögtön mindenféle hülye beépülõ modult akarna letölteni a site. Szóval vigyázzatok az címmel! Patch nélküli IE-vel pl ne nézzétek meg!

Damnatus

Hali!

Köszi a segítséget.

Moha

Ez az anime érdekelne. Nincs meg valakinek?
Stílusra dráma/magical girl, és van még pár alternatív címe, mint pl:
Things Precious to A Mage
Someday's Dreamer
What is important to magic deliverers

Ha valakinek megvan és fel tudná tölteni / egyéb módon eljuttatni, nagyon megköszönném.

Shogun

Sziasztok!

Tud valaki trigun-hoz feliratot? Az animevilag.hu-n csak az elsõ 3-hoz van sajnos.
Vagy olyan infót is olvastam, hogy az .ogm-ben eleve benne van a felirat. Igaz ez? És ha igen akkor hogy kell elõhozni?

Kösz.

Shadowolf

Quote from: ShogunIgaz ez?

Igen.

QuoteÉs ha igen akkor hogy kell elõhozni?

Használj VobSub-ot...

Marfy

Quote from: ShogunSziasztok!

Tud valaki trigun-hoz feliratot? Az animevilag.hu-n csak az elsõ 3-hoz van sajnos.
Vagy olyan infót is olvastam, hogy az .ogm-ben eleve benne van a felirat. Igaz ez? És ha igen akkor hogy kell elõhozni?

Kösz.
Az ogm-ben valóban benne vannak a feliratok de nem hinném hogy magyar lenne általában angol szokott lenni sajnos a Trigun-hoz még nincs magyar felirat de ami késik az nem múlik :).