Legjobb animék

Started by Chronos, 2003-05-25, 16:38:26

Previous topic - Next topic

zsozso

QuoteOriginally posted by TurboK
Goku az ellenfél ki-jét érzékeli, ami Xaviernél egy átlagemberével egyenlõ. A kitisztitott tudat meg koncentrációs képesség baromságot nemtom honnan veszed.

zsozso: az elég sokszor bizonyitva volt a db során hogy Goku agya minden, csak nem gyors. Bunyó közben meg nemigen az agymûködés a lényeg, de ez itt nem is számít mert ha Xavier lenne az ellenfele akkor speciel Bulmának hinné magát vegitával való szex közben.

Az ok, hogy nem mondhatjuk intelligensnek, de nemis erről van szó.
Azt allitottam hogy rettentoen gyors az agyműködése, magyaran rettentoen gyorsan kepes kiszamolni, hogy mit hogy tesz.
Death is the only redemption

Zelgadis

QuoteOriginally posted by zsozso
Az ok, hogy nem mondhatjuk intelligensnek, de nemis erről van szó.
Azt allitottam hogy rettentoen gyors az agyműködése, magyaran rettentoen gyorsan kepes kiszamolni, hogy mit hogy tesz.

Rettentõ gyorsan képes kiszámolni, hogy mennyi kaját fog benyomni a következõ percben :D
Más nem nagyon szokott az eszébe jutni :D

Jenchi

QuoteOriginally posted by Zelgadis
Rettentõ gyorsan képes kiszámolni, hogy mennyi kaját fog benyomni a következõ percben :D
Más nem nagyon szokott az eszébe jutni :D

Nemisigazez! Mert... például... aztat is szokta... hogy... :confused:
NA JÓ elismerem a kaján ÉS a bunyón (tápoláson) kívül ténnleg semmi máson nem jár az a diónyi agya... De azért szeressük mi őtet;)
"I'm not going there to die...  I'm going to see if I'm truly alive."

Drótmalac

QuoteOriginally posted by TurboK
Goku az ellenfél ki-jét érzékeli, ami Xaviernél egy átlagemberével egyenlõ. A kitisztitott tudat meg koncentrációs képesség baromságot nemtom honnan veszed.

zsozso: az elég sokszor bizonyitva volt a db során hogy Goku agya minden, csak nem gyors. Bunyó közben meg nemigen az agymûködés a lényeg, de ez itt nem is számít mert ha Xavier lenne az ellenfele akkor speciel Bulmának hinné magát vegitával való szex közben.
A DB-világábann a ki nem csupán a fizikai erőkből adódik, ezért is tudják a saját ki-jüket teszésszerint manipulálni. A ki, a fizikai és pszichikai képességek összessége, ezért nem volt képes, a különleges erők kapitánya Goku képességeit használni, amikor a testét "kölcsönvette". A DB karakterek ereje nagyobb részt annak köszönhető, hogy mennyire tudják fókuszálni a tudatukat, és nem kalandoznak el másfelé (tiszta tudat), ezt a képességét fejlesztette Goku, a mindenható szolgájánál, erre gondoltam.

TurboK

QuoteOriginally posted by Drótmalac
A DB-világábann a ki nem csupán a fizikai erőkből adódik, ezért is tudják a saját ki-jüket teszésszerint manipulálni. A ki, a fizikai és pszichikai képességek összessége, ezért nem volt képes, a különleges erők kapitánya Goku képességeit használni, amikor a testét "kölcsönvette". A DB karakterek ereje nagyobb részt annak köszönhető, hogy mennyire tudják fókuszálni a tudatukat, és nem kalandoznak el másfelé (tiszta tudat), ezt a képességét fejlesztette Goku, a mindenható szolgájánál, erre gondoltam.

erre most nemtok válaszolni mert nincs meg a manga azon része. ami megvan, az alapján viszont annyit tudok hogy nem a tiszta tudattól lett erõsebb hanem aztat tanulta meg hogy hogyan rejtse el/szabaditsa fel a kijét.

Ginyu azért nem tudott semmit se csinálni Goku testében mert nem volt hozzászokva, nem tudta hogyan kell használni.

QuoteAzt allitottam hogy rettentoen gyors az agymûködése, magyaran rettentoen gyorsan kepes kiszamolni, hogy mit hogy tesz.
Az egy dolog, de Xavier nem engedné hogy akármit is tegyen, beleértve az agymûködést is. Meg szerinted Goku pont azzal kezdene hogy az elsõ gondolatával megölje...? (Xavier se azt tenné, de õ viszont megteheti)

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Relunx

Látom megy a vita Goku-ról.
Mindenesetre még most is azt vallom hogy ha Gohán nem tanulásra adta volna fejét õ lenne a legerõsebb..de a készítõk ezt nem így gondolták..sokan szeretik Goku-t így legyen õ a király über májer csávõ!

Még mindig Vegetto a király!
Jól pofán nyomta Boo 4. szintû alakját Hehe! (amikor már mindenkinek az erejét beabszorbálta)!:D

Relunx

deyo

Hi!

ÁÁÁÁÁ!!
Épp most néztem meg a DNA2-t (ill. csak majdnem)... eljutottam a 12. részig de már nem bírtam kivárni, hogy mi lesz a vége és belenéztem... mondanom se kell majd meghasadt a szívem:-(((((((((((((((
Egyből törölotem is le... nem szeretem az olyan anim-ot aminek nem tetszik a vége...:-((
Esetleg vki tud ajánlani vmi hasonló anime-ot aminek jobb lesz a vége?? Mert aztán most rámférne egy kis jókedv:-))
Ez előtt az "Angel Tail"-t néztem meg de annak se igazán az lett a vége amit vártam (Ran):-((
Persze tudom, hogy mindenkinek más az izlése, de talán:-))
Itt egy pár anime amik nálam a top-on vannak:
- NGE, Ah! My Goddess, Hellsing, Please Save My Earth, *******,  Slayers:-))

A következőket tervezem megnézni:
- Vampire Princess Miyu, X, Blue Seed, Love Hina, Berserk
Ha esetleg vmelyiknek hasonló vége van, akkor mondjátok meg, hogy inkább el se kezdjem:-((

Shock12

QuoteOriginally posted by deyo
ÁÁÁÁÁ!!
A következőket tervezem megnézni:
- Vampire Princess Miyu, X, Blue Seed, Love Hina, Berserk
Ha esetleg vmelyiknek hasonló vége van, akkor mondjátok meg, hogy inkább el se kezdjem:-((
Egy fontos szabály van... ne spoilerkedjünk... lehet, hogy még valaki megnézné, és tetszene is neki.
(Én is láttam, nekem is ez volt a szívfájdalmam, de ez egy reális vég, egy szürreális világban... ;) )

Feltétlennül ajánlom a Hinát (kárpótolni fog mindenért :D ), emellett a Vandread-et (Ez is !).
A leírtak közül a Berserk "véresen komoly", és tudtommal a Blue Seed is, az Xrõl meg nem is beszélve... a vampire princess-t nem láttam...
Nézzél még Inu Yashát :D ! Az is nagggyon jó ! Meg Chobits-ot, meg OnegaiTeacher/Twins-t :D , és ha már tanánrok, akkor I, My, Me Strawberry Eggs-et ! Ha komolyra vágysz, akkor Noir, Kiddy Grade, Wolf's Rain.

Ha ezeket megnézted, írj, és mondunk még... de ez kitart nyárig :D !

Zodd

Quoteés ha már tanánrok, akkor I, My, Me Strawberry Eggs-et !
 [/B]
Ha tanárok akkor GTO :hopp:
:bsd:

deyo

QuoteOriginally posted by Shock12
Egy fontos szabály van... ne spoilerkedjünk... lehet, hogy még valaki megnézné, és tetszene is neki.
(Én is láttam, nekem is ez volt a szívfájdalmam, de ez egy reális vég, egy szürreális világban... ;) )

OK... bocsi... többet nem csinálok ilyet... csak mivel azt írtam, hogy belenéztem a végébe... azt gondoltam, hogy aki nem kíváncsi rá az nem olvassa tovább... de igazad van:-(( Sorry:-))

Amiket meg leírtál azokat elkezdem nézegetni:-)) Amit megvan írok, hogy hogy tetszett:-))

Most nézem, hogy van szerkesztés gomb... átírtam a korábbi hozzászólásomat... remélem ezzel nem követtem el egy újabb hibát:-))

deyo

Most vettem észre, hogy az egyik anime cím ki lett csillagozva... csak azért mondom, mert én nem vmi "csúnya" szót  akartam odaírni... a DarkSchneider-es anime-ra gondoltam... talán ezt nem csillagozza ki:-))

Shock12

OK... bocsi... többet nem csinálok ilyet... csak mivel azt írtam, hogy belenéztem a végébe... azt gondoltam, hogy aki nem kíváncsi rá az nem olvassa tovább... de igazad van:-(( Sorry:-))

Amiket meg leírtál azokat elkezdem nézegetni:-)) Amit megvan írok, hogy hogy tetszett:-))

Most nézem, hogy van szerkesztés gomb... átírtam a korábbi hozzászólásomat... remélem ezzel nem követtem el egy újabb hibát:-))
Semmi gond, a lényeg, hogy van mostmár nézegetnivalód :) . Kellemes Szórakozást ;) !

Itachi

Hát nekem a kedvenceim( nem kedveltségi sorrendeben...)

Onegai Sensei
Onegai Twins
NGE
BGC(az összes)
Haibane Renmei
Inu Yasha
Ranma
Bible Black:)
One Piece
Ninja Scroll
Golden Boy:)
Naruto
Chobits
Love Hina
Meitantei Conan
stb..
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

deyo

Nos... végignéztem a Hack.Sign-t... nekem nagyon tetszett (talán többek között azért is mert szeretem az RPG-ket)... Hogy ne legyen megint Spoiler, ha vki látta és többé kevésbbé meg is értette az dobjon egy emilt, hogy kérdezhessek pár dolgot, mert nekem nem volt teljesen tiszta a vége... van egy elképzelésem, de nem vagyok telejsen biztos benne...:-))
Amúgy nálam bekerült a TOP-ok közé:-))

roderick

Nos... végignéztem a Hack.Sign-t... nekem nagyon tetszett (talán többek között azért is mert szeretem az RPG-ket)... Hogy ne legyen megint Spoiler, ha vki látta és többé kevésbbé meg is értette az dobjon egy emilt, hogy kérdezhessek pár dolgot, mert nekem nem volt teljesen tiszta a vége... van egy elképzelésem, de nem vagyok telejsen biztos benne...:-))
Amúgy nálam bekerült a TOP-ok közé:-))

Írtam inkább pm-et, met az emailcímed nincs megadva.. meg írok ide is... Szerintem is nagyon jó a .hack//Sign de azért azt is megértem, hogy nagyon sokaknak nem teccik. Vannak ilyenek... pl. CB, meg a Hellsing is... dehát izlések és pofonok...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Zelmor

Hail .hack FOREVER!!!
:hopp: :cool: :whoah: :jee: :D :hehe: :hail: :appl: :muhahah: :gevumezs:

Én dobtam emailt...

roderick

QuoteOriginally posted by Zelmor
Hail .hack FOREVER!!!
:hopp: :cool: :whoah: :jee: :D :hehe: :hail: :appl: :muhahah:

True-True!!!

mikor lesz már ps2 emulátor:bruhuhu:
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

deyo

Úgy látszik, hogy a hétvégén belehúztam:-))
Megnéztem a SoulTaker-t...  lehet, hogy én vagyok egy mindenevő, de erre is azt kell mondjam, hogy nagyon jól sikerült:-))
Mondjuk az első 4 rész után gondolkodtam, hogy nem kéne megnézni, de adtam neki lehetőséget és láss csodát... úgy az 5.-6. rész körül annyira beindult a sztori, hogy abba se tudtam hagyni:-)) Sőt!!! Még a vége is nagyon tetszett:-))
Már rég láttam olyan anime-ot aminek olyan vége van ami nekem 100%-ban tetszik:-))
Szal ha vki nem riad vissza az első pár résztől és megtetszik neki a világ, vmint szereti a fordulatokkal teli pergő sztorit, akkor az feltétlen nézze meg... mondjuk azért helyenként elég durva... mondjuk nem durvább mint a Hellsing:-))
Ez most tényleg jól esett:-))

phr0zen

Úgy látszik, hogy a hétvégén belehúztam:-))
Megnéztem a SoulTaker-t...  lehet, hogy én vagyok egy mindenevő, de erre is azt kell mondjam, hogy nagyon jól sikerült:-))
Mondjuk az első 4 rész után gondolkodtam, hogy nem kéne megnézni, de adtam neki lehetőséget és láss csodát... úgy az 5.-6. rész körül annyira beindult a sztori, hogy abba se tudtam hagyni:-)) Sőt!!! Még a vége is nagyon tetszett:-))
Már rég láttam olyan anime-ot aminek olyan vége van ami nekem 100%-ban tetszik:-))
Szal ha vki nem riad vissza az első pár résztől és megtetszik neki a világ, vmint szereti a fordulatokkal teli pergő sztorit, akkor az feltétlen nézze meg... mondjuk azért helyenként elég durva... mondjuk nem durvább mint a Hellsing:-))
Ez most tényleg jól esett:-))

IMO,Hellsing nem különösebben durva.

deyo

QuoteOriginally posted by phr0zen
IMO,Hellsing nem különösebben durva.

Már attól függ milyen szemszörből nézzük... azért remélem, hogy a Ninja Resurrection-re nem mondod, hogy az se durva, mert asszem 20 percnél többet nem bírtam belőle megnézni... pedig nem vagyok finnyás:-))

phr0zen

Már attól függ milyen szemszörből nézzük... azért remélem, hogy a Ninja Resurrection-re nem mondod, hogy az se durva, mert asszem 20 percnél többet nem bírtam belőle megnézni... pedig nem vagyok finnyás:-))

A Ninja Ressurection se durva.Azt egy 4 betûs szó sokkal jobban jellemzi.;)

Drótmalac

Az szerintem egyénenként változik, hogy mi a durva...
Én általában mindenevõ vagyok, de pl.: a Grave of the fireflyes-t csak két részletben tudtam végignézni... Pedig nincs benne igazán véres jelenet.

phr0zen

QuoteOriginally posted by Drótmalac
Az szerintem egyénenként változik, hogy mi a durva...
Én általában mindenevõ vagyok, de pl.: a Grave of the fireflyes-t csak két részletben tudtam végignézni... Pedig nincs benne igazán véres jelenet.

Én is sírtam rajta,de mivel jelenleg a Hellsing-ről és hasonló dolgokról(Amiknek az akci része durva,Már ha durva,mert szerintem nem az...)beszéltünk,IMO a Grave of The Fireflies-t nem kéne ide keverni.

Zelmor

GotF nagyon durva, bár rég láttam, és én nem tartom sokkal elborzasztóbbnak a gyermekhalált bármilyen másiknál. Bár most Con-on nagyon volt hangulata  klippjének, kirázott tõle a hideg. Lehet megnézem megint, de az fix hogy nem egyedül, mert lehet hogy felénél kikapcsolnám... Hellsing meg nem durva, hanem hangulatos.

Itachi

QuoteOriginally posted by Zelmor
GotF nagyon durva, bár rég láttam, és én nem tartom sokkal elborzasztóbbnak a gyermekhalált bármilyen másiknál. Bár most Con-on nagyon volt hangulata  klippjének, kirázott tõle a hideg. Lehet megnézem megint, de az fix hogy nem egyedül, mert lehet hogy felénél kikapcsolnám... Hellsing meg nem durva, hanem hangulatos.
Én bár lelkes rajongónak vallom magam nem láttam még a hellsignt de látván az amv t tuti megnézem...Teljesen az én stílusom.........Ja és nem durva..... :D
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Zelmor

QuoteOriginally posted by Lorenor
Én bár lelkes rajongónak vallom magam nem láttam még a hellsignt de látván az amv t tuti megnézem...Teljesen az én stílusom.........Ja és nem durva..... :D

Poén nagyon, csak tele van bakikkal szerintem... De nem halálos... Azért láttam jobbat is. :D

Cobra

A Viván végignéztem a Hellsinget, de nem tudom miért istenítik annyira, szerintem elég gyenge volt. Talán ha nem csak 13 epizódot csináltak volna, akkor normális történetre is futotta volna.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Zelmor

QuoteOriginally posted by Cobra
A Viván végignéztem a Hellsinget, de nem tudom miért istenítik annyira, szerintem elég gyenge volt. Talán ha nem csak 13 epizódot csináltak volna, akkor normális történetre is futotta volna.

Ahogy gondolod...:rolleyes:

deyo

Elkezdtem nézni az OnegaiTeacher-t... hát mit mondjak... rég nem láttam ilyen szórakoztató romantikus-komédiát:-)))))))))))))
Mondjuk azért néha, amikor Kei vmi nagy hülyeséget csinál, volt, hogy kínomba elkezdtem verni a lában:-(((
Köszi a tippet... ez most nagyon jól esett... mostanában eléggé depressziós hangulatban voltam:ejj:

deyo

Nos...  végignéztem az OnegaiTeacher-t... (tudom... nem lazsálok az biztos)...
Őszintén bevallom, hogy számomra eddig az Oh! My Goddes volt a top-ok topja, de ezt a pozíciót most átvette az OnegaiTeacher... lehet, hogy havonta megnézem:-))
Mindemellett megjegyezném, hogy nem egyszer megrígatott... pedig nem vagyok egy sírós fajta... eddig talán 3-4 olyan anime-to/film-et láttam ami ezt a hatást érte el nálam:-)))
És ami számomra mindennél fontosabb, hogy:
ÉLETEMBEN ELŐSZÖR fordult elő, hogy a boldogságtól sírtam... ilyen még soha nem volt... már csak emiatt se fogom soha se elfelejteni ezt az anime-ot:-))
Megnéztem a OAV-ot is... az meg jó volt arra, hogy az ember mulasson egy jót... meg hogy megyőződjön arról, hogy minden úgy zajlik ahogy azt ő elképzelte:-))