Legjobb animék

Started by Chronos, 2003-05-25, 16:38:26

Previous topic - Next topic

deyo

QuoteOriginally posted by Chronos
Én meg ajánlom az Excel Saga-t és a Puni Puni Poemi-t...:D
Persze csak ha szereted az abszurd humort...;)
CHRONOS

Csak szép sorjában... asszem ezekre is vetek egy pillantást:-))

Chronos

QuoteOriginally posted by deyo
Csak szép sorjában... asszem ezekre is vetek egy pillantást:-))
Hidd el nem fogsz rosszul járni...;)
Ha pedig akciót akarsz, akkor: Yu Yu Hakusho, One Piece, Scryed

CHRONOS

Sky

One Piece rules

Csak nézz az avatáromra :D
Mess with the best,
Die like the rest...

Shock12

QuoteOriginally posted by Chronos
Hidd el nem fogsz rosszul járni...;)
Ha pedig akciót akarsz, akkor: Yu Yu Hakusho, One Piece, Scryed

CHRONOS

Scryed ! rulz. :) ! Ahogy nyomja az MX, pakolom fel a többit is.... ;) !

Chronos

Ha már mindenki megjegyezte, akkor én is megjegyzem, hogy
Yu Yu Hakusho rulz...:D
Persze One Piece, Scryed is nagyon rulz...;)
Én is várom már az újabb MX ripeket...:)

CHRONOS

Shock12

Azt nemtudom, hogy jó lesz-e, de az elsõ részbõl kifolyólag ígéretesnek tûnik :) !
Gonzóék újabb robbantása a VanDread és a Last Exile után, a dizájn Kawahara Tomohiro és Kuroda Kazuya nevéhez fûzõdik (A VanDread 3 alkotójából 2 :) )... érdemes. (és a zárószám meg csodálatos :o !)

deyo

QuoteOriginally posted by Shock12
Azt nemtudom, hogy jó lesz-e, de az elsõ részbõl kifolyólag ígéretesnek tûnik :) !
Gonzóék újabb robbantása a VanDread és a Last Ezile után, a dizájn Kawahara Tomohiro és Kuroda Kazuya nevéhez fûzõdik (A VanDread 3 alkotójából 2 :) )... érdemes. (és a zárószám meg csodálatos :o !)

Asszem ezek után nem fogom kihagyni... már jön is le az első 2 rész... vetek rá egy pillantást:-))
Tényleg.. és a LastExile milyen??

Elkezdtem nézni a KiddyGrade-et... hát mit is mondjak... eléggé... "bizarr"... nem kell semmi rosszra gondolni, de azért nem mondanám, hogy láttam már hasonló anime-ot... egy-két helyen azt írták, hogy nem szabad az első pár rész alapján ítélni... tovább kell nézni és majd kialakul a dolog... azért kíváncsi vagyok, hogy ebből mi fog kisülni:-))
Mondjuk anno a SoulTaker első pár része után azt gondoltam, hogy ez meg mi?? Aztán adtam neki esélyt és láss csodát... megtetszett:-))

VASH

Ha másokért ejtesz könnyeket, abban semmi szégyellnivaló sincs.

Nem tudom hogy ki látta a Grave.Of.The.Fireflies c. KÍÍÍÍÍÍÍÍváló alkotást, és ki az aki kibírta sírás nélkül mert az egy szívtelen dög.
Conclusion:Vash bõgött a filmen(ne mond el senkinek);)
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

VASH

Tényleg.. és a LastExile milyen??

Van fönt egy AMV:Last_Exile-Metallica(AMV)[SPOILERS].avi
ha megnézed, kizárt hogy le ne töltsed az egészet:
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Zelmor

QuoteOriginally posted by VASH
Nem tudom hogy ki látta a Grave.Of.The.Fireflies c. KÍÍÍÍÍÍÍÍváló alkotást, és ki az aki kibírta sírás nélkül mert az egy szívtelen dög.
Conclusion:Vash bõgött a filmen(ne mond el senkinek);)

Én nem bőgtem... Lehet újra kéne néznem??

Shock12

QuoteOriginally posted by VASH
Van fönt egy AMV:Last_Exile-Metallica(AMV)[SPOILERS].avi
ha megnézed, kizárt hogy le ne töltsed az egészet:

Mivel direkt beleírtam a címébe, hogy spoilers, lehet, hogy nem ezt kéne használni kedvcsinálónak :D !

Ettõl fgtlenül kiváló :)

Sky

QuoteOriginally posted by Zelmor

Akkor Vash def. szerint egy szívtelen dög vagy :D
Bár ez nem tükrözi a személyes véleményem ...
Szerintem számon kéne kérned rajta ...:D
Mess with the best,
Die like the rest...

Itachi

Ehh te azt ,hogy csináltad?Én nem hogy a GOTF on de a Haibane Renmei en ,a Kare Kano n az OMG on,a Fushigii Yuugin n,az Onegai Teacher en,a Naruto ban  Haku n még a Love Hinan is sírtam......:beken:Lehet ,hogy egy mimóza vagyok????????? :rolleyes:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Zelmor

QuoteOriginally posted by Lorenor
Ehh te azt ,hogy csináltad?Én nem hogy a GOTF on de a Haibane Renmei en ,a Kare Kano n az OMG on,a Fushigii Yuugin n,az Onegai Teacher en,a Naruto ban  Haku n még a Love Hinan is sírtam......:beken:Lehet ,hogy egy mimóza vagyok????????? :rolleyes:

Már évek ota nem sírok filmeken. Bár Azumanga könnyeket csalt a szemembe, de az a röhögéstõl volt. Meg úgy ültem le Grave of -ot nézni, hogy "Nabazz, ez a kso is lejött, nekiülök megnézem ha már itt van, mert unatkozom." Nem a legjobb hangulatom animét nézni. Ilyenkor inkább csak feküdnöm kéne és bámulni a falon a posztereimet.

Itachi

Már évek ota nem sírok filmeken. Bár Azumanga könnyeket csalt a szemembe, de az a röhögéstõl volt. Meg úgy ültem le Grave of -ot nézni, hogy "Nabazz, ez a kso is lejött, nekiülök megnézem ha már itt van, mert unatkozom." Nem a legjobb hangulatom animét nézni. Ilyenkor inkább csak feküdnöm kéne és bámulni a falon a posztereimet.
Velem is előfordul hogy ilyen hangulatban vagyok annyi különbséggel ,hogy olyankor még jobban megy a sírás..... ;)

Zelmor

Velem is előfordul hogy ilyen hangulatban vagyok annyi különbséggel ,hogy olyankor még jobban megy a sírás..... ;)

Embere válogatja... Nem tom mi hatna meg... De nem is akaródzik manapság romantikus dolgokat nézni...

Itachi

Embere válogatja... Nem tom mi hatna meg... De nem is akaródzik manapság romantikus dolgokat nézni...
Hát biztos azért mert nincs rá szükséged mint nekem...Szeretet hiány sux.. :beken:

Sky

Lorenor biztos a Bambit is végigsírta, meg eggyütt szomorkodott Lassie-vel amikor elvesztette a kis gazdáját ... :D :D :D :D :D
Mess with the best,
Die like the rest...

TurboK

Az FLCL nagyon ütõs, csak kár hogy abszolút nincs értelme. (az elsõ 3 rész alapján)

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Zodd

QuoteOriginally posted by TurboK
Az FLCL nagyon ütõs, csak kár hogy abszolút nincs értelme. (az elsõ 3 rész alapján)
Nézd végig akkor talán lessz :hopp:

És a speed king es amv-t is. :hopp:
:bsd:

Sky

FLCL ? Fejtsd ki bõvebben
Mess with the best,
Die like the rest...

Zodd

QuoteOriginally posted by Sky
FLCL ? Fejtsd ki bõvebben
Furi Curi bűvebben
:bsd:

Zelmor

Hát biztos azért mert nincs rá szükséged mint nekem...Szeretet hiány sux.. :beken:

Engem állítólag mindenki szeret, csak ezt senki nem veszi észre... :)

Itachi

Lorenor biztos a Bambit is végigsírta, meg eggyütt szomorkodott Lassie-vel amikor elvesztette a kis gazdáját ... :D :D :D :D :D
Grrr hát tehetek én arról ,hogy egy érzékeny teremtés vagyok....??? :angyali::rolleyes:

Itachi

Azokat nem de a Forrest Gump ot igen... :p

Kalibur

Azokat nem de a Forrest Gump ot igen... :p
Azon volt egyébként mit sírni, csak jól ágyazták be a történetbe... ugyhogy megnyugodhatsz... amennyire telik, annyira normálisnak vagy mondható:D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Itachi

QuoteOriginally posted by Kalibur
Azon volt egyébként mit sírni, csak jól ágyazták be a történetbe... ugyhogy megnyugodhatsz... amennyire telik, annyira normálisnak vagy mondható:D
Na ilyet sem mondtak még nekem..... :D Pedig szentûl meg voltam(vagyok) gyõzõdve ,hogy ütõdöttebb  vagyok mint hat másik.....;)

Kalibur

Na ilyet sem mondtak még nekem..... :D Pedig szentûl meg voltam(vagyok) gyõzõdve ,hogy ütõdöttebb  vagyok mint hat másik.....;)
Te tudod...;)
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Itachi

QuoteOriginally posted by Kalibur
Te tudod...;)
Háát én sose tudom hanem mindig mások helyettem.... :D

Sky

Hát nem rendes tõlük ?
Mess with the best,
Die like the rest...