Legjobb animék

Started by Chronos, 2003-05-25, 16:38:26

Previous topic - Next topic

sirtomi

Quote from: NecridDBZ :D
Ez jó  :jee:
Ajánlom én is :D

Manu

A Yu Yu Hakushora is sokan esküsznek, meg a Hunter X Hunterre, bár nekem egyik sem jött be igazából.

Más:

Gankutsuo az egyik legjobb anime, amit valaha láttam. Benne van a Top Five-ban. :)

Alkyra

1. Onegai Twins/Love Hina/Fullmetal Alchemist
2. Bleach/One Piece/Naruto
3. Tsubasa Chronolic/ Onegai Teacher/ Vandread/Gits stb...

Rune

Wolf's Rain, Fullmetal Alchemist, Escaflowne, Berserk, NGE, Hellsing :jee:
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

Shanira

legjobb animék? hátt szerintem a legjobb a DN Angel ^^
de a Fruits Basket és az Inu Yasha is nagyon jó^^

ezek mellett még nagyon ígéretes a Love Hina, Ayashi no ceres, Magic Knight, Rurouni Kenshin és a Loveless is
sajnos ezeket még nem volt alkalmam látni csak amvkben de az alapján nagyon nagyon megtetszettek
Gives you wings ^^ --- RedBull ___ Goooo Klien ^^
[/I]

sirtomi

én is írtam már a kedvenc anime-imrõl, de igazából nem tudnék választani, eddig mindegyik tetszett valamilyen szinten.
Mindegyikben van valami ami tetszett, persze volt pár ami nagyon nem tetszett.

Meske

Quote from: Shaniraezek mellett még nagyon ígéretes a Love Hina
Az jó is naaaagyon!!!! :jee: (Nekem a kedvencem! :)) Szóval nagyon ajánlom a megnézését! ;) Sõt a manga olvasását is javaslom, mivel az is nagyon jó, bár még azt én sem tudtam elolvasni végig...

A DN Angel meg nekem is nagyon tetszett! :cool: :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Lythis

Csatlakozom, D.N.Angel nekem is nagyon tetszett! Emellett még a Scryed-et merem ajánlani bárkinek, szerintem nagyon el lett találva, nekem 10/9,5!

Necrid^

Quote from: LythisCsatlakozom, D.N.Angel nekem is nagyon tetszett! Emellett még a Scryed-et merem ajánlani bárkinek, szerintem nagyon el lett találva, nekem 10/9,5!
Egyetértek a s-Cry-ed ténleg egy naon jó anime.. 10/9
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Edina-chan

Dnangel? Ahhoz csak annyit hogy elkezdtem, és a 13. rész felé meguntam.. :rolleyes: de egyszer majd befejezem ^^"
Szerintem a legjobb animék közé tartozik a Fullmetal Alchemist, a Hellsing, és a Vampire Hunter D ^^ Többet most nem sorolok, pedig lenne még mit...^^

Lythis

DNAngellel szvsz az a baj, hogy a végén megszakad a szép kis komótos storyline, és úgy kb a huszadik résztöl fölfelé nagyon gyorsan befejezik. (és az elõzõ részekhez képest az utolsó 6 alatt nagyon sokminden történik). És szerintem az alapsztoriból még ki lehetett volna hozni egykét dolgot, szóval remélem h esetleg úgy döntenek h folytatva lesz.
 Ja, Hellsing nem rosz, csak néhol kissé statikusnak érzem, habár szerintem mondjuk ez is kell bele. [SPOILER] Végén elsütik, h Alucard valójában Dracula gróf- legalábbis minden arra utal... na itt a zért örült a fejem h nem hagyták ki a dologból:D[/SPOILER] Állítólag készül valami OVA folytatás, kíváncsian várom.

Nekem még Armitage III tetszett nagyon (- habár hozzáteszem h évekkel ezelõtt láttam, amikor letolták valami német adón, úgyhogy lehet hogy mostmár nem tetszene annyira. Nincs más hátra, újra kell nézni:D)

Mantaray

Best Anime....

1. Elfen Lied, Rahxephon, Saber Marionette J, R
2. Inuyasha, Angelic Layer, Samurai Deeper Kyo
3. Hellsing, Candidate for Goddes, Ichigo 100%

De biztosan sok jó anime van még...
Ajánljatok valami jó Drámát pls....
In a fight between Good and Evil
Is not the power that counts,
But the Beauty...

.Attila

Quote from: MantarayAjánljatok valami jó Drámát pls....
Kimi Ga Nozomu Eien (a legjobb szvsz :jee: )
Sokan Saikano-t fognak mondani, nekem nem tetszett, de lehet, hogy neked fog.

Mantaray

Arigato Bonci Sama

naon kedves vagy.... :)
In a fight between Good and Evil
Is not the power that counts,
But the Beauty...

Damnatus

Szerintem a legjobb dráma a Grave of the fireflies.

katz

Quote from: DamnatusSzerintem a legjobb dráma a Grave of the fireflies.
Ebben egyetértünk. Egyik kedvencem.

Necrid^

Quote from: DamnatusSzerintem a legjobb dráma a Grave of the fireflies.
Egyetértek.

Lythis

Quote from: MantarayBest Anime....

1. Elfen Lied...

Tényleg, ezt kifelejtettem, pedig nekem nagyon tetszett.

Rune

Ha drámát akartok akkor tudom ajánlani ezt:
Jin-Roh The Wolf Brigade :jee:
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

Necrid^

Ha Dráma akkor Csakis Kimi Ga Nozomu Eien  :jee:

Moha

Quote from: NecridHa Dráma akkor Csakis Kimi Ga Nozomu Eien  :jee:
Egyetértek! De akkor most melyik a kedvenced? Mert pár posttal fentebb meg a Grave of the Fireflies-t említed... :rolleyes:

Rev

Quote from: MohaEgyetértek! De akkor most melyik a kedvenced? Mert pár posttal fentebb meg a Grave of the Fireflies-t említed... :rolleyes:

Inkább akkor már mondd azt, hogy pár posttal elõbb... az nem téveszt meg senkit. :D
Az anime NEM rajzfilm. Az anime az ANIME. Mégha ezt kicsit nehéz is elhinni elsõre... :teccik:  :)

Manu

Hmmm...
Én sem a Jin-Roh-t, sem a KGNE-t, sem a GOTF-t nem kedvelem túlzottan. A Saikano-t nagyon szeretem, de most a first award in the best drama chategory is:

GANKUTSUO

sirtomi

Quote from: ManuHmmm...
Én sem a Jin-Roh-t, sem a KGNE-t, sem a GOTF-t nem kedvelem túlzottan. A Saikano-t nagyon szeretem, de most a first award in the best drama chategory is:

GANKUTSUO
KGNE-t még nem láttam. De aJin-Roh és a GotFF nagyon tetszett. A Saikano meg tervbe van véve.

Necrid^

Quote from: sirtomiKGNE-t még nem láttam. De aJin-Roh és a GotFF nagyon tetszett. A Saikano meg tervbe van véve.
KGNE? GotFF? ez most hirtelen nem ugrik..

sirtomi

Quote from: NecridKGNE? GotFF? ez most hirtelen nem ugrik..
Kimi Ga Nozomu Ein és a Grave of The Fireflies

Necrid^

Quote from: sirtomiKimi Ga Nozomu Ein és a Grave of The Fireflies
jaja kösz ,csak még Nem Olvastam rövidetissel a Kimi Ga nozomu Ein-t :)

sirtomi

Quote from: Necridjaja kösz ,csak még Nem Olvastam rövidetissel a Kimi Ga nozomu Ein-t :)
Elõször én sem tudtam mi az :)
De így rövidebb, egyszerûbb leírni.

nephotep

van egy nagyon jo film, cska a cime nem ugrik be de valami olyasmirõl szol hogy van egy nagy város ami felboritja a természet egyensulyát ( az egy tök aranyos szarvas, a patái alol virágok nõnek ki ahogy lép )stb.. a többit nem akarom elmondani mert lelõném a jo részeket. az elején egy harc van egy "fertõzött" vaddiszno ellen. na mi is a cime.. hmm :)

Inkvisitor

Tudom mirõl beszélsz, láttam a végét a tv-ben. Nemrég volt a tv2-n is. Valamilyen hercegnõ volt a címe.
Viva UHU1.2!  :lame: